![]() |
Merhabalar, Piyasadaki yeni sahtekarlar doğmuş ve epeyle yaygınlaşmış görünüyor. Yaptıkları sahtekarlık sitesi olan ; msn-kirici.com ile ortalığa spyware yayıyorlar. Sakın bu siteye giripte sakın programı bilgisayarınıza inndirmeyin, spyware virüsünü sizde yersiniz. Yayılma Şekli; Bu virüsün yayılma şekli msn den listenizdeki diğer kişilere, istem dışı ileti yollayarak gerçekleşiyor. yolladığı ileti; Alıntı:
Burdaki programın msn kırmak ile uzaktan ve yakından alakası bile yoktur! Zaten bir messenger şifresini program yoluyla kıramazsınız. Eğer öyle olsaydı, piyasada messenger adresi kalmazdı.. Eğer Virüsü Yediyseniz; Bu virüsü temizlemek için anti-virüs / anti- Spyware yazılımı yükleyin ve bilgisayarınızı taratınız. Örnek bir yazılım olan ad-aware ; Ad-Aware @ Lavasoft - The Original Anti-Spyware Company - Lavasoft Kişiler websiteyi o kadar inandırıcı ve bi o kadar 'da tasarımı güzel yapmış. Aldanmamak olanaksiz gibi. Saygılar.. |
başka bi sitede faaliyetine devam ediyor dikkat edelim lütfen |
bana bu mail geldi ve tıklıyacaktım ama bişi oldu tıklayamadım çok saolun sölediğiniz için.. |
|
ya bana dageldi bu mesajlar bıraz komik ama bn programı indimeye çalıştım ama indirmeyi bilmediqimden indiremedim:haha: bu arada tşk edrim |
cok sagolun ya |
Fazla meraklı olmazsak bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Her hıyar diyene tuzla koşmamak gerek:) |
MILLETIN ISI GÜCÜ YOK MU YA BÖYLE UCUZ MEVZULARA KAFA YORUYORLAR , DAHA YAPICI VE YARATICI BIR MILLET NE ZAMAN OLCAZ BIZ YA. NICIN BILGIMIZI DAHA GÜZEL VE GERCEKCI KALICI ESERLERE YATIRIM YAPMIYORUZ. GÜZEL ve MUTLU yarinlar dilegiyle............ |
Evet bunun gibi epey site var bilgiler için tşkler |
ARKADAŞIM BU MSN DE KONUŞTUKLARINI HANGİ KLASÖRÜN İÇİNE KAYIT EDİYOR SÖYLERMSİN ÇOK ACİLL? ŞMİDEN TEŞŞKKÜR EDRİM |
| Saat: 18:38 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık