![]() |
Oyundan Görüntüler Çıkmasına günler kala EA, Need for Speed Carbon için bir demoyu indirilmeye sundu. Demoda 3 araç modelini kullanabilmemizin yanısıra, Circuit ve Drift yarışı modunda iki pistte yarışaibliyoruz. Ve iki bu yarışı kazandığımızda oyunun yeni modlarından Canyon Duel'i deneme şansına da ulaşaibliyoruz. 640 MB boyutuna sahip demoyu aşağıdaki adreslerden ulaşabilirisiniz: Worthplaying 3DGamers FileFront Fileplanet Fileshack Gamershell |
EA Games in tüm oyunları süper oluyo.Sahsen need for speed hastasıyım bütün versiyonlarını bitirdim sıra carbonda :) piyasaya çıkmasını dört gözle bekliyorum... |
Tam sürümü çıkınca CD ile yüklemeyi düşünüyorum.Süper bi oyun tanıtım videolarını izledim. |
[flash=http://www.youtube.com/v/S5JW0HCQQT0]width=600 height=490[/flash] |
Mikael daha fazlası da var...En az 20 tane izledim ayrı ayrı sitelerden...(Bu arada benim ekran kartı kaldırmaz...256 mb benim ekran kartı...Ama kariyer modu yoksa hiçbişeye yaramaz... |
Bende Demoda Var Full'de Var Ama Ben Başka Forumda İndirdim Full Winrar Şifresi İstiyor.. Ful Oyunun Toplam Kapasite 3.95gb :) Zaten Çıktı Full Oyun Millet Evde Oynuyor Savegameyi Yayınlıcaklar :D Haa Bu Arada Career Modu Var Senin Ekran Kartı Neden Kaldırmasın ?_? 256mb Normal Benimkide 512Mb :) Bi Daha İndirecem Zaten Başka FOrumda Hemen Biterecem :D 1 Hafta İçinde :D :D Şimdiden Teşekkürler... |
Geforce FX 5200 128mb ekran kartı Sahipleri Oyun kurarsanız sorunla karsılasırınız ben yükledim sehir hersey guzel arabalar sim siyah :) NEden ise ekran kartım ! ati Readon Tavsiyem ... |
ya bu oyun çok zor iniyor günler sürebiir |
NeeD FoR SPeeD CaRBoN arkadaşlar slm ben yeni bi üyeyim ama ilk olarak bi sorunumla sizlerin kafasını ağrıtacağımmm.PCme carbonu yükledim ama yarışlara ilk başlarken sadece gaza basma tuşu işliyor...Sağa sola dönemiyorummm...Kontrolleri sıfırlıyorum acaba yanlış tuşlaramı basıyorum diye ama deil...Görüntü vs özelliklerini düşürüyorum amam yine olmuyor...Ram ekran kartı yeterli oyunun istediği özellikler için ama bi türlü olayı anlayamadımmm.Oyunda yarış başladığı ilk anlarda yemiyo sağ sol tuşları sadece gaza basıp gazı bırakabiliyorum.Ama bi süre sonra herşey normal bi şekilde çalışmaya dewam ediyor...İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler |
valla arkadaşım oyunla ilgili bir sorun olabilir.. bende yükledim fakat dediğin gibi sorunla karşılaşmadım istersen oyunu tekrardan silip kurmayı bir dene.. bu arada oyunu henüz kurmamış yada oynayacak arkadaşlar varsa bence ekran kartlarını bi gözden geçirsinler.. bende ati radeon x600xt (256x256) var ama bende bile kasmalar ve donmalar oluyo arada.. :D sanırım bu iş için asus'un çıkardığı 512 lik kart süper olur.. :D |
radeon x1600xt ile en yüksek grafiklerle oynuyorum. 2gb ramin etkisi vardır tabii. ama free roam modu tırt :D underground 2 bu olayda daha iyiydi. |
Herkes video dan bahsederken CARBON bitti ! işte size link AShadoW.exe at uploaded.to - Free File Hosting, Free Image Hosting, Free Music Hosting, Free Video Hosting, ... indirdiginiz dosyayı calıstırın size 1 klasör cıkcak ''AShadow'' isimli bu dosyayı Bilgisayarım 'ı actıktan sonra belgelerim burdan da NFS carbon klasörüne kopyalayın ve oyununuza baslayın iyi eglenceler... Drift konusunda Ciddi rakipler aranıyor !.. :) İndirdiginiz dosyada istediginiz aracı bulabilirsiniz... Su an TOYOTA SuprA sizi bekliyo Yeşil Siyah bi canavar yolda tutun sadece :) |
arkadaslar bu oyunn full versionesi yok mu yaaa... bende istiyorum... |
Alıntı:
Dostumm anlaki beni Full versiyonu buraya koyabilirim ama ölm gibi bişey yaklasık 4 GB kiminizin kotası bile yetmez... ki bunu Upload ı var upload a göre parçalara ayırması var... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Uyarı için teşekkürler ne yaptıımı farketmemi sagladın :) 1 an aklımdan çıkmış işin yasal boyutları dostum sende sanırım bi 10 ytl verip Dvd bulabilirsin... ben o sekilde bulmustum |
Alıntı:
yaa ben 10ytl deyilde € olarak vermem lazim ben turkiyede yasamiyorumda onun icin sizlere yardim istedim... ama neyse yinde ellerinize saglik yardimlariniz icin tsk ederim... ben yinede o oyunu bulurum.... iyi calismalar saygilarimla |
Carbon Hiçde Güzel Değil Ben 1 Günde Bİtirdim Yaklaşık 28 Saat :) Birazda Gezdim O Kadar 4gb Oyun Hemen Biter mi Yaw Hiçde Bişey Yaramaz Gider Medal Of Honor Ve Call Of Duty Oynayın :) Hemde Kolay Kolay Bitmez Oyun.. Şimdiden Teşekkürler.. Elimde NFS Carbon Full Var Ama Buraya Eklicektim Olmadı Demekki Yasakmış :D Eklersem Ne Olur Ne Olmaz Belli Değil .d Hemen Direk Beni Fırlatır |
arkadaslar bi sorum var size: benim bilgisayarda need for speed mst wanted yuklu ve simdi ned for speed carbon bu buldum ve yuklemek istiyorum... sorum su ben simdi carbon' u yukleyince most wanted'i oynuyabilirmiyim??? yardimlarinizi bekliyorum... iyi calismalar saygilarimla |
Alıntı:
counter strike 1.5 ile 1.6 nın aynı anda çalışması yada gta san adreas ile gta vice city 'in aynı anda çalışması gibi bunlarda çalışacaktır.. :baby: |
(H) Selam Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeliyim gerçekten sıkı bir oyun şu Carbon ben günde 6 saat oynadım ve 3 günde yani toplam 18 saatde muradıma erdim grafikler iyi driftler daha gerçekçi özellikle Canyon yarışları çok hoş olmuş güzellll yaniii. Biraz iyi bir PC istiyor diyorum ama yinede iyi durumda bir Pentium4 1.5 GHz 512MB Ram ve 128MB Ati Radeon pek ala oynanabiliyor tabiiki grafik kalitesi düşüyor tabiiki takılmalar teklemeler (Özellikle Geçiş demolarında oluyor) ama sonuçta oynadım ve bitirdim hatta 2 kez . Aslında oyun çıkalı 3 ay oldu yani eylül 2006 ben ekimde oynadım oyunu ve iyi bir PC'mde denedim ilk Pentium4 4.2 GHz 1024MB Ram Ve 512MB NVida GForce her ikisinde de oyundan atılmalar teklemeler yaşadım aslında oyunun düzeltme paketi (UPDATE)'i bile var Game Save'leri ve hatta Trainer bile var oyun için ilgilenler FileShack tan bulabilir. Bu arada nasıl Pc mi iyi durumda tutabilirim nasıl olurda bu kadar düşük bir sistemle bu oyunu oynayabildiğimi merak ediyorsanız sorun SÖYLEYEYİM PC nizi iyi durumda ve stabil tutmanın yolları herkese açık bende , dediğim gibi sorun söyleyeyim. (H) Leon abinizden sevgilerle....... |
arkadaşlar bu carbonu lan olarak nasıl oynucaz ben oyunda Lan bölümünü göremedim direk ea nın sitesine bağlanıyo bilgisi olan bi arkadaş yardımcı olursa sevinirim.. şimdiden teşk ederim.. |
Carbon'un demosunu oynamaya ancak fırsatım oldu, bir işim düşmüyor ki alıyım oyunu köyden şehire inip... :) |
carbon grafik olarak müthiş olmus ama her oyunda seriden bişeyi eksiltiyorlar carbonda ise en can sıkıcı özellik oyunun çok kolay olması ve drag moduyla far-stopları modifiye edememiz olmus aldım 2 gün oynadım oyun nakavt o kadar uğrasmıs insanlar 2 günde bitti her yönden daha iyi olabilirdi..bekleyip görcez artık |
driftleri bir türlü beceremiyorum sadece 2 drift yapabildim :D |
Alıntı:
|
arkadaşlar nfs carbonda baskasının save game dosyayısyla oyun oynamanız için ayrıca bi programa ihtiyacınız var direkt save dosyasını oyun klasörüne atarak oynayamazsınız.. |
Programm Sende Mevcut Mu Ark.ım Varsa Koyarmısın ..:) |
Alıntı:
:O:O İşte buldum !! save validator: RapidShare: 1-Click Webhosting Çalıştırıyoruz , Sonra İstediğimiz Setup ı seçerek apply diyor ve oyuna giriyoruz ;) Tabi Save Dosyamızı belgelerim/nfscarbon 'a kopyalamayı unutmuyoruz .. :) |
bence çok güzel ben şahsen oyunu bitirdim ama audi nin bölümü çok zor arkadaş oyunun 1 bölümü var sorma öyle zorki yani adamı bi hile trainer ile geçtim oo derece zordu yarış |
benimki 256 lık kaldırırmı need for speed carbonnu pcim arkadaşlar benim arkadaşım denedi need for speed carbon 256 mb ekran kartında çalışıyo hemde süper |
Alıntı:
|
merhaba arkadaşlar belki sorumun cevabı forumlarda vardır ama,inanın bulamadım.benim sorunum şu oğlum başımın etini yemekle meşgul.elimde need for speed corbon dvd si var.fakat oyunu kuramıyorum nedeni ise şifre istiyor ve ben dvd nin hiç bir yerinde şifre bilgisi bulamadım.Bu oyunu alan ve pc ye kuran var ise lütfen bana yardımcı olsun 3 gündür araştırmadığım yer kalmadı. Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
|
Hız rekorumu nasil buldunuz .. Ama cidden benim inanmam demeyin kanitlayabilirim:) http://img125.imageshack.us/img125/3006/hehehetq3.jpg |
en kolay ve en sevılen oyun bence en ıyı oyun |
Alıntı:
Aston MArtinle YApılması biras ilginc olmus...Sasırdım :D Bence most wanted daha zor ve daha bi zevkliydi...Sonraki seriyi bekliyoruz dort gozle |
Alıntı:
Abi yalnız senin bu rekorunu egale edebilirm.. :) yakın bir tarihte bende screenshot bırakırım... içinizden 1.600.000 küsüratı aklımda değil drift rekorumdu ve tek seferde parça parça toplam miktar değil... Start tan finish e 200 metre kalana kadar 1600000 son 200 metrede biraz küsürat eklendi 1687000 felan bişeydi...(H) |
Oyunu bende bitirmiş bulumaktayım..Benimde kendi çapımda rekorlarım var tabii .. Nfs Underground , Nfs Underground 2 - Nfs Most Wanted ve Nfs Carbon ' u bitirdim... Sıra ProStreet ve Undercover ' da .... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Hani iyi oyuncu yok mu? Kırcam rekorunu demişsin hani:P II sene olmuş yahu -) Ama şey diyim bizim arkadaş Drift te 1.850.000 pts görmüş:) |
Need For Speed CARBON - Murciélago 393 KM/H |
Alıntı:
Her oyun nasıl kuruluyorsa öyle kurulur :) Crack dosyası gibi şeylerde forum kuralları gereği yardımcı olamayız. |
|
yaa arkadaşlar bişi sorcam.bu careere baslarken hani 3 araba yarış gbi bişi yapıolar.bn oarayı çözemedım.orayı nasıl gecıcez bı bılgınız varmı ? |
Alıntı:
Sağ ctrl veya sağ Shift tuşarına istenilen zamanda basarak yardımcına komutlar vermeyi öğrenmen gerekli. |
ben nfs carbon un yüklerken en sona bişi geldi şifre istio şifre yazıom ama olmu bana yardım edermisiniz |
Alıntı:
CD key paylaşımı yapmıyoruz. |
bende carbonun dwd var yükleyemiyorum acaba ekran kartı düşük oldundan olabilirmi |
guzel oyun |
| Saat: 00:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık