![]() |
ben 8. evrendeyim 7tepe ittifakını bılıyorum cok guzel ıslere ımza attılar ben gırmek ısterım 110 k puanım var alırsanız sevınırım mesajıma lutfen cevap yaz ona gore basvuram??? ben 7tepe ıttıfakını bılıyorum cokkkk guzel ıslere ımza attılar ben gelırım 110 k puanım var alırsanız sevınırım mesaj at ben ona gore basvuram sımdıden ıı calısmalar :-) Alıntı:
abi bende 8. evrendeyim ittifakınızı bılıyorum cok ıı bı ıttıfak... kırdıgınız rekorlar harıka... yaptığınız işler çok ıyı her zaman sızın ıttıfaka gırmek ıstedım ama bılıyosun sız buyuksunuz benim puanım 110 k kadar alırmısınız bılmıyorum ama işallah alırsınız ben hepp on um alırsanız benı çokkk sevındırırsınız almasınızda canınız saolsun benım oyundakı ısmım basils ordanda mesaj atabılırsın |
hayat başşlar ken sabahın sessiz karanlığında ayak seslari başlar bi taraftan uykulu gözler kulsğımdaki haykırışlar bağrımda bulmayı dilediğim kokusu yürüyorum ne yapacağımı bilmeden hayattan kopmuş biçare sadece günü hesabında bir hayal içinde geçen zaman içinde alaca karanlıkta ezan sesleri sesinde irkilip koşmaya başlar sebebsiz ce hayat bende değil ama ooooo nun hetyecanı kavuşma duygusun da geçiyor günlerim neyleyim hayat seni küskünüm sana elveda |
37 evrendeyim |
ya benimn üyelik iptal olmuş.. haniden beri girmiyodum. Tekrar üye oluyom 4. evrene üye oldum.... Beni ittifaka alcek olan varsa pm atsın... |
bende 13. evrendeydım 1 hafta once bıreaktımm 400. sıradaydım en son şımdı bılmıyorumm valal nasıl dıym gecen senen 2 dersı bu oyun yuzunden alttan kaldıı yaa tumm gununu vereceksın hep yada hıç bulaşmayacaksınn :-) |
34, evrendeyim kendimi kaptırmamaya uğraşıorum dread ittifakı üyesiyim şimdilik gelişme aşamasındayım |
ben 10.evrendeyim ittifağımda kimse yok katılmak isterseniz PUSU diye aratırsanız çıkar.. |
ogame güzel oyundur ama başarılı olmak istiyosan 20 saat online olmak gerekiyo 7. ve 31. evrenlerde oynadım ikisindede geç başlamama rağmen ilk 100 e girdim hayattan kopuyoruz diye bırakmıştık şimdi 39. evreni bekliyorum tekrar başlıycam:D |
Alıntı:
Sömürge ana gezegenine bağlı bir gezegendir. Üretim faliyetlerini geliştirip ana gezene nakliye yapabilsin... Benim bilgim bu kadar..:) |
Bende Yeni Sardım Bu Oyuna 38. Evrendeyim İlgililere Duyrulur... |
| Saat: 21:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık