![]() |
cok teskkur ederim arkadasım cok işime yaradı :bow: |
msn 9 da renkli görüntülenmio ne yapmak lazım.. daha önceki sürümlerde çalışıyor fakat msn 9'da çalışmadı |
Alıntı:
Messenger Plus! yükledikten sonra bu işi yapabileceğini düşündüğüm bir script yükleyebilirsiniz. Buradan bakın: Winamp'ta Renkli Ne Dinliyorum Özelliği - Tekil Mesaj - MsXLabs Düzenleme: Şimdilik (20.01.2009) bu script WLM 2009 ile sağlıklı çalışmamaktadır. |
yaptım ama 8 saniye sonra tekrar renksiz oluyhor yardım edebilir msiniz??? yardım edebilr msiniz... |
kardeş çok sağolasın süper bişey.. benim sorum şu her zaman uygulamaya geçmiyor sanki proğram bi şarkıda renkleniyor sonrakilerde eski haline dönüyor sonra kafasına esiyor yine renkleniyor buna bi çözüm varmıdır acaba ? |
hellboy726 sana teşekkür yazmak için üye oldum ya sağolasın aradığım bişeydi... |
ya bu özellik benim msn penceremde renkli olarak görünüyor ama arkadaslarımda mavi olarak görünüyor neyi yanlış yapıyorum cvp verir msiniz dün den vberi bununlağraşıyorum |
yardım lütfen ya kimsedemi böyle olmadı ? yada renklendirebilen ark kodlarını yazsınlar buraya bizde kopyala yapıştır yapalım belki olur :( |
waLLa çok tŞkler Bn manyak şeeLer yaPtım... CiDDen çok t$eküRLer....:) http://img15.imageshack.us/img15/442/seda.png walla ne Diim anlama MeseLesi... tkRar Tşkler... |
başkalarıda renkli görebiliyormu acep ? |
| Saat: 00:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık