![]() |
protesto ediyorum EGİTİMİ |
Parazit insanları protesto ediyorum:hih2:(o kendini gayet iyi biliyor;))..Ve ona fırsat veren birisi olursa onu protesto etmekle kalmıcam bu sefer:)))))) |
Protesto ediyorum bu telaşı gerginliği:S:S:kart: Biraz rahat olsalar her şey daha kolay olcak :moo::moo: |
protesto edıyorum ozde degıl sozde cevreye sahıp cıkanları protesto edıyorum durumu olmayan ınanları ezenlerı protesto edıyorum terk edıp gıdenlerı ve yıne protesto edıyorum gokkusagını solduranları..? |
tüm olumsuz duyguları protestoediyorum....nefret öfke mutszluk kin vs.... |
MsXLabs topraklarında; *Herzaman olay çıkartan... *Forumun düzenini bozan... *Banlanıp banlanıp geri dönen... *Argo konuşup, karşısındakine laf atan... *Olayı çıkartıp(ilk önce sataşır) yetkilinin hem kendisini hemde sataştığı kişiyi banlatmasını sağlayan(yetkili arşive bakmaz yada olaya zamanında müdahale etmez)... *Foruma 0(sıfır) katkısı olup sadece Chatlerde periyodik zamanlarda olay çıkarttığı halde yöneticilerin yinede bağrına bastığı veya göz yumduğu... Bir veya Birkaç(fazla değil) sabıkalı üyeyi protesto ediyorum... |
aşk ı protesto ediyorum! masumları kandırıp kandırıp üsüyor şu meret!!! birinin buna dur demesi lazım!!! |
kendi işini yapmayıp başkasının işlerine karışanları protesto ediyorum... |
Tatil beldesinde oturan arkadaslarini , hic onlarin tatil yapmaya hakkı yokmus ve kendilerini onlari eglendirmeye mecburmus gibi goren insanlari .. Yine tatil beldesinde oturan arkadaslarini , akrabalarini yaz aylarinda hatirlayan ve sanki sadece kendileri tatile cikiyormus gibi goren .. İnsanlari protesto ediyorum .. Ozetle : Aman senede bir tatile cikiyorum agirlasinlar diye dusunen insanlarin , onlar gibi kac kisinin daha ayni zihniyetle tatile ciktiklarini ve onlari agirlama durumunda olan insanlarin daha kacccccccccccccccc esi, dostu , akrabayı agirladiklarini dusunmedikleri icin hepsini protesto ediyorum =] |
kendimi protesto ediyorum civdanımdan kurtulmam lazım |
| Saat: 21:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık