![]() |
Alıntı:
|
Programı indirdim.Extra vs hepsini yükledim ama hata veriyor.Hata kodu:80072f19 |
Alıntı:
iExplorer/Araçlar/İnternet Seçenekleri/Gelişmiş /sıfırla veya varsayılan ayarlara geri dön seçeneğine tıklayın. Msn ve tüm eklentilerini kaldırıp C/Program Files/Windows Live klasörünü silip yeniden kurun tekrar deneyin. |
attachment.php oalrak indi bundan na sıl kurulum yapabilirim |
Alıntı:
Windows Installer 3.1 Redistributable |
live messenger 2009 da kayıt defteri hatası vista kullanıyorum messengeri açınca yapılandırma çalışıyor sonra " HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MediaPlayer\UIPlugins anahtarına ulaşılamıyor " şeklinde bir uyarı çıkıyor kayıt defterine bakıyorum belittiği anaktarın soldaki değeri silinmiş msn silip yeniden kurmaya çalışıyorum kurulum %100 den geri dönüyor aynı uyarı çıkıyor |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yapabilecekleriniz Görev Yöneticisinden arkaplanda çalışan tüm programları tek tek sonlandırın. Sonrasında ComboFix Tıkla Bu programı indirip çalıştırın eğer sisteminizde zararlı bir exe. uzantlı dosya çalışıyor ise msn programını açmanıza engel olabilir deneyin. Bu hata kodu hakkında daha fazla bilgiye sahip olan bir başka üye mutlaka sorununuza cvp yazacaktır. |
Yeni A4 tech Pk-635k webcam aldım vede kurdum ama görüntülü görüşme başlat dediğim zaman başlatılıyor diyor ve msn kilitleniyor, bunu nasıl çözebilirim. |
Bu ne demek oluyo şimdi msni açtıktan sonra böyle bir uyarı aldım bu ne demek oluyo şimdi hiç bişey anlamadım 6 yıldır kullandığım adresimimi değişmem gerekiyo :S http://img40.imageshack.us/img40/4826/adszccb.jpg |
| Saat: 00:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık