MsXLabs
Sayfa 1 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Şifre Kırma (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/124663-msn-sifre-kirma.html)

NeutralizeR 28 Şubat 2008 18:20

- MSN şifre kırma programı var mıdır?
Hayır, böyle bir program bulunmamaktadır. Üç yaygın şekilde MSN-Hotmail şifreleriniz çalınabilir:
Sahte bir Hotmail giriş sayfasına e-mail adresinizi ve şifrenizi yazmanız, bilgisayarınızın hack'lenmesi, size gelen ve güvenilir olmayan bir e-mail'deki bağlantıya tıklamanız.

E-Mail (MSN) - Şifre/Hesap Kurtarma

hellboy726 2 Mart 2008 22:23

Eğer böyle bir program olsaydı, piyasada messenger sahibi insan kalmazdı.

Şu websitede, böyle birşeyin olduğunu idda ediyor, ve Sizlerin güvenliğini riske atıyor ve size virüs bulaştırıyor..

MSN Kırıcı Sahtekarlığı

asla_asla_deme 2 Mart 2008 22:37

tılsım 10 Mart 2008 12:07

... biri pc me girip msn mi aldı kim aldıgı bile bilmiyorum daha işim cok zor böle bi program olsaydı iyi olurdu herhalde =)

DjTiesto 11 Mart 2008 01:52

Alıntı:

tılsım adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 969486)
off manyagın biri pc me girip msn mi aldı kim aldıgı bile bilmiyorum daha işim cok zor böle bi program olsaydı iyi olurdu herhalde =)

ÖLe birşey bulursan bızede gonder :D:D

ahmetgns 17 Mart 2008 09:30

Alıntı:

kawaimasu adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 977151)
bunu ben yapıyorum ama ne gerek var sadece ego tatmın etmek ıcın baska bıse deıl yane

hackerlık guzel yanları da var ama bulasmayın sonu ıyı deıl bana sorarsanız ben sadece benden yardım ısteyenlere yardım edıyorum yanı sıfresı caldıranlar basta olmak uzere ayrıca C-W de calısıyorum bılmem anlatabıldım mı

Yardım isteyen kişinin şifresini çaldıran mı yoksa başka birinin şifresini çalmak isteyen mi olduğunu nasıl ayırdediyorsun :P

ertugrulkilic 17 Mart 2008 11:20

merak ettiğim için bi baktım ama bu tür sitelerde genellikle kullanıcıların adı ve şifreleri isteniyo ve bence de bunlar da tuzak dikkat etmek lazım !

fıstık esma 28 Mart 2008 16:48

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 957136)
Hayır, böyle bir program bulunmamaktadır. Üç yaygın şekilde MSN-Hotmail şifreleriniz çalınabilir:
Sahte bir Hotmail giriş sayfasına e-mail adresinizi ve şifrenizi yazmanız, bilgisayarınızın hack'lenmesi, size gelen ve güvenilir olmayan bir e-mail'deki bağlantıya tıklamanız.

şiy msn e şifresi değiştirmeyi anlatır mısın ve teşekürler:D

msn e şifresi değiştirme yi lütfen .............:sopa:

ya msn e şifresi değiştirmeyi anlatır mısınız?:broken:

NeutralizeR 28 Mart 2008 17:08

Alıntı:

fıstık esma adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 993526)
şiy msn e şifresi değiştirmeyi anlatır mısın ve teşekürler:D

msn e şifresi değiştirme yi lütfen .............:sopa:

ya msn e şifresi değiştirmeyi anlatır mısınız?:broken:

MSN Şifre Değiştirme - MSN Parolanızı Değiştirin

jacal01 7 Nisan 2008 00:04

arkadaşlar benim msn adresimi çalmışlar ne yapabilirim? nasıl geri alabilirim nasıl alıyorlar madem öyle bişey yok ise?

gamataonline 12 Nisan 2008 09:24

böle bişi yapabilmek için yazılımı güçlü bir kişinin kendi karakterini kaybetmesiyle ortaya çıkar. böle bişi olursa bile site yöneticilerimden ricam o başlığı silmeleri. neden bir başka kişinin özel hayatına saygı duymuyoruz. Bence duymalıyız.. Böyle bi konunun açılması bile çok utanç verici.

NeutralizeR 12 Nisan 2008 10:47

Alıntı:

gamataonline adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1014219)
böle bişi yapabilmek için yazılımı güçlü bir kişinin kendi karakterini kaybetmesiyle ortaya çıkar. böle bişi olursa bile site yöneticilerimden ricam o başlığı silmeleri. neden bir başka kişinin özel hayatına saygı duymuyoruz. Bence duymalıyız.. Böyle bi konunun açılması bile çok utanç verici.

"Böyle bir konunun açılması çok utanç verici" derken? Bu konu şu şekilde açılmış;

Alıntı:

Galiba siz "msn şifrelerinin kırılmasının" tamamen kanunsuz, basit olmayan, ciddi bir suç olduğunu söylemek istediniz...fakat pek beceremediniz.

Bu konu, doğru bilgi vermek amacıyla açılmıştır; nasıl şifre kırılacağını anlatmak ya da şifre kırmaya karşı olmayı vurgulamak adına değil.

spk_ghost 15 Nisan 2008 04:40

ben açıklama getiriiim
bu işleri bir ara yapmaya çalışmıştım
ama sadece hotmail yada MSN e özgü diildir bu prglar

brute force yöntemi ile
genel yapisi
kişinin e-mail adresini yazarsin
harfler
rakamlar
işaretler
boşluk
hepsi
bunlardan bazıları seçip başla dersin ve başlar
günler hatta aylar sürebilir
gelişmiş prg larda bir kaç pc nin ayni anda denemesini sağlama özellikleri felan wardir
herneyse
bunlardan çalışanını bulmak imkansızdır
bulduğunuzu sansanız bile içinde trojan olur prg çalışmaz hackliiim derken hacklenirsiniz

fakeler wardir
html dökümanlarıdır bunlar
Sign In gibi gorunur
ama kaynak kodlarini açıp @ die aratirsaniz kime mail gideceğini öğrenebilirsiniz

trojanlar wardir
en çok kullanılan bunlardır
indirdiğiniz herşeyde olabilir
parayla satılan trojanlar (genelde ebeveyn için çocuk koruma başlığı altında satılır)
trojanlari antivirüslere yakalanmamasi için yapılan programlar mevcuttur
genelde MSN den yollanilir
mp3, doc(word dosyası), zip, ve daha bir suru ico(resim) kullanılarak kamufle edilebilirler
genelde uzantıları exe, com veya scr(screensaver) dır
çoğunda keylogger özelliği wardir
deep freeze olmayan cafelerde(ki zaten deepfreezeyi kaldirma prg lari da mevcut) kurup evinizdeyken sizden sonra oturanlar neler yazmiş hepsini görebilirsiniz
yazdıkları içinde şifreside wardır
ekran klavyesi kullanılmasını tavsiye ederim
parali bazı keyloogger larda ekran klavyesi gibi prglar çalıştırıldığında ekran görüntüüsü alma özelliği de wardır

hotmail in hacklenmesi wardır:)
çok düşük bir ihtimal
o zmn herkesin bilgilerine database den girip bakabilir değiştirebilir silebilirler

mynet gibi sitelerde parali e-mail hesaplari wardir
parasiz bir hesabin ismini alabiliyordunuz önceden
belki hala oledir
boyle tam olarak hackleme diemeyis ama buda bir yöntemdir

aklıma bu kadarı geldi
umarım sizi tatmin eder
yani MSN kırmak hacklemek patlatmak gömletmek o kdr kolay diil:)

Alıntı:

GececiSezgin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1004740)
çalabilecek yürekli varsa gelsin benim msn nemi çalsın

aynen katılıyorum
ben hiç bişi yapmıcam
bnm pc yi kullanmadığınız sürece çalamazsiniz

Alıntı:

jacal01 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1006380)
arkadaşlar benim msn adresimi çalmışlar ne yapabilirim? nasıl geri alabilirim nasıl alıyorlar madem öyle bişey yok ise?

kardeş 4 yöntem war
1. şifren ile gir yeni bir şifre ile değiştir (değiştirmemişse)
2. gizli sorunu gir yeni bir şifre yap
ikisinide değiştirmişse
3. ikinci e-mail adresine paralo sıfırlama iletisi yolla ordan değiştir
onu da değiştirmişse
4. dilekçe yolla
bundan başka legal yol yok zaten

bundan sonra geri almak için tecrüben ve bilgin warsa hackleyenden rehacklemelisin (tekrar hacklemek) :P
ki bnm bilgim yetmez buna
onemli olan dikkatli davranmak

mcinan 3 Mayıs 2008 11:00

peki msn nasıl girebiliyorlar onu biliyormusunuz ? Arkadaşlar

BrookLyn 3 Mayıs 2008 11:26

Alıntı:

mcinan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1041920)
peki msn nasıl girebiliyorlar onu biliyormusunuz ? Arkadaşlar

Konu'yu Okumadan Direk Mesaj Yazdığınız İçin Tam Olarak Anlayamadınız Sanırım...
Msn Hack - Hacking - Msn Çalma - Kırma vb. vs. Hakkında Bilgi Verilmiyor Burada...

Msn'i Çalıp Nasıl Giriyolar Diyorsanız, Tamamı İle Kullanıcının Fazla Bilgi Sahibi Olmayışından veya Çok Meraklı Olmasından Dolayı... Kısacası Kullanıcı Hatası Sonucu Kaynaklanan Bir Durum...

Konu'yu En Baştan Tekrar Okuyunuz Lütfen...

Saygılar

cemmre 13 Mayıs 2008 20:47

:shy:ya ben hackelenen msn yi nasıl kapatabilirim yada kapatabilir miyim?

NeutralizeR 18 Mayıs 2008 13:41

Alıntı:

cemmre adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1052644)
:shy:ya ben hackelenen msn yi nasıl kapatabilirim yada kapatabilir miyim?

Hayır, maalesef şifrenizle giriş yapmadan bu işlemi gerçekleştiremezsiniz.

RuffRyders 19 Mayıs 2008 17:51

Alıntı:

Sahte bir Hotmail giriş sayfasına e-mail adresinizi ve şifrenizi yazmanız, bilgisayarınızın hack'lenmesi,
size gelen ve güvenilir olmayan bir e-mail'deki bağlantıya tıklamanız.

SAKIN BENDEN DUYDUGUNU SOYLEME AMA SENi TAKiP EDiYORLAR. DiKKATLi OL.

KiMiN TAKiP ETTiGiNi BURDAKi UYDU TAKiP SiTESiNDEN GOREBiLiRSiN.

http://www.reklamoluryazmıcam.com

Bahsedilen şey bu sanırım https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/angry2.gif Tanımadığım birinden geldi... :)

BrookLyn 30 Mayıs 2008 18:23

Alıntı:

jackiefurkan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1073471)
aslında msn şifre kırma diye bi şey ama, paralı(bedavo olcak değildi herelade)
adamlara adresi söylümuşsun sana şifresini söylüyorlarmış 20$ karşılığnda

Dikkatinizi Çekerim Öncelikle Sizde Bilmediğiniz İçin Yapılıyormuş Ediliyormuş Şeklinde Bir Yorum Getirmişsiniz.

Kulaktan Duyma Laflara İnanmayın Bence. Msn Kırma Programı Yada Msn Kırma Diye Bir Durum Söz Konusu Değil.

Konu içerisinde de açık olarak belirtildiği gibi kişinin fazla bilgi sahibi olmayışı ve bilinçsiz şekil'de güvensiz yerlere şifre girmesi güvensiz link'lere tıklaması vb. Kısaca Kullanıcı Hatası Sonucunda olan durumlar.

Tekrar tekrar söylediğimiz gibi Msn Kırma, Msn Çalma, Msn Kırma Çalma Programı Diye Bir Program Yoktur ve Böyle Bir Durum Söz Konusu Değildir.

Saygılar

isimsizkahraman 5 Haziran 2008 10:46

Kısaca fake yersiniz bunu doldurur yollarsınız
ya da seni engelleyenleri bul gibi virüs yemiş arklardan gelen sitelere girip şifrenizi yazarsınız
ya da pc nize bi dosya yoluyla girenlerden
vs.
ama asla program yoktur xD
Sosyal Mühendislik 1. numara hacktir

RuffRyders 27 Haziran 2008 03:58

Alıntı:

Sahte bir Hotmail giriş sayfasına e-mail adresinizi ve şifrenizi yazmanız, bilgisayarınızın hack'lenmesi,

suraya kaydolda tatile gidelim
Kod:

www.herkesburda.info
Tatili bilmem de MSN'in gideceği kesin... ^o)
#%&?! https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/angry2.gif

BrookLyn 24 Temmuz 2008 22:31

Alıntı:

ömer_cik adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1131215)
msn kırma varmı

Cevap ;

Alıntı:

neftisizmir 28 Temmuz 2008 14:18

msn mi dışarıdan girilmesine vede kontrol edilmesine karşı nasıl korurum şu an biri mesnemden girip kişilerime paylaşım klasörleri yolluyor. ayrıca ben msnde yken benim kimlerle konuştuğumun görülmesini nası engellerim

NeutralizeR 21 Ağustos 2008 16:09

Alıntı:

carbon adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1152312)
arkadalar gizli yanıtı yaz madan masene nasıl patlatılıyo

arkadalar gizli yanıtı yaz madan masene nasıl patlatılıyo

msn ney orda konuşalım olurmu lütfen

Yeteri kadar C4 ve bir ateşleyici tedarik ettiğinizde sonuca ulaşabilirsiniz.

RuffRyders 30 Ağustos 2008 22:16

Alıntı:

hahaha :D bugun tam 7 kisinin msnini kirdim :D acayip birsey bu ya kimseye soyleme sakin http://şimdiyazarımtıklarsınızfilan.com burdan indiriyosun

Profilimde yazan msn adresime gelen yüzlercesinden biri... :)

bluetooth212 2 Eylül 2008 22:42

Alıntı:

alkan_820_1907 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1152319)
e hacKleYn nsL haCkLio :D:D:D:D:D:D

neutalizer yazmış zatn başta nasıl hacklediklerini. bu arada bu tür şeylere meraklılara söliim. hack sitelerine girip "msn hacklemek" gibisinden şeyler yazmayın size hiçbişey katmazlar sadece klasik yolları anlatırlar. onları da artık basit bi antivirüs bile yakalıyor.

ve hacklemeyi bi şekilde öğrenseniz bile elinize geçen tek şey arkadaşlarınız arasında biraz ün kazanmak ama boş iş. (kendimden biliorm).

RuffRyders 4 Eylül 2008 18:01

Alıntı:

arzum_34 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1166351)
yaa bişey isticem senden ya benım msnmıde patlattılarda onun şifresını geri alabılrmısın?

Bahsettiğiniz yönteme Forum olarak karşıyız...
Yinede bu konuyu inceleyiniz;

kaos_29 28 Eylül 2008 20:31

arkadaşlar yardım lütfen msn şifremi kırdılar gizli yanıtı unutum nasıl geri alabilirim lütfen yardım edin

SeRCaX.TR 28 Eylül 2008 20:36

Alıntı:

kaos_29 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1189289)
arkadaşlar yardım lütfen msn şifremi kırdılar gizli yanıtı unutum nasıl geri alabilirim lütfen yardım edin

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

zgemr 3 Ekim 2008 17:25

ewet aynı sekılde manyagın bırı msn eskı msn adresımden benım uzun suredır kullandıgım msn adresıme slm dıe ayzdı kımsın dedım benım adımı soyledı nasıl yanı oldum cam gonderdı ısrarla acmayınca benım eskı adresımı ve yenı adresımı hackledı.aynı sekılde arkadas lıstemede bulastı ve sapıkca eylemlerıne dvm edıyor.az oncede kuzenıme yazı kuzen kımsın sen dıyınce benım adımı verdı yıne kuzende sen kuzensen yanımdakı kım pekı dedı ve onun dedıgını yapmamızı ıstedı cam gonderdı kım olgumu merakmı edıyorsun dıye acmadık ve onuda hackledı...sımdı benım bayram sonrası savcılıga vermem gerekıyor ..
amacı ne anlamıs degılım bu konuda kı asıl sorunum ıse benı sılen engelleyen kısılere bıle msnden rahatlıkla yazıyor olması bunu nasıl önleyebılırım lütfen yardımcı olabılecek bırı varsa cvp yazsın..

eger hacklendıysenız zaten gerı alamazsınız kısısel bılgılerı degıstıryorlar once ... :(

avincan 8 Ekim 2008 21:05

Kardeş ben msnsi çalınmış biriyim:*(. Eğer gerçekten msn şifresini geri getirmeyi biliyorsan ***** adresine detaylı mesaj atarsan allah senden razı olsun (kiminin parası kiminin duası:D) Gerçekten benim için çok değerliydi.

CrasHofCinneT 8 Ekim 2008 22:15

Alıntı:

avincan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1197854)
Kardeş ben msnsi çalınmış biriyim:*(. Eğer gerçekten msn şifresini geri getirmeyi biliyorsan ***** adresine detaylı mesaj atarsan allah senden razı olsun (kiminin parası kiminin duası:D) Gerçekten benim için çok değerliydi.

MSN şifresini kırıp geri getirmiyoruz, nasıl getirebileceğiniz hakkında bilgi veriyoruz... Geçmiş olsun!

avincan 9 Ekim 2008 15:15

Arkadaşlar C:\ üzerindeki bütün önemli dosyaları yedekledim. Şimdide internette ne şifre kırma programı buluyorsam indiriyorum. Yeni format attığım için virüs programıda yok. Şu an pc me her türlü virüs girebilir. Msn mi geri alana kadar da indircem. Ondan sonra da format atıp büttttün virüsleri yok etcem.:@ Ne zamandır bu işle uğraşıyorum.

ahmetgns 9 Ekim 2008 17:24

Alıntı:

avincan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1198443)
Arkadaşlar C:\ üzerindeki bütün önemli dosyaları yedekledim. Şimdide internette ne şifre kırma programı buluyorsam indiriyorum. Yeni format attığım için virüs programıda yok. Şu an pc me her türlü virüs girebilir. Msn mi geri alana kadar da indircem. Ondan sonra da format atıp büttttün virüsleri yok etcem.:@ Ne zamandır bu işle uğraşıyorum.

Adresinizi geri almaya çalışmanız anlaşılabilir ama bunu yapmak için onu sizden alanlarınkine benzer yöntem uygulamanız doğru mu? Üstüne üstlük, adres çalmak böyle bir programla kolayca yapılsaydı piyasada adres kalır mıydı? Bu yöntemi denediniz mi bilmiyorum ama ben yine de yazayım: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

avincan 9 Ekim 2008 17:42

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1198630)
Adresinizi geri almaya çalışmanız anlaşılabilir ama bunu yapmak için onu sizden alanlarınkine benzer yöntem uygulamanız doğru mu? Üstüne üstlük, adres çalmak böyle bir programla kolayca yapılsaydı piyasada adres kalır mıydı? Bu yöntemi denediniz mi bilmiyorum ama ben yine de yazayım: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Haklısınız. Ancak böyle bir şey olsa piyasada msn kalırmıydı derken, görüyoruzki o böyle bir yöntem kullanmış. Demekki böyle bir uygulama var. Ama herkes yapamadığı için msn çalma olayları abartılacak seviyede değil. Sizin dediğiniz yöntemide deneyeceğim. Teşekkür ederim. Saygılamrımla:)

RuffRyders 10 Ekim 2008 01:42

Alıntı:

avincan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1198652)
Haklısınız. Ancak böyle bir şey olsa piyasada msn kalırmıydı derken, görüyoruzki o böyle bir yöntem kullanmış. Demekki böyle bir uygulama var. Ama herkes yapamadığı için msn çalma olayları abartılacak seviyede değil. Sizin dediğiniz yöntemide deneyeceğim. Teşekkür ederim. Saygılamrımla:)

Benim bildiğim kadarıyla apuk supuk linkleri tıklamayıp yada tanımadığım birinden gelen mailleri kurcalamadığımız sürece bişey olmuyor... Ve hatta bazı linklerde "msn şifresi kırmak için bi program buldum bugün 7 kişinin msnini patlattım şu linkten indiriyosun sakın kimseye söyleme" gibi bişeyler diyerek bi link veriliyor linki tıklayınca anlıyosunuz ki 8. kişi sizsiniz... :) Bu ve buna benzer (tatil kazandın, cep telefonu kazandın şu linki tıkla gibi ve hatta araba bile kazanmıştım :P ) yöntemleri çok denediler ordan biliyorum. :S

cellcuk 10 Ekim 2008 01:45

Arkadaslar maalesef mumkun değil.. daha önceden 1-2 yıl önce mümkün dü ama hotmail güvenlik sistemini değiştirdiğinden imkansız.....

avincan 10 Ekim 2008 14:18

Alıntı:

RuffRyders adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1199216)
Benim bildiğim kadarıyla apuk supuk linkleri tıklamayıp yada tanımadığım birinden gelen mailleri kurcalamadığımız sürece bişey olmuyor... Ve hatta bazı linklerde "msn şifresi kırmak için bi program buldum bugün 7 kişinin msnini patlattım şu linkten indiriyosun sakın kimseye söyleme" gibi bişeyler diyerek bi link veriliyor linki tıklayınca anlıyosunuz ki 8. kişi sizsiniz... :) Bu ve buna benzer (tatil kazandın, cep telefonu kazandın şu linki tıkla gibi ve hatta araba bile kazanmıştım :P ) yöntemleri çok denediler ordan biliyorum. :S

Haklısınız:)Tek cümle ile "Ava giden avlanır" diyebiliriz.Ama ben böyle bir şey yapmamıştım.Saygılarımla:):):)(Y)

avincan 14 Ekim 2008 18:40

Arakadaşlar bi yardım eden olursa. Ben yeni konu açamıyorum. Tam hazırlıyorum, konuyu kaydediyorum, karşıma konumun kayıtlı olduğu sayfa çıkıyo, ordanda sayfayı yeniliyorum, böyle bir sayfa bulunamadı diyor. Konu aradan konuyu arıyorum yine çıkmıyor. O kadar uğraştığım iki konuda boşa gitti. Bi yardım lütfen. Mutlaka bilen vardır.:)Hatta onun için bu konunun içine yazdım. Kusura bakmayın:$

oydemir 23 Ekim 2008 16:37

MSN YARDIM

ARKADAŞLAR MSN ŞİFREM SÜREKLİ ÇALİNİYOR BEN YENİ ŞİFRE ALMAKDAN USANDIM ONLAR ÇALMAKDAN USANMADI NOLURSUNUZ YARDIM EDİN....!:@

NOT: ANLAMADİĞİM KONU BEN GÜN İÇİNDE 2 YENİ ŞİFRE ALIYORUM ONUDA DEĞİŞTİRİYOLAR BUNUNASIL YAPABİLİRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR

SeRCaX.TR 23 Ekim 2008 17:20

Alıntı:

oydemir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1210844)
ARKADAŞLAR MSN ŞİFREM SÜREKLİ ÇALİNİYOR BEN YENİ ŞİFRE ALMAKDAN USANDIM ONLAR ÇALMAKDAN USANMADI NOLURSUNUZ YARDIM EDİN....!:@

NOT: ANLAMADİĞİM KONU BEN GÜN İÇİNDE 2 YENİ ŞİFRE ALIYORUM ONUDA DEĞİŞTİRİYOLAR BUNUNASIL YAPABİLİRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

SAYGILAR

Şifrenizi değitirdiğiniz halde şifreniz yeniden değişiyorsa Gizli sorunuzu değiştirmeniz gerekmektedir...

Konuyu inceleyiniz : MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin

oydemir 24 Ekim 2008 16:03

Arkadaşım en sonunda çalan kişi onuda gizli soruyu da ele geçirdi onuda değiştirmiş sanırım alternatif email adresimi bile değiştirdi sanırsam noursunuz ya biriniz yardım etseniz de email adresimi geri alsam.

Saygılar

Yetkili notu: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) konusunda yardım ediliyor.

efe8520 2 Aralık 2008 01:09

cok celıskılı konusuyorsunuz bunun bır yolu oldugunu soyleyıp daha sonra bununla ılgılı bır program olmadıgını belırtmıssınız.

NeutralizeR 2 Aralık 2008 01:49

Alıntı:

efe8520 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1244943)
cok celıskılı konusuyorsunuz bunun bır yolu oldugunu soyleyıp daha sonra bununla ılgılı bır program olmadıgını belırtmıssınız.

Çelişkili konuşulmuyor. Siz hata yapmazsanız ya da sizin müdaheleniz olmazsa birisi gidip sizin şifrenizi öğrenemez, hesabınızı ele geçiremez. İlk mesajda da belirttiğim gibi.

e.said coskun 3 Aralık 2008 13:26

Bir Süre Önce Benimde Msn Şifrem Kırıldı ve Bende Avukatım Aracılığı ile Dava Açtım ve Şifremi Kıran Kişi Bulundu Şuan Dava Devam Ediyor Bana Davayı Çekmem İçin Ailesi Çok Bastırdı Ama Ben Geri Adım Atmadım.Sonucuna Katlanacak...

matraxgk 9 Mart 2009 17:49

selam arkadaşlar ilk önce benim şöyle bir sorunum var msn hacklendi bu perşembe yeni pc aldım topladım parcaları ve yeni msn adresi aldım bütün arkadaşlarımı oraya ekledim ve perşembe günü kimseyle msn konuşmadım hatta int dolaşmadım bile cuma günü 3 arkadaşımla samimi olanalr ve kardeşimle konuştum cumartesi günü akşam söyle 10 dk msn baktım cıktım ve bugün yani pazar günü msn hacklenmiş nasıl oluyor arkadaşlar bunun bana bir acıklamasını analtırmısınız bana ne mail geldi ne birisinden birsey kabul ettim sonra bununla ilgili araştırma yaptım msn kırma programı yok diye peki bunu nasıl başardı ve şifrem 10 hani bir tanede harf var içinde kaç yıllık msn adresi kırılmadı gitti bu msn kırıldı aslıdna takıldıgım konu ömür adresimin güvenligi cok dandik olamsına karşın o hacklememesi güvenli oldugum sandıgım msn adresimin kırılması aslında benim zoruma giden 7 tane msn hack yönteminin var demeleri ama ben hiçbirini ban uymuyor be kardeşim bu benim msn adresimi kıran adam nasıl becerdi ve bütün forumlarda gezdim bugün en gğzel paylaşımı 2 tane forum yaptıgını gördüm 2sinede aynıs eyi yazdım bilgisine güven birisi benim msn hangi yöntemle hacklenmiştir ve geri alma sansım var mı ama bana sunu demyin suraya mail atın bilgilerinizi dogru verin onu denedim ama hep aynı seyi gönderiyorlar sunalrı girin sıkıldım beni dinlediginiz için şimdiden teşekür ederim ve ayrıca diger msn adresimde acık olmasına karşın ipden caldıalr desem o niye calınmadı bence böyle bir program var bana kimse demesin yok ögle bir program yok gizli sorudan cözmüşler deseler gizli sorum da cvp için & bu işarette vardı artık neye inancagıma şaşırdım

dermanuysal 1 Nisan 2009 13:31

arkadaşlar msne kırıcı diye bir program yok buşuna kımse aramasın ama msne kırmak çok kolay ben msne kıranlara karşiyım ama illem msne kırmak daya şifresını ögrenmek istıyorsanız size yardım daha bilgi verebilirım ama sakın benım msnem çalındı onu bana geri alın demeyın ben msne kırmıyorum sadece size yardımcı olablirim sizlere msne şifresı nasıl alınır hakında bilgi verecegım iletişim için [e-posta adresi kaldırıldı]

ahmed 4 Nisan 2009 14:59

Alıntı:

gwzgmz adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1366022)
merhaba benimde msnim çalındı yardım isteyenlere yardım ediyormuşsun ozaman bana yardım edermisin :(

Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

soangel 16 Nisan 2009 01:57

merhaba.dürüstçe konuyu söylicem: bi dostum, kırmaya çalıştıımız msn adresinin sahibi tarafından sağlam bi kötülüğe maruz kaldı. önce aldatıldığını ardından da terkedildiğini öğrendi. erkek arkadaşına hiç bişekilde ulaşamıyo. telefonundan sürekli bi kız msj atıo falan saçma sapan şeyler.. bizde msnini kıralım, en zından o bayana bi mail atalım dedik. durumu anlayalım dedik. hala konduramıyo, yıkılmış durumda. benimden elimden bişey gelmedi kaç saattir bakıorum, şifre kırma programları hep düzmece:( yardım ederseniz sevinirim.

ahmetseydi 16 Nisan 2009 02:54

Alıntı:

soangel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1375984)
merhaba.dürüstçe konuyu söylicem: bi dostum, kırmaya çalıştıımız msn adresinin sahibi tarafından sağlam bi kötülüğe maruz kaldı. önce aldatıldığını ardından da terkedildiğini öğrendi. erkek arkadaşına hiç bişekilde ulaşamıyo. telefonundan sürekli bi kız msj atıo falan saçma sapan şeyler.. bizde msnini kıralım, en zından o bayana bi mail atalım dedik. durumu anlayalım dedik. hala konduramıyo, yıkılmış durumda. benimden elimden bişey gelmedi kaç saattir bakıorum, şifre kırma programları hep düzmece:( yardım ederseniz sevinirim.

MsXLabs forumlarında illegal içeriklerin paylaşımı ve yayınlanması yasaktır. Aynı zamanda Hack / Hacking materyallerini bu forumda bulamazsınız.

Saat: 11:51
Sayfa 1 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık