MsXLabs
Sayfa 1 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/116259-msn-kisi-listesi-yoneticisi-msnlists-tr.html)

NeutralizeR 17 Şubat 2008 10:12

1 ek
MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) - MSN lists

Özellikle kişi listenizle ilgili sorunlar yaşadığınızda kişi listenizi düzenlemek için kullanabileceğiniz bir program. Kişi listenizde ekli olanları, sizi ekleyenleri, sizi silenleri ve engellediğiniz kişileri bu program ile görüntüleyebilir ve silebilirsiniz.

"Manage user lists in Microsoft MSN Messenger:
Who is in our contact list? Who has us in theirs? Who can see our online status? Who can't?
Updated to use MSNP8!"

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/MSNlists.png

MsXLabs Tarafından Türkçe'leştirilmiştir.
Alternatif:
MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi
"Yeşil Renk: Sizi ekleyenler ve hala listesinde tutanlar
Mavi Renk: İzinli listenizde bulunanlar fakat sizi silenler
Kırmızı Renk: Engelli listenizde bulunanlar
Siyah Renk: Her iki taraf da birbirini eklemiş ve hala listesinde tutuyor"

"O kişinin listesinde bulunduğunuz sürece onu ya engelli listenizde ya da izin verilenler listenizde tutmak zorundasınız, aksi halde bahsettiğiniz yeniden ekleme uyarısını alırsınız."

Programda oturum açamama sorununuz olursa şurayı okuyunuz.

C0mPuTeR 17 Şubat 2008 11:27

ÖNCELİKLE SİZLERE VE YAYINLAYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUM.GÜZEL VE İŞE YARARYAN BİR PROGRAM AMA KEŞKE DİĞER MSN VERSİYONLARIYLADA UYUMLU BİR PROGRAM OLSAYDI.SINIRLI BİR MSN VERSİYONUNA HİTAP EDİYOR MAALESEF.BU PROGRAMI GELİŞTİRİP DİĞER MSN VERSİYONLARIYLA UYUMLU HALE GETİRMENİZ DİLEĞİYLE... İYİ ÇALIŞMALAR. KOLAY GELSİN...

İNDİRİN ARKADAŞLAR BU PROGRAMI TAVSİYE EDERİM. BENDE İNDİRDİM BİZZAT...

NeutralizeR 17 Şubat 2008 12:10

Alıntı:

C0mPuTeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941387)
ÖNCELİKLE SİZLERE VE YAYINLAYAN ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLERİMİZİ SUNUYORUM.GÜZEL VE İŞE YARARYAN BİR PROGRAM AMA KEŞKE DİĞER MSN VERSİYONLARIYLADA UYUMLU BİR PROGRAM OLSAYDI.SINIRLI BİR MSN VERSİYONUNA HİTAP EDİYOR MAALESEF.BU PROGRAMI GELİŞTİRİP DİĞER MSN VERSİYONLARIYLA UYUMLU HALE GETİRMENİZ DİLEĞİYLE... İYİ ÇALIŞMALAR. KOLAY GELSİN...

İNDİRİN ARKADAŞLAR BU PROGRAMI TAVSİYE EDERİM. BENDE İNDİRDİM BİZZAT...

Programın Messenger'la herhangi bir bağlantısı yok. Bu nedenle sürüm uyumsuzluğu gibi bir durum söz konusu değil. Yalnızca kişi listenizi düzenlemenize yardımcı oluyor.

mula2001 17 Şubat 2008 13:21

Sayın Adminim
Program için teşekkürler hemen kurup denedim..

Listelerdeki renkler Kırmızı mavi yeşil ne anlama geliyor bilgi verebilirmisiniz !

Birde login olduktan sonra nasıl logout olunuyor !

NeutralizeR 17 Şubat 2008 13:30

Alıntı:

mula2001 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941442)
Sayın Adminim
Program için teşekkürler hemen kurup denedim..

Listelerdeki renkler Kırmızı mavi yeşil ne anlama geliyor bilgi verebilirmisiniz !

Birde login olduktan sonra nasıl logout olunuyor !

Yeşil Renk: Sizi ekleyenler ve hala listesinde tutanlar
Siyah Renk: Her iki taraf da birbirini eklemiş ve hala listesinde tutuyor

torchbearer 17 Şubat 2008 16:04

Öncelikle Neutre çok teşekkürler ancak burda sorumu hemen sorayım. Tabi programı bulmuşken ukalalık etmek istemem ama bende mi sadece oluyor diye aklıma takıldı. Mesela program içinde engellenen kişileri bir daha görmemek için sildikten sonra messengerdan oturum açtığım zaman engellenen kişinin tekrar ekleme daveti geliyor. Daha önce bir kişi listesi programı daha vardı onda da böyle bi sorunum olmuştu. Fakat on kişi engelliyse bunun sadece ikisini sildi ve bi daha geri getirmedi. Geriye kalanlar yine aynı şekil, davetleriyle birlikte geri dönüş yaptılar :)

Programın içeriğine söyleyeceğim herhangi birşey yok. Güzel olmuş. Emek vermişsin sonuçta. Bu yönden tekrar teşekkürler

NeutralizeR 17 Şubat 2008 18:59

Alıntı:

torchbearer adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941538)
Öncelikle Neutre çok teşekkürler ancak burda sorumu hemen sorayım. Tabi programı bulmuşken ukalalık etmek istemem ama bende mi sadece oluyor diye aklıma takıldı. Mesela program içinde engellenen kişileri bir daha görmemek için sildikten sonra messengerdan oturum açtığım zaman engellenen kişinin tekrar ekleme daveti geliyor. Daha önce bir kişi listesi programı daha vardı onda da böyle bi sorunum olmuştu. Fakat on kişi engelliyse bunun sadece ikisini sildi ve bi daha geri getirmedi. Geriye kalanlar yine aynı şekil, davetleriyle birlikte geri dönüş yaptılar :)

Programın içeriğine söyleyeceğim herhangi birşey yok. Güzel olmuş. Emek vermişsin sonuçta. Bu yönden tekrar teşekkürler

O kişinin listesinde bulunduğunuz sürece onu ya engelli listenizde ya da izin verilenler listenizde tutmak zorundasınız, aksi halde bahsettiğiniz yeniden ekleme uyarısını alırsınız.

virtuecat 18 Şubat 2008 00:24

http://img181.imageshack.us/img181/9449/adsz1am4.png

korkmayın D:

SatanpisT 18 Şubat 2008 02:03

Farklı uzantılar içinde geçerli mi bu?

Mesela benim mail uzantım @rock.com ile bitiyor ve denedim ama bir sonuç alamadım !

NeutralizeR 18 Şubat 2008 08:06

Alıntı:

SatanpisT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941974)

Mesela benim mail uzantım @rock.com ile bitiyor ve denedim ama bir sonuç alamadım !

Evet, tüm Messenger hesapları için geçerli. Farklı uzantılı Messenger adreslerinde de denendi.

virtuecat 18 Şubat 2008 11:56

Alıntı:

SatanpisT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941974)

gmail uzantılarda çalışıyor

ck1991 18 Şubat 2008 13:13

değişik ama msn plus 4.5 yetiyor ;)

WaRrioR 18 Şubat 2008 17:30

PROGRAMI AÇTIM DA BU ADRESLERİ BAZILARI KIRMIIZ BAZILARI MAVİ BAZILARI YEŞİL BU RENKLER NE ANLAMA GELİYOR

NeutralizeR 18 Şubat 2008 18:26

Alıntı:

wetup adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 942745)
PROGRAMI AÇTIM DA BU ADRESLERİ BAZILARI KIRMIIZ BAZILARI MAVİ BAZILARI YEŞİL BU RENKLER NE ANLAMA GELİYOR

Bir önceki sayfada cevaplandı.

yarimzenci_fr 18 Şubat 2008 20:31

evet ayni ekle ibaresi bendede oluyor ne ekliyebiliyorumm nede cika biliyorum ve su an sildigim icin listesinden engelliyenleri kendi msn nimi bile kullanamiyorumm yani guleyim mi agliyayyim mi

NeutralizeR 18 Şubat 2008 20:36

Alıntı:

yarimzenci_fr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 942969)
evet ayni ekle ibaresi bendede oluyor ne ekliyebiliyorumm nede cika biliyorum ve su an sildigim icin listesinden engelliyenleri kendi msn nimi bile kullanamiyorumm yani guleyim mi agliyayyim mi

Sizi silmemiş olanları silmeniz mümkün değil. Silseniz bile tekrar ekleme uyarısı gelir.

yarimzenci_fr 18 Şubat 2008 23:11

peki tekrar nasil ekliyebilirim

Fırtına 19 Şubat 2008 12:22

Alıntı:

yarimzenci_fr adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 943099)
peki tekrar nasil ekliyebilirim

Bir süre sonra kendiliğinden ''Anlık ileti kişisi olmayanlar'' grubunda sildiğiniz kişinin ismi belirir, yada onu engellemeden silmiş iseniz oturum açtığınız anda sizi görüp size yazar ise karşınıza çıkacak olan konuşma penceresinde eklemenizi öneren bir çubuk çıkacak...

ahmetgns 20 Şubat 2008 00:22

Alıntı:

ck1991 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 942449)
değişik ama msn plus 4.5 yetiyor ;)

Messenger Plus!'ın Kişi Listesi Temizleyici özelliğinin İzinli ve Engelli listelerindeki kişilerle ilgili bir seçeneği ya da faydası yok. 4.50'de eklenen yeni özellikle birlikte, kişi listenizi silmeye ya da listenizden silmiş olduğunuz kişileri sizi silmemişlerse kolayca geri eklemeye yardımcı oluyor. Daha ötesi değil. Ama bu İzinli ve Engelli listelerini temizlemeye yönelik bir seçenek sunulmasını Messenger Plus! forumunda 4.50 sürümünden çok çok önce önermiştim, hatta 4.50'deki yeni seçeneğin benim önerimden esinlenildiğini söyledi Patchou, umulur ki tam bizim istediğimiz de eklenir de böyle programlara gerek kalmadan onu da Plus! içinden halledebiliriz.

Sizi silmemiş olanları İzinli ya da Engelli listelerinden, listeleriniz çok acayip bir şekilde karışmamışsa, silmenin bir anlamı yok, hatta Messenger'da oturum açtığnızda hepsi için tekrar uyarı alacağınızı düşündüğünüzde biraz bela aramaya bile benzer. Ama bu yardımcı programların o seçeneği sunmaları tabi ki iyi bir şey ama işte maalesef herkes şunlardan tamamen kurtulayım diye silmeye kalkışıyor ve sonra yine başa dönüyorlar.

Nobleman 23 Şubat 2008 08:17

sayın admın; her konuda faydalı olduğunuz gibi bu konuda da faydalı olup, aydınlattığınız için size müteşekkirim.emek verdiniz,elleriniz dert görmesin.Saygılarımla

MephistOzzy 23 Şubat 2008 10:04

sorunu hallettim teşekkürler paylaşım için

ahmetgns 23 Şubat 2008 14:21

Alıntı:

denizkaya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 949153)
mümkün arkadaşım ben gördüm kırmızı işaretli

Uydurma arkadaşım, NeutralizeR renklerin özelliğini yazmıştı.
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941444)

sinekli 24 Şubat 2008 02:27

elinize sağlık program çok güzel! ancak bir problem var! ben mesele o programda mesela beni engelleyenleri yada silenleri silince msn'i tekrar açtığımda sanki onlar beni eklemiş gibi hepsi tekrar geliyor bunu nasıl önleriz. ve bu silme işlemlerini yoptan seçmenin bir yolu yokmu tek tek çok uzun sürüyor.

NeutralizeR 24 Şubat 2008 02:30

Alıntı:

sinekli adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 950259)
elinize sağlık program çok güzel! ancak bir problem var! ben mesele o programda mesela beni engelleyenleri yada silenleri silince msn'i tekrar açtığımda sanki onlar beni eklemiş gibi hepsi tekrar geliyor bunu nasıl önleriz. ve bu silme işlemlerini yoptan seçmenin bir yolu yokmu tek tek çok uzun sürüyor.

O kişinin listesinde bulunduğunuz sürece onu ya engelli listenizde ya da izin verilenler listenizde tutmak zorundasınız, aksi halde bahsettiğiniz yeniden ekleme uyarısını alırsınız.

patts 25 Şubat 2008 00:04

ben yükledim adresimi ve şifremi yazsam bile bişe açılmadı neden olabilir?

crazyexelans 25 Şubat 2008 00:16

çok teşekürler gerçekden böyle bir yazılıma ihticımız vardı :)

fakat sorun var sanırım login olduğum halde kişi listelerinde hiç birşey çıkmıyo :S

can_mavi 25 Şubat 2008 15:30

teşekkürler

ben programı yükledim fakat "asynchronous socket error 10061" yazısı ekrana çıkıyo ve çalışmyo ne yapabilirim yardım ederseniz sevinirim.

Nnxed 26 Şubat 2008 01:36

program tmm güzel ama bu programı kullandıktan snra yani oraya login olduktan snra bi daha cıkamıorum normal msn acılmıyor 3 sn filan duruyor sonra bağlantınız kesiliyor diyor.. napıcam :S

caglar99 26 Şubat 2008 06:14

Alıntı:

crazyexelans adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 951774)
çok teşekürler gerçekden böyle bir yazılıma ihticımız vardı :)

fakat sorun var sanırım login olduğum halde kişi listelerinde hiç birşey çıkmıyo :S

biraz bekleyince geliyor kişiler...

Alıntı:

Nnxed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 953399)
program tmm güzel ama bu programı kullandıktan snra yani oraya login olduktan snra bi daha cıkamıorum normal msn acılmıyor 3 sn filan duruyor sonra bağlantınız kesiliyor diyor.. napıcam :S

programı kapattıktan sonra msn'e girebilirsiniz. program açıkken girmiyor olabilir.

NESIBE5587 26 Şubat 2008 10:34

BUNU NASIL İNDİRECEM BANA YARDIM EDİN

ahmetgns 26 Şubat 2008 12:03

Alıntı:

NESIBE5587 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 953624)
BUNU NASIL İNDİRECEM BANA YARDIM EDİN

Bu konunun ilk iletisinin ekinde bulabilirsiniz. İndirmek için ekin üzerine tıklayın.

gencfb73 26 Şubat 2008 23:20

ya arkadaşlar ben indirdim açtığımda '' MSWINSCK.OCX '' diye bi hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz acaba :^)

ahmetgns 26 Şubat 2008 23:37

Alıntı:

gencfb73 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 954819)
ya arkadaşlar ben indirdim açtığımda '' MSWINSCK.OCX '' diye bi hata veriyor yardımcı olabilirmisiniz acaba :^)

Aşağıdaki bağlantıdaki bilgi işinize görmeli.

MSN Messenger Kişi Listesi Yöneticisi - Tekil Mesaj - MsXLabs

nefra 27 Şubat 2008 16:59

ya ben bunu indirdim ama hata veriyo bu

twety396 28 Şubat 2008 12:24

ya meraba bende indirdim bu programı tmm ii hoş silio hepsini evet ama tekrar msnimi açtığımda bütün sildiklerim ekleme talebiyle geri gelio ya! nasıl engellicem onları

NeutralizeR 28 Şubat 2008 15:50

Alıntı:

nefra adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 955693)
ya ben bunu indirdim ama hata veriyo bu

"O kişinin listesinde bulunduğunuz sürece onu ya engelli listenizde ya da izin verilenler listenizde tutmak zorundasınız, aksi halde bahsettiğiniz yeniden ekleme uyarısını alırsınız."

denizevrim 29 Şubat 2008 12:45

Tesekkur ederim de... 10 dakikadir ne hata var ne liste... :) oyle duruyor sadece... bu makinayi ispanyadan almistim ve windows ispanyolca bundan olabilir mi?

sahzat 29 Şubat 2008 23:30

imdaaaat :)

merhaba arkadaslar.
gecenlerde kardesimin msn si calindigina dair ve yardim istedigime dair bi konu acmistim. saolsun insafa geldi alan ve geri verdi.
ama simdi bole bi sorunumuz var. msn listesindeyim ama gormuyor beni. ve bende onu.
engellide degil.
listedeki butun herkezi silip tekrar yokledik ama davet bile gelmedi.
bununla ilgili yardim edecek birileri varmı?

sahzat 2 Mart 2008 11:46

bana yardım edecek kımse yokmu

yeni fark ettim benim konumun programla ne alakası var?

NeutralizeR 2 Mart 2008 18:10

Alıntı:

sahzat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 958625)
merhaba arkadaslar.
gecenlerde kardesimin msn si calindigina dair ve yardim istedigime dair bi konu acmistim. saolsun insafa geldi alan ve geri verdi.
ama simdi bole bi sorunumuz var. msn listesindeyim ama gormuyor beni. ve bende onu.
engellide degil.
listedeki butun herkezi silip tekrar yokledik ama davet bile gelmedi.
bununla ilgili yardim edecek birileri varmı?

MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek

ranya 3 Mart 2008 15:41

Arkadaşlar msn kişi listesi yöneticisini indiriyorum fakat winzıp dosyasını açamadım bir türlü acil yardım gerek

fakeworld 3 Mart 2008 15:53

Alıntı:

ranya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 961523)
Arkadaşlar msn kişi listesi yöneticisini indiriyorum fakat winzıp dosyasını açamadım bir türlü acil yardım gerek

WinRAR kurulu değilse sıkıştırılmış belgeleri açamazsınız. önce herhangi bir sıkıştırma programı yükleyim, sonra çift tıklayarak sıkıştırılmış dosya içindeki belgeleri görürsünüz. Daha sonra ise *.exe uzantılı programa çift tıklayıp çalıştırabilirsiniz...

kolay gelsin...

İlgili Programın Download Adresi:

WİNRAR 3.71 TÜRKÇE'Yİ İNDİRMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

(kolaylık açısından link verilmiştir.)

by Emre 7 Mart 2008 21:28

porogram gzl gibi görünüyo indirip denicem:D:D:D

anadoluprensi 8 Mart 2008 02:11

arkadaşlar pogramı kullanmak için adresimizi ve şifremizi yazmamız gerekiyo ya şifremiz çalınırsa ? nasıl güvenebileceğiz ?

NeutralizeR 8 Mart 2008 02:28

Alıntı:

anadoluprensi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 967290)
arkadaşlar pogramı kullanmak için adresimizi ve şifremizi yazmamız gerekiyo ya şifremiz çalınırsa ? nasıl güvenebileceğiz ?

Güvenilir bir program. Test edildi, incelendi. Log bölümünde zaten hareketleri görebilirsiniz.

hellboy726 9 Mart 2008 22:20

Alıntı:

teke88 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 969011)
BU PROGRAMI BİLGİSAYARAIMIZDAN TAMAMEN NASIL KALDIRABİLİRİZ ÇOK ACİL LAZIMDA ŞİMDİDEN TŞKLER...

Programı zaten kurmuyorsunuz.
program açtığınızda çalışıyor, kapatınca duruyor.

kaldırma kurma gibi birşey sözkonusu değil.

aNTiBiYoTiK 14 Mart 2008 00:13

programı indirdim adresimide yazıp oturum aç dedim ama bişe olmadı,sadece en alt kısımda sayılar falan çıktı.nasıl kullanabileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim

NeutralizeR 14 Mart 2008 00:21

Alıntı:

aNTiBiYoTiK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 974015)
programı indirdim adresimide yazıp oturum aç dedim ama bişe olmadı,sadece en alt kısımda sayılar falan çıktı.nasıl kullanabileceğim hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Windows Live Messenger'ınız kapalıyken çalıştırın bu programı. Adresinizi ve şifrenizi yazın ve "Oturum aç" tuşuna tıklayın. Güvenlik duvarının programı engellemediğinden emin olun.

ahmetgns 14 Mart 2008 14:11

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 941444)

Bugün tesadüfen renklerle ilgili bu bilginin tam doğru olmadığını anladım. Benim tespitim şöyle ve umarım bu biraz daha az kafa karıştırıcı olur, NeutralizeR'ın anlattığını anlamakta zorluk çekmiştim de :D

4 tane renk var, yeşil, kırmızı, mavi ve siyah.

Öncelikle gördüğümüz dört listenin ne listesi olduğu açıkça tepelerinde yazıyor. Dolayısıyla bu renkler sadece bir listeye bakarken o kişinin diğer listelerdeki durumları hakkında çabucak bilgi vermek için tasarlanmış sanırım.

Engellediklerimiz Kırmızı renkte;
İzin verdiklerimiz Yeşil renkte;

Yani çok net, kırmızı gördüğünüz kişiyi engellemişsiniz, yeşil gördüğünüz kişiye izin vermişsiniz demek.

Ancak bazen Ters liste hariç diğer üç listede de Mavi renkte kişiler gösterebiliyor. Bu mavi renkteki kişilerin listesinde bulunmuyorsunuz demek oluyor. Bu mavi renk diğer renklerden baskın, yani o kişilere izin de verseniz, o kişileri engelleseniz de yeşil ya da kırmızı gösterilmeyip, mavi olarak gösteriliyor ve sizin o kişileri İzinli/Engelli listelerinden rahatça silebileceğinizi (sonradan "Kişi ekledi" uyarısını alma korkusu olmadan), ya da madem o kişinin listesinde yoksunuz, sizin de onu kendi Kişi listenizden silmenin iyi olabileceğini hatırlatıyor.

En son siyah renkle ise, sizi eklemiş ama henüz sizin engelli ya da izinli listenizde olmayan kişiler gösteriliyor. Dolayısıyla mavi rengin siyah renge baskın gelmesi söz konusu değil, çünkü siyahsa zaten mavi olamazdı. Maviyse de siyah olamazdı.

Özetle, mavi ise listesinde değilsiniz, siyah ise listesindesiniz ama "Kişi ekleme" uyarısı alacak durumdasınız, kırmızı ise engellemişsiniz, yeşil ise izin vermişsiniz.

İnşaallah daha faydalı oldu bu bilgi.

ahmetgns 15 Mart 2008 12:02

Alıntı:

loneness adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 975396)
arkadasım programı indirdim çok guzel bi çalışma tebrik ediorum

bişe sorcam coklu oturumlarda kullanmada sıkıntı yaratıomu?

Nasıl çoklu oturumda sorun çıkartıyor mu? Siz bu programı aynı anda birden fazla mı çalıştırmak istiyorsunuz? Yoksa birden çok Messenger çalıştırdığınızda bu program sorun çıkartır mı onu mu soruyorsunuz?

Alıntı:

reha64 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 975715)
pogram nasıl indiriliyor tsk ederim buse

Bu konunun ilk iletisinin ekinden indireceksiniz. Ekler, iletilerin hemen altında gösteriliyor.

Saat: 11:05
Sayfa 1 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık