![]() |
Maalesef kişi listesi sorunları için bir çözüm önerisinde bulunmamız pek mümkün görünmüyor. Çünkü Microsoft yeni Messenger sürümleri yayımladığında sadece bilgisayarınıza yüklenen Messenger programı değil, Messenger programının kullandığı iletişim protokolü ve Messenger hizmeti de yenilenmiş oluyor. Bu gibi kişi listesi, görüntü adı vb. sorunlarla karşılaşmanızın nedeni de budur. |
Alıntı:
Peki sürekli takip edeceğim çözüm için bu topici.Teşekkürler. |
Takipdeyim? |
Alıntı:
|
slm WLM 8.1 kullanıyorum anlatıklarınızı harfiyen uyguladım ama yine güncelleme istiyor bende ne yapmalıyım?? |
bunun bir çözümü olmalı kişi listesi allak bullak nick desen sinir ötesi her oturumda tekrar yaz |
7.5 kullaniyorum msn adresiminin uzantisi k.st dünden beri nick değiştiremiyorum.Görüntü adınız değiştirelemedi diye hata aliyorum.Yardimci olabilecekmisiniz :/ |
Alıntı:
herhangi bi gelişme mevcutmu |
arkadaşlar dediğiniz gibi bu kişi listesi,nick değiştirme yüzünden msn sürümümü 9.0 yükselttim fakat yine aynı sorun devam ediyor bende..beni ekleyenleri kimler sizi kişi listesine eklemiş bölümümden göremiyorum..arkadaşlarım listesinden beni silmiş gibi görünüyo halbuki listelerindeyim:(bu sorunu nasıl hallederim yardımcı olabilirmisiniz.. |
hala bi cevap alamadım soruma?? #405 |
bn bu işten hiç biçi anlmıyorum pc bilgim sıfır yapamıyorum :( |
Windows Messenger 7.5 sürümüne kullana biliyorum ama Windows Live Messenger 8.1 sürümünde ise yaramıyor:( acaba benim atlamıs oldum yanlıs yaptım bir seymi var yoksa durum muhtemelmi? |
Bir soru soracağım tmm iyi yapmıssınız da benim msn acılmıyor kendi bilgisayarımda açılmıyor başka bilgisayarlarda açılıyor eski sürümünü yükleyeceğim o da işimi görmüyor şu an 8.1 i kullanıyorum bundan once hangi sürüm vardı o sürümü yüklüyorum ama 8.1 i yendiden kuruyor yüklenmiyor niçin böyle oluyor????? |
7.5 hakkında bir gelişme yokmu acaba nickler her msn açıldığında siliniyor |
arkadaşlar , ben 7.5 i denedim olmadı, diğerlerinide denersem sanırımm olmayacak... benim bunları yapmak itsememdeki asıl amaç (cins şeyler beni bulur) şuan msn son sürümünü kullanıyorum ve konuşmada karşı tarafa kamera yollayamıyorum yani : eylemler sekmesinden görüntüye girdiğim zaman krşı tarafa kamera gönder veya karşı tarafın kamerasını aç seçeneği yok, sadece VİDEO ARAMA ve WEB KAMERASI al seçeneği var... ha resmim altında cam ikonu var ama kenkiminkinede karşı tarafınkinede tıkladığım zamn video araması açılıyor... video aramasında da yahoo dada bilgisayardada kısacası heryerde cam düzgün çalışıyor. driver silip cd ile tkrar yükledim , netten ayrıca driver ile denedim, msn i kaldırıp dfalarca yükledim... çeşitli bazı şeyler daha yaptım ama bir türlü olmaadı... sizi yıllardan beri çok yorum yapamasamda takip ediyorum,çalışmalarınızı takdir ediyorum ve bu sorunumada format hariç bir çözüm bulacağınızı umuyorum :) umarım cvbınızla ilgili bir mail gelir, yoksa bu konuyu zo bulurum bura krışık biraz daha doğusu forum sitelerinde kayboluyorum :) acil cvplarınızı bekliyorum... |
Alıntı:
|
ilk azımda geçen 7.5 olmuyor cümlemi geri alıyorum,, oldu arkadaşlar, düzgünce dnedim 7,5 çalışıyor.... tam 7,5 oldu kamerayla ilgili konuyu cvbını gördüm :) 7.5 i silip ordaki dediğiniz sürümü mü yüklesem diye düşünüyorum şimdide :) eğer fikir verirsen zahmetine kalmış usta : 7.5mu kalsın yoksa verdiğin konudakinimi yükleyeyim? yardımın için çok teşekkür ediyorum, biz dikkatsiz kullanıcılar olarakta başarılarınızın ve azminizin devamını diliyorum ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadaşım bu dosyayı tekrar upload edebilirmisin..burdaki msnmsgr dosyası açmıyor msn mi bu açıyordu...nolur tekrar msn 7.5 kullanabilmem için gerekli msnmsgr dosyasını düzenleyip koyarmısınız. |
Alıntı:
msnmsgr.7.5.zip |
EMEĞİ GEÇEN HERKESE BİNLERCE TEŞEKKÜR ARKADAŞLAR 1 SENEDİR ÇALIŞMAYAN WEB CAM SONUNDA AÇILDI :)) TOSHİBALARDAKİ BİR TÜRLÜ ÇÖZÜMLENEMEYEN WEBCAM PROBLEMİ DÜŞÜNDÜĞÜM GİBİ MSN DEN KAYNAKLIYMIŞ HELALL OLSUN VALLA NE DİYELİM :) |
oh bea çok teşekkürler şu son sürümdeki hatalar yüzünden msn kullanamıyodum.75 a döndüm en iyisi |
Bazı nickler renkliyken bazılari renksiz sizce neden olur bu arkadaşlar? |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/showpost.php?p=930778&postcount=269 |
merhabalar daha evvel defalarca yaptığım 7,5 şimdi olmuyor.. daha yüksek bir sürüm var diyor... kafayı yicem en sonunda o olacak... ne olur bir yardım.. |
bir üst mesajda yazan sorun bendede var . |
msn de nick her açılışta siliniyor buna bir çözüm yokmu acaba |
Alıntı:
*Windows Live Messenger sürümlerinde bu seçenek Güvenlik sekmesinde ancak 7.5'te bu seçenek başka sekmelerde de olabilir. |
Alıntı:
birde şu problem var farklı msn sürümlerinde kamera açtığımda otomatikman kapatıyor bazılarında çalışıyor. |
Alıntı:
|
arkadaşlar benim sorunumda şu msn mi açtığımda kişi listemin en üst kısmında şu ileti duruyor...ağ ilişkili nedenlerle , bazı gelişmiş messenger özellikleri kapatıldı.anlık ileti gönderip almaya devam edebilirsiniz..sizce bu iletide ne demek istiyor..baktım gördüğüm kadarıyla hiçbir özelliği kapanmamış..ağla ilgili deyince şüphe sardıda beni...mümkünse yardımcı olurmusunuz? |
Alıntı:
|
merhaba bende 2011 messangerden nefret edip 7.5 dediğiniz gibi yükledim sorun yok çalıştırıyorum ama görüntü resmini değiştirirken veya ifade oluşturmaya çalıştıgımda msn atıyor kendi kendine kapanıyor bunun bi çözümü varmı acaba ? |
|
arkadaşlar ben msn yükleyemiyorum bir türlü mesenger 9 vardı sildim şimdi hiç birini yükleyemiyorum ne yapacağımı şaşırdım yenisini yüklemeye çelıştığım zaman sizde daha üst sürümü var diyor fakat mesenger ile ilgi ne varsa sildim lütfen yardım edin sabaha kadar uğraştım olmadı |
msnmsgr.exe dosyası güncellendi. İlk mesajdan MSN Messenger 7.5 ile oturum açabilmenize izin veren dosyayı indirebilirsiniz. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Eski ve Yeni Messenger Sürümleri - Download |
hepinize selamlar,bende bi sorun yazayım msn 7.5 tan vazgecemiyorum ama kameralı sohbet edemiyorum dediklerinizi harfiyen yaptım,msn calısıyor fakat karsımdakı kişi kamera görmüyor yani kamerayı gönderiyorum ama hemen reddediliyor,o da bana kamera gönderemiyor,çünkü kamerasız görünüyormusum bende de kameralar görünüyor''hem benim hemde karsımdakinin''ama gönderir göndermez hemen reddediliyor...simdiden tesekkür ederim |
Canım sıkıldı.Yeni sürüm msn yi kaldırdım.Şimdi yeniden msn 7.5 kullanmak istiyorum.Kameralı görüşme yapmak istemiyorum zaten.Fakat kuramıyorum.Yeni sürümü yükleyin diyor.Uyumluluğu değiştiriyorum.Yine olmuyor.Biliyorum sıkıldınız belki de bu sorundan ama yine de sormak ve çaresini öğrenmek istiyorum.Microsoft bu sürümü bırakıyor ama ben bırakmak istemiyorum.... |
Alıntı:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
İnceledim.Yazılanları yaptım ama yine de kabul etmiyor.Sanırım vazgeçmek gerekiyor.Aslında sevmemin bir diğer sebebi de 7.5 çok küçük boyutta olmasıydı.Bu yeniler çok büyük boyuttalar. |
Merhaba. Ben MSN'in en son sürümü kullanıyordum fakat beğenmediğim için geri 7.5 sürümü kullanmak istediğim için sizin verdiğiniz linkten 7.5'i indirdim. Öncelikle msnmsgr.exe'yi verdiğiniz linktekiyle değiştirdim. Ondan sonra 7.5'i kurarken şöyle bir hata aldım ; Bilgisayarınızda yüklü olan MSN Messenger sürümü, yüklemeye çalıştığınız sürümden daha yeni. Eski sürümü yüklemek için önce geçerli sürümü kaldırın (Başlat, Denetim Masası, ekle ve ya kaldır, MSN Messenger seçenklerini tıklatın) ve bu kurulumu yeniden çalıştırın. Bende söylenen gibi yaptım. Denetim Masasını açtım fakat orada MSN Messenger diye bir program yoktu. Bende Program Files'ten dosyasını sildim. Yeniden yüklemeye çalıştım fakat aynı hatayı yeniden verdi. Bunun çözümü nasıl olacak? |
Vallahi ben Msn 7.5 olayini çözdüm gerçekten eskisi gibisi yok ama plus olayını dediğiniz gibi yaptım ama olmadı yani ismi falan renklendiremiyorum yada ben mi yanlış hatırlıyorum renklenmiyormuydu isim :) |
7.5 ve Plus için. $0 - beyaz ·$1 - siyah ·$2 - mavi ·$3 - yeşil ·$4 - kırmızı ·$5 - Maroon ·$6 - Purple ·$7 - turuncu ·$8 - sarı ·$9 - açık yeşil ·$10 - Teal ·$11 - buz mavisi ·$12 - lacivert ·$13 - Pembe (Fuchsia) ·$14 - Gri ·$15 - açık Gri ·$20 - açık Pembe ·$24 - açık sarı ·# - Bold ·& - Italic ·@ - Underlined |
Flood ıcın uzgunum ama bırsey sormak ıstıyorum plus da renklı nıck yapıyorum fakat msnden cıkıp gırınce renklı nıck kayboluyor. Bunun cozumu nedır? ve ayrıca sohbet acmak ıcın ıkı kere sol tıkladıgımda acılmıyor ılla kı enter veya anlık ıletı gonder demek zorundayım cevabınızı beklıyorum. |
bırsey sormak ıstıyorum plus da renklı nıck yapıyorum fakat msnden cıkıp gırınce renklı nıck kayboluyor. Bunun cozumu nedır? ve ayrıca sohbet acmak ıcın ıkı kere sol tıkladıgımda acılmıyor ılla kı enter veya anlık ıletı gonder demek zorundayım cevabınızı beklıyorum. |
| Saat: 12:28 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık