![]() |
Alıntı:
Sisteminizi virüslere karşı taratın. Messenger'ı tamamen kaldırıp yeniden yüklemeyle ilgili konuları inceleyin. |
buyrun burdan yakın... aynı hata kodu. güncellediğiniz exe dosyasını indirdim ama yine aynı şey. coredll dosyasını indirip gerekli yere attım, fakat sonra başka hatalar veriyor. sanırım bu defa vazgeçicez 8.5'ten... http://img171.imageshack.us/img171/7762/hataaaaaaaas.jpg |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=19799&d=1259354183 |
messenger güncellemisi sorunu için kesim çözüm İşte MSN nin Güncellemeden açılır hale getirmek için çözümü. Öncelikle Açık olan MSN Yi Kapatınız Aksi halde olmayabilir. C:\Program Files\MSN Messenger klasöründeki msnmsgr simgesine sağ tıklayın ve özellikler i seçin açılan kutudan uyumluluk kısmına gelin ve uyumluluk modunu işaretleyerek listeden Windows 2000 i seçin ve Tamam Diyerek çıkın işte bu kadar artık MSN yi kullanabilirsiniz |
Alıntı:
|
neutralizer, hocam anlıyorum yapıyorum dediğini msn açılıyor. gel gör ki bu defa da cam açılmıyor. hem de hiçbir şekilde... zaten cam sorunu olduğu için 2011'e yükseltmiştim. sonra 8.5'e döndüreyim dedim. olmadı. şimdi güncellediğiniz 8.5 sayesinde oldu ama yine cam açılmıyor. karşı tarafın da 8.5 olması sorunu çözer mi dersiniz? sevdiklerimize 8.5 yüklettirelim :) |
Alıntı:
|
çok teşekkürler. yeni sürüme geçmek farz oldu o halde. elveda 8.5... |
neutralizer 8.1 kullanıyorum yeni exe ler çıkacakmı acaba? |
Alıntı:
|
neutralizer msn yi açtım çok sağol.Bunda sınırsız titreşim yok sanırsam? |
emeginize sağlık.. |
Windows_Live_Messenger_14.0.8089.726 Kullanıyorum Fakat Bu yeni Zorunlu Güncelleme uyarısı var WLM 2011 i zorla yükletmek istiyorlar neyse Uyumluluğu Windows2000 yaptık (Windows 7 Ultimate Kullanıyorum) Bu Kez Plus yüklü lakin Windows u düşürünce kabullenemedi heralde calısmıyor pasif :) Yardım bekliyorum Bu konuda |
labtobumu alalı 3 yıl olacak. aldıgımda windows live messenger yüklüydü. çevrimiçi yazan eski sürüm. ama yeni sürümü görüp sevdiğimden hiç değiştirmedim. bugün kamerada sorun yaşadım ve eski sürümü kaldırıp yeniden yüklemeyi denedim. yükledim fakat yeni sürümü yüklemek zorundasınız diyor ve açılmıyorrr... lütfen napmam gerektini de bilmiyorum. anlayabileceğim şekilde bana anlatırmısınız? sanırım eski msn im 8.0 srümüydü. açınca ç.içi yazardı... lütfen yardımmmmmmmmmmmm!! not: eski sürümle yeni sürüme sahip olanlarla kamera açabilir miyim acaba? http://v2.msxlabs.org/mavikaranlik/report.gif http://v2.msxlabs.org/ambience/buttons/reputation.gif |
bu arada msn son sürümünü istmeden yükledim. kaldırmak için program filesdan kaldır dedim. tamamdır. sitenizden 8 versiyonu ve zip demişsiniz onları indirdim. ama devam etmek için napmam gerekiyor? yanıtlarınızı bekliyorum. |
msn 8.5 sürümü kurdum ama webcam çalışmıyor... |
offffff sıkıldım artık 266 diye yanıt geliyo msn açamadım yardım lütfen buradaki söylenneleri yatım olmuyo sukıldım patlayacam ölecem |
teşekkür ederim |
Sayende Aylar Sonra msn Acıyorum Allah Ne Muradın varsa Versın |
Windows Live Messenger 14.0.8117.416 kullanıyordum burdan indirmiştim aylarca kullandım hiç bir sorun olmadan 2 gündür bu hatayı alıyorum sebebi ne olabilir sizce çözümü bilen arkadaşlar warsa şimdiden teşekkür ederim 'Windows Live Communications Platform' Hatası |
Arkadaşların yanılmıyorsam msn 8.5 versionunda sorun olduğunu yazdığını görüyorum. Bizde indirdik ama kulandığım version ile aynı olabilir. |
|
birçok sitede üyeliğim var ama ilk defa bir sitede hem yazılacak yerin kolay ve gözümün önünde olduğunu gördüm,hemde bu msn yüzünden derde düştüm,çaresizce yardım arıyorum. XP de WLM 9 kuruyorum bildiğiniz arızaları veriyor hiç sevemedik....msn 7 yada 7.5 yada 8.1 kuruyorum onlarda'da uyumluluk modu ne olursa olsun karşı taraf webcam davetimizi görmüyor.. Ne yapmam lazım, İlgilenen ilgilenmeyen bilen bilmeyen herkese selam ve sevgiler. Çözüm bulacak kişiye ve tabiki umudumuz NeutralizeR e şimdiden teşekkürler.............. |
Maalesef görüntülü görüşme yapabilmeniz için en son sürümü kullanmanız gerekiyor. XP için: Windows Live Messenger 14.0.8117.416 Vista/7 için: Windows Live Messenger 2011 |
en azından kafam rahatladı gönülden teşekkürler ve BAŞARILAR..Güzel bir site |
teşekkürler süpersiniz |
an itibariyle 8.5 sürümlerinin exe si şu anda yeni sürüm yüklemekte ısrar ediyor halbuki ne güzel çalışıyordu :) Lütfen exeyi güncellemenizi rica ediyorum iyi çalışmalar dilerim. |
Güncelleştireceğiz. |
|
Msn 9 (2009) sürümünü kullanıyorum yeni sürüm istiyor.Ben yeni sürüm istemiyorum lütfen yardımcı olun |
Aynı sorun bendede.. var |
evet aynı sorun bendede var yeniden windows live messenger 2009 sürümünü nasıl kullanabılırım. |
Windows Live Messenger 2009 kullanmak isteyenler, aşağıdaki bağlantıdan Windows Live Messenger 2009 14.0.8117.416 sürümünü indirip kurmanız gerekmektedir: Windows Live Messenger 2009 İlgili konu: Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download |
Alıntı:
|
1 ek Alıntı:
msnmsgr.exe: İndirdiğiniz dosyayı C:\Program Files\Windows Live\Messenger klasörüne çıkarmanız gerekiyor. Eski msnmsgr.exe dosyasıyla değiştirebilmeniz için Messenger kapalı olmalıdır. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
NeutralizeR çok teşekkür ederim iyiki varsın.. |
Vista ya da windows 7 kullananlar ekstra dosya filan indirip kurmaya gerek yok yada dosyaları deiştirmeye filan programın uyumluluğunu windows xp sp3 olarak değiştirin direk açılıyor... |
ukala teşekkür |
Alıntı:
|
Paylaşım için tşk ederim.güzel olmuş.Benim sorunum Çevrimdışı ileti gönderemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. |
Selamlar. Msn Messenger 8,5 sürümü kullanmaktayım. Zorunlu güncelleme kısmını özel exe'yi atarak çözüyorum. Fakat MsgPlusı yüklediğim anda Messenger tekrar zorunlu güncelleme istiyor. özel exeleri tekrar atsamda fayda etmiyor. Taa ki sıfırdan kurulum yapana kadar. Bu konu hakkında yardımcı olmanızı istiyorum veya uygun msn plus sürümünü söylerseniz sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler. Edit: Çözüldü Çözüm: Exe versiyonlarını şu şekilde editledim. Aynı problemi yaşayanlar için sorunsuz kodlar aşşagıdadır. MsnPlus hatta Coklu yama ilede çalışıyor, Yöneticilerin bilgisine. VALUE “ProductVersion”, “115.4.3502.0922″ VALUE "FileVersion", "115.4.3502.0922" |
FaLC10 usta teşekkür ederim :)) reshack ile açtım versiyon kısmında üstte ve altda yazan file ve product versiyon yerlerini komple değiştirdim bu şekilde çalıştı 1 VERSIONINFO FILEVERSION 8,1,178,0 PRODUCTVERSION 14,0,8117,416 FILEOS 0x4 FILETYPE 0x1 { BLOCK "StringFileInfo" { BLOCK "040904B0" { VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation" VALUE "FileDescription", "Messenger" VALUE "FileVersion", "115.4.3502.0922" VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe" VALUE "LegalCopyright", "Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved." VALUE "OriginalFilename", "msnmsgr.exe" VALUE "ProductName", "Messenger" VALUE "ProductVersion", "115.4.3502.0922" } } BLOCK "VarFileInfo" { VALUE "Translation", 0x0409 0x04B0 } } |
Arkadaşlar bugün itibariyle zorunlu skype güncellemesi yapıldı ve artık yeni sürüm yükle yazısının önüne burdaki exe ile geçemedim.Skype dan kurtulmanın bir yolu var mı |
Alıntı:
|
Ahmetseydi tavsiyen için teşekkür ederim espiriyse de teşekkür ederim ancak artık zorunlu skype güncellemesi var msn kullanmaya devam edebilmek için bir çözümü olan var mı diye sordum. |
Alıntı:
|
| Saat: 03:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık