![]() |
arkadaslar ana buna hediye yollayarak bisey olmuo merak etmeyin hepsi size hile yapıolar |
Arkadaşlarrrrrrrrr yeni bir hileeeeeeeeeee Meyra Bayram adlı kişiyi ekleyinnnnn Zaten tek çıkıyorrrrrr... Ona pahalı elbiselerr ve eşyalar alınnnnn...20.000 coins geldi bana...Lvl olarakda ilerledim... |
nasıl yükleniyordu :D |
ya ben de yaptım ma bu program 10 saatte anca inio çok zorlanıom ya bi fikir veriiinn |
arkadaşlar bu hileyi bana ablam öğretti.önce yerde oturan bi kız ve büyük bir erkek resimli çocuğu yani sinem üstündağı eklion sonra ona güzel eşyalar ve kıyafetler alıon ve paran 500000 oluo ben denedim kıza gönderdim param 500000 oldu ve evimi gören bayıldı. denerseniz sizde parayın kırarsınız |
arkadaslar ben pet society de sanalikayı da çok seviom ama iksindede çok fakirim şu hileyi solein ltf. |
aleyna kandemirinkinden bende yaptım bi kişi daha tanıyorm bu yüzden hiç risk konusu olmadım istesem dier kişiden gene 20 bin coinimi alırım ayshe chınar dı dierinin adı kim bilmiorum az lvl ama çok para veriyo bence ayshe daha ii hem ekstarandan coin |
türkçesi Cheat Engine 18 Ocak 2009: yayımlanan Motor 5,5 Cheat Ben resmen CE sıklıkta ben umuyordu, ama nasıl olsa güncelleme vermedi, burada yeni sürüm: Motor 5,5 Cheat tahmin Değişiklikleri: 'ekledi kısa' atlama talimatlarına ve 'uzak' geçersiz kılar. (Temelde otomatik assembler komut için yararlı tarafından varsayılan) kadar bir seçim "Ne görüntülemek gelişmiş bellek seçenekleri için bu kodu kere" adreslerini öğrenin kopyalanır Yukarıdaki fonksiyonu mevcut değeri görüntülemek Made böylece ilk eklemek zorunda değilsiniz Ve non-modal kadar süre o çalışıyor başka şeyler yapabilirsiniz yaptı. Bu yüzden artık sonuçları görüntüleyebilirsiniz Geliştirilmiş özel tarama Speedhack yeni uygulama Yeni AutoAssembler penceresi Eğer yeni bir tarama istediğiniz soruyu kaldırıldı. Doğum (gerekir şimdi tıklayın kendinizi tarama) yeni Ekledi GlobalAlloc autoassembler için Teşrih yapı penceresi karşılaştırma () için birden fazla kere açılabilir Yapılar artık masa hile kaydedilir Ce ana penceresi (ayarlar devre dışı bırakılabilir bir menü var eğer like it) don't Processlist şimdi süreci simgeleri gösterebilir. (böylece ayarları devre dışı bırakılabilir) yavaş olabilir Ayarları penceresi sekmeleri bir listeye gelen değiştirildi Böylece insanlar QuickLaunch uygulamaları ekleyebilirsiniz araçlar menüsü eklendi. (mesela: calc) Kaydetme ve XML olarak tablolar yük Eklendi Değiştirildi kopya / XML girişlerinin yapıştırma HelpFile değiştirildi. HLP için. CHM da ayrı bir yerine HelpFile içinde tapa belgelerini dahil. RTF Eklenti sistemi için birkaç yeni fonksiyon eklendi ve örnekleri anlamak için (genellikle montaj betikleri ile yardım için) kolaylaştırdı Paket editörü örnek eklentisi Eklendi Assembler şimdi dizeleri "ve 'çalışabilir Ters gösterici neler olduğu hakkında daha fazla bilgi vermek için tarama değiştirilmedi Ana pencere ve memoryview ve pozisyonlar artık kaydedilebilir Hakkında penceresi varsa dbvm çalıştıran yüklenir dbvm hangi sürümü anlatır Eğer DBVM çalışan ve bu dbvm yerine pencere 'fiziksel bellek read de geçer fiziksel bellek seçin Kullanılan sistem kapsamında değişkenleri göstermek için birçok pencere bir kayan nokta paneli Eklendi Memoryview hexview kısmına seçeneği eklendi 2 bayt, 4 bayt, float ya da yerine byte çift görüntülemek için Geliştirilmiş incelemek veri penceresi adreslerini birbirinden yanında göstermek için Hafıza görünümü penceresi (hexview) alt kısmı şimdi farklı olarak (2 bayt, 4 bayt, ondalık 4 byte, double float) bayt görüntüleyebilirsiniz Değiştirildi gösterici öğretici adımı çok bu yüzden şimdi durum gerçek bir oyun temsil Ekledi bağımsız eğitmen için anifest adminRequired Düzeltmeler: Sabit kazasında tarama çok çekirdekli Sabit MEMORYFIRST.TMP tuhaf bir yere kadar gösteren dosya Sabit birkaç hotkey ayarı hata Sabit yükleme geri speedhack hotkey değerleri Bir çarpışma bir kırık PE ile bir süreç açılış-header Sabit Sabit birkaç assembler ve disassembler'a talimatları Panoya "seçeneği Sabit memoryviewers" kopya nerede yanlış seçeneği seçer Nextscan Doğum kazasında ikili tarama Sabit Pointerscanner Giderilen büyük bellek sızıntısı Tarama sırasında hata "Hayır hata mesajı" Sabit Montajcı olarak kernel_XXXX işlevlerine çağrı ile Sabit hata Bir eğitmen hata hileler tıklayarak ilgili Sabit Eğitmen Maker'da Sabit 32-bit simgeleri Sabit seçeneğini tarama sonlandırmak Birçok pencere üzerinde Sabit bir DPI hata Bir çarpışma zaman semboller başarısız yükleme Sabit Ayrıca dbvm ve daha fazla 4 GB RAM ve sabit çeşitli hatalar sistemleri ile uyumlu olmalıdır yeni bir sürümünü yükledim. Ayrıca 'bölümlerinde sanal zor bir emülatör uygulamaya başladı. Böylece o bir IDT ve SDT arasındaki fark önde ve download dbvm gitmek bilmek için Enjoy bu sürümü, ve eğer hata ile karşılaşmadım, bana (forum ** / post, Hata raporunda veya dark_byte@hotmail.com) bildirin lütfen Not: Eğer sorular SSS ilk okudum, senin soruna bile cevap sevmediğiniz cevap içerebilir |
ben anladım zaten sayesinde 96.leveldeyim |
bana pet society de para lazım |
| Saat: 20:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık