![]() |
Sendin benim kalbimi çalan, Sendin gönül hırsızı olan, Sendin arkana dönüp bakmayan, Acımadan çekip giden sendin. |
HAZAN Eylülde gelir Mevsim hazan olur Karda yağar yağmurda İstanbul bembeyaz olur Hiç kimseler kalmaz sokak da Bir ben kalırım soğuk da Şarkılarımız avutur ruhumu Gizlice ağlarken gözyaşları mı Fırtınalar siler Kimseler duymaz sessiz çığlığımı Unutulmuş sanki hatıralar Silinmiş yazdığımız şiirler Rüyamı Allah ım bu yaşananlar Benim mi bu titrek eller Ben miyim yalnız sokak da Hani nerde sevgililer Hazan mı oldu mevsim Yoksa yapraklar misali Soldu mu hatıralar |
ELVEDA Karanlıklar çöküyor İstanbul’ un üzerine Artık vakit çok geç ! ! Evlerine koşan insanlar , yuvasına ucan kuşlar... Her şey bir , bir geri dönüyor Sen hariç ....? ? Sensiz bir gün daha düştüm hayattan Kim bilir ! böyle kaç gün daha geçecek İşte bir karanlık gecem daha beni bekliyor Biliyorum yine seni yaşayacağım Seni soracağım ; Gecenin sessizliğine , uçan martılara , Kadehi son kez kıran sarhoşa , Aşkını karanlığa haykıran mecnuna Ve yine biliyorum cevap vermeyecekler Bu gecede her şey aynı olacak Aşkını haykıran mecnun , martılar , Karşılıksız seven sarhoş ... ! ! Sokak lambası ve altındaki en büyük neden : BEN Her şey aynı değişen hiçbir şey yok Ne gelen nede giden var Bir sevdalı gözlerim daim yollarda kaldı Oda gelmeyeceğini bile , bile ... İçimde nedenini yıllardır bilmediğim bir umut var Gel ne olur merhem ol kanayan yaralarıma Gel ne olur bitsin hicranlı senelerim Sana muhtacım bu gece Gel sessizce , habersizce Gör dermansız halimi tut cansız elimden Son defa arkamdan ağla Söz sana bu son veda Sevgilim ,canım cananım sana ELVEDA |
Sen hayatima girmeden önce hayat geçmek bilmezdi. Bugünü zorla yasar, yarini düsünmek bile istemezdim. Çünkü bilirdim ki yine sabahim günessiz olacakti. Her yasadigim mutlulugun ardindan, aglamakti payima düsen. Sanki yasadigim mutluluklar geçici olmaya mahkûm, gözlerimde sürekli aglamaya yeminliydi. Hep yarim kaldi sevgilerim bunca zaman, ne ömürlük sevdim nede bir ömürlük sevildim. Yasadigim her eksik sevgide, uzaklastim gerçek sevgilerden. Artik gözlerim bakislarindan uzak, ellerim dokunmaya ürkek, yüregimse sevemeyecek kadar yaraliydi. Gönlüme kilidi vurmustum çoktan. Ölümü bekleyen hastalar gibi, yalnizliga vermistim kendimi. Yasadigim zoraki aksamlarin sonunda çikmistin karsima. Yüzün o kadar temiz o kadar huzur vericiydi ki, gönlümün kilidini kirip atmamak mümkün degildi. Yalanda olsa duygularin, kanmak istedim. Anlik ta olsa yasayacagim mutluluk, hazirdim senin için gözyasi dökmeye. Ihtiyacim vardi yalanda olsa sevilmeye. Yüregimde büyüttügüm korkularla basladim bu sevdaya. Niyetim bu korkulari yok edip benim sana, seninde bana âsik olmandi. Gerçek sevgiyi sende bulup bu sevgiyi sadece seninle paylasabilmek adinaydi. Yalanlarla dolu bu dünyada, tek gerçegim olmaliydin benim. Içinde bulundugum bu karamsarligin sonunda, isigim ilan etmeliydim seni. Kalbimin sevgiye olan düsmanligi, sana duyacagim büyük sevgiye birakmaliydi yerini. Zaman yaninda su gibi akmali, seni görecegim baska bir zamani heyecanla beklemeliydim. Senin bana duyacagin sevgide büyük olmaliydi elbette. Beni gördügün zaman YÜREGIN titremeli, ayri bir heyecan hissetmeliydin. Senin için mutlulugun adi benimle esit olmaliydi. Gözlerime her baktiginda, PC nin arkasindan asik olmaliydin bana. Ismim söylendigi an, bana duydugun sevgi gözlerinden okunmaliydi. Öyle büyük bir sevgi yasamaliydik ki, Azrail bile bizi ayiramamaliydi. Su an ugruna ölecek kadar sevdigim ve ugruna ölecek kadar sevenimsin. Zoraki yasadigim günler, seninleyken asla bitmesini istemedigim günler olmustu. Seviyordum seni iste çikarsizca ve seviliyordum, karsilik beklenmeden. Sen yokken tek dostum olan yalnizlik, seni kiskanip terk etmisti beni. Artik hayata güzel gözlerle bakiyor, seninle yasadigim mutlulugun tadini çikariyorum. Yalanlardan uzak dünyamda, sadece seninle yasiyorum. YÜREGIMI sana öyle mühürlemisim ki, inan baskasina sana baktigim YÜREGIMLEN bakamiyorum. Kalbim seninle öyle dolu ki; senden baskasini sevemiyorum. Sana sesleniyorum ey SEVGILI! Ben seni bir günlük degil, ben seni yalanlarla degil, ben seni unutmak içinde degil, bir ömür boyu sevilmek umuduyla seviyorum. Hadi durma! Eger sevgimin büyüklügüne inaniyorsan, saril YÜREGINE ve sende beni sevdigini haykir bütün dünyaya……….. |
Ne zaman ayrilik saati gelse En vazgecilmez yerinde yasamin Duysak ayak seslerini aksamin Ve sokaklardan el ayak cekilse Bir urpertiyle duyarim o zaman Seni cagiran sesi uzaklardan (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) Ne zaman ayrilik saati gelse Bir caresizligi anlatir gibi Birden degisir gözlerinin rengi Mavi solar, koyulasir yesilse Sarinca ruhunu eski bir hüzün Ucar gider pembeligi yüzünün (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) Ne zaman ayrilik saati gelse Uzatsan özlemle dudaklarini Tum agaclar döker yapraklarini Ne cicek kalir ortada, ne bahce Sadece ugultusu o rüzgarin Ve bir umut kirintisi: belki yarin (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) (F) Ne zaman ayrilik saati gelse Bir firtina cikmiscasina, büyük Icimizdeki güllerin boynu bükük Bir zaman kalakalirim öylece Neden sonra gittigini anlarim Icimde güller aglar, ben aglarim. (U) (U) (U) (U) (U) (U) (U) (U) (U) (U) (U) (U) (U) (U) |
Kac kere yasadim ben bu romani Ne zaman sevdimse ayrilik vardi Hep kendim kuruttum gözyaslarimi Ne zaman sevdimse yalnizlik vardi Sen de git, birak git,(F) beni düsünme Kader de, hayat de bosver üzülme Alýstým hasretin her (L) türlüsüne(L) Ne zaman sevdimse ayrilik vardi Alistim kaderin her cilvesine Ne zaman sevdimse yalnizlik vardi Yasamadim gitti gönül tadinda Nelerden vazgectim senin ugrunda Seni de kaybettim yol ortasinda Ne zaman sevdimse karanlik vardi Ne zaman sevdimse pismanlik vardi |
Bedduamdır Öyle kavursun ki bu hasret seni, Eğilip önümde bittim diyesin. Bütün alem bir çırpıda ölsede, Bedduamdır(U) (U) Sen kolan ölmeyesin. Dertler kucak kucak eksik olmasın, Metluluk birgün bile kapına uğramasın, Gövdeni çürütsün o gönül pasın Bedduamdır(U) (U) Sen kolay ölmeyesin. Doymadan o güzelim gençlik çana, Dilerim düşersin ayrılık tuzana, Bin ihanet edilsin günül bana, Bedduamdır(U) (U) Sen kolay ölmeyesin. Tutuversin zulmettiklerinin ahı, Her günün geçe olsun, görme sabahı. Bulamayasın bir kürek mezar topra, Bedduamdır(U) (U) Sen kolay ölmeyesin. Kursunda kalsın; bitmeyen hevesin, Boğazında düşümlensin son nefesin, Bedduamdır… Sevipte terkedilesin… Bedduamdır… Sen kolay ölmeyesin(U) (U) |
Bir gül olsaydım Bir gül olsaydım Yaprağım olurmuydun Kırmızı yapraklarıma kan veren Toprağım olurmuydun. Bir gül olsaydım Sende bulut olurmuydun Benden uzak olduğun için Ağlar durumuydun Bir gül olsaydım Beni dalımdan koparırmıydın Odandaki vazoya kor Herzaman yanımda olurmuydun Eğer bir güle bu kadar değer verirsen Onu candan çok seversen Bırak bu gülün bir yaprağı olayım Ve gözlerinin önünde yavaş yavaş solayım. Sende benim gibi gül olamayasın Hasret acısı ile sararıp solamayasın Güller tek değildir bir birine benzer Ama sen benim birtanemsin(F) (F) |
Lanet olsun Bir gün bile güldürmedi Ölem dedim öldürmedi Sev dedim de aldırmadı Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke Mecnun oldum Leyla diye Boşa yeldim sevda diye Canımı verdim hediye Lanet olsun böyle aşka Sevmesiydim seni keşke Hangi seveni güldürdün Ferhat’a da deldirdin Nice yiğitler öldürdün Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke Dünya yalan aşk da yalan Haramsın ettin talan Varmı senden memnun olan Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke Diyorlar ki ısrat İNCE Kıydın nice kalbe düşünce Lanet olsun böyle aşka Sevmeseydim seni keşke |
Sen vurdunda ben ölmedim mi? Yokluğunda ne ateşleri hasretimle yaktım da Bir seni yakamadım, beni yaktığın gibi Çölde su, hapiste gün, oruçta ekmek gibi bekledim seni Sense araya korkular koydun, Yasaklar koydun... Şimdi nerdesin diye sakın sorma Sen çağırdın da ben gelmedim mi? Sen varken darılmazdım çiçeksiz baharlara, Yağmurlu havalara... Bu kasvetli akşamlara Sen varken Bakıp içlenmezdim tren istasyonlarına Otobüs duraklarına... Sen varken ayrılanlara ağlamazdım... Yıkılmazdım biten sevdaların ardından Gidenlere küsmezdim Kalanlara acımazdım... Sen varken böyle üşümezdim titremezdim Masumdum, çocuklar gibi Böyle delirmezdim küfretmezdim... Hele ölmeyi hiç düşünmezdim. Şimdi soruyorum sana Adı sevdaysa bu cehennemin Sen yaktın da ben yanmadım mı? Biliyorsun Bütün acılarına 'yeşil ışık' yaktım olmadı Bütün korkularına 'arka çıktım' olmadı Dağlara merdiven dayadım olmadı Haziranda kar oldum yağdım avuçlarına olmadı Sevdim olmadı yandım olmadı taptım olmadı Artık benden pes Bu aşkın biletini istediğin gibi kes Nasılsa gidiyorsun Biliyorum git... Ama ardında Ağlayan bir çift göz Paramparça bir yürek Ve yıkılmış bir dağ görmek istemiyosan Çek silahını daya sırtıma Titrersem namerdim... Sen vurdun da ben ölmedim mi? |
| Saat: 00:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık