![]() |
Teşekkürler Hilal Bende Olmaz Diye Burada Bi Mesaj İle Sorayım Dedim İnsan Koyar Canım Büyük Ayıp :) :) :) :) :) |
aşağıda yapılanları uyguluyorum ama ce/dp tıklayınca konuşma penceresinde /xcedpstealer bu ifade yazıyor zaten hiç bir resmi çalamıyorum eskiden bir eklenti yüklemiştim şimdi hatırlamıyorum format attığımdan silindi bu eklenti yapa program cevirim içi olan tüm kişilerin mesengerinda nekadar resim ifade arsa hepsini bilgisayara kaydediyordu nu programdan haberiniz varmı Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
bu dediklerinizin hepsi yüklü m plus 3 63 148 stuff 2 2 397 ne nessenger 7 5 0324 sp2 de yüklü ama resim çalamıyorum |
ben anlamiyom bu isi ben hepsini evet yapdim ama yinede hic birsey olmuyor #??? |
Stuff Plug'ta kullanabileceğim komutları arıyorum ? |
onceLikLe seLam. simdi ßen Staff plug u indirdim ve Kurdum. yaLniz https://www.msxlabs.org/forum/ Adresindeki acikLama ya ßakinca Plus In TercihLerine girip ordan Aktif etmem gerekmis. sorun su ki ordaki acikLamadaki gißi gorunmuo ßenim Plus tercihlerim. plus son surumunu kuLLaniorum ve TercihLerim o sekiLde gorunmedigi icin Stuff i da aktif edemedim napmam LaZIm ?... |
Alıntı:
|
Stuff Plug'ta kullanabileceğim komutları arıyorum ? |
MSNe Eklentileri Yüklemiştim Fakat Aktif Olmamış Tekrar Nereden Yüklerim |
| Saat: 20:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık