MsXLabs
Sayfa 1 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/27005-msn-messengerda-birden-cok-kisiye-ayni-anda-cam-acma.html)

serhat06_7 17 Mayıs 2007 13:04

Arkadaşlar msn de aynı anda 2 kişiye webcam acabilmek için ne yapmam gerekiyor...Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum....( Böyle bişey yok diyen arkadaşımda önce olup olmadığını araştırsa sevinirim ) Saygılar....

NeutralizeR 17 Mayıs 2007 13:07

Alıntı:

serhat06_7 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 478526)
Arkadaşlar msn de aynı anda 2 kişiye webcam acabilmek için ne yapmam gerekiyor...Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum....( Böyle bişey yok diyen arkadaşımda önce olup olmadığını araştırsa sevinirim ) Saygılar....

Windows Live Messenger'da böyle bir kısıtlama yok. Aynı anda istediğiniz kadar kişiye kamera açabilirsiniz, tabii sisteminiz ve bağlantınız kaldırabildiği sürece.

Birden fazla kişiye kamera açamama durumunuz, daha çok webcam'inizle ya da sürücüleriyle alakalı bir durum.

cimbelek 7 Haziran 2007 19:54

slm 2 kisi ile ayni anda nasil görüsebiliniyor bana kisaca anlatabilirmisiniz tsk

fettahoglu33 9 Haziran 2007 13:06

izin vermiyor ama live messenger kullanıyorum?

DrAm3vLH 9 Haziran 2007 13:28

7.5 te calısmıyormu?

caspersevimlihayalet 2 Ağustos 2007 22:47

kardeş neden bir türlü sölemiyorsun nasıl olduğunu

NeutralizeR 2 Ağustos 2007 22:53

Alıntı:

Birden fazla kişiye kamera açamama durumunuz, daha çok webcam'inizle ya da sürücüleriyle alakalı bir durum.
diye cevaplamıştım.

fersend 1 Şubat 2008 16:09

Msn de çoklu ses görüntü olabilirmi

msn de aynı anda birden fazla kişiye ses görüntü yollama imkanımız olabilirmi

dll dosyalarının hepsini didik didik ettim ama hiç bi şey geçmedi elime

tek satır bile ilerleyemedim :(

bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım pls....

Misafir 1 Şubat 2008 16:39

Alıntı:

fersend adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 919819)

Buyrun:

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 478529)
Windows Live Messenger'da böyle bir kısıtlama yok. Aynı anda istediğiniz kadar kişiye kamera açabilirsiniz, tabii sisteminiz ve bağlantınız kaldırabildiği sürece.

Ancak birden fazla sesli bağlantı kurma imkanı var mı? Bunu ben de bilmiyorum.

ahmetgns 5 Şubat 2008 16:43

Alıntı:

fersend adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 919819)

Sesli bir arama esnasında başka bir sesli arama yapmak çok kötü olmaz mı? İki yerden ayrı ayrı iki ses gelecek ve tek bir hoparlörden çalınacak, bu iki farklı sesi nasıl ayrıştırabileceksiniz?

Messenger bir kişiyle sesli arama yaparken başkalarına ya da aynı kişiye kamera göndermeye ve onların kameralarını göstermeye izin veriyor. Ancak Sesli bir arama sırasında başka sesli bir arama yapamadığınız gibi, Görüntülü Arama (sesli) sırasında kamera göndermeye dahi izin vermiyor. Ama sanırım başkalarının kameralarını görüntüleyebiliyorsunuz, tam deneyemedim.

Saat: 21:18
Sayfa 1 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık