MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Bilgisayar (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/)
-   -   Office Programları Teknik Destek (https://www.msxlabs.org/forum/bilgisayar/103151-office-programlari-teknik-destek.html)

efsanemre 21 Ocak 2008 23:31

Çok enteresan bir sorunla karşı karşıyayım. Bir ödev için normal copys paste şeklinde internetten worde yapıştırıyordum. Sonra anlamadığım şekilde her word dosyasını açtığımda böyle nota işareti gibi bir işaret karşıma çıkıyor..Space tuşuna batığımda nokta yazıyor..Ve bu problem şu ana kadar bilgisayarda olan tüm word dosyalarında var. Ve ne yaparsam yapayım gitmiyor..

Önizleme yaptığımda ya da dosyayı başka bir arkadaşa gönderdiğimde sayfa temiz gözüküyor(sorun yokmuş gibi)

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Misafir 21 Ocak 2008 23:47

Bu bir sorun değil; Word'de yazı yazarken yazı yazma düzeni için kullanılan bir özellik; sayfadaki hareketlerinizi gösterir kısaca. Sayfadaki bu işareti, üstteki menüden bulun üstüne tıklayın, çalıştığınız sayfadan işaretin kalktığını göreceksiniz.

Lebbeyk 13 Şubat 2008 22:15

Word Sorunu !!

Konuyu yanlış yere açtıysam forum görevlilerinden özür dilerim. Gerekirse taşıyın lütfen.
Ben Word de enter'a basınca ta sayfanın sonuna kadar satır atlıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilitirm. Lütfen yardımcı olun. Önce böyle bir sorunum yoktu acaba yanlış bir ayar değişikliği falan mı olmuş? Lütfen yardım edin...:cry: :moo:

endorphinn 19 Şubat 2008 16:59

Word - kopyalama makrosu

Merhaba,
bir word sayfasında tüm e-posta adreslerini bulup kopyalayacak bir makro yapılabilir mi?
değerli cevaplarınızı beklerim

endorphinn 12 Mart 2008 18:25

MS Outlook - sağa yaslanmış satırlar

Merhaba,
MS Outlook 2003 kullanıyorum. bazen yazışmalarda aldığım iletilerde bazı satırların sağa yaslanmış olduğunu görüyorum. fakat bu iletileri cevaplarken tüm satırlar sola yanaşık oluyor. aynı yazışma devam ettiğinde ise gelen cevaplarda yine bazı satırların sağa yanaşık olduğunu görüyorum.
bunun ms outlook'ta bir ayarı var mı?
değerli cevaplarınızı beklerim

hasananatolya 23 Mart 2008 14:14

slm

şimdi bana yardım ede bilecek bir arkadaşım varmı brd acaba

aver 19 Nisan 2008 12:35

ofis programları

Ofis 2003 Word programının yıldızlamaya varan uyarıları sonucu .programı silip OPEN OFİS YÜKLEDİM. Ne var ki tüm ofis belgelerimin sayfa yapısı değişti. Dönüştürme programını da beceremedim,aynı nitelikte birçok dosya oluşuyor.
WORD DOSYALARIMI İLK ŞEKLİYLE OPEN OFİS LE AÇIP DÜZELTMELER YAPABİLİR MİYİM?

endorphinn 23 Nisan 2008 10:42

MS Outlook - en küçük boyutta yazdırmak

Merhaba,
MS Outlook 'ta herhangi bir iletiyi yazdırmadan önce görünüm'den metin boyutu'nu en küçük'e getiriyorum ama yine de yazdırırken orijinal boyutuyla yazdırıyor.
kağıt tasarrufu için düşündüğüm, metin boyutu standart olarak en küçük şekilde ayarlayıp nasıl yapabilirim?
değerli yardımlarınızı beklerim

efsaneerol 24 Haziran 2008 20:55

ben bi dosyayı gizledim ama simdi o dosyayı normale ceviremiyorum araclar klasor secenekleri bolumu yok oldu acaba nasıl eskiye dondurebilirim????

easy07 30 Haziran 2008 14:04

selam arkadaşlar. benim sorunum daha önce bilgisayarıma kaydettiğim word dosyasının içerisinde değişiklik yapıldı. ama ben eski haline getirmek istiyorum sistem geri yükleme yaptım ama hala aynı belge içindeki yazılarda değişiklik yok.belgenin içerisindeki yazılanları nasıl geri getirebilirim.şimdiden tşkler

asla_asla_deme 30 Haziran 2008 14:50

Alıntı:

efsaneerol adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1104435)
ben bi dosyayı gizledim ama simdi o dosyayı normale ceviremiyorum araclar klasor secenekleri bolumu yok oldu acaba nasıl eskiye dondurebilirim????

Virüs ve spy taraması yapmalısınız

Alıntı:

easy07 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1110727)
selam arkadaşlar. benim sorunum daha önce bilgisayarıma kaydettiğim word dosyasının içerisinde değişiklik yapıldı. ama ben eski haline getirmek istiyorum sistem geri yükleme yaptım ama hala aynı belge içindeki yazılarda değişiklik yok.belgenin içerisindeki yazılanları nasıl geri getirebilirim.şimdiden tşkler

Kaydetıgınız İçin Geri Alma Gibi Şansınız Yok

lim12345678 21 Ağustos 2008 11:59

office programları geç açılıyor

Bilgisayarda bazı zamanlar excel word açmam 30 saniyeden fazla sürüyor. yüklü dosyalar değil bunlar 100 kb civarındalar. restart edince düzeliyor ama bi süre sonra eski haline dönüyor.
birde programı boş açıp aç komutuyla dosya açarsam eski hızında açıyor .

office xp pro. kullanıyorum.tekrar yüklemeyi de denedim olmadı :(

lütfen yardım edin :*(:*(:*(

Misafir 21 Ağustos 2008 12:21

Alıntı:

lim12345678 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1152088)
Bilgisayarda bazı zamanlar excel word açmam 30 saniyeden fazla sürüyor. yüklü dosyalar değil bunlar 100 kb civarındalar. restart edince düzeliyor ama bi süre sonra eski haline dönüyor.
birde programı boş açıp aç komutuyla dosya açarsam eski hızında açıyor .

office xp pro. kullanıyorum.tekrar yüklemeyi de denedim olmadı :(

lütfen yardım edin :*(:*(:*(

Güncellemelerden kaynaklı bir durum olarak özellikle Pro'da yaşanan genel bir durum bu. Yazılımınız ayrıca lisaslı değil ve sisteminiz güncellemelere açıksa bazı dosya uyuşmazlıkları veya çakışmalar yaşanıyor, bu da kitlenmelere yol açıyor. Pro yerine normal sürümü kullanmanızı öneririm.

mutluonayli 15 Eylül 2008 20:29

benim office sahte onu nasıl orjinal yapabilirim.sjzde serial varsa bana yollayabilirmisiniz??
şimdiden teşekkürler

CrasHofCinneT 17 Eylül 2008 03:19

Alıntı:

mutluonayli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1177287)
benim office sahte onu nasıl orjinal yapabilirim.sjzde serial varsa bana yollayabilirmisiniz??
şimdiden teşekkürler

Orjinal lisanslı office kurcaksınız... Sitemizde serial verilmesi yasaktır!

Misafir 23 Eylül 2009 12:51

arkadaşlar benim pc xp işletim sisteminde aynı anda ayrı ayrı iki power point salytını açamıorum örneği x slytını açtığmda sonra y slaytına tıkladığımda aynı ppt de x i kapatıo y yi açıo acaba ikisini aynı anda farklı pencerelrde nasıl açabilirim???

asla_asla_deme 23 Eylül 2009 13:59

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1499285)
arkadaşlar benim pc xp işletim sisteminde aynı anda ayrı ayrı iki power point salytını açamıorum örneği x slytını açtığmda sonra y slaytına tıkladığımda aynı ppt de x i kapatıo y yi açıo acaba ikisini aynı anda farklı pencerelrde nasıl açabilirim???

Aynı Anda Gosteremessınız. pps Sunumları Tam Ekrandır 2 Sunum Aynı Gosterılmıyecegı ıcın En sOn Tercıh ettıgınız Sunumu gorursunuz

burkar 2 Ekim 2009 19:41

ofice 2003 yüklü fakat indirdiğim dosyaları word ile açmaya çalıştığımda okunmayan yazılar daha doğrusu karakterler geliyor,windows türkçe seçeneğini seçmeme karşın bir değişiklik olmuyor,yardımcı olur musunuz.

moscem 10 Ekim 2009 16:25

InfoPath.tr-tr office bi hata veriyor
sorun giderecek ve sonuç olacak yardım
lütfen

saka_laz 26 Ocak 2010 06:58

Alıntı:

burkar adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1514206)
ofice 2003 yüklü fakat indirdiğim dosyaları word ile açmaya çalıştığımda okunmayan yazılar daha doğrusu karakterler geliyor,windows türkçe seçeneğini seçmeme karşın bir değişiklik olmuyor,yardımcı olur musunuz.

İndirmiş olduğun dosyalar sanırım word dosyaları. Fakat indirdiğin word dosyaları eğer Office 2007 versiyonu ise açamazsın. Ancak o dosyaları kaydeden kişi farklı kaydet seçeneğinden Word 93-2007 olarak kaydetmişse açabilirsin...

efsane38trtc 2 Haziran 2010 09:26

Microsoft Office 2007 TR yapmak için 1 klasör e ihtiyacım var yardım edin pls..!

Merhaba Arkadaşlar;
Ben 3 gündür microsoft office 2007 TR yamasını arıyorum orginal TR yamalarını indirdim ama hata aldım.

Türkçe yapmam için diğer bir yol ise sizden isteyeceğim klasörü upload edip bana burdan veya özelden yollamanız.

C:\MSOCache\All Users\{90120000-002C-0409-0000-0000000FF1CE}-C\Proof.tr klasörü lazım bana bu klasörü bulursam office 2007 im TR olacak .

Şimdiden Herkese Teşekkür Ederim..!

DiSs-eR 2 Haziran 2010 11:28

İstediğin Dosya. Aradığın Dosya bu Olsa Gerek...

Şifre: www.msxlabs.org

snackbloot 13 Kasım 2010 16:00

Nasıl office 2007 yükleyebilirim??

Nasıl office 2007 yükleyebilirim

RedDark 1 Aralık 2010 16:51

Excel de liste yazdırmak?

Merhabalar.

Excel programında şyle bir listem var;

adı soyadı - telefon no - icra dairesi ve no

her biri yan yana farklı hücrelerdeki bu listeyi yazdırmak istiyorum ama bir şablonla yazdırmam gerekiyor. Yani liste bu olacak şablon şöyle

BORÇLU BİLGİLERİ İCRA DAİRESİ / ESAS NO icra dairesi / esas no
ADI / SOYADI adı soyadı
TELEFON NO telefon no
İRTİBAT NO
= tuşuyla yönlendirme yapıyorum ama benim istediğim tek tek elle yazmayayım da sırasıyla bu bilgileri şablona taşıyarak yazdırsın. Böyle birşeyin mümkün oldugunu gormustum yardım ederseniz çok sevinirim.
Teşekkürler.:(

veysel1996 13 Ocak 2011 20:01

Bilgisyarımda office programı yok acele lazımm???

Benim pc de office programı yok ayrıca yarın proje götürülecek benim acilen proje kapagı açan bir programa ihtiyacım var lütfen önerebileceginz programları yazarmısınız acilllll:(

Guest(C) 12 Haziran 2011 20:25

Microoft Office 2003-2007-2010 Sorunu...

Merhabalar...
Arkadaşlar öncelikle Microsoft Office kurmak istiyorum...
Bir siteden setupunu indirdim...90 günlük deneme sürümü ...
Bir setup programı çıktı...
http://img2.imagetwist.com/th/00331/sxst42hhpxri.jpg
Genearate tuşuna basınca setup açılıyor...
setup olduktan sonra error veriyor
"The MSOff24fga3522.msi data corrupted. Installer will be closed soon!"
indirdiğim dosya 2kblık bir installer ve microsoft sunucularını bağlanarak ms office yi indiriyormuş (araştırma yaptım)
Dosyayı siin için upload ettim bir deneyip sorunumun cevabını söylerseniz mutlu olurum :)

Kod:

http://turboupload.com/d54r4kye1xn1

nisaaycan 7 Ocak 2013 16:52

arkadaşlar excel de macro fonksiyonları ile ilgili bilgiye ihtiyacım var yardımcı olabilir misiniz?

Saat: 21:08

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık