![]() |
Senin için bu konuyu açmak istedim; Alçak gönüllü olduğunu düşündüğüm, sevdiğim bir üyesin... Hayırlısıyla herşey gönlünce olsun,arwen'cim:hug::kiss: |
|
kendisi ile çok uzun zamandır tanışmıyorum ama alçak gönüllü ve çokta duygusal biri umarım herşey gönlünce olur arwen :kiss2: |
o benim birtanem...sırdaşım,can dostum...msxde iyiki tanımışım dediğim sulugözlüm...çok duygusal,anlayışlı,sır tutabilen,güzel arkadaşım... hep mutlu olmanı canı gönülden diliyorum...seni çok seviyorum... |
O bi efsane... En fazla ekleyen şahsiyet... O bi delü:P O bi elf:) O benüm canım arwoşum...:hug: sana:D |
Sitenin Mavi Gülü... Şeker Mi şeker... Sevimlimi Sevimli... Vede Çok İyi bir dost.. |
Sigara içmek için uzun uzun dolaştırdığım biricik bacumm..Evet evet en sonunda bir kaldırımda vuslata erdik sigaramla,bacumda rahat etmiş oldu..:)Ama bu seferde ateş yoktu?:^) heheee birde yön özürlülüğüm yüzünden az çektirmedim ona sağ diyince sola giden bir şahsiyet daha varmı hayatında değerimi bil..! :hih!: mucux |
Mesajlarına Teşekkür vermekten parmaklarımı ağrıtan abbam :D |
Forumun en en en Mesajcilarindan özellikle Resim Galerisi bölümü herdefasinda arwen'i görmek münkün. Tebrikler :smiley32: O artik asmis biri söyleyecek baska bisey bulamiyorum ;) |
Arwoo Msxlabs'ın Resim Galerisi Tutkunu :skull: |
| Saat: 13:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık