MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/217385-windows-live-messenger-2009-14-0-8064-206-a.html)

asi_romser 3 Haziran 2009 16:41

herkez kafasına gore bır sey yazıyor hatıceye deyık netıceye bakın yapan mı soruyorum admın sen once kendın yap bak oluyor mu

NeutralizeR 3 Haziran 2009 16:44

Alıntı:

asi_romser adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1412910)
herkez kafasına gore bır sey yazıyor hatıceye deyık netıceye bakın yapan mı soruyorum admın sen once kendın yap bak oluyor mu

O konu altında devam edelim lütfen.

djmaho_b_57 5 Haziran 2009 03:23

ben 2009 msn kurunduktan sonra ilkinde aççılıo fkat kapatıp açınca açılmamakta yardımcı olurmusunuz hat kodu felan yazıo bunun sebebi ne olabilir

dizifilm 7 Haziran 2009 23:36

birşey soracam bu msnde uygun meşgul ve dışarda yazıları var kişi listesinde ben onları kaldırıyorum kapatıp acıyorum tekrar cıkıyor neden oluyor

butterfly07 8 Haziran 2009 23:14

wlm 2009 da web cam gizleme başarısız-neden?

Arkadaşlar ben WLM 2009 yükledim- diğer msn lerde gizleyebiliyorsum webcamin oluşunu- fakat bunda nedense hep görünüyor-karşıya webcam oldugunu göster i işaretlemesemde-görünüyorneden olabilir? çözemedim...tskler simdiden...

NeutralizeR 9 Haziran 2009 05:53

Alıntı:

djmaho_b_57 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1413995)
ben 2009 msn kurunduktan sonra ilkinde aççılıo fkat kapatıp açınca açılmamakta yardımcı olurmusunuz hat kodu felan yazıo bunun sebebi ne olabilir

Lütfen spesifik olun, hata kodunu belirtin.

Alıntı:

dizifilm adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1416331)
birşey soracam bu msnde uygun meşgul ve dışarda yazıları var kişi listesinde ben onları kaldırıyorum kapatıp acıyorum tekrar cıkıyor neden oluyor

Kişisel durumları kaldıramazsınız. Başka bir şeyi soruyor olmalısınız...

Alıntı:

butterfly07 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1417292)
Arkadaşlar ben WLM 2009 yükledim- diğer msn lerde gizleyebiliyorsum webcamin oluşunu- fakat bunda nedense hep görünüyor-karşıya webcam oldugunu göster i işaretlemesemde-görünüyorneden olabilir? çözemedim...tskler simdiden...

Herhangi bir eklenti yüklü mü? Bir yama uyguladınız mı? Başka bir adresinizde oturum açtığınızda durum aynı mı? MessengerDiscovery, Plus! gibi bir eklenti yüklemiş ve ilgili ayarı bu şekilde ayarlamış olabilirsiniz.

erdalonal 9 Haziran 2009 18:13

selam arkadaşlar daha önce verilen wlsetup-all setup dosyasının yeni sürümünü bulabilirmiyiz.paket halinde her seferinde güncelleme yapmak tam bir kota düşmanı.

buraklk 10 Haziran 2009 09:34

Alıntı:

JappanStar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1410528)

Bu konudan tüm işlemleri yaptım oldu.Bir sorunum daha var.Bilgisayar açıldığında windows messenger kendiliğinden açılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?:)

Microsoft 10 Haziran 2009 10:56

Alıntı:

buraklk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1418495)
Bu konudan tüm işlemleri yaptım oldu.Bir sorunum daha var.Bilgisayar açıldığında windows messenger kendiliğinden açılıyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?:)

Seçeneklerden--Oturum Aç Bölümüne Gelip Burdan Sağ Tarafta Bulunan İlk Seçenek Windows Başladığında Messenger'i Otomatik Çalıştır Onayı Kaldırın. Ayrıca Beni Ve Parolamı Anımsa Bölümdeki Otomatik Olarak Oturm Aç Onayını da Kaldırınız. Kolay Gelsin...

usher 11 Haziran 2009 13:11

yha ben kurdum ama gerisini yapamadım vlm 2009 msn pc de ama kuramadım yardımcı olursanız sevnırım :S:S

Saat: 22:56

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık