![]() |
arkadaşlar sn hesabım çalındı nasıl alırım yardım edin lütfennnnnnnnnn |
Şifremi unuttum seçeneqi ile alabilirsin. Yalnız orda bi qüvenlik sorusu var onu bilmen qerekli. |
Not msn adresi calınan kişiler msn adreslerinizi geri almak imkansız gibi bisey ben imkansızı becerdim inş sizde alırsınız gizli yanıtla msn adresinizi geri alamazsınız bosuna urasmayın msn adresinizi geri almanın tek yolu 2.msn yada telefon numarasından kod giriyosunuz baska sekildi açmak cok zor altarnatif msn adresini bilen kolayca açabilir die düsünüyorum hatırlayamıyanda hemen yeni msn acmaya baksın o msn neden umudu kes derım ben sadece simdi 3 msn adresi açtım size kolay gelsin |
Telefonuna kod gönder ancak alırsın |
msn calındı gerı almak istıyorum yardımcı olurmusunuz msn nem calındı gerı almak ıstıyrum nasıl alırım |
msn msn de alt tarafta tek kullanımlık sifre var ona tıkla ve msn nı yaz ve telefonunu yaz 5 dk içinde sifre gelecek o şifreyi bosluga yaz msn açılsın inşallah istediğiniz bilgiyi alabilmişsınızdir |
osan Ya BeYzA Sen NaSıL buldun banada antlasana nolur ya |
bnimde sweet123456789 4lvli damlabaki die kiz caldi dediki haydin_13@hotmail.com yz dedi epostaya yzdim 5dka cik bkle dedi yzdim sfre ybnlis dedi lutfen yrdim edin lutfenn |
sorunun cevabları :D murat öncelik le msn aç adresine grip oradan tek kullanımlık kod a tıklayarak telefon numaranızı yazınız ve mesaj 50 kuruştur gelen kodu yazınız o zaman alırsınız rez atarmısınız vweyea tesekkur edın ? :D c(: hayata gülümse :D |
yaaaaaa bn şifremi unuttummmmm giremiym yardımcı olurmusunuz nolur |
| Saat: 18:40 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık