![]() |
Sizin Şiirleriniz Kendi yazdığınız şiirleri bu bölümde bizimle paylaşabilirsiniz. |
Son Perde Ben bi tek tohum zebani kanından zaman zaman kopan esnek beyinlere akan zehirden yudumlanan yaşadığım dünyaya gel gör bi gör de kimmiş zewki takan weda diyen dillerde bu hapisaneye gelmiş geçmiş tüm cümlelerde git maziye kaldır kafanı kubbeye gör yazını bu son izinle aydınlanacak zawallı kaldı mı kawga bu kadere! hadi konuş sen de anlamsız da olsa her sözünde war bi yara bana nasılsa soğuk taşta bulduğunda bedenimi dokun bana son dokunuşun o olur topraktan kalan sana.. kör olmuş bu renkler bi el uzatsa sahneden açılsa perde oyun bitmez sahne duman başrol siyahta biter yine bende elde neşter bekler melek kara dua sezer bebek gibi uyurken bile söyler ölüm senfonisi.. seslerse sağır doğmuş gece yakalamaz yakamozu alır herkes ayaklanır ferman geldi oyun biter ışık söndü yüzler düştü izle terfi etmiş cehenneme finali böyle beklemekte we perde!!! Sahibi : ( İ_RHEA ) |
Elweda Gözünaydın düşmanım şükret, işte bitti! Bitti işte sewgi yalnız kaldım yine, yine yalnız kaldım güneş dengi Olamaz nerdeyim ben bu gözler kime ait pencereler bu eller? İşte yeni bir darbe Crash gitti kaldım ben yerinde fırtınası tüm bedenimde Elveda diyemedim ne zaman demek istedim Ellere gidemedim, onun da değerini bilemedim Hasrete yenildim, ezdi geçti sewiyorum diyemedim Sensizim söyledim, tüm gece kendime söyledim… Bana bak aç gözlerini, bırakamazsın böyle sewdiğini Zor muydu anlamak? Yalanlarda doğru bulamadım kapat çeneni şimdi sonsuza kapat çeneni patlat! İşte gelmeyen son, son bu gece, ben yine kendimde hayalinle son terkedilişte Sen uzaklarda bir şehirde ışıkların en kaybedilmişinde öldüren sewginle Hani sözler yeminlerle gecede bitmeyen güwenle buluşma nerde yine nerde? Bağıran simsiyah gökle bu gece sokaklarda kaldım ama bakarım başımın çaresine Yağmurun elinde şimdi can gibi okşamak istediğin saçlarım O da benden hediye hayal kaldı dediğin gibi geriye Bir suskunluk esirinde dilimiz son sözler yaklaşırken elweda demeye Yıldızlara gidecek son cümle yağmurda bitecek sır tükenecek Ürkek işte bir damla yaş gözlerimizde “seni çok sewiyorum..” oldu bu en son cümle elweda Lord Crash Of CinneT, elweda der Lady MC_CinneT!!!.. Sahibi : ( İ_RHEA ) |
kısa bir dörtlükte benden.. Emniyetsizim Sensiz Kor Gecelerde İsyanım Sana Yanımda Yoksun dİye Buralar Soguk Üşüyorum Gecelerde Ay Öfkenlenmiş Bende Yanlızım Diye.. |
gökyüzü mavi ve bulutlu yine bir temmuz sabahı elimde çiçekler kapına kadar geldim ama basamadım ziline usulca tuttu birşey elimi uzanamadım kapı ziline oysa ne hayyaller kurmuştum gelmeden evvel o mutlu günlere geri dönmeyi sana ilk seni seviyorum dediğim günkü heyacanını görmeyi dilemiştim 18 ay sen siz geçen o kadar çok dakikam varki anlatamam çektiğim acıları sensizlik ne kadar kötüymüş demek sabırsızlıkla bekledim doğan şafağı bir ben kalmışttım geriye arkadaşlarımdan hepsi gitmişti yar larını yanına bir ben kalmıştım kocaman bölükte tek başıma senin hayalin olmasa ne yapardım boş ranzalarda ama bak geldim artık hadi at artık parmağından o anlamasız yüzüğü ..... yalan de ben yanlız seninim de ne olur biliyorum sen hep beni sevdin öyle değilmi her gece hasretime ağladın sabahlara kadar ne olur çıkar artık bak geldim artık elimde çiçeklerle kapına . o şafak sabahını üstünden tam 4 yıl geçmesine rağmen hergün kapına kadar gelmeme rağmen gene de basamadım o zile unutamadım kulalaklarımda çınlayan o çocuk sesini o masum dudaklardan dökülen iki heceyi <<<<<ANNE>>>>>>>> |
Müthiş... Aglıyorum ve gözyaslarımı ellerimle silemiyorum bu aralar..neden bilmiyorum ama amacsızca akıyor damlalar gözlerimden,tebessümle yarısır gibi inadına sızlıyor içim bagıra cagıra acıtıyor tenimi ! ben susuyorum ! amacsızca susuyorum amacsızca yakıyorum mumlarımı bu gece.. Roller degişti!artık ben kücük cocugu degil korkuları oynuyorum,korkularsa masumiyeti...sahne benimle doluyor,nefesler tutuluyor ışık üzerimde,müzik yükseliyor derken korkup kacıyorum amacsızca ! kenara cekildim artık dinleyebilmek için kendimi uzaktan !! ama ışıklar yetmiyor,basaramıyor ukala özlem... bütün yasakları unuttum şimdi yeşil ısık yaktım günahlara,oysa söz vermiştim rüzgara degişmemek için,gözlerimi vermeyecektim hep aynı bakacaktım,simdilerdeki gibi yanlız caresiz degil!amacsızca vazgectim,soluk soluga aldım askımı içime ki gitmesin,bogustum karanlıkla bu gece amacsızca! dewr-i fikr rüyalarımda ceza.. ve kırgın mutluluklar buluyor beni bu gecekendi alemimde ziyan olmus parcaları...ellerimi kanatıyortoparlarken biliyorum! amacsızca düşünüyorum konusuz konuları...sonuç yine sensiz kalmak... Yazan : ( İ_RHEA ) |
Büyük Usta'dan BENCE SEN DE ŞİMDİ HERKES GİBİSİN Gözlerim gözünde aşkı seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence şimdi herkes gibisin Yolunu beklerken daha dün gece Kaçıyorum bugün senden gizlice Kalbime baktım da işte iyice Anladım ki sen de herkes gibisin Büsbütün unuttum seni eminim Maziye karıştı şimdi yeminim Kalbimde senin için yok bile kinim Bence sen de şimdi herkes gibisin N.H.Ran-1918 BEKLERKEN Gözlerim yolllarda beklerim seni Koyu karanlıklar üzüyor beni Saatler geçiyor gelmedin hala Semada yıldızlar o gelmez diyor Ruhum bu hitapla bezgin eriyor Kalbimi acı bir şüphe bürüyor Saatler geçiyor gelmedin hala Gördün mü sen onu doğan ay söyle Öldürüyor beni beklemek böyle Saatler geçiyor gelmedin hala. N.H.Ran-1918 |
benim yazdığım bi şiir...beğenirmisiniz bilmem İSTANBUL Senin gecelerin yıprattı beni be İstanbul O yağmurlu soğuk gecelerin Onun yokluğunu çektiğim gecelerin Dahası aşık olduğum gecelerin Selam o gündüzlerini lanetlediğim İstanbul Gündüzlerin, gecelerin yerini Yalanların, doğruların yerini tutmuyor Tutmuyor be İstanbul Senin düzenin bozuk be İstanbul Kimse kimseyi takmıyor Ne o biliyor sevgiyi ne de bu Kimse bilmiyor… Sana tek diyeceğim Sahtekarsın be İstanbul Binlerce olumsuzluğu Örtbas etmeye çalışan Ben miyim be İstanbul Söyle ben miyim??? O eşsiz güzelliğini gecelere sığdıran Ben miyim be İstanbul Sana bir şey daha Sen ikiyüzlüsün be İstanbul… |
arkadaslar benim siirim imzamdir ;) kuçuktur ama ozdur ve benim için anlami çok buyuktur saygilarimla... |
Çok Zormuş Seni Göz YaşLarımda Aramak Bir biLsen Ayakta Kalmayı Sensiz Her Yolun Sonu Uçurum Bu Diyarlarda Hayatta tek Dileğim Sendin Kaderden Sigaramın iLk nefesi Güneşin iLk Doğusu Ruhun Sesini Fısıldar Kulağıma Uykudan Her Kalkışım Defasinda eLLerim Seni arar Yeniden Dirilir yüreğim YokLuğun Sarar Odalarda Sesin yankıLanır Bir burukLuk aLır başını gider Sesim soluğuma karısır Sayıklarım derdimi anlatirim yüreğime biLiyorum gözLerimde Bir yerdesin --------- Ben Seni Sevmedim Senin Yokluğunu Sevdim Bitmeyen Gecelerde Ben Senin GözyaşLarını Sevdim Mutlu oLmadığında Güle Sarılışını Sevdim Her Defa Solduğunda Hayattan Tüm ümidini kesmiş Bir Tırtıl Gibi öLüp öLüp Kelebek oLmanı sevdim Hem Ben senin Her halini Sevdim Bensiz Gözlerini Sevdim Her Daldığında Uzaklarda Ne Aradığını Sevdim Her Defa Senin için yanıp Tutuştuğumda Bir Miras Gibi Bana Bırakacak oLduğun Yalnızlığını Sevdim Sen Benim oLmasanda Ben Seni Hep Sevdim .................. gerisini bi ara yazarim bu bir şiirsidir 4 dk 36 sn de yazdim 2. şiiri maşallah diyin kitabimi çikarttim zaman almayanin kaynanasi transilvanyada kont draculanin kız kardeşi oLsun bizim bedduamizda bu kadar :) |
| Saat: 00:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık