MsXLabs
Sayfa 1 / 18

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/6430-coklu-msn-coklu-oturum-acma-ayni-anda-windows-live-messenger-ve-msn-messenger.html)

KANIDELi 21 Haziran 2006 00:09

Başlıktanda anlaşılacağı gibi Aynı anda Hem Windows Live Messenger hemde Msn Messenger 7,5 kullacaksınız peki bu nasılmı olcak.

Şöyle Öncelikle Live Messenger'ı yükleyin. Tabi msn den çıkın.

ctrl+alt+del kombinasyonundan işlemler sekmesine tıklayın orda msnmsgr.exe yi sonlandırın.

Peki şimdi Live Msn in setupı masaüstünde kalsın.

Bilgisayarım>C>ProgramFiles' a girin

Ordan Msn Messenger Klasörünü kesin ve masaüstüne yapıştırın.

Masaüstüne yapıştırdıktan sonra Klasörün ismini değiştirin.Ben Msn messenger2 yaptım.

Şimdi Program Ekle/Kaldırdan Msn Messenger 7,5 i kaldırın. Ama masaüstündeki kalsın.

Msn 7,5 kalktıktan sonra Windows Live Messenger'ı kurun.Kurulduktan sonra Live Msni açın ve Masaüstündeki Msn Messenger 2 Klasöründeki msnmsgr.exe yi masaüstüne gönderin ve açın. Hepsi bu kadar.

Aynı anda Hem Live Hemde MSN 7,5 i kullanın.

Bu İşlem olmazsa. Önce Live Msni yükleyip dediklerimi yapın sonra Msn 7,5 i yükleyin.

Artık Canınız Hangisinden Girmek isterse ondan girin.

antalyali 22 Haziran 2006 10:33

Çoklu Oturum, Çoklu Oturum Açma, Msn Çoklu Oturum

eline sağlık güzel bi paylaşım ama yazının bir bolumnde diyorsun ki ekle/kaldır dan msn 7,5 i kaldırın. iyi ama 8.0 ı kurarken kendiliğinden kalkıyor o zaten bunu nasıl halledicez

baesmann_beassly_ate 28 Haziran 2006 15:38

ii de hem lıve yı yukluyo sonra msn 7.5 kaldırıyorsun o nasıl oluyo onu anlamadım olmayan seyı nasıl kaldırıyorsun.

basketcikid 1 Temmuz 2006 19:51

Yapanlar acaba masaustu resimlerini koabilir mi

vizantion 3 Temmuz 2006 00:03

arkadasim dedigini uyguladim ama olmadi.çok karisik anlatmissin.corba gibi oldu.daha kolay bir sekilde anlatirsan sevinirim.

antalyali 3 Temmuz 2006 23:52

Evt bende soylemiştim ama ilgilenen olmadı

msn live kurulduğunda 7.5 kalkıyo nasıl bi çare olucak buna ki

YCK13 6 Temmuz 2006 11:12

Başlıktanda anlaşılacağı gibi Aynı Anda Hem Windows Live Messenger Hem de Msn Messenger 7.5 kullanıcaksınız::

Öncelikle Live Messenger'ı yükleyin.Tabi msn den çıkın.

ctrl+alt+del kombinasyonundan işlemler sekmesine tıklayın ordan msnmsgr.exe yi sonlandırın.

Peki şimdi Live Msn in setup u MASAÜSTÜNDE KALSIN !!

Bilgisayarım>C>Program Fİles'a girin

ordan Msn Messenger Klasörünü kesin ve masaüstüne yapıştırın !!

Masaüstüne yapıştırdıktan sonra klasörün ismini değiştirin !! mesela Msn 2 yapın

Şimdi Program Ekle/Kaldırdan Msn Messenger 7,5 i kaldırın.AMA MASAÜSTÜNDEKİ KALSIN !!

Msn 7,5 kalktıktan sonra Windows Live Messengeri açın ve Masaüstündeki Msn 2 klasöründeki msnmsgr.exe yi masaüstüne gönderin ve açın.Hepsi bu kadar :)

Aynı anda Hem Live Hem de MSN 7,5 i kullanın

bu işlem olmazsa . önce live msni yükleyip dediklerimi yapın sonra Msn 7,5 yükleyin.

***BEN YCK***
***ALINTIDIR***

qwx 16 Temmuz 2006 15:15

yaw yazdığın için tşk de olmuyo msn messenger 2 yapıyom 7.5 i live i yukluyom msn messenger 2 deki msnmsgr.exe ye tıklıyom live mesenger açılıyo

Misafir 16 Temmuz 2006 15:30

Alıntı:

qwx adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158738)
yaw yazdığın için tşk de olmuyo msn messenger 2 yapıyom 7.5 i live i yukluyom msn messenger 2 deki msnmsgr.exe ye tıklıyom live mesenger açılıyo

Önce Live Messenger Sonra 7.5 Yükleyin.
Yüklerken MSN Kapali Olmasi Lazim.

sibel 20 Temmuz 2006 16:53

of ya sinir oldum hiç bişey indiremiyorum

Saat: 13:36
Sayfa 1 / 18

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık