![]() |
7 ek https://www.msxlabs.org/msxteam/NeutralizeR/22_03.gif Windows Live for Mobile için aşağıdaki sayfaya gidiniz: Mobil Hizmetler 03 Aralık 2008 tarihinde bu konu güncellenmiştir. Alternatif Windows Live Messenger Mobile yerine Agile Messenger'ı kullanabilirsiniz. Cep Telefonundan MSN'e Bağlanın - Agile Messenger (Agile Mobile) Alternatif: Turbo MSN v1.92 - Cepten Messenger (Türkçe) Alternatif: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Alternatif: Mobil MSN - Cepte Türkçe Java MSN Alternatif: https://www.msxlabs.org/forum/cep-telefonlari-mobil-dunya/108789-avea-msn-windows-live-messenger.html Alternatif: Turkcell MSN Windows Live Messenger Alternatif: Vodafone Messenger (Vodafone Aboneleri için Windows Live Messenger) Alternatif: Cep telefonunuz için mig33 UYARI Aşağıda ek olarak eklenmiş ZIP dosyalarının sertifika süreleri geçmiş olabilir. Bu yüzden üstte verilen alternatifleri denemenizi öneririz. ZIP dosyaları arşiv amaçlı korunmaktadırlar. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Cep Telefonları İçin Windows Live Messenger (WLM Mobile - Nokia, Motorola, SonyEricsson...) Eklenmiş dosyalardan telefon modelinize uygun olanını indiriniz. Telefon modeline göre WLM Mobile sürümü; java (jar) ya da sis (sisx) olarak gelmektedir. Dosyaları USB, Bluetooth ya da kızılötesi yoluyla telefonunuza gönderebilirsiniz.
Alıntı:
|
ama 6270 de çalışmıyo bu messenger |
Cep İçin Windows Live Messenger,WLM Mobile,Cepte Msn,Cepte Messenger,Cep Msn bu program k300i de de çalışmıyor hemde eng değil bi bakarsanız iyi olur |
Cep İçin Windows Live Messenger,WLM Mobile,Cepte Msn,Cepte Messenger,Cep Msn Alıntı:
Alıntı:
|
Cep İçin Windows Live Messenger,WLM Mobile,Cepte Msn,Cepte Messenger,Cep Msn arkadaşlar K750 i modeli için olan versiyon çalışıyor fakat harfler telefonla uyumlu olmadığı için kutucuklar var heryerde yani sadece çalışşıyor işe yaramıyor :) ama yinede emeğe saygı saolun hepsi için |
Cep İçin Windows Live Messenger,WLM Mobile,Cepte Msn,Cepte Messenger,Cep Msn normal msn listemde 156 kişi var. fakat cepten bu programla girdiğimde 70 küsüre düştü online offline sayısı. :S |
Cep İçin Windows Live Messenger,WLM Mobile,Cepte Msn,Cepte Messenger,Cep Msn abi daha denemedim ama kontür olayı nasıl o konuda da bilgilendirirseniz sevindirik olurum simdiden tesekkurler |
yaa arkadasım ben K700i var ındırdım gereken programı ama yazılar bır tuhaf kare kare yazıyor. bunun turkce olanı yok mu_? |
yaa saolunda nasıl kurcaz bunu :( |
bende v3i var şimdi dosyayı indirdik hangilerini telefona gondereceğim sonra telefonun hangi menusunden gonderdiğim dosyalara ulaşacağım.kurulum gerekiyormu biraz daha detaylı bilgi verirseniz tskler.. |
Dil sorunu yaşayanlar için; daha önce de belirttiğim gibi WLM Mobile uygulamasını telefonunuza kurarken hangi dilde kurulacağını seçebiliyorsunuz. Yalnızca GPRS bağlantısı için servis sağlayıcınıza ödediğiniz ücret söz konusu. Daha önce cep telefonunuza bir java oyunu ya da bir program kurduysanız, WLM Mobile uygulamasını da aynı şekilde kuracaksınız. Telefonunuzun modeline göre indirdiğiniz ZIP dosyası içinden çıkan .SIS ya da .JAR uzantılı dosyayı telefonunuza göndermeniz ve kurulumu başlatmanız gerekiyor. Daha fazla bilgi için bu sayfalara bakabilirsiniz: Nokia Telefonlarına Symbian veya Java Programlarının Kurulması Nokia Telefonları için A |
ya program eminimki çok güzel uzun zamandır cep telime uyumlu messenger arıyordum fakat tüm linkleri sorunsuz indirebiliyorken wlm386 yı indiremiyorum bu sayfayı göremezsiniz üye değilsiniz falan filan diyo,fakat dediğim gibi diğerleri açılıyor ama diğerlerininde bana bir yararı yok:( lütfen bu konuda bir yardım istiyorum..... |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/attachments/8772d1162114096-cep-icin-windows-live-messenger-cepte-msn-wlm-mobile-wlm386.zip |
emeginiz icin cok tesekkürler her yerde bu programi ariyordum!!!!!!!:smiley32: Nokia N80 de mükemmel calisiyor bir tek görüntülü konusmasi eksik:P |
bu meret 6230 i de de çalışmadı yauuuuvv |
teşekkürler arkadaşım eline sağlık |
Ben bunu kullandım ama japonca bunun ingilizce veya turkçesini bula bilirmisin saygılarımla |
bu msn programının 7610 içinde olanı varmı bilgi verirseniz sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
|
Bu programla bende kişi lıstemdekı bir çok kişi gorunmuyor yaklaşık olarak yarı yarıya... Kişi lıstemde normalde 85 kişi bulunurken bu programla gorunen 40-50 kişi yapmam gereken bir ayar varmı ? |
eyw.. kardes emegıne saglık :) |
Program iyi güzel de ben Motorola L6 ma kurup yükleyemedim yapan birileri varsa yardım edebilir mi? L6 ya yollayamadım bile dosyayı :) midwaydi PST idi derken iyice karıştı ortalık. :) |
cPanel® arkadaşım, bende panasonic vs3 var, verdigin ilgili program ' vlm384' yükledim ama yapadım, program bende zengin metin belgesi halinde göründü; yardımcı olup anlatabilirsen sevinirim... |
ya bu ne dandik bişi msn sayfamdaki kişilerin yarısında çoğu gözükmüyo ne iş biri bişi desin ya böle sap gibin kaldık olmuyo |
Alıntı:
Cep telefonunuzu kullanarak WLM oturumu açtığınızda kişiler için dört grubun olduğunu göreceksiniz:
Diğer bir mesele de GPRS bağlantınızın hızı ve kararlılığı, kişi listeniz tam yüklenmiyor olabilir. Alternatif olarak cep telefonunuzu kullanarak ICQ, Yahoo! ve diğer popüler anlık mesajlaşma ağlarına da bağlanmanızı sağlayan Agile Messenger kullanabilirsiniz: Cep Telefonundan MSN'e Bağlanın - Agile Messenger (Agile Mobile) |
Programı kurdum sonunda benim L6 'ama çok uğraştırdı lakin bu seferde program server'a bağlanırken connection hatası verdi ve bağlanmadı. Acaba benim ayarlarda mı bir hata var program gprsle bağlanamıyor? |
emeğinize sağlık programı kurdum sorusuz çalışıyor teşekkürler |
6280 de mukemmel calisiyor.. dil problemi oldu, yuklerken secenek goremedim ama telefon menusunu ingilizce ye cevirdim.. o kadar da olsun yani.. :) tesekkur ederim... bir notum da 300 kisiden 70 ini goruyorum, nedir bu, boyle program mi olur? diye soylenenlere.. 1 gun oncesine kadar hic birini cep tel de goremiyordunuz... birazcik saygili olun lutfen..... |
Alıntı:
|
7610 çalışmıyomu bu açamadım ben |
daha kurmadım ama şimdiden emeğinize sağlık diom ben. teşkürler |
çok saol güzel çalışıor 3230 da:) |
Merhaba Arkadaşlar bende Motorola A1000 kullanıyorum symbian 7.0 bende bu programı kullanabilirmiyim bunun için yazılmış olan live messenger varmıdır. |
SEN VARYA SÜPER ADAMSIN VARYA NASIL YARDIMCI OLDUN BANA ANLATAMAM SANA |
Süpersiniz valla ama Nokia 6230i desteklemiyor böyle programları indirdim ama tanımıyor .jar dosyasını acaba bununla ilgili bir eklenti mi olacak? |
yaa bunlar calısmıyorr hayatınız yalan :@ :[ :inlove: :walk: |
Alıntı:
QuickIM MSN Messenger Universal Edition / free download Alıntı:
Alıntı:
|
Merhabalar arkadaslar slm, ben bu messnger programından yukledım telefonuma bılgısayardada yukledı gorunuyo ama telefonda bulamıyorum bunu. nereye yukledıgınden haberı olan varmı acaba model motorola V3x tesekkurler |
Alıntı:
slm bende de motorola var programı yukluyorum ama ndense makınadagoremıyorumm. nasıl yukledınn yardım edermısınn. |
Alıntı:
|
bu programı yapandan ve buraya ekleyenden allah razı olsun çok güzel bir prog ama kişi listesiin yarısını göstermiyo bunun ilgilenirsen çok sevinirim ellerinize sağlık |
arkadaşım teşekkür ederim bende n73 var harika oldu aradığım bir programdı sağol |
bunların .jad uzantılısı yokmu yaa |
Alıntı:
|
Paraya kıydım Nokia N73 aldım süper süper telefon ama msn programı zorcalışıyo |
Bunda dil sorunuyla karşılaştım arkadaşlar ingilizce veya turkçe oluyorsa varmı acaba şuan japonca ve program kare kare gosteriyor 6131 için bakarsanız sevinirim:) |
Bende N72 'de Antivirus Koruması Dosyalarda Virus Olduqunu Saptıyor, Yüklemiyor..Bilqiniz Olsun.. |
E-60 modeli için olan calışmıyuor yükleme esnasında gecersiz diyor |
yaa bende denedim 6280 ime olmuyo.. kutucuklar var... nasıl olcak açık bi bilgiye sahip olan varsa ve bilgilendirirse sevinirim...... |
ben neden indiremiyorum bu proğramı izniniz yok falan dio yardımcı olun bana lütfeeeeeen |
| Saat: 11:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık