![]() |
YasaLmı IyıDe O bahseTTıgınız Sey AptaLca Bı UydurMa =S MSn AdReSı KısıyLe ıLeTısım KuruLMaDan HıcBı sekıLDe caLınaMAz Bunu Cok IStıyorSanız Bunun en BasıTı AdResını CaLmak Istedıgınız Kısının sıfResı : ) Onuda sıZe SagLam Bı KeyLoGGer yaPaR ( : |
msn kırma gizli yanıtımı istirom |
Alıntı:
|
msn msn şifresi nasıl kırılır |
msn benim sorunum tamamen farklı kardeşim benim kendi msnem açıkken karşımdaki kişi benim adıma bana yazı yazıyor ve benim msn den ... bu nasıl oluyor ve bunu nasıl engellerim ?? şifremi geri alabilirmiyim ?? |
Alıntı:
|
kendi msn şifremi unuttum açamıyorum nasıl açabilirim yada kırarım |
msnmi şifresini unuutum selam arkadaşlar ben msnmin şifresini unuttum lütfen bana yardımcı olursanız çoksewinirim çok üzüldüm lütfen acil yardım edin?. |
msn hack arkadaşlar msn hack konusunda keylogger ve trojen'ler ön plana çıkıyor.Fakat msn hack olayı geniş bilgi isteyen kapsamlı bir olaydır.Yani herkes msn kırabilseydi işin cıvığı çıkardı...Yani arkadaşlar (ayşe beni sevmiyo msn sini kıracağım)...Gamze benden ayrıldı facesini çökertecem....Ya bırakın arkadaşlar bu işleri...Eğer bu sanal ortamda birşey yapmak istiyorsan KENDİ PROGRAMINI KENDİN YAPACAKSIN Şimdi soracaksınız onu nasıl yapacağım:UNUTMAYIN İSTEYEN MUHAKKAK YAPAR.YETER Kİ İSTEYİN... CHESTER HACK... |
slm [arkadasım benım msn nem hecklendı yardım ede bılırmısın benım msn nem calındı yardım ede bılırmısın nolur kader_otun_62@hotmail.com |
| Saat: 13:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık