![]() |
Sizce dünyanın en iyi oyun firması hangisi ? EA GAMES Konami Ubisoft Sega Sierra Rockstar Games Crytek Lucas Arts Blizzard |
Kesinlikle Elecronic Arts. İnşallah Türkçe oyun çıkarmaya da başladılar devamı gelirse müthiş olacak ! |
Öyle bir planları varmış zaten. Dergide okumuştum . |
sierra ve ea sports |
Blizzard...Bunun dışında tanımam...Ama oynarım:D |
Dünyanın En İyi Oyun Firması Hangisi ? EA GAMES her türlü...:noangel: |
Bence EA GAMES |
Bence kesinlikle ama kesinlikle Konami..;) |
Temel ile Dursun tek geçerim |
EA GAMES Her Türlü İşe El Attılar:D |
tabiki ea yaaa sorulması hata hehehe |
Tabi ki Blizzard.. Yaşasın Diablo.. !? Ya da yaşamasın :D |
Tabiki Ea Games Sorduqun Hata :) |
Konami |
EA GAMES UZERINE TANIMAM |
En sevdiğim oyunları genelde ubisoft çıkarıyor |
Konami'yi tek geçerim |
arkadaşlar bana kalırsa bu secenekler dışında K2 NETWORK en çok kazanan firma yılda 4 milyar doları geçen katkısı var sadece knight online den .. |
Alıntı:
Bence K2Network, [ Hıı Listedekiler arasından seç diyorsanız Ubisoft & CryTek(Craysis'den Ötürü..) ] EA Games '' En iqrenC firma bana kalırsa Her Türlü işe el attı diyorsunuz ama hepside yarım yamalak.. Fifa 02 den bu yana [ fifa 08 ] bi oyunu düzeltemediler.. Futbulcular efektler herşey irenC..Koskoca KoNAMI var . Sen ne diye futbol olayına giriyorsun .. :) |
Alıntı:
Crysis, Medal of Honor, Underground, Battlefield, Formula 1, Freedom Fighters, Command & Conquer, Burnout, Sims vs vs... komik olmayın :) |
ea games en iyisi |
CAPCOM`ı koymayı unutmuşsun Dünya`nın en iyi firması CAPCOM`dır bence. DMC yeter zaten... Ama burdaki en iyi firma EA GAMES neden derseniz Warhammer:Age of Reckoning var;) |
en iyi crytek grafikleri gerçekten müthiş |
bence ea games her ne kadar sims in eklenti paketlerine sponsor almaya başlayarak beni şaşırtsada (ıkea stuff hm edition gibi :) ) yine de oyunlarını seviyorum :) |
ea games dağıtıcı firma yaw kendi yaptığı kaç oyun war ki fifa nfs manager kıytırık oyunlar ustası.. Sega desen aynı, Crytek daha yeni Atari, Ubisoft Ve Blizzard diyorum ben |
ubisoft.crytek ve electronic art |
EA GAMES |
EA Games Üstüne tanımam :D. |
bence k2 network online oyunlar için en iyisi eğer online oyun yapımcıları dicekseniz k2 ama normal dicekseniz ea ayrıca crytek daha çok yeni bi firma pek oyunu yok adını bilen bile az yani |
forumdaki resme bakarsanız en iyi oyunları hangi firma çıkariyor daha neet belli oluyor blizzard din üstüne tanımam :) anlatmaya bile gerek yok yaşayan bilir :) |
Bence EN İYİSİ Konami Veya Ea GAMES....... Bu Konuda Hiç tartışmamıza gerekk yook..... Çünkü Herkezin Görüşü ve zevki ayrıdır...... Bu Konuda Tartışmak sadece yazı zevkine geçebilir diyebiliriz...... Ama Bana Göre EN İYİ SAVAŞ OYUNLARI ÇIKARTAN Oyun Firması : Ea Games Ama En iyi ve en EN GÜZEL FUTBOL OYUNLARINI KİM ÇIKARTIYOR ? DERSENİZ BANA GÖRE : Konami Ama ben yine de en iyisine OY VERDİM : Ea Games BİRDE BURDA TÜM OYUN ŞİRKETLERİ YOK MESELA BİR ÖRNEK : AcTiVisiON Vs...Vs....Vs birde POLYPHONY DİGİTAL PS 2 OYUNLARINDA Sadece örnek verdim En SEVDİĞİM DEİL (H):):D:$*-);):-#|-) |
Activisonu koymamışın en iyilerinden biri o :D |
GTA YI BULLY Yİ SATMAMOYÜZDEN ROKSTAR GAMES |
Tabiki ROCKSTAR GAMES |
Valve. |
crysis crytek ve ea games |
'hangi oyun hoşuna gittiyse şu oyunu geliştiren en iyi firmadır' demişler eskiler... |
Al işte Yaaa EA GAMES 1 Numara Oyunlarını bilen bilir 1 TON EA GAMES Electronic Arts Yemin ediom tüm Oyun şirketlerini Gömer geçer EA GAMES 1 Numara O kadar |
Muh4mm3d EA GAMES/Electronic Arts a Laf atıosun ya Bu yazım sana kapak olsun...EA GAMESİN EN iyi Oyunları Bİ oyuna bak bakalım bağımlı olucakmısın Generals/Generals Zero Hour/Generals Shock Wawe/ Need For Speed Undergraund2 Need/For Speed Most Wanted Bunlar sadece Bir kaçı Sen Tüm Need For Speed serilerine bi Göz at Ve obur Oyunlarına Zaa.. Hele suan BATTLEFİELD3 cıktı Call Of Duty Modern Warfare3 Ten daha fazla ilgi gördü ve Daha fazla indirildi...sanırım Yaptıkları bir toplantıda EA GAMES Electronic Arts ın başkanı Şöyle söylemiş...BATTLEFİELD4 İçin EA GAMES olarak kollarını sıvadıklarını soyledi...Ne zmn cıkar bilmem Hele sen BATTLEFİELD3 ün Grafiklerine bi Bak birde 4 Çıksın Obur şirketlerin 1.ci olmak için Hiç bir Şansı yok Bak ActivisioN.. Daha Ankette yok bile Call Of Duty Serisini Onlar yaptı Bu anketi yapan demekki Activisionu adamdan saymamış :D Yada İsmini bile duymamıştr... bu call of duty boyle orjinal yapana kadar nerdeyse 10 Seri çıakrttılar Call Of Duty1 İndir bakalım..Çizgi filim gibi BATTLEFİELD 1942 bile daha Orji Bu yazım Kapak olsun İnş en İyisi EA GAMES...! |
Ea Games :D 1. Olan Firma |
her türlü tek EA |
Bence EA GAMES ve Rockstar games arkadaşlar |
EA tabi ki. |
EA Games tabiki de.. |
EA GAMES |
Bence hiçbiri AcTiVisioN 1 numara! |
|
BENCE UBISOFT . ASSASSINS CREED OYUNUNUDA O FIRMA TASARLAMISDI. OYUN EFfektleri ve hikayeleri cok guzel YAPIYORLAR YALNIZ ASSASSIN DEYIL DIYER OYUNLARDA DAHIL |
Ea games en iyisi.. 2. Konami olabilir |
Bence şıklarda codemastersde olmalı. Siteyi inceleyin. |
| Saat: 23:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık