![]() |
şiirler çok güzel bide aşağa özelliği nedir yazsanız daha çok güzel olur. bence bu bilgiyi şiirlere ekleyiniz............... |
iyi güzelde bana konuları lazım |
Bayrağı var aldan kırmızı Toprağında şehitleri Vatanı var özgür yaşayan Gökyüzünde bulutları Sevgi desen hepsinden çok Sevgi varsa mutlulukta çok Yeşilinden alına, alından moruna Çiçekleri çok Yürek ister bakmaya Ekini var tarlasında Suyu var ırmağında Eli kolunda, aklı yerinde Canı burnunda Türkiyem’in! KADİR BERKE CANSEVER |
TÜRKİYEMMM Bayrağı var aldan kırmızı Toprağında şehitleri Vatanı var özgür yaşayan Gökyüzünde bulutları Sevgi desen hepsinden çok Sevgi varsa mutlulukta çok Yeşilinden alına, alından moruna Çiçekleri çok Yürek ister bakmaya Ekini var tarlasında Suyu var ırmağında Eli kolunda, aklı yerinde Canı burnunda Türkiyem’in! KADİR BERKE CANSEVER |
ya bence napılmalı biliyomusunuz türkiyeni tarihi ,doğası,yemekleri vebenzeri seyler konulmalı |
Balıkesir ile ilgili şiir var mı? yha benim de balıkesirle ilgili kısa şiir bulmam lazım yardım eder misiniz? |
türkiye ile ilgili 2 kıtalık şiir acil pzrtsi ödev vercem pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeeee |
yha kısa ve öz |
ya arkadaşlar izmirin güzelliklerini anlatan gzl bi yazı lütfeen |
nolu r türkiyeyle ilgili şiir |
| Saat: 13:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık