![]() |
herkesin kendine göre bir tarzı vardır şimdi tarzımızı başlıklar altında yazalım... ilk olarak ben başlıyorum... müzik tarzım: hard metal rock punk rock giyim tarzım: bol erkeksi kıyafetler arkiler: genel olarak erkek |
Dinlediğim müzik RAP tir.. Genelde spor ve bol giyeriz. west coast gop selam olsun.. |
Müzik tarzım: Hip Hop, R&B... Giyim tarzım: Spor veya rahat bişeyler işte :) |
Tarzım, tarzsızlık :noangel: |
MUSIC TARZIM:rock ve punk GİYİM TARZI:spor |
müzik = her telden dinlerim giyim tarzım = sportif |
O an için canım ne giymek, ne dinlemek ya da ne yapmak istiyosa eğer tarzım o..;) |
büzüiğin hepsini dinlerim giyim tarzım spor |
tarzım rock gothıc metal gıyım tarzım sıyah (Yarısmacı arkadaslara basarılar dılerım) |
müzik olarak sadece Rap arada bi rock giyim olarak sade bişiler çok kasılmadan. |
lütfen başlıklar altında yazıoooo ordaa |
Muzik tarzim cok karisik =] mix tarz.. Giyim kendi modani kendin yarat seklinde =] |
dınledıgım muzxık rock metal dır yasamaın ozgur ve cılgın yanıdır o ruh var ıcımde ınsanlar ılımlı bakmaslarda ınsanlara gore yasam tarzı ıolunmsaz o benım ıcımde |
Alıntı:
|
spor giyerim türkçe pop dinlerim her yemeğide yerim valla:naughty: |
siyah spor giyim rock metal tercihim karanlıklar ve yeni insanlar hobimdir :) |
hard rock , heavy metal ... siyah giyinirim genelde dar bol farketmez.......arkadas..:; genel ama sanırım daha cok erkek............:) |
müzik tarzım rock metalpunk hariç bütün müziklerdir türk sanat müziğine ayrı bir ilgim bulunmaktadır giyiniş tarzım yerli yerindedir klasik bir tarzdir öyle saçma sapan giyinmem düzgün ağırbaşlı bir giyiniştir:=) arkadaşlarım düzgün oturmasını kalkmasını bilen heryerde sevilen ve sayılan kişilerdir:) |
Müzik tarzım karışık kulağa hoş gelen her müziği dinlerim.Giyiniş tarzım tamamen spor genelde dar giymesini severim.Arkadaşlarım çok vardı fakat hepsine dedim arkadaşlık bitti diye arkadaşım yok:)kişinin en iyi arkadaşı kendisidir.:^) |
müzik tarzım : rock bol giysileri giymeye bayılırım dar giysilerden nefret ederim genellikle ya yeşil giyinirim yada mavi :D |
Dinlediğim müzik ; Hard Metal -Rock Giyim ; Gothic, spor Arkadaşlar ; Benim gibi düşünenler, Gothic takılanlar, Gerçek dostlar, Genellikle Kızlar:D |
müzik tarzı:rap giyim tarzı:spor tarzı arkadaşlar:çoğu erkek ama çoğuda kız vede benim gibi takılanlar. |
benım tarzım kafama ne eserse onu yapmak... |
Müzik:Rap Yaşam ve giyim:Hip-Hop Arkadaşlar:Gangstaz |
dinlediğim müzik:rap giyinişim:spor |
THM. Dinlerim Spor Giyinirim. Ciddiyim. |
devam arkadaşlar devam....! |
hiç bişeyi ciddiye almam müzik dinlemem hatta giyinmem tarzım marzım yok benim :P |
goth dınlerım sıyah gıyerım nerde kedı gorsem kovalarım yarasalar benım kankam noel baba kafa adam her sey super benım tarzım kendım olmam kafama gore takılmam |
süpersin abi yaa |
Rock ve Metal hariç herşey dinlerim:P Spor ve rahat şeyler giyinirim..:) |
rock dınlemeyenlerı muzık ayrımcılıgı yapanları sevmem onun dısında delı gıbı yasamak ve ayda dans etmek benım tarzımdır |
Bir başkasının düşüncelerine yorum yapanlardanda hoşlanmam..;) |
abi yaa tartışma meydanına çevirdiniz oyunu lütfenn!!!!!(!) |
rutuk gıbısıın arayı kapamaya calısanlardan bende hoslanmam |
lütfennnnn!!!! |
tamam kızma metal dınlerım ınatlarına ınatlarına gıder gıcık ederım benım tarzım bu |
KULAĞIMI OKŞAYAN HER MÜZİĞİ DİNLERİM SPOR GİYİM SEVERİM |
arkadaşlar ben rap aleminede akmaya başladım hayırlı olsun ama sadece amerkalıları dinliorm |
bulgarski müzik :) |
bu aralar metalden cok kelt muzıge kayıyıorum galıbas loreenna mc kennıtt on numara soprano |
spor giyinmek |
Rock metal dınlemek delı gıbı tepınmek camı mınareyı polısı onume gelenı yıkıp gecmek kural tanımamak aykırı yasamak kendı dogrularımı savunmak ve cesur yurek olmak ben bır serserıyım bunu bılıyorum oyleyse ne konusuyorum :D |
ben bu aralar siyah rahat bol (açlar dağınık yada bağlanmış)gözlüklü geziorm elvis'e taktım:D |
ANTİ S.O.A.D metal punk ws. genelde mavi kot üstüne beyaz t-shirt üstünede siyah genelde erkek kızlarla iletişim kuramam dünyalar farklı sonuçta :) kafamı rahat tutarm |
müzik tarzım: hepsi giyim tarzım: ortama göre arkiler: kültürlü seviyeli sanatı seven herkez |
bu aralar dar paça t-short takılıyorum sadece:) |
benim tarzım asi çılgın müzik tarzım sılow |
benim müzik tarzım pop,rack,slow benim giyim tarzım spor rack arkiler:ceylan,melike,bahar,yelda,şeyma,pınar,aslı,melike,elif,çağla, |
ben genelde repciyim ,popda severimkankim, seda,dilara ve ben yoyoyo |
| Saat: 18:39 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık