MsXLabs
Sayfa 1 / 10

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Protesto Ediyorum (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/150191-protesto-ediyorum.html)

SaKLI 11 Nisan 2008 11:45

Kişilik haklarını ihlal etmeden, Hakaret Etmeden, Bir önceki Portestoya karşı cevap vermeden, Günlük yaşamınızda karşılaştığınız ve sizi rahatsız eden durumu protesto ediyorsunuz..

PROTESTO NEDİR:
1 . Bir davranışı, bir düşünceyi, bir uygulamayı haksız, yersiz, gereksiz bularak karşı çıkma, kabul etmeme.
2 . Herhangi bir davranışın haksız, yersiz, gereksiz görülerek onaylanmadığını bildiren resmî açıklama: "Efendiler, aynı günde muhtelif vesaitle şu protestoyu gönderdim."- Atatürk.
3 . hukuk Değerli evrak niteliğindeki borç senedinin ödenmemesi durumunda, özel bir biçime bağlı ve belli hukuki sonuçlar doğuran bildirim.

Her sabah işe gelirken havlayarak ansızın yoluma çıkan (zaman zaman motordan düşmeme neden oluyor) ve bu durumu söylediğim halde köpeğini bağlamayan komşumuzu protesto ediyorum :hysteric:

RoSSoRoSe 11 Nisan 2008 12:00

BENDE CUMARTESİ GÜNLERİ ÇALIŞMAYIIIIIII PROTESTO EDİYORUM:hih2:

nünü 11 Nisan 2008 13:18

her akşam ve her sabah bitmek tükenmek bilmeyen trafiği protesto ediyorum ben de..:sopa:

king nothing 16 Nisan 2008 23:56

cevreye tukurenlerı onune gelene satasanları,agzı bozuk kufur bazları,ve de bunu yazdıgım ıcın kendımı protesto edıyorum...heheheheh

Misafir 22 Nisan 2008 08:51

Alıntı olmakla birlikte, aynı düşüncedeyim ve sizleri de bu boykota davet ediyorum:
Uluslararası para mafyası ve onların yerli işbirlikçileri paralarını pirinçe yatırarak, çok büyük miktarda pirinç stoğu yaptı, Türkiye'de pirinç fiyatlarını toptan 400 bin liradan 4 milyon liraya kadar çıkarttı, bir süre daha stoklarını piyasaya sürmeyerek 5 ytl'e çıkınca süreceklermiş.
Tüketici birlikleri bir süreliğine boykot çağrısı yapıyor. Bu stokları 1 hafta 10 gün içerisinde piyasaya sürmezlerse büyük zarar edeceklermiş, herkesi ay sonuna kadar, 1 Mayıs'a kadar kesinlikle pirinç almamaları konusunda uyarıyorlar.
15 gün pirinç yemezsek ölmeyiz, ama stokçulara bu milletin duyarsız olmadığını, aptal olmadığını, gerektiğinde tepki verebileceğini duyurmak lazım.
Ben Mayıs ayına kadar kesinlikle pirinç almayacağım, lokantada yemekhanede pirinç pilavı yemeyeceğim, etrafımdakileri de uyaracağım. Pirinci 5 ytl yerine 1 ytl'den yemek istiyorum.

king nothing 22 Nisan 2008 10:03

prınclemı dogduk sankı tanrı bıze cok daha guzel nımetler sunmus kuru sogan ekmek lezetı ayrıdır.15 gun yemesekte olur.Boykotunu ıctenlıkle kabul edıyorum zaten prınc yemekten kapıdan bacadan sıgamaz oldum.
Gercekten mıllet bu kadar duyarlı davranır oranların uzerınde boykata gıderlerse bazı kısılerın cıkarlarını engellemıs ve bır nebzede olsa bu konuda en azından mılletın somurlumesınden sıyırmıs olcagız tabı papaz her zaman pılav yemez o ayrı....:D:D

nünü 23 Nisan 2008 09:18

Resmi Tatil Günlerinde çalışmayı protesto ediyorum..

RoSSoRoSe 23 Nisan 2008 09:19

nünü ye katılıyorum aynı dertten bende yanıyorum:D

evo 23 Nisan 2008 09:57

ben nünücüğe katılıyorum.. ama rosros a katılmıyorum..: P )))

KENCISii 23 Nisan 2008 12:38

yalan konuşan insanları ve iki yüzlü insanları biyerde neyse heryerde öyle olmayan insanları başka yerde kendini iyi gösteren başka yerlerde de kütü nün en alası olan insanları
Protesto ediyorum

king nothing 23 Nisan 2008 15:33

yalan yere konusandan bos atıp dolu tutturmaya calısandan cevreyı kırletıp bızmı kuratarcagız dunyayı dıyen kahın kılıklı metrıxlerden bırde senı sevıyorum dıyıpte arkandan kuyu kazan herkezı pretosto edıyorum..:D:D

zynep_ 23 Nisan 2008 15:44

beni istanbuldaki METALİCA ve LİNKİN PARK konserine gondermeyen annemle babamı protestı ediorum
!!!!!!!!!!!!!!!!!

KENCISii 24 Nisan 2008 11:28

kısaca yalan ve iki yüzlülerden
nedediğini bilmeyen sünepe beyinlileri
dediklerini dili söyleyimde gönlü söylemiyenleri
ve yarını düşünmeyenleri
Protesto Ediyorum

sanar 24 Nisan 2008 12:36

1- Gecenin bir vakti çöp arabasının gelip park etmiş arabaları yerinde çıkarmak için kornasını deli gibi bağırtmasını,

2-Sokak satıcılarının cıyak cıyak bağırmalarını,

3-Reklam tanıtımı için kapıya gelen kişileri,

4-Sokakta son hızla giden arabaları ve müzik sesini sonuna kadar açan magandaları,

5-Dakikalarca taksi beklerken, yeni gelen ve sizin önünüze geçen başka bir kişinin sizden önce taksiye binmesini...

PROTESTO ediyorum.......

sanar 24 Nisan 2008 12:58

1- Çocuklara - Yaşlılara - Hayvanlara kötü davrananları,

2- İşsizlere iş vermeyenleri,

3- Kiraların yüksek olmasını,

4- Kredi kartları faizlerini,
5- Zamları

PROTESTO ediyorum.....

king nothing 24 Nisan 2008 13:53

renklerı tek bır renk gormek ıstıyen renk korlerını,dunyaya duyarsız kalmıs bencıllerı,
kurusel ısınma oldugunu soyledıgım halde odamda odun tutmuyor yerım kureselını dıyen saka yaptıgını sanan gelecek dusmanı somurgecılerı ,50.00000 kere tıtanıc ı ızleyıp halen aglıyan komsum sınemı protesto edıyorum...

Misafir 30 Nisan 2008 16:00

1 ek
Az önce mailbox'ıma düşen bu mesajı sizlerle paylaşmak ve duyarsızlığımızı protesto etmek istiyorum!
Alıntıdaki Ek 13771
Unutmayın, onlarla aynı dünyayı paylaşıyoruz!
Unicef & MSN İşbirliği 'Şefkat Çağrısı' Yardım Kampanyası
Tabağınızdaki yemeği çöpe atmadan önce lütfen açlıktan ölen insanları düşünün!
Afrika`da açlıktan çocuklar ölmekte!
Unicef`in MSN ile yaptığı anlaşma sonucu, ölen ve geriye kalan çocuklar için yardım kampanyası başlatılmıştır.
Bu mesajı e-mail olarak ne kadar çok kişiye gönderirseniz, bu anlaşma gereği 5 EURO, Unicef`in hesabına geçecektir; Afrika ve tsunami çocuklarına kullanılmak üzere.
Lütfen ölmekte olan çocukları yaşatalım. Her 3 saniyede 1 çocuğun açlıktan öldüğünü unutmayalım.

SatanpisT 30 Nisan 2008 16:10

Beni kötü bilenlere protestom selam olsun :^)

Lavie 30 Nisan 2008 16:24

HALİNE ŞÜKRETMEYENLERİ PROTESTO EDİYORUM..

king nothing 30 Nisan 2008 16:32

Dunyaya kendı gozunden bır perde acmıs sadece ızlemekle yetınen herkezı,
thınkerbell ın acmıs oldugu konudakı ınsanlık ayıbını e-mail olarak gondermeyen herkezi protesto edıyorum.Bazen hayatı tadında bırakıp duyarlı oldugumuzuda gosterelım bızı ınsan yapan ozumuzdur baska yasamlara hayatlara,olaylara özellıkle cocuklara ne kadar ılgılı oldugumuzu gosterelım ben gonderdım pekı ya siz..gondermedıysenız halen sızı yıne protesto edıyorum.

Misafir 7 Mayıs 2008 19:27

Gözünü para hırsı bürümüş,dünyaya gözlerini kapamış,etrafında çekilen acılara kayıtsız kalan herkesi protesto ediyorum!!

fadedliver 7 Mayıs 2008 19:42

batsın bu dünya diyenler protesto edilir:D

BlueNighT 8 Mayıs 2008 19:58

protesto ediyorum dıye yolları tıkayanları protesto ediyorum :D

Misafir 9 Mayıs 2008 21:54

yanlış yere yazmışım kendimi protesto ediyorum :D

darklive 9 Mayıs 2008 22:14

kendimi protesto ediyorum ders çalışmadığım için :kart:

king nothing 9 Mayıs 2008 22:20

Emegı calıp bır anda yıyıp bıterenlerı alın terını harcayanları haksızlık yapıp hakkını gasp edenlerı,duygularına saygı gostermeyen ınsanları ahlaklıyım dıyıpte ahlaksızlıgın onde gıdenını yapanları bu dunyayı cehenneme cevırenlerı protesto edıyorum.

BlueNighT 11 Mayıs 2008 02:44

Burnu Havada gezenleri ...

witch_girl 11 Mayıs 2008 02:52

kendimi protesto ediyorum internette bu kadar uzun kaldığım için ayrıca annemi de protesto ediyorum bu kadar çok dırdır yaptığı için :D

KENCISii 11 Mayıs 2008 02:59

herşeyi beni sinirlendiren herşeyi

BlueNighT 11 Mayıs 2008 03:58

gelecem diyip te gelmeyenleri protesto ediyorum :D :kart::kart::kart:

Misafir 11 Mayıs 2008 18:29

Protesto ediyorum tatilde bu kadar ödev veren hocaları protesto ediyorum kendimi bu ödevleri yapmadığım için :kart::kart:

MYDMR 11 Mayıs 2008 18:53

beni çelişkilerle başbaşa koydugu icin hayatın ta kendisini protesto ediyorum:hih!:

king nothing 11 Mayıs 2008 19:40

thınkerbelllı protesto edıyorum mızah anlamıyor benı chat boxtan atıyor senı protesto edıyorum

Fırtına 11 Mayıs 2008 20:07

Alıntı:

Cehennem Melegi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1050025)
thınkerbelllı protesto edıyorum mızah anlamıyor benı chat boxtan atıyor senı protesto edıyorum

PROTESTO EDİYORUM: Sizi siz olduğunuz için değil sizi chat sayfasında bağlantısı ağır olanların site ana sayfasında ağır gezmelerine sebep olduğunuz için protesto ediyorum...

PROTESTO EDİYORUM: ThinkerBeLL'ın ne gibi üslupla sitede hareket ettiğini bilemeden ona kafa tuttuğuz için, daha nasıl hitap edileceğini bilmediğiniz için protesto ediyorum...

Protestom bitmiyor ama kısaca, Kafanızın dikene gitmeye niyetli olduğunuz için bu tavırlarınızı takdir etmiyorum...

king nothing 11 Mayıs 2008 20:43

her soyledıgım laf sadecesaka mızahtan ıbaret anlamadan cıddıye alıyorsunuz protesto edıyorum
thınk haklı ama sakasına thınkı protesto edıyorum
halen cıddı konusmusum gıbı protetoya ugruyorum bu yuzden protesto edıyorum
froydu da protesto edıyorum

ekin_07 11 Mayıs 2008 21:04

gs yi protesto ediyorum<<kupayı aldığı için

KENCISii 11 Mayıs 2008 23:32

işgalcileri Protesto Ediyorum

BlueNighT 12 Mayıs 2008 01:35

protesto edenleri protesto ediyorum :D

ışık 12 Mayıs 2008 02:15

Türkiye'ye,Atatürk'e ihanet edenleri protesto ediyorum

BlueNighT 12 Mayıs 2008 02:17

hayatı ...

sanar 12 Mayıs 2008 02:17

Alıntı:

ışık adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1050486)
Türkiye'ye,Atatürk'e ihanet edenleri protesto ediyorum

Bende protesto ediyorum..

KENCISii 12 Mayıs 2008 02:20

masum insanları katleden herkesi ......?

BlueNighT 12 Mayıs 2008 02:23

Bencil insanları ...

xIIIxLincolnxIIIx 16 Mayıs 2008 23:38

Arkadaşlar colaya karşı bir savaş başlatmış bulunuyoruz.Artık colanın bizi zehirlemesine daha fazla sessiz kalamzdık.Bunun yanında birde İsrail ordusuna katkıda bulunmasıda cabası.
sizde bizi desteklemek istiyorsanız sitemizi ziyaret edin ve bu savaş için hazırladığımız bilgileri herkese yayın.
Adımız=Kola Sevmeyiz Biz(KSB) Team
Sitelerimiz;
KolaSevmeyizBiz - Blogcu Bu sitede daha çok yazılı paylaşımlar bulunmaktadır.

KSB Bu sitede ise daha çok resim ve video ağırlıklı paylaşımlar bulunmaktadır.

Sitelerimizdeki içerikler birbirinin aynısıdır ama blogspot sağlayıcısından oluşturduğumuz site video anket gibi eklentileri sağlayabildiği için o tür yayınları blogspot üzerinden gerçekleştireceğiz.
KSB TEAM ---->

KENCISii 17 Mayıs 2008 00:22

kütü olan herkesi cümletten

odrii 17 Mayıs 2008 00:30

Vatan hainlerini, onlara destek verenleri, onlara destek verenlere göz yumanları. Bu ülkeye dilden destek verip gönülden destek vermeyenleri. Selam alıp vermeyenleri. Öss sınavını, yds sınavını. Bu sınavlara soru hazırlayanları. Olayları gerçeklerden saptıran medyayı. O kadar çok güzel yanı olmasına rağmen hayatı zehir etmeyi başaranları...vs.Protesto Ediyorum

Misafir 20 Mayıs 2008 23:40

Vefasız bütün insanları...

king nothing 25 Mayıs 2008 22:51

sıgarayı yasaklayan hukumetı protesto edıyorum 50 mılyon ceza kesen petronumu da ozellıle protesto edıyorum allah doyursun baska nedım

Gabriella 26 Mayıs 2008 15:55

Sabah 6'da kalkmayı protesto ediyorum:hysteric:

Misafir 28 Mayıs 2008 20:51

Din kültürü sınavında süsleme sanatını soran sevgili hocamı:P protesto ediyorumm:hysteric:

Saat: 18:39
Sayfa 1 / 10

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık