MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

UnknowN 30 Mayıs 2009 10:21

Bu ileti Mıcrosoft tarafından kullanıcılara yanlıslıkla gonderılmış e-posta adresini değiştirmene gerek yok ..

suskun__kral 30 Mayıs 2009 20:41

Arkadaşlar merhaba ben yeni bir msxlabs üyesiyim.Buda ilk mesajım.Yardımcı olursanız sorunumu çözmüş olursunuz ve msxlabs'ın benim için ayrı bir yeri olur diğer forum sitelerinden.Sorunum şu:

Bilgisayarımda kayıtlı olan windows live mail (2009),office 2007'yi yükledikten sonra yeni bir ileti yollamak istediğimde yazı yazmıyordu.Bende sadece maili kaldırıp,yeniden kurduğumda sorunun çözüleceğini düşündüm ve yerel disk içerisinde bulunan windows live adlı bölüm içerisindeki mail bölümü sildim.Daha sonra setuptan yeniden yüklemek istediğimde programın hala kayıtlı olduğu ve bilgisayarımda var olduğu yazıyordu.Bende windows live ait bilgisayarımda bulunan herşeyi sildim.Setup da dahil olmak üzere.Daha sonra kendilerine ait siteden yeniden setup indirdim.Ama hala bilgisayarımda messenger,mail,writer,fotoğraf galerisi,toolbar yüklü diyor.Arama yaptırıyorum ama öyle birşey yok.Program ekle/kaldır bölümünde de birşey yok.Gözükmüyor ve bende messengere giremiyor arkadaşlarımla görüşemiyorum.Lütfen ama lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

UnknowN 31 Mayıs 2009 12:18

Alıntı:

suskun__kral adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1410080)
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir msxlabs üyesiyim.Buda ilk mesajım.Yardımcı olursanız sorunumu çözmüş olursunuz ve msxlabs'ın benim için ayrı bir yeri olur diğer forum sitelerinden.Sorunum şu:

Bilgisayarımda kayıtlı olan windows live mail (2009),office 2007'yi yükledikten sonra yeni bir ileti yollamak istediğimde yazı yazmıyordu.Bende sadece maili kaldırıp,yeniden kurduğumda sorunun çözüleceğini düşündüm ve yerel disk içerisinde bulunan windows live adlı bölüm içerisindeki mail bölümü sildim.Daha sonra setuptan yeniden yüklemek istediğimde programın hala kayıtlı olduğu ve bilgisayarımda var olduğu yazıyordu.Bende windows live ait bilgisayarımda bulunan herşeyi sildim.Setup da dahil olmak üzere.Daha sonra kendilerine ait siteden yeniden setup indirdim.Ama hala bilgisayarımda messenger,mail,writer,fotoğraf galerisi,toolbar yüklü diyor.Arama yaptırıyorum ama öyle birşey yok.Program ekle/kaldır bölümünde de birşey yok.Gözükmüyor ve bende messengere giremiyor arkadaşlarımla görüşemiyorum.Lütfen ama lütfen yardımcı olun arkadaşlar...

Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? - Tekil Mesaj - MsXLabs

ahmetgns 31 Mayıs 2009 13:38

Bir programı silmek için varsa mutlaka kaldırıcısını kullanmak gerekir. Doğrudan dosyalarını ve/veya klasörünü silmek çoğu zaman bilgisayarda programa ait kalıntılar bırakır.

Windows Live Mail 2009 programının klasörünü sildikten sonra tekrar yüklemek yerine Program Ekle veya Kaldır bölümünde Windows Live Temel Bileşenler ismine tıklayıp o Kaldırıcı üzerindeki Onar seçeneğini kullanın. Program Ekle veya Kaldır penceresinde Windows Live Temel Bileşenler'i göremiyorsanız yardımcı olamayacağım.

emreyildiz 31 Mayıs 2009 13:49

Kamera ile görüşme yapmak istediğimde 0x8ac70013 hatası alıyorum, araştırdığımda Mcafee den kaynaklandığını gördüm ama ben Mcafee kullanmıyorum Eset smart securtiy var.

Üstelik kameranın kendi programını açığımda Ekran kartının DirectDraw özelliğini devre dışı bırakıyor her seferinde etkinleştirmem gerekiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

emreyildiz 1 Haziran 2009 17:21

Alıntı:

emreyildiz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1410577)
Kamera ile görüşme yapmak istediğimde 0x8ac70013 hatası alıyorum, araştırdığımda Mcafee den kaynaklandığını gördüm ama ben Mcafee kullanmıyorum Eset smart securtiy var.

Üstelik kameranın kendi programını açığımda Ekran kartının DirectDraw özelliğini devre dışı bırakıyor her seferinde etkinleştirmem gerekiyor.

Yardımlarınızı bekliyorum.

Birde ilgilenen olsa :-#

zkctn 3 Haziran 2009 00:57

ben kuramıyorum çözebilecek babayiğit varmı

NeutralizeR 3 Haziran 2009 00:59

Alıntı:

zkctn adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1412533)
ben kuramıyorum çözebilecek babayiğit varmı

Daha fazla detay belirtecek olursanız sizi yönlendirmemiz daha kolay olur.

asi_romser 3 Haziran 2009 16:34

olmuyor ne yaparsan yap olmuyor (Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) aynen bu sekılde yazıyor ne yaptıysan olması goruntulu konusma da her zaman bu sorunu verıyor

NeutralizeR 3 Haziran 2009 16:40

Alıntı:

asi_romser adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1412907)
olmuyor ne yaparsan yap olmuyor (Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) aynen bu sekılde yazıyor ne yaptıysan olması goruntulu konusma da her zaman bu sorunu verıyor

Bu konu altında cevaplayacağım mesajınızı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/229478-wlm-2009-0x8ac70004-0x8ac70202-0x8ac70013-hatalari-ve-cozumu.html

Saat: 21:26

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık