![]() |
Oyundan Görüntüler Çıkmasına günler kala EA, Need for Speed Carbon için bir demoyu indirilmeye sundu. Demoda 3 araç modelini kullanabilmemizin yanısıra, Circuit ve Drift yarışı modunda iki pistte yarışaibliyoruz. Ve iki bu yarışı kazandığımızda oyunun yeni modlarından Canyon Duel'i deneme şansına da ulaşaibliyoruz. 640 MB boyutuna sahip demoyu aşağıdaki adreslerden ulaşabilirisiniz: Worthplaying 3DGamers FileFront Fileplanet Fileshack Gamershell |
EA Games in tüm oyunları süper oluyo.Sahsen need for speed hastasıyım bütün versiyonlarını bitirdim sıra carbonda :) piyasaya çıkmasını dört gözle bekliyorum... |
Tam sürümü çıkınca CD ile yüklemeyi düşünüyorum.Süper bi oyun tanıtım videolarını izledim. |
[flash=http://www.youtube.com/v/S5JW0HCQQT0]width=600 height=490[/flash] |
Mikael daha fazlası da var...En az 20 tane izledim ayrı ayrı sitelerden...(Bu arada benim ekran kartı kaldırmaz...256 mb benim ekran kartı...Ama kariyer modu yoksa hiçbişeye yaramaz... |
Bende Demoda Var Full'de Var Ama Ben Başka Forumda İndirdim Full Winrar Şifresi İstiyor.. Ful Oyunun Toplam Kapasite 3.95gb :) Zaten Çıktı Full Oyun Millet Evde Oynuyor Savegameyi Yayınlıcaklar :D Haa Bu Arada Career Modu Var Senin Ekran Kartı Neden Kaldırmasın ?_? 256mb Normal Benimkide 512Mb :) Bi Daha İndirecem Zaten Başka FOrumda Hemen Biterecem :D 1 Hafta İçinde :D :D Şimdiden Teşekkürler... |
Geforce FX 5200 128mb ekran kartı Sahipleri Oyun kurarsanız sorunla karsılasırınız ben yükledim sehir hersey guzel arabalar sim siyah :) NEden ise ekran kartım ! ati Readon Tavsiyem ... |
ya bu oyun çok zor iniyor günler sürebiir |
NeeD FoR SPeeD CaRBoN arkadaşlar slm ben yeni bi üyeyim ama ilk olarak bi sorunumla sizlerin kafasını ağrıtacağımmm.PCme carbonu yükledim ama yarışlara ilk başlarken sadece gaza basma tuşu işliyor...Sağa sola dönemiyorummm...Kontrolleri sıfırlıyorum acaba yanlış tuşlaramı basıyorum diye ama deil...Görüntü vs özelliklerini düşürüyorum amam yine olmuyor...Ram ekran kartı yeterli oyunun istediği özellikler için ama bi türlü olayı anlayamadımmm.Oyunda yarış başladığı ilk anlarda yemiyo sağ sol tuşları sadece gaza basıp gazı bırakabiliyorum.Ama bi süre sonra herşey normal bi şekilde çalışmaya dewam ediyor...İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler |
valla arkadaşım oyunla ilgili bir sorun olabilir.. bende yükledim fakat dediğin gibi sorunla karşılaşmadım istersen oyunu tekrardan silip kurmayı bir dene.. bu arada oyunu henüz kurmamış yada oynayacak arkadaşlar varsa bence ekran kartlarını bi gözden geçirsinler.. bende ati radeon x600xt (256x256) var ama bende bile kasmalar ve donmalar oluyo arada.. :D sanırım bu iş için asus'un çıkardığı 512 lik kart süper olur.. :D |
| Saat: 00:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık