![]() |
- MSN şifre kırma programı var mıdır? Hayır, böyle bir program bulunmamaktadır. Üç yaygın şekilde MSN-Hotmail şifreleriniz çalınabilir: Sahte bir Hotmail giriş sayfasına e-mail adresinizi ve şifrenizi yazmanız, bilgisayarınızın hack'lenmesi, size gelen ve güvenilir olmayan bir e-mail'deki bağlantıya tıklamanız. E-Mail (MSN) - Şifre/Hesap Kurtarma |
Eğer böyle bir program olsaydı, piyasada messenger sahibi insan kalmazdı. Şu websitede, böyle birşeyin olduğunu idda ediyor, ve Sizlerin güvenliğini riske atıyor ve size virüs bulaştırıyor.. MSN Kırıcı Sahtekarlığı |
|
... biri pc me girip msn mi aldı kim aldıgı bile bilmiyorum daha işim cok zor böle bi program olsaydı iyi olurdu herhalde =) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
merak ettiğim için bi baktım ama bu tür sitelerde genellikle kullanıcıların adı ve şifreleri isteniyo ve bence de bunlar da tuzak dikkat etmek lazım ! |
Alıntı:
msn e şifresi değiştirme yi lütfen .............:sopa: ya msn e şifresi değiştirmeyi anlatır mısınız?:broken: |
Alıntı:
|
arkadaşlar benim msn adresimi çalmışlar ne yapabilirim? nasıl geri alabilirim nasıl alıyorlar madem öyle bişey yok ise? |
böle bişi yapabilmek için yazılımı güçlü bir kişinin kendi karakterini kaybetmesiyle ortaya çıkar. böle bişi olursa bile site yöneticilerimden ricam o başlığı silmeleri. neden bir başka kişinin özel hayatına saygı duymuyoruz. Bence duymalıyız.. Böyle bi konunun açılması bile çok utanç verici. |
Alıntı:
Alıntı:
Bu konu, doğru bilgi vermek amacıyla açılmıştır; nasıl şifre kırılacağını anlatmak ya da şifre kırmaya karşı olmayı vurgulamak adına değil. |
ben açıklama getiriiim bu işleri bir ara yapmaya çalışmıştım ama sadece hotmail yada MSN e özgü diildir bu prglar brute force yöntemi ile genel yapisi kişinin e-mail adresini yazarsin harfler rakamlar işaretler boşluk hepsi bunlardan bazıları seçip başla dersin ve başlar günler hatta aylar sürebilir gelişmiş prg larda bir kaç pc nin ayni anda denemesini sağlama özellikleri felan wardir herneyse bunlardan çalışanını bulmak imkansızdır bulduğunuzu sansanız bile içinde trojan olur prg çalışmaz hackliiim derken hacklenirsiniz fakeler wardir html dökümanlarıdır bunlar Sign In gibi gorunur ama kaynak kodlarini açıp @ die aratirsaniz kime mail gideceğini öğrenebilirsiniz trojanlar wardir en çok kullanılan bunlardır indirdiğiniz herşeyde olabilir parayla satılan trojanlar (genelde ebeveyn için çocuk koruma başlığı altında satılır) trojanlari antivirüslere yakalanmamasi için yapılan programlar mevcuttur genelde MSN den yollanilir mp3, doc(word dosyası), zip, ve daha bir suru ico(resim) kullanılarak kamufle edilebilirler genelde uzantıları exe, com veya scr(screensaver) dır çoğunda keylogger özelliği wardir deep freeze olmayan cafelerde(ki zaten deepfreezeyi kaldirma prg lari da mevcut) kurup evinizdeyken sizden sonra oturanlar neler yazmiş hepsini görebilirsiniz yazdıkları içinde şifreside wardır ekran klavyesi kullanılmasını tavsiye ederim parali bazı keyloogger larda ekran klavyesi gibi prglar çalıştırıldığında ekran görüntüüsü alma özelliği de wardır hotmail in hacklenmesi wardır:) çok düşük bir ihtimal o zmn herkesin bilgilerine database den girip bakabilir değiştirebilir silebilirler mynet gibi sitelerde parali e-mail hesaplari wardir parasiz bir hesabin ismini alabiliyordunuz önceden belki hala oledir boyle tam olarak hackleme diemeyis ama buda bir yöntemdir aklıma bu kadarı geldi umarım sizi tatmin eder yani MSN kırmak hacklemek patlatmak gömletmek o kdr kolay diil:) Alıntı:
aynen katılıyorum ben hiç bişi yapmıcam bnm pc yi kullanmadığınız sürece çalamazsiniz Alıntı:
1. şifren ile gir yeni bir şifre ile değiştir (değiştirmemişse) 2. gizli sorunu gir yeni bir şifre yap ikisinide değiştirmişse 3. ikinci e-mail adresine paralo sıfırlama iletisi yolla ordan değiştir onu da değiştirmişse 4. dilekçe yolla bundan başka legal yol yok zaten bundan sonra geri almak için tecrüben ve bilgin warsa hackleyenden rehacklemelisin (tekrar hacklemek) :P ki bnm bilgim yetmez buna onemli olan dikkatli davranmak |
peki msn nasıl girebiliyorlar onu biliyormusunuz ? Arkadaşlar |
Alıntı:
Konu'yu Okumadan Direk Mesaj Yazdığınız İçin Tam Olarak Anlayamadınız Sanırım... Msn Hack - Hacking - Msn Çalma - Kırma vb. vs. Hakkında Bilgi Verilmiyor Burada... Msn'i Çalıp Nasıl Giriyolar Diyorsanız, Tamamı İle Kullanıcının Fazla Bilgi Sahibi Olmayışından veya Çok Meraklı Olmasından Dolayı... Kısacası Kullanıcı Hatası Sonucu Kaynaklanan Bir Durum... Konu'yu En Baştan Tekrar Okuyunuz Lütfen... Saygılar |
:shy:ya ben hackelenen msn yi nasıl kapatabilirim yada kapatabilir miyim? |
Alıntı:
|
Alıntı:
KiMiN TAKiP ETTiGiNi BURDAKi UYDU TAKiP SiTESiNDEN GOREBiLiRSiN. http://www.reklamoluryazmıcam.com Bahsedilen şey bu sanırım https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/angry2.gif Tanımadığım birinden geldi... :) |
Alıntı:
Kulaktan Duyma Laflara İnanmayın Bence. Msn Kırma Programı Yada Msn Kırma Diye Bir Durum Söz Konusu Değil. Konu içerisinde de açık olarak belirtildiği gibi kişinin fazla bilgi sahibi olmayışı ve bilinçsiz şekil'de güvensiz yerlere şifre girmesi güvensiz link'lere tıklaması vb. Kısaca Kullanıcı Hatası Sonucunda olan durumlar. Tekrar tekrar söylediğimiz gibi Msn Kırma, Msn Çalma, Msn Kırma Çalma Programı Diye Bir Program Yoktur ve Böyle Bir Durum Söz Konusu Değildir. Saygılar |
Kısaca fake yersiniz bunu doldurur yollarsınız ya da seni engelleyenleri bul gibi virüs yemiş arklardan gelen sitelere girip şifrenizi yazarsınız ya da pc nize bi dosya yoluyla girenlerden vs. ama asla program yoktur xD Sosyal Mühendislik 1. numara hacktir |
Alıntı:
Kod: www.herkesburda.infoTatili bilmem de MSN'in gideceği kesin... ^o) #%&?! https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/angry2.gif |
Alıntı:
Cevap ; Alıntı:
|
msn mi dışarıdan girilmesine vede kontrol edilmesine karşı nasıl korurum şu an biri mesnemden girip kişilerime paylaşım klasörleri yolluyor. ayrıca ben msnde yken benim kimlerle konuştuğumun görülmesini nası engellerim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Profilimde yazan msn adresime gelen yüzlercesinden biri... :) |
Alıntı:
ve hacklemeyi bi şekilde öğrenseniz bile elinize geçen tek şey arkadaşlarınız arasında biraz ün kazanmak ama boş iş. (kendimden biliorm). |
Alıntı:
Bahsettiğiniz yönteme Forum olarak karşıyız... Yinede bu konuyu inceleyiniz; |
arkadaşlar yardım lütfen msn şifremi kırdılar gizli yanıtı unutum nasıl geri alabilirim lütfen yardım edin |
Alıntı:
|
ewet aynı sekılde manyagın bırı msn eskı msn adresımden benım uzun suredır kullandıgım msn adresıme slm dıe ayzdı kımsın dedım benım adımı soyledı nasıl yanı oldum cam gonderdı ısrarla acmayınca benım eskı adresımı ve yenı adresımı hackledı.aynı sekılde arkadas lıstemede bulastı ve sapıkca eylemlerıne dvm edıyor.az oncede kuzenıme yazı kuzen kımsın sen dıyınce benım adımı verdı yıne kuzende sen kuzensen yanımdakı kım pekı dedı ve onun dedıgını yapmamızı ıstedı cam gonderdı kım olgumu merakmı edıyorsun dıye acmadık ve onuda hackledı...sımdı benım bayram sonrası savcılıga vermem gerekıyor .. amacı ne anlamıs degılım bu konuda kı asıl sorunum ıse benı sılen engelleyen kısılere bıle msnden rahatlıkla yazıyor olması bunu nasıl önleyebılırım lütfen yardımcı olabılecek bırı varsa cvp yazsın.. eger hacklendıysenız zaten gerı alamazsınız kısısel bılgılerı degıstıryorlar once ... :( |
Kardeş ben msnsi çalınmış biriyim:*(. Eğer gerçekten msn şifresini geri getirmeyi biliyorsan ***** adresine detaylı mesaj atarsan allah senden razı olsun (kiminin parası kiminin duası:D) Gerçekten benim için çok değerliydi. |
Alıntı:
|
Arkadaşlar C:\ üzerindeki bütün önemli dosyaları yedekledim. Şimdide internette ne şifre kırma programı buluyorsam indiriyorum. Yeni format attığım için virüs programıda yok. Şu an pc me her türlü virüs girebilir. Msn mi geri alana kadar da indircem. Ondan sonra da format atıp büttttün virüsleri yok etcem.:@ Ne zamandır bu işle uğraşıyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Arkadaslar maalesef mumkun değil.. daha önceden 1-2 yıl önce mümkün dü ama hotmail güvenlik sistemini değiştirdiğinden imkansız..... |
Alıntı:
Haklısınız:)Tek cümle ile "Ava giden avlanır" diyebiliriz.Ama ben böyle bir şey yapmamıştım.Saygılarımla:):):)(Y) |
Arakadaşlar bi yardım eden olursa. Ben yeni konu açamıyorum. Tam hazırlıyorum, konuyu kaydediyorum, karşıma konumun kayıtlı olduğu sayfa çıkıyo, ordanda sayfayı yeniliyorum, böyle bir sayfa bulunamadı diyor. Konu aradan konuyu arıyorum yine çıkmıyor. O kadar uğraştığım iki konuda boşa gitti. Bi yardım lütfen. Mutlaka bilen vardır.:)Hatta onun için bu konunun içine yazdım. Kusura bakmayın:$ |
MSN YARDIM ARKADAŞLAR MSN ŞİFREM SÜREKLİ ÇALİNİYOR BEN YENİ ŞİFRE ALMAKDAN USANDIM ONLAR ÇALMAKDAN USANMADI NOLURSUNUZ YARDIM EDİN....!:@ NOT: ANLAMADİĞİM KONU BEN GÜN İÇİNDE 2 YENİ ŞİFRE ALIYORUM ONUDA DEĞİŞTİRİYOLAR BUNUNASIL YAPABİLİRLER YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM SAYGILAR |
Alıntı:
Konuyu inceleyiniz : MSN Gizli Soru Değiştirme - MSN Gizli Sorunuzu Değiştirin |
Arkadaşım en sonunda çalan kişi onuda gizli soruyu da ele geçirdi onuda değiştirmiş sanırım alternatif email adresimi bile değiştirdi sanırsam noursunuz ya biriniz yardım etseniz de email adresimi geri alsam. Saygılar Yetkili notu: Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) konusunda yardım ediliyor. |
cok celıskılı konusuyorsunuz bunun bır yolu oldugunu soyleyıp daha sonra bununla ılgılı bır program olmadıgını belırtmıssınız. |
Alıntı:
|
Bir Süre Önce Benimde Msn Şifrem Kırıldı ve Bende Avukatım Aracılığı ile Dava Açtım ve Şifremi Kıran Kişi Bulundu Şuan Dava Devam Ediyor Bana Davayı Çekmem İçin Ailesi Çok Bastırdı Ama Ben Geri Adım Atmadım.Sonucuna Katlanacak... |
selam arkadaşlar ilk önce benim şöyle bir sorunum var msn hacklendi bu perşembe yeni pc aldım topladım parcaları ve yeni msn adresi aldım bütün arkadaşlarımı oraya ekledim ve perşembe günü kimseyle msn konuşmadım hatta int dolaşmadım bile cuma günü 3 arkadaşımla samimi olanalr ve kardeşimle konuştum cumartesi günü akşam söyle 10 dk msn baktım cıktım ve bugün yani pazar günü msn hacklenmiş nasıl oluyor arkadaşlar bunun bana bir acıklamasını analtırmısınız bana ne mail geldi ne birisinden birsey kabul ettim sonra bununla ilgili araştırma yaptım msn kırma programı yok diye peki bunu nasıl başardı ve şifrem 10 hani bir tanede harf var içinde kaç yıllık msn adresi kırılmadı gitti bu msn kırıldı aslıdna takıldıgım konu ömür adresimin güvenligi cok dandik olamsına karşın o hacklememesi güvenli oldugum sandıgım msn adresimin kırılması aslında benim zoruma giden 7 tane msn hack yönteminin var demeleri ama ben hiçbirini ban uymuyor be kardeşim bu benim msn adresimi kıran adam nasıl becerdi ve bütün forumlarda gezdim bugün en gğzel paylaşımı 2 tane forum yaptıgını gördüm 2sinede aynıs eyi yazdım bilgisine güven birisi benim msn hangi yöntemle hacklenmiştir ve geri alma sansım var mı ama bana sunu demyin suraya mail atın bilgilerinizi dogru verin onu denedim ama hep aynı seyi gönderiyorlar sunalrı girin sıkıldım beni dinlediginiz için şimdiden teşekür ederim ve ayrıca diger msn adresimde acık olmasına karşın ipden caldıalr desem o niye calınmadı bence böyle bir program var bana kimse demesin yok ögle bir program yok gizli sorudan cözmüşler deseler gizli sorum da cvp için & bu işarette vardı artık neye inancagıma şaşırdım |
arkadaşlar msne kırıcı diye bir program yok buşuna kımse aramasın ama msne kırmak çok kolay ben msne kıranlara karşiyım ama illem msne kırmak daya şifresını ögrenmek istıyorsanız size yardım daha bilgi verebilirım ama sakın benım msnem çalındı onu bana geri alın demeyın ben msne kırmıyorum sadece size yardımcı olablirim sizlere msne şifresı nasıl alınır hakında bilgi verecegım iletişim için [e-posta adresi kaldırıldı] |
Alıntı:
|
merhaba.dürüstçe konuyu söylicem: bi dostum, kırmaya çalıştıımız msn adresinin sahibi tarafından sağlam bi kötülüğe maruz kaldı. önce aldatıldığını ardından da terkedildiğini öğrendi. erkek arkadaşına hiç bişekilde ulaşamıyo. telefonundan sürekli bi kız msj atıo falan saçma sapan şeyler.. bizde msnini kıralım, en zından o bayana bi mail atalım dedik. durumu anlayalım dedik. hala konduramıyo, yıkılmış durumda. benimden elimden bişey gelmedi kaç saattir bakıorum, şifre kırma programları hep düzmece:( yardım ederseniz sevinirim. |
Alıntı:
|
| Saat: 11:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık