![]() |
1 ek MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) - MSN lists Özellikle kişi listenizle ilgili sorunlar yaşadığınızda kişi listenizi düzenlemek için kullanabileceğiniz bir program. Kişi listenizde ekli olanları, sizi ekleyenleri, sizi silenleri ve engellediğiniz kişileri bu program ile görüntüleyebilir ve silebilirsiniz. "Manage user lists in Microsoft MSN Messenger: Who is in our contact list? Who has us in theirs? Who can see our online status? Who can't? Updated to use MSNP8!" https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/MSNlists.png MsXLabs Tarafından Türkçe'leştirilmiştir. Alternatif: MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi "Yeşil Renk: Sizi ekleyenler ve hala listesinde tutanlar Mavi Renk: İzinli listenizde bulunanlar fakat sizi silenler Kırmızı Renk: Engelli listenizde bulunanlar Siyah Renk: Her iki taraf da birbirini eklemiş ve hala listesinde tutuyor" "O kişinin listesinde bulunduğunuz sürece onu ya engelli listenizde ya da izin verilenler listenizde tutmak zorundasınız, aksi halde bahsettiğiniz yeniden ekleme uyarısını alırsınız." Programda oturum açamama sorununuz olursa şurayı okuyunuz. |
ÖNCELİKLE SİZLERE VE YAYINLAYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUM.GÜZEL VE İŞE YARARYAN BİR PROGRAM AMA KEŞKE DİĞER MSN VERSİYONLARIYLADA UYUMLU BİR PROGRAM OLSAYDI.SINIRLI BİR MSN VERSİYONUNA HİTAP EDİYOR MAALESEF.BU PROGRAMI GELİŞTİRİP DİĞER MSN VERSİYONLARIYLA UYUMLU HALE GETİRMENİZ DİLEĞİYLE... İYİ ÇALIŞMALAR. KOLAY GELSİN... İNDİRİN ARKADAŞLAR BU PROGRAMI TAVSİYE EDERİM. BENDE İNDİRDİM BİZZAT... |
Alıntı:
|
Sayın Adminim Program için teşekkürler hemen kurup denedim.. Listelerdeki renkler Kırmızı mavi yeşil ne anlama geliyor bilgi verebilirmisiniz ! Birde login olduktan sonra nasıl logout olunuyor ! |
Alıntı:
Mavi Renk: İzinli listenizde bulunanlar fakat sizi silenler Kırmızı Renk: Engelli listenizde bulunanlar Siyah Renk: Her iki taraf da birbirini eklemiş ve hala listesinde tutuyor |
Öncelikle Neutre çok teşekkürler ancak burda sorumu hemen sorayım. Tabi programı bulmuşken ukalalık etmek istemem ama bende mi sadece oluyor diye aklıma takıldı. Mesela program içinde engellenen kişileri bir daha görmemek için sildikten sonra messengerdan oturum açtığım zaman engellenen kişinin tekrar ekleme daveti geliyor. Daha önce bir kişi listesi programı daha vardı onda da böyle bi sorunum olmuştu. Fakat on kişi engelliyse bunun sadece ikisini sildi ve bi daha geri getirmedi. Geriye kalanlar yine aynı şekil, davetleriyle birlikte geri dönüş yaptılar :) Programın içeriğine söyleyeceğim herhangi birşey yok. Güzel olmuş. Emek vermişsin sonuçta. Bu yönden tekrar teşekkürler |
Alıntı:
|
|
Farklı uzantılar içinde geçerli mi bu? Mesela benim mail uzantım @rock.com ile bitiyor ve denedim ama bir sonuç alamadım ! |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
değişik ama msn plus 4.5 yetiyor ;) |
PROGRAMI AÇTIM DA BU ADRESLERİ BAZILARI KIRMIIZ BAZILARI MAVİ BAZILARI YEŞİL BU RENKLER NE ANLAMA GELİYOR |
Alıntı:
|
evet ayni ekle ibaresi bendede oluyor ne ekliyebiliyorumm nede cika biliyorum ve su an sildigim icin listesinden engelliyenleri kendi msn nimi bile kullanamiyorumm yani guleyim mi agliyayyim mi |
Alıntı:
|
peki tekrar nasil ekliyebilirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sizi silmemiş olanları İzinli ya da Engelli listelerinden, listeleriniz çok acayip bir şekilde karışmamışsa, silmenin bir anlamı yok, hatta Messenger'da oturum açtığnızda hepsi için tekrar uyarı alacağınızı düşündüğünüzde biraz bela aramaya bile benzer. Ama bu yardımcı programların o seçeneği sunmaları tabi ki iyi bir şey ama işte maalesef herkes şunlardan tamamen kurtulayım diye silmeye kalkışıyor ve sonra yine başa dönüyorlar. |
sayın admın; her konuda faydalı olduğunuz gibi bu konuda da faydalı olup, aydınlattığınız için size müteşekkirim.emek verdiniz,elleriniz dert görmesin.Saygılarımla |
sorunu hallettim teşekkürler paylaşım için |
Alıntı:
Alıntı:
|
elinize sağlık program çok güzel! ancak bir problem var! ben mesele o programda mesela beni engelleyenleri yada silenleri silince msn'i tekrar açtığımda sanki onlar beni eklemiş gibi hepsi tekrar geliyor bunu nasıl önleriz. ve bu silme işlemlerini yoptan seçmenin bir yolu yokmu tek tek çok uzun sürüyor. |
Alıntı:
|
ben yükledim adresimi ve şifremi yazsam bile bişe açılmadı neden olabilir? |
çok teşekürler gerçekden böyle bir yazılıma ihticımız vardı :) fakat sorun var sanırım login olduğum halde kişi listelerinde hiç birşey çıkmıyo :S |
teşekkürler ben programı yükledim fakat "asynchronous socket error 10061" yazısı ekrana çıkıyo ve çalışmyo ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim. |
program tmm güzel ama bu programı kullandıktan snra yani oraya login olduktan snra bi daha cıkamıorum normal msn acılmıyor 3 sn filan duruyor sonra bağlantınız kesiliyor diyor.. napıcam :S |
Alıntı:
Alıntı:
programı kapattıktan sonra msn'e girebilirsiniz. program açıkken girmiyor olabilir. |
BUNU NASIL İNDİRECEM BANA YARDIM EDİN |
Alıntı:
|
ya arkadaşlar ben indirdim açtığımda '' MSWINSCK.OCX '' diye bi hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz acaba :^) |
Alıntı:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi - Tekil Mesaj - MsXLabs |
ya ben bunu indirdim ama hata veriyo bu |
ya meraba bende indirdim bu programı tmm ii hoş silio hepsini evet ama tekrar msnimi açtığımda bütün sildiklerim ekleme talebiyle geri gelio ya! nasıl engellicem onları |
Alıntı:
|
Tesekkur ederim de... 10 dakikadir ne hata var ne liste... :) oyle duruyor sadece... bu makinayi ispanyadan almistim ve windows ispanyolca bundan olabilir mi? |
imdaaaat :) merhaba arkadaslar. gecenlerde kardesimin msn si calindigina dair ve yardim istedigime dair bi konu acmistim. saolsun insafa geldi alan ve geri verdi. ama simdi bole bi sorunumuz var. msn listesindeyim ama gormuyor beni. ve bende onu. engellide degil. listedeki butun herkezi silip tekrar yokledik ama davet bile gelmedi. bununla ilgili yardim edecek birileri varmı? |
bana yardım edecek kımse yokmu yeni fark ettim benim konumun programla ne alakası var? |
Alıntı:
|
Arkadaşlar msn kişi listesi yöneticisini indiriyorum fakat winzıp dosyasını açamadım bir türlü acil yardım gerek |
Alıntı:
kolay gelsin... İlgili Programın Download Adresi: WİNRAR 3.71 TÜRKÇE'Yİ İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN! (kolaylık açısından link verilmiştir.) |
porogram gzl gibi görünüyo indirip denicem:D:D:D |
arkadaşlar pogramı kullanmak için adresimizi ve şifremizi yazmamız gerekiyo ya şifremiz çalınırsa ? nasıl güvenebileceğiz ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
program açtığınızda çalışıyor, kapatınca duruyor. kaldırma kurma gibi birşey sözkonusu değil. |
programı indirdim adresimide yazıp oturum aç dedim ama bişe olmadı,sadece en alt kısımda sayılar falan çıktı.nasıl kullanabileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
4 tane renk var, yeşil, kırmızı, mavi ve siyah. Öncelikle gördüğümüz dört listenin ne listesi olduğu açıkça tepelerinde yazıyor. Dolayısıyla bu renkler sadece bir listeye bakarken o kişinin diğer listelerdeki durumları hakkında çabucak bilgi vermek için tasarlanmış sanırım. Engellediklerimiz Kırmızı renkte; İzin verdiklerimiz Yeşil renkte; Yani çok net, kırmızı gördüğünüz kişiyi engellemişsiniz, yeşil gördüğünüz kişiye izin vermişsiniz demek. Ancak bazen Ters liste hariç diğer üç listede de Mavi renkte kişiler gösterebiliyor. Bu mavi renkteki kişilerin listesinde bulunmuyorsunuz demek oluyor. Bu mavi renk diğer renklerden baskın, yani o kişilere izin de verseniz, o kişileri engelleseniz de yeşil ya da kırmızı gösterilmeyip, mavi olarak gösteriliyor ve sizin o kişileri İzinli/Engelli listelerinden rahatça silebileceğinizi (sonradan "Kişi ekledi" uyarısını alma korkusu olmadan), ya da madem o kişinin listesinde yoksunuz, sizin de onu kendi Kişi listenizden silmenin iyi olabileceğini hatırlatıyor. En son siyah renkle ise, sizi eklemiş ama henüz sizin engelli ya da izinli listenizde olmayan kişiler gösteriliyor. Dolayısıyla mavi rengin siyah renge baskın gelmesi söz konusu değil, çünkü siyahsa zaten mavi olamazdı. Maviyse de siyah olamazdı. Özetle, mavi ise listesinde değilsiniz, siyah ise listesindesiniz ama "Kişi ekleme" uyarısı alacak durumdasınız, kırmızı ise engellemişsiniz, yeşil ise izin vermişsiniz. İnşaallah daha faydalı oldu bu bilgi. |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 11:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık