MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/116259-msn-kisi-listesi-yoneticisi-msnlists-tr.html)

necip005 14 Kasım 2008 21:43

ya ben msn mi sifremi yazıom oturum aç diom tık etmio asagıda sayac var o biraz ilerlio okadar ne yapabilirim lütfen

ahmetgns 15 Kasım 2008 00:13

Alıntı:

necip005 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1227989)
ya ben msn mi sifremi yazıom oturum aç diom tık etmio asagıda sayac var o biraz ilerlio okadar ne yapabilirim lütfen

MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) - Tekil Mesaj - MsXLabs

atilla 8 Ocak 2009 10:42

arkadaşlar indirdim denedim fakat genede silinmiyor....( önce proğramla sildim.msn açtığımda tekrar ekleme geliyor kabul etmiyoruz ama gizlilikte gene gözüküyor) gene de paylaşım için tşk.

kucukhanim88 18 Ocak 2009 14:13

ARKADAŞLAR, BEN DÜN MSN LİSTS İ YÜKLEDİM ÜSTELİK MSN 2009 SÜRÜMÜNÜ KULLANIYORUM MSNİMDE Kİ ENGELLİ YASAKLI LİSTESİNDEKİ HERKESİ SİLDİM MSNİMDE İZİN VERDİKLERİM DIŞINDA 1 KİŞİ BİLE YOK , HİÇ BİR HATA FALAN DA VERMEDİ KURDUM HEMEN SİLDİM TEMİZLEDİM MSNİMİ , AYRICAAAAAA HİÇ BİR EKLEME TALEBİYMİŞ UYARIYMIŞ HATAYMIŞŞŞ ÇOK ŞÜKÜR GELMEDİİ :muz: PROGRAMI YAPANA DA BURAYA KOYAN KİŞİYE DE VALLA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :D

kucukhanim88 19 Ocak 2009 14:58

wlm 2009 da bişey olmuyo bir tek sanırım, diğer eski sürümlerde açıncaa dediğinizz gibi sildiğinz herkess in ekleme talebi ekrana yağıyor tekrartekrar listeyi temizlemek gerekiyo sanırım ama wlm 2009 kullanıyorumm gercekten hata falan vermiyo ekleme talebi de gelmedi msn listi kurdum temizledim wlm 2009 yükleyin bence arkadaşlar gercekten kurtulmak istiyorsanız msndeki engelli listenizdekilerden ;)

ahmetgns 22 Ocak 2009 01:16

Alıntı:

kucukhanim88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1292181)
wlm 2009 da bişey olmuyo bir tek sanırım, diğer eski sürümlerde açıncaa dediğinizz gibi sildiğinz herkess in ekleme talebi ekrana yağıyor tekrartekrar listeyi temizlemek gerekiyo sanırım ama wlm 2009 kullanıyorumm gercekten hata falan vermiyo ekleme talebi de gelmedi msn listi kurdum temizledim wlm 2009 yükleyin bence arkadaşlar gercekten kurtulmak istiyorsanız msndeki engelli listenizdekilerden ;)

kucukhanim88, gerçekten Engelli listesinden sildikten sonra dediğin gibi Messenger 2009'da ekleme istekleri artık gelmiyor. Engelli listesi boşalıyor. Ama hemen alttaki düğmeden bizi ekleyen kişilerin listesinden gitmiyorlar. Neyse, bu da bir şeydir.

gonman_3x 22 Ocak 2009 19:53

emeğine saglık .teşekkürler.devamını bekliyoruz.

cerrah 27 Ocak 2009 21:32

Sevgilikardeşim eline emeğine sağlıl proğramı indirip denedim Tek kelimeyle süperrrr

kucukhanim88 31 Ocak 2009 00:57

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1295011)
kucukhanim88, gerçekten Engelli listesinden sildikten sonra dediğin gibi Messenger 2009'da ekleme istekleri artık gelmiyor. Engelli listesi boşalıyor. Ama hemen alttaki düğmeden bizi ekleyen kişilerin listesinden gitmiyorlar. Neyse, bu da bir şeydir.

olsun yaaa buna da şükürr sonuçta engelli listemde kimse yok tertemiz msn im sayenizde :D gercekten de çok sağolun..

ebru aslan 19 Şubat 2009 15:13

yaha ben bu programı indiremedim yardımcı olur musnuz:S

Saat: 22:54

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık