MsXLabs
Sayfa 9 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger 7.5 Sürümünden Vazgeçemiyor musunuz? (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/53994-msn-messenger-7-5-surumunden-vazgecemiyor-musunuz.html)

NeutralizeR 23 Kasım 2009 05:44

Maalesef kişi listesi sorunları için bir çözüm önerisinde bulunmamız pek mümkün görünmüyor. Çünkü Microsoft yeni Messenger sürümleri yayımladığında sadece bilgisayarınıza yüklenen Messenger programı değil, Messenger programının kullandığı iletişim protokolü ve Messenger hizmeti de yenilenmiş oluyor. Bu gibi kişi listesi, görüntü adı vb. sorunlarla karşılaşmanızın nedeni de budur.

sussex 23 Kasım 2009 09:19

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1576708)
Maalesef kişi listesi sorunları için bir çözüm önerisinde bulunmamız pek mümkün görünmüyor. Çünkü Microsoft yeni Messenger sürümleri yayımladığında sadece bilgisayarınıza yüklenen Messenger programı değil, Messenger programının kullandığı iletişim protokolü ve Messenger hizmeti de yenilenmiş oluyor. Bu gibi kişi listesi, görüntü adı vb. sorunlarla karşılaşmanızın nedeni de budur.

Peki sürekli takip edeceğim çözüm için bu topici.Teşekkürler.

sussex 24 Kasım 2009 15:36

Takipdeyim?

NeutralizeR 24 Kasım 2009 17:10

Alıntı:

sussex adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1578120)
Takipdeyim?

Konuyla ilgili yeni bir gelişme, bilgi olmadığı için yeni bir mesaj da gönderilmemiş. Her gün sorulmasının bir faydası yok ne yazık ki.

harett 27 Kasım 2009 17:32

slm WLM 8.1 kullanıyorum anlatıklarınızı harfiyen uyguladım ama yine güncelleme istiyor bende ne yapmalıyım??

extreme_oki 3 Aralık 2009 13:15

bunun bir çözümü olmalı kişi listesi allak bullak nick desen sinir ötesi her oturumda tekrar yaz

sussex 6 Aralık 2009 06:36

7.5 kullaniyorum msn adresiminin uzantisi k.st dünden beri nick değiştiremiyorum.Görüntü adınız değiştirelemedi diye hata aliyorum.Yardimci olabilecekmisiniz :/

extreme_oki 22 Aralık 2009 01:18

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1578274)
Konuyla ilgili yeni bir gelişme, bilgi olmadığı için yeni bir mesaj da gönderilmemiş. Her gün sorulmasının bir faydası yok ne yazık ki.

herhangi bi gelişme mevcutmu

kardelenxxx82 23 Aralık 2009 10:22

arkadaşlar dediğiniz gibi bu kişi listesi,nick değiştirme yüzünden msn sürümümü 9.0 yükselttim fakat yine aynı sorun devam ediyor bende..beni ekleyenleri kimler sizi kişi listesine eklemiş bölümümden göremiyorum..arkadaşlarım listesinden beni silmiş gibi görünüyo halbuki listelerindeyim:(bu sorunu nasıl hallederim yardımcı olabilirmisiniz..

harett 27 Aralık 2009 22:57

hala bi cevap alamadım soruma?? #405

ymf 7 Ocak 2010 01:05

bn bu işten hiç biçi anlmıyorum pc bilgim sıfır yapamıyorum :(

zan6 17 Ocak 2010 21:23

Windows Messenger 7.5 sürümüne kullana biliyorum ama Windows Live Messenger 8.1 sürümünde ise yaramıyor:( acaba benim atlamıs oldum yanlıs yaptım bir seymi var yoksa durum muhtemelmi?

Misafir 23 Ocak 2010 17:27

Bir soru soracağım tmm iyi yapmıssınız da benim msn acılmıyor kendi bilgisayarımda açılmıyor başka bilgisayarlarda açılıyor eski sürümünü yükleyeceğim o da işimi görmüyor şu an 8.1 i kullanıyorum bundan once hangi sürüm vardı o sürümü yüklüyorum ama 8.1 i yendiden kuruyor yüklenmiyor niçin böyle oluyor?????

extreme_oki 23 Mart 2010 21:41

7.5 hakkında bir gelişme yokmu acaba nickler her msn açıldığında siliniyor

sanjayy 24 Mayıs 2010 02:39

arkadaşlar , ben 7.5 i denedim olmadı, diğerlerinide denersem sanırımm olmayacak... benim bunları yapmak itsememdeki asıl amaç (cins şeyler beni bulur)
şuan msn son sürümünü kullanıyorum ve konuşmada karşı tarafa kamera yollayamıyorum yani : eylemler sekmesinden görüntüye girdiğim zaman krşı tarafa kamera gönder veya karşı tarafın kamerasını aç seçeneği yok, sadece VİDEO ARAMA ve WEB KAMERASI al seçeneği var...
ha resmim altında cam ikonu var ama kenkiminkinede karşı tarafınkinede tıkladığım zamn video araması açılıyor... video aramasında da yahoo dada bilgisayardada kısacası heryerde cam düzgün çalışıyor. driver silip cd ile tkrar yükledim , netten ayrıca driver ile denedim, msn i kaldırıp dfalarca yükledim... çeşitli bazı şeyler daha yaptım ama bir türlü olmaadı...

sizi yıllardan beri çok yorum yapamasamda takip ediyorum,çalışmalarınızı takdir ediyorum ve bu sorunumada format hariç bir çözüm bulacağınızı umuyorum :)

umarım cvbınızla ilgili bir mail gelir, yoksa bu konuyu zo bulurum bura krışık biraz daha doğusu forum sitelerinde kayboluyorum :)
acil cvplarınızı bekliyorum...

NeutralizeR 24 Mayıs 2010 02:51

Alıntı:

sanjayy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1780418)
arkadaşlar , ben 7.5 i denedim olmadı, diğerlerinide denersem sanırımm olmayacak... benim bunları yapmak itsememdeki asıl amaç (cins şeyler beni bulur)
şuan msn son sürümünü kullanıyorum ve konuşmada karşı tarafa kamera yollayamıyorum yani : eylemler sekmesinden görüntüye girdiğim zaman krşı tarafa kamera gönder veya karşı tarafın kamerasını aç seçeneği yok, sadece VİDEO ARAMA ve WEB KAMERASI al seçeneği var...
ha resmim altında cam ikonu var ama kenkiminkinede karşı tarafınkinede tıkladığım zamn video araması açılıyor... video aramasında da yahoo dada bilgisayardada kısacası heryerde cam düzgün çalışıyor. driver silip cd ile tkrar yükledim , netten ayrıca driver ile denedim, msn i kaldırıp dfalarca yükledim... çeşitli bazı şeyler daha yaptım ama bir türlü olmaadı...

sizi yıllardan beri çok yorum yapamasamda takip ediyorum,çalışmalarınızı takdir ediyorum ve bu sorunumada format hariç bir çözüm bulacağınızı umuyorum :)

umarım cvbınızla ilgili bir mail gelir, yoksa bu konuyu zo bulurum bura krışık biraz daha doğusu forum sitelerinde kayboluyorum :)
acil cvplarınızı bekliyorum...

Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü

sanjayy 24 Mayıs 2010 03:28

ilk azımda geçen 7.5 olmuyor cümlemi geri alıyorum,, oldu arkadaşlar, düzgünce dnedim 7,5 çalışıyor.... tam 7,5 oldu kamerayla ilgili konuyu cvbını gördüm :) 7.5 i silip ordaki dediğiniz sürümü mü yüklesem diye düşünüyorum şimdide :)
eğer fikir verirsen zahmetine kalmış usta : 7.5mu kalsın yoksa verdiğin konudakinimi yükleyeyim?
yardımın için çok teşekkür ediyorum, biz dikkatsiz kullanıcılar olarakta başarılarınızın ve azminizin devamını diliyorum ;)

NeutralizeR 24 Mayıs 2010 13:37

Alıntı:

sanjayy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1780427)
ilk azımda geçen 7.5 olmuyor cümlemi geri alıyorum,, oldu arkadaşlar, düzgünce dnedim 7,5 çalışıyor.... tam 7,5 oldu kamerayla ilgili konuyu cvbını gördüm :) 7.5 i silip ordaki dediğiniz sürümü mü yüklesem diye düşünüyorum şimdide :)
eğer fikir verirsen zahmetine kalmış usta : 7.5mu kalsın yoksa verdiğin konudakinimi yükleyeyim?
yardımın için çok teşekkür ediyorum, biz dikkatsiz kullanıcılar olarakta başarılarınızın ve azminizin devamını diliyorum ;)

Eski sürümde fazla sorun yaşamıyorsanız ve eski sürüm kullanmaktan memnunsanız, yeni sürüme geçmenize gerek yok.

kardelenxxx82 9 Haziran 2010 02:49

Alıntı:

serkanbabax adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1424197)
Merhaba Arkadaşlar,

Hala benim gibi msn 7.5 hastasıysanız ve bu hastalıktan vazgeçemiyosanız işte size versiyon numarası son sürüm olarak değiştirilmiş .exe dosyası...

Peki bu ne işe yarar diye soranlara siz msn messenger 7.5 sürümünü yüklediğinizde oturum açmaya çalışırken size zorla veya sık sık karşınıza çıkarak update yani güncelleme ekranını çıkartıyor ve sizi çok ciddi şekilde canınızı sıkıyor işte tam bu sırada bu dertten kurtulmanız için bu dosya işinizi yarayacaktır tek yapmanız gereken bu .exe dosyasını;

"C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe" bu yola kopyala yapıştır yapmanızdır çıkan soruya evet derseniz tamam olacaktır unutmayın bu işlemi yaparken msn programınız kapalı olmalı ve msn ikonuna sağ altta tıklayarak çıkış demelisiniz hepsi bu kadar sömürün gayri (:

http://rapidshare.com/files/245710715/msnmsgr.rar

Not: Sayın Editörler bu sizin zamanınızda dağıtmış olduğunuz "msnmsgr.exe" dosyasının uptade edilerek sürüm notu değiştirilmiş halidir silmemenizi rica ediyorum saygılarımla....

arkadaşım bu dosyayı tekrar upload edebilirmisin..burdaki msnmsgr dosyası açmıyor msn mi bu açıyordu...nolur tekrar msn 7.5 kullanabilmem için gerekli msnmsgr dosyasını düzenleyip koyarmısınız.

NeutralizeR 9 Haziran 2010 08:49

Alıntı:

kardelenxxx82 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1788020)
arkadaşım bu dosyayı tekrar upload edebilirmisin..burdaki msnmsgr dosyası açmıyor msn mi bu açıyordu...nolur tekrar msn 7.5 kullanabilmem için gerekli msnmsgr dosyasını düzenleyip koyarmısınız.

Bunu deneyin:
msnmsgr.7.5.zip

sappho 3 Temmuz 2010 00:30

EMEĞİ GEÇEN HERKESE BİNLERCE TEŞEKKÜR ARKADAŞLAR 1 SENEDİR ÇALIŞMAYAN WEB CAM SONUNDA AÇILDI :))
TOSHİBALARDAKİ BİR TÜRLÜ ÇÖZÜMLENEMEYEN WEBCAM PROBLEMİ DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ MSN DEN KAYNAKLIYMIŞ

HELALL OLSUN VALLA NE DİYELİM :)

mustafaf 4 Temmuz 2010 01:26

oh bea çok teşekkürler şu son sürümdeki hatalar yüzünden msn kullanamıyodum.75 a döndüm en iyisi

velbet 2 Ağustos 2010 02:45

Bazı nickler renkliyken bazılari renksiz sizce neden olur bu arkadaşlar?

ahmetgns 3 Ağustos 2010 11:56

Alıntı:

velbet adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1807438)
Bazı nickler renkliyken bazılari renksiz sizce neden olur bu arkadaşlar?

Aşağıdaki bağlantıya tıklayın:

https://www.msxlabs.org/forum/showpost.php?p=930778&postcount=269

chacharon 15 Ağustos 2010 10:45

merhabalar daha evvel defalarca yaptığım 7,5 şimdi olmuyor.. daha yüksek bir sürüm var diyor... kafayı yicem en sonunda o olacak... ne olur bir yardım..

A_LeM_cii 13 Eylül 2010 02:45

bir üst mesajda yazan sorun bendede var .

extreme_oki 28 Eylül 2010 21:38

msn de nick her açılışta siliniyor buna bir çözüm yokmu acaba

ahmetgns 28 Eylül 2010 22:51

Alıntı:

extreme_oki adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1831599)
msn de nick her açılışta siliniyor buna bir çözüm yokmu acaba

Messenger seçeneklerinde Güvenlik* sekmesindeki "Bu paylaşılan bir bilgisayar..." diye başlayan seçenek işaretsiz olursa sorun düzelebilir. Dener misiniz?

*Windows Live Messenger sürümlerinde bu seçenek Güvenlik sekmesinde ancak 7.5'te bu seçenek başka sekmelerde de olabilir.

extreme_oki 25 Ekim 2010 18:56

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1831680)
Messenger seçeneklerinde Güvenlik* sekmesindeki "Bu paylaşılan bir bilgisayar..." diye başlayan seçenek işaretsiz olursa sorun düzelebilir. Dener misiniz?

*Windows Live Messenger sürümlerinde bu seçenek Güvenlik sekmesinde ancak 7.5'te bu seçenek başka sekmelerde de olabilir.

o seçenek boş senin dediğin gibi yine aynı nick siliniyo her açılışta

birde şu problem var farklı msn sürümlerinde kamera açtığımda otomatikman kapatıyor bazılarında çalışıyor.

ahmetgns 2 Kasım 2010 16:36

Alıntı:

extreme_oki adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1850186)
o seçenek boş senin dediğin gibi yine aynı nick siliniyo her açılışta

birde şu problem var farklı msn sürümlerinde kamera açtığımda otomatikman kapatıyor bazılarında çalışıyor.

O zaman bu sorun muhtemelen Microsoft'un artık eski sürümlere olan desteğini tamamen keserek sunucu işlemlerini yeni sürümlere göre düzenlemesinden kaynaklanıyordur, yapılacak pek bir şey yok.

kardelenxxx82 13 Kasım 2010 10:08

arkadaşlar benim sorunumda şu msn mi açtığımda kişi listemin en üst kısmında şu ileti duruyor...ağ ilişkili nedenlerle , bazı gelişmiş
messenger özellikleri kapatıldı.anlık ileti gönderip almaya devam edebilirsiniz..sizce bu iletide ne demek istiyor..baktım gördüğüm kadarıyla hiçbir özelliği kapanmamış..ağla ilgili deyince şüphe sardıda beni...mümkünse yardımcı olurmusunuz?

ahmetgns 13 Kasım 2010 10:34

Alıntı:

kardelenxxx82 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1864518)
arkadaşlar benim sorunumda şu msn mi açtığımda kişi listemin en üst kısmında şu ileti duruyor...ağ ilişkili nedenlerle , bazı gelişmiş
messenger özellikleri kapatıldı.anlık ileti gönderip almaya devam edebilirsiniz..sizce bu iletide ne demek istiyor..baktım gördüğüm kadarıyla hiçbir özelliği kapanmamış..ağla ilgili deyince şüphe sardıda beni...mümkünse yardımcı olurmusunuz?

Bence 7.5 eski bir sürüm olduğu için Microsoft bu sürümden yavaş yavaş desteği kesiyordur.

FOX 18 Aralık 2010 22:12

merhaba bende 2011 messangerden nefret edip 7.5 dediğiniz gibi yükledim sorun yok çalıştırıyorum ama görüntü resmini değiştirirken veya ifade oluşturmaya çalıştıgımda msn atıyor kendi kendine kapanıyor bunun bi çözümü varmı acaba ?

sellomello 19 Aralık 2010 11:56

Yardımcı Olurmusunnnnn

http://m.yollayap.com/b89/51912556.gif

Misafir 2 Ocak 2011 09:17

arkadaşlar ben msn yükleyemiyorum bir türlü mesenger 9 vardı sildim şimdi hiç birini yükleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım yenisini yüklemeye çelıştığım zaman sizde daha üst sürümü var diyor fakat mesenger ile ilgi ne varsa sildim lütfen yardım edin sabaha kadar uğraştım olmadı

NeutralizeR 11 Ocak 2011 00:04

msnmsgr.exe dosyası güncellendi. İlk mesajdan MSN Messenger 7.5 ile oturum açabilmenize izin veren dosyayı indirebilirsiniz.

abuz555 27 Ocak 2011 00:09

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1066592)
MSN Messenger 7.5 ve Windows Live Messenger 8.0 için güncelleme istemeyen EXE'ler yayımlamıştık. Windows Live Messenger 8.1 için güncelleme istemeyen EXE'yi ekteki ZIP dosyasından indirebilirsiniz. (Windows Live Messenger'ı kapatın ve ZIP içinden çıkan msnmsgr.exe dosyasını \Program Files\MSN Messenger klasörüne kopyalayın, eski dosyanın üzerine yazın.)

Maalesef değil. MSN Messenger 7.0 kullanmalısınız.

8.1 kullanıyorum fakat güncellemeyi zorunlu kılmışlar şu ana kadar sorun yoktu bugün başladı yine. dediginiz exe dosyasıonı indirip kopyalayıp degiştirdim fakat olmadı, ne önerirsiniz.

NeutralizeR 27 Ocak 2011 01:00

Alıntı:

abuz555 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1961015)
8.1 kullanıyorum fakat güncellemeyi zorunlu kılmışlar şu ana kadar sorun yoktu bugün başladı yine. dediginiz exe dosyasıonı indirip kopyalayıp degiştirdim fakat olmadı, ne önerirsiniz.

Belki eski bir msnmsnr.exe dosyasını indirmişsinizdir. Şurdan indirmeyi deneyin:
Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download

mricall 21 Haziran 2011 14:25

hepinize selamlar,bende bi sorun yazayım msn 7.5 tan vazgecemiyorum ama kameralı sohbet edemiyorum dediklerinizi harfiyen yaptım,msn calısıyor fakat karsımdakı kişi kamera görmüyor yani kamerayı gönderiyorum ama hemen reddediliyor,o da bana kamera gönderemiyor,çünkü kamerasız görünüyormusum bende de kameralar görünüyor''hem benim hemde karsımdakinin''ama gönderir göndermez hemen reddediliyor...simdiden tesekkür ederim

mutlu_mutlu 24 Haziran 2011 21:49

Canım sıkıldı.Yeni sürüm msn yi kaldırdım.Şimdi yeniden msn 7.5 kullanmak istiyorum.Kameralı görüşme yapmak istemiyorum zaten.Fakat kuramıyorum.Yeni sürümü yükleyin diyor.Uyumluluğu değiştiriyorum.Yine olmuyor.Biliyorum sıkıldınız belki de bu sorundan ama yine de sormak ve çaresini öğrenmek istiyorum.Microsoft bu sürümü bırakıyor ama ben bırakmak istemiyorum....

NeutralizeR 25 Haziran 2011 03:20

Alıntı:

mutlu_mutlu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2118516)
Canım sıkıldı.Yeni sürüm msn yi kaldırdım.Şimdi yeniden msn 7.5 kullanmak istiyorum.Kameralı görüşme yapmak istemiyorum zaten.Fakat kuramıyorum.Yeni sürümü yükleyin diyor.Uyumluluğu değiştiriyorum.Yine olmuyor.Biliyorum sıkıldınız belki de bu sorundan ama yine de sormak ve çaresini öğrenmek istiyorum.Microsoft bu sürümü bırakıyor ama ben bırakmak istemiyorum....

Buradaki kaldırma ve yeniden kurma bağlantılarını inceleyiniz:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

mutlu_mutlu 25 Haziran 2011 19:25

İnceledim.Yazılanları yaptım ama yine de kabul etmiyor.Sanırım vazgeçmek gerekiyor.Aslında sevmemin bir diğer sebebi de 7.5 çok küçük boyutta olmasıydı.Bu yeniler çok büyük boyuttalar.

eXceL 15 Temmuz 2011 16:57

Merhaba.

Ben MSN'in en son sürümü kullanıyordum fakat beğenmediğim için geri 7.5 sürümü kullanmak istediğim için sizin verdiğiniz linkten 7.5'i indirdim. Öncelikle msnmsgr.exe'yi verdiğiniz linktekiyle değiştirdim. Ondan sonra 7.5'i kurarken şöyle bir hata aldım ;

Bilgisayarınızda yüklü olan MSN Messenger sürümü, yüklemeye çalıştığınız sürümden daha yeni. Eski sürümü yüklemek için önce geçerli sürümü kaldırın (Başlat, Denetim Masası, ekle ve ya kaldır, MSN Messenger seçenklerini tıklatın) ve bu kurulumu yeniden çalıştırın.

Bende söylenen gibi yaptım. Denetim Masasını açtım fakat orada MSN Messenger diye bir program yoktu. Bende Program Files'ten dosyasını sildim. Yeniden yüklemeye çalıştım fakat aynı hatayı yeniden verdi. Bunun çözümü nasıl olacak?

hrkN 7 Ağustos 2012 01:26

Vallahi ben Msn 7.5 olayini çözdüm gerçekten eskisi gibisi yok ama plus olayını dediğiniz gibi yaptım ama olmadı yani ismi falan renklendiremiyorum yada ben mi yanlış hatırlıyorum renklenmiyormuydu isim :)

hrkN 10 Ağustos 2012 01:24

7.5 ve Plus için.
$0 - beyaz
·$1 - siyah
·$2 - mavi

·$3 - yeşil
·$4 - kırmızı
·$5 - Maroon
·$6 - Purple
·$7 - turuncu
·$8 - sarı
·$9 - açık yeşil
·$10 - Teal
·$11 - buz mavisi
·$12 - lacivert
·$13 - Pembe (Fuchsia)
·$14 - Gri
·$15 - açık Gri
·$20 - açık Pembe
·$24 - açık sarı
·# - Bold
·& - Italic
·@ - Underlined

hrkN 10 Ağustos 2012 18:11

Flood ıcın uzgunum ama bırsey sormak ıstıyorum plus da renklı nıck yapıyorum fakat msnden cıkıp gırınce renklı nıck kayboluyor. Bunun cozumu nedır? ve ayrıca sohbet acmak ıcın ıkı kere sol tıkladıgımda acılmıyor ılla kı enter veya anlık ıletı gonder demek zorundayım cevabınızı beklıyorum.

hrkN 11 Ağustos 2012 17:15

bırsey sormak ıstıyorum plus da renklı nıck yapıyorum fakat msnden cıkıp gırınce renklı nıck kayboluyor. Bunun cozumu nedır? ve ayrıca sohbet acmak ıcın ıkı kere sol tıkladıgımda acılmıyor ılla kı enter veya anlık ıletı gonder demek zorundayım cevabınızı beklıyorum.

Saat: 12:28
Sayfa 9 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık