![]() |
Merhabalar, Piyasadaki yeni sahtekarlar doğmuş ve epeyle yaygınlaşmış görünüyor. Yaptıkları sahtekarlık sitesi olan ; msn-kirici.com ile ortalığa spyware yayıyorlar. Sakın bu siteye giripte sakın programı bilgisayarınıza inndirmeyin, spyware virüsünü sizde yersiniz. Yayılma Şekli; Bu virüsün yayılma şekli msn den listenizdeki diğer kişilere, istem dışı ileti yollayarak gerçekleşiyor. yolladığı ileti; Alıntı:
Burdaki programın msn kırmak ile uzaktan ve yakından alakası bile yoktur! Zaten bir messenger şifresini program yoluyla kıramazsınız. Eğer öyle olsaydı, piyasada messenger adresi kalmazdı.. Eğer Virüsü Yediyseniz; Bu virüsü temizlemek için anti-virüs / anti- Spyware yazılımı yükleyin ve bilgisayarınızı taratınız. Örnek bir yazılım olan ad-aware ; Ad-Aware @ Lavasoft - The Original Anti-Spyware Company - Lavasoft Kişiler websiteyi o kadar inandırıcı ve bi o kadar 'da tasarımı güzel yapmış. Aldanmamak olanaksiz gibi. Saygılar.. |
başka bi sitede faaliyetine devam ediyor dikkat edelim lütfen |
bana bu mail geldi ve tıklıyacaktım ama bişi oldu tıklayamadım çok saolun sölediğiniz için.. |
|
ya bana dageldi bu mesajlar bıraz komik ama bn programı indimeye çalıştım ama indirmeyi bilmediqimden indiremedim:haha: bu arada tşk edrim |
cok sagolun ya |
Fazla meraklı olmazsak bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Her hıyar diyene tuzla koşmamak gerek:) |
MILLETIN ISI GÜCÜ YOK MU YA BÖYLE UCUZ MEVZULARA KAFA YORUYORLAR , DAHA YAPICI VE YARATICI BIR MILLET NE ZAMAN OLCAZ BIZ YA. NICIN BILGIMIZI DAHA GÜZEL VE GERCEKCI KALICI ESERLERE YATIRIM YAPMIYORUZ. GÜZEL ve MUTLU yarinlar dilegiyle............ |
Evet bunun gibi epey site var bilgiler için tşkler |
ARKADAŞIM BU MSN DE KONUŞTUKLARINI HANGİ KLASÖRÜN İÇİNE KAYIT EDİYOR SÖYLERMSİN ÇOK ACİLL? ŞMİDEN TEŞŞKKÜR EDRİM |
Alıntı:
(Varsa) Messenger Plus!; Plus! menüsü > Tercihler penceresi > Konuşmalar->Sohbet Günlükleme sekmesinde belirtilen yere kaydeder. |
bu gün beni msnde biri ekledi bende kimsin dedim hiç olesine ekledim dedi daha sonra dediki dur şu senin msn e bakayım bi dedi kim var kim yok dedi bu arda yeni şifrende bu olacak dedi ve bişey yazdı 5 dak sonra msn kendiliğinden kapandı başka bir bilgisayardan oturum açtığınız için kapandı dedi daha sonra kendim girdim şifremi kabul etmedi ondan sonrada adamın dediği şifreyi girdim kabul etti nasıl olduda benim şifremi değiştirebildi eski şifremi bilmeden mail adresime cvp yazabilirsiniz ******* cevap bekliyorum ilgilerinize teşekkür ederim |
Alıntı:
|
ya allah aşkına msn şifresi kırmanın bi yolu yokmu? aylardır bu konu hakkında araştırma yapıyorum ama bir türlü bulamadım iletime cevap yazmanızı önemle rica ederim |
Alıntı:
|
ARKADAŞIM BU MSN DE KONUŞTUKLARINI HANGİ KLASÖRÜN İÇİNE KAYIT EDİYOR SÖYLERMSİN ÇOK ACİLL? ŞMİDEN TEŞŞKKÜR EDRİM kaptan_10 mesajlar genelde belgelerımın ıcınde bulunan sohbet gunluklerımde olur.... :))) |
ya msn şifresini kırması bilen yokmu |
program filese bak orda msn dosyasına gir konuşm a belge lerini silersen bişe olmaz -msn kırma-[yalanı] |
nasıl msn şifresini kıracam |
ooof nası indiriyoz nerden indiriyoz |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık