![]() |
Alıntı:
|
bu silindiğini öğrenme olaylarıda yalan olmuş.. bi işe yaramıyor bu anlatılanlardan hiçbiri.. |
Engeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii görmeeeee msn plus kullanan arkadaşlar profilde sağ tıklayıp en altta msn plus özellikleri sekmesini tıkladıktan sonra kişi bilgisi sekmesini tıklayıp kişinin listesinden olup olmadığınızı açılan pencerenin altında yazıyor zaten...ben arkadaşımın msn sinden kendimi silmedim engelledim şu dediğimi kendi msnmde yaptım kişinin listesinde değilsiniz yazdı en altta...oysa engellemiştim... |
arkadaşlar msnimde olmıyan birinin windows live de aşagıda yer alan yenilikler bölümünde neden ismini görüorum . yani x kişi y kişiyi arkadaş olarak kabul etti dio ama x kişinin msninde ekli deilim .bu nasıl oluyor |
ya ben bi aptallık yaptım smnengelleyenler die bi siteye girdim msnimi şifres,n yazdımm pişmanım şimdi napmam gerekio acaba msn değişsem yeterli olurmu acaba? |
Sitenin adresinide yaz istersen güvenli olduğu düşünülen birkaç adres var ama genede heryere yazma. Şifreyi değiştirmen yeterli olur şimdilik. |
beni msnden engelleyip silen birinin aylardır profilimde kişi listesinde liste halindeyken resmi çıkmadığı halde son birkaç gündür listede resmi çıkıyor üstelik son koyduğu resmi fakat profiline girince büyük halde resmi yok ve son zamanlarda yaptığı yenilikler çıkmıyor. bunun nedeni ne olabilir? bu kişi beni listesine geri eklemiş fakat engelimi açmamış olabilir mi? |
öyle bnce bu yönetemlrin hiç biri kesin sonuç deil msn de gizlilik önemli bu bilgileler kolay kolay sızdırılmıyor |
Ekli olan kişinin engelli görünmesi Herkese selam arkadaşlar. Msn de ekli olan birkaç isim niçin engellenmiş görünür ? hiçbir engelleme veya girişimde bulunmadığım halde kişi engellenmiş görünüyor. O kişiyi sildim, tekrar ekledim ama yine de engelli görünüyor. çözümü bilen var mı? |
ben msnde beni ildiğne şüphe duyduğum birisi var beni sildiğini söylemişti fakat msnnin alt kısmında onun resmini falan değiştirdiğini görüyorum bu durumda beni silmiş midir engellemişmidir? |
slm bi arkadaş beni engellemişşş. ona ileti gönderemiyodummm engeli kaldırdığındada ileti gönderemedimmm....kişi listemde ekli .ama arkadaş oturumu açtığında hep çevrimdışı gözüküyooo yardım lütfenn!!! |
bir şeyi anlamadım resim kutusu derken neyi kastediyorsunuz acaba???? |
Windows Live Messenger Essentials 2011'de Engellen yada Silenleri Nasıl Görüyoruz ? Windows Live Messenger Essentials 2011'de Engellen yada Silenleri Nasıl Görüyoruz ? Önceden seçenekler>gizlilik kısmından görebiliyorduk ama yeni msn de kişi listemizi göremiyoruz.. Konu hakkında bilgisi olan varmı ? |
Alıntı:
Alıntı:
Efendim ayni sorun bende de mevcut..Fakat israrla uzerinde duruyorum eski surumlerinde msn nin secenekler gizlilikte kisinin ismine-adresine sag tikladigimizda sil yazisi belirgin ise listesinde olmadigimizi gorebiliyorduk ve dogruydu (yani sanirim) Fakat benim su an listemde olan ve benim de listelerinde oldugum hali hazirda konusabildigimiz kisiler var ..Ve bu kisilerin gizlilkten isimlerine sag tikladigimda yine sil yazisi cikiyor:) Yani artik o ``sil`` secenegi demek ki cok da saglikli degil..Henuz sebebini cozemedim? |
Güncelleme: Windows Live Messenger 2011 ile birlikte burada yazan bilgilerin büyük bölümü geçerliliğini yitirmiştir. Sizi silen veya engelleyen kişiler hakkında bilgi almanız artık mümkün değildir. |
msnden beni silenleri nasıl görücem msnden beni sileni nasıl görebilirm |
hazfız başıma garip bir olaygeldi. Uzun zaman sonra msni tekrar açtım farkettimdi bir arkadaş listemde yok, hemen seçeneklerden durama baktım ardaş silinenler kısmındaydı (ama beni silmemiş) bende geri kişi listesine ekledim fakat 10 sn sonra kişi otomatikman geri silinenler listesine geçti. Neyaptıysam hep aynı, geri silinenler kısmına geçiyor. Bu işlemi yapan 3.parti bir yazılım varmı?. yoksa bug mudur, nasıl hallederiz. Bilgisi olan arkadaşların yorumunu bekliyorum. Teşekkür. |
Msnde kimi eklesem engelli olarak gözüküyor! Msnde kişi ekledıgım zaman engelli olarak görünuyor.Yani kişinın üzerınde kırmızı işarert gorünuyor , engeli kaldır dıyorum öyle açılıyor neden ? |
benimde öyle oluyor engeli kaldır çıkmyor birdaha engelle deyip engeli kaldırıyorum ancak öyle oluyor |
mrhb, ben bi durum sonucu arkadaşım dan beni engelleyip silmesini istedim, sonra baktım ç.dışı gözüküyordu fakat space'e baktığım da engelleyip sildiğine dair bi belirti göremedim space sayfasın da profil resminin yanında ki ileti bile gözüküyor! onun engeleyip sildiğini nası öğrenebilirim(kendisiyle konuşmuyoruz).. bir de başka birin den şunu duydum seni engeleyip silmiştir fakat space den silmemiştir space ve msn farklı dedi.. cevabınızı bekliyorum! şimdiden teşekkürler!!! |
selam. 2011 kullanmıyorum öncelikle belirteyim. benim sorum şu. listemdeki herkesin üstüne fare okunu getirdiğimde "anlık ileti gönder, e-posta gönder, mobil numarasını girin, profili görüntüle" seçenekleri çıkıyor. bir kişinin ise "profili görüntüle" seçeneği çıkmıyor. bunun çıkmama nedeni ne olabilir? |
profili göster kısmı açılmıyor merhaba, listemde kimin üzerine tıklasam "profili göster" seçeneği açılıyorken sadece 1 kişiye ait kısımda profili gönder seçeneği açılmıyor. sebebi ne olabilir? 2011 kullanmıyorum. |
Engelleme ile ilgili bir soru, yardımcı olur musunuz? Kafam çok karıştı :( merhaba birinin beni engelleyip engellemediğini örenmeye çalışıyorum engelleyip silmediğini düşünmüyorum, çünkü bunu başka bi hesapla denedim, eğer hem silip hem engelleseydi profili hiç açılmıyprdu o halde tek bir seçenek: engelledi mi? engellediğini düşündüğüm tarihten itibaren avatarı bir kaç kez değişti. ama değiştiği sıralarda hep ç.dışıydı msnde. burda bi ihtimal daha söz konusu olabilir: engelli değilim ama çevrimdışı olarak giriyor msn e ve msnde oturum açtıkça da avatarı değişiyor. ama sormak istediğim şu: oturum açarkenki avatar resmi, hotmail profilindeki avatar resmine yerleşiyor. buaraya kadar ok. ama sadece oturum açarken değil, online olduğu süre boyunca da resmini değiştirirse, bu hotmaildeki profil resmine yansır mı? yoksa o resim sadece oturum açılırkenki resmimi yansıtıyor? yardımcı olmanızı ve olabildiğince acil olarak birinin bana cevap vermesini rica ederim. şimdiden teşekkürler. |
kardeşim aynen tarif ettiğin sorunu yaşıyoruym. Araştırma yaparken kendimi burada buldum. demekki bu genel birt sorun muş. yen adres aldım arkadaşlarıomı ekliyorum. ama gi<lilikten üzerlerine sağ tıkladığımda sil butonları aktif. sanki beni silmişler gibi gözüküyor. halbuki yok böyle bişi. samimi arkadaşlarım. hatta yan yana açıyoruz msn leri.. |
ya ama bni slmeyen bri de aktif gözküo ne alaka.. |
arkadaslar merhaba; ben kendıme gore sılenlerı anlamak ıcın soyle bırsey buldum. oldukcada denedım bana gore dogru tabı sızde deneyerek farklı sonucları paylasırsanız kesın sonuca ulasmıs oluruz. kendı msn adresıme daha once kullanmıs oldugum adresımı ekledım. ve eskı msn adresımden kendı profılımı goruntuledım. suphelendıgınız kısıye tıklayın. eger sızı sılmemısse ortak arkadas olarak gorunmenız gerekır. yok eger sılmısse gorunmeyeceksınız |
acıl yardım arkadaşlar benım msn yenılıkler arkadaşın yenılıklerını gostermıyor sılınmışsen kalkarmı gostermesi silindimmi onu merak edıyorum acıl yardım |
merhaba arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum benim msnimde ekli biri vardı bu ikişi ben engelleyip sildim aradan 1 ahfta geçti bu kişi bana slm diye msj attın ben bu kişiyi halbuki ne ekledim ne de kabul ettim boyle bir şey nasıl olabilir ? bunun doğru olduğuna eminim çünkü daha sonra yine sildim ve 1 ay gibi bir süre sonra yine bu kişiyi msnimde açık bir şeklide online gordum... |
masengerım da ekli değil ama sacma sapan bir adres bana ingilizce yazıyor onu nasıl engellerim |
ben bu konuda sıze katılmıyorum çünkü listedeki herkese sağ tıkladıgımda herkes için sil seçeneği aktif... |
msnde arkadaşlarımın yaptığı yenilikleri göremiyorum.napabilirim.ltfen yardım edin. |
| Saat: 16:42 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık