![]() |
1 ek Güncelleme-16 Şubat 2010: Bu program artık çalışmamaktadır (bilgi). Yazının sonunda verilen alternatif programı kullanmayı deneyin. Msn kişi listelerimizi düzenlemek kimi zaman gerçekten baş belası bir durum haline geliyor. Size tanıtacağımız bu küçük program bu işi artık basit bir şekilde halletmeniz için biçilmiş kaftan... Program bir msn messenger görüntü arabirimiyle oldukça basit bir yapıda hazırlanmış. Programı çalıştırdığımız zaman Bağlan düğmesini tıkladığımızda kullanıcı adı ve hesap ismimizi yazarak msn adresimize bağlanır gibi bağlanıyoruz. Eğer aynı anda msn açık ise bu programı çalıştırdığınızda kapanacaktır. Msn arabirimini kullanmasına rağmen kişiler listenizdekilere bu programdan mesaj yollayamazsınız. Sadece listenizi düzenlemek için yazılmıştır. Msn de bildiğiniz gibi online listenizdeki biri sizi silmedi ise sizde onu silemezsiniz. (Tabi Hotmail hesabınıza bağlanarak ordan düzenleme şansınızda var listenizi.. Ama bu biraz uzun iş oluyor sanki). Program başlanıp online listenizi görüntülediği zaman istediğiniz her adresi listenizden kaldırabilirsiniz. List Menüsüne girip Manual Menage List' i seçin.. Ve karşınızda tüm listeleriniz. Online listesi, izin verilenler listesi, engelliler listesi. Tek yapmanız gereken silmek istediğiniz adresin üzerine sağ klikleyerek silmek.. programı ekten indirebilirsiniz. Resimli Anlatım için tıklayınız Önemli: Manually Configure Lists penceresini kullanarak sizi kişi listelerinden silmemiş insanları kendi izinli/engelli listenizden silmek, Messenger'da oturum açtığınızda "Bu kişi sizi kendi kişi listesine ekledi" uyarısını tekrar almanıza neden olur. Bu yüzden, o pencereyi ancak zorunlu durumlarda kullanın, normal bir temizlik için "Clean lists" penceresini kullanın. Alternatif MSN Kişi Listesi Yöneticisi Programı: MSN Kişi Listesi Yöneticisi (MSNlists TR) |
slm ya msn de kişi listesini yeni adrese koymak için ilk önce şimdi msn ni acıp sora en ustte kişiler yazıyo oraya tıklayıp kişi listesini kaydet dersiniz sora öbur msn adresini açıp orda gene kişiler secenegini tıklayıp dosyadan kişi ekle ya basıp yukleyebilirsin :) :D Ya bu arada benimde bi sorunum var ya ben listeme kişi ekleyemiyorum kişi listem dolu diyor adresimden siliyorum ama gene aynı seyle karşılasıyorum ne yapmalıyım bana yardımcı olursanız sevinirim |
2 ek Programı indirdikten sonra çalıştırırken ocx hatası alırsanız: Alıntı:
Oturum açtıktan sonra Lists > Clean Lists... seçeneğine tıklayın: ![]() Contact List: Bu bölümde, listenizdekilerden sizi eklememiş bulunan kişiler yer alıyor. Allow List: Sizin listenizden sildiğiniz fakat engellemediğiniz kişiler yer alıyor. Block List: Engelleyip sildiğiniz kişiler yer alıyor. ![]() Listelerdeki kişileri tek tek seçip Delete Selected tuşuna basabilir ya da otomatik temizlik için Clean List tuşuna basabilirsiniz. 'Run-time' hataları alırsanız muhtemelen çok fazla kişi ile ilgili işlemi tek seferde yapmaya çalıştığınızdan dolayıdır. Sayıyı 5'er, 10'ar kişi olarak belirleyip o şekilde temizlik yapın. Saygılar |
Alıntı:
Tam emin değilim ama 600 ya da 800 kişi limiti var. Bu limite engelliler ve listenizde olmayan fakat iletişim izni vermiş olduğunuz kişiler de dahil. Şu an denemekte olduğunuz program MSN sunucularında kayıtlı olan kişi listesi dosyanızda daha detaylı değişiklikler yapmanıza olanak tanıyor. Mümkün mertebede silebildiklerinizi silin. Tavsiyem Windows Messenger'dan oturum açıp bu işlemleri yapmanız. Ayrıca şu an listenizde bulunan kişilerden bazılarını silip tekrar ekleyerek kişi listesi dosyanızda daha fazla değişiklik yapabilirsiniz. Dosyayı bu şekilde güncellemeye zorlamış olacaksınız. Son olarak MSN'e email göndererek durumu rapor edebilirsiniz. Saygılar |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Kişi Listenize 500 Kişiden Fazla Kişi Ekliyemezsiniz.! Listenizde Toplam Kişi Sayısı Sınırı Geçmemesi Lazım. |
mrb ben çalışıramadım prg. yardımcı olabilirmisiniz.. hata mesajı veriyo.. diğer msn adreslerimdede denedim olmuyo... hata mesajı :: sorry, we could not sing you in because the sing-in name you entered not exist or you password incorect |
msninizi cevrimdışı durumda açın..kişierlnizi düzenleyip oturumdaki durumunuzu deiştirebilrisniz...yani şayet hem kişilerle konuşup hem düsenleyimiom vakit bulamıom dersenizz.. |
ya off delı olucam smdı ne bu ya ..engellı lıstesndekılerı sılıorm error werıor tekrar tekrar yapıorm yok edıorm ..ama msnden acınca onlardan ekleme talebı gelıor..ne anlamı kaldı ozmn..yarıdm lutfen |
şimdi benim msn listemde 2509 kişi var ekli olarak. olmaz diyeceksiniz oluyor bal gibide. isteyene screanshot ta yolllarım. neyse sorun şu. kişi temizleme yöneticisi ile kıvrandım silemedim. başka bir öneri çözümü olan varsa lütfen yardımcı olsun. sevgiler saygılar efendim. |
sizde gene program acıldı bende hiç acılmadıı exe dosyasının ustune tıklıyorum direk hata verior program hic acılmıyor yani :( |
ınsan bısey yazar ya ...yardım dıorzzzzzz!!! sılıorz gene tekrardan eklenıor.clean yerındede olmuor:@ :@ :@ :@ :@ 8o| |
Alıntı:
senin msn şifrende yada kullanıcı adında bir hata var. Muhtemelen şifreni yanlış giriyorsun. ya ben runtime error aliyorum listedeki silinecek kişi sayisini 10 un altina dusurdugumde de runtime error aldim run-time error 35601 element not found. yardimci olabilirmisiniz ? |
U Alıntı:
BANA EĞER YAPABİLİRSEN xxxxxxxxx@hotmail.com msn adresimden bilgi msj da yollarsan çok mahbule geçer şimdiden teşekkürler |
arkadaşım iyi güzel bir programda ben şimdi MSN 8.0 kullanıyorum. 7.5 te eklediğim ama 8.0 da sildiğim bir kişi var şimdi onu tekrar ekledim ancak diyorki bu kişi kişi listenizde ekli değil diyor ben şimdi onu kişi listeme tekrar nasıl eklerim nasıl geri getirim |
ben gmail kullanıyorum ne yapmam lazım onun için ne yapmam lazım program çok güzel ellerinize sağlık faket ben gmail kullanıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz program çok güzel ellerinize sağlık faket ben gmail kullanıyor ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz |
yaw kardeş ben bunu yükledim ama program çalışmıyo.nieye acaba? buarada forma yeni üye oldum.butun arkadaşlara selemlar |
Alıntı:
örnek resim : http://img183.imageshack.us/img183/7727/msxlabsvx9.png |
yahu kerde_ dediin herseyi yapt1m fakat kurmak için t1klad1ktan sonra hata verioyard1mc1 ol lütfeeeen yakla_1k 800 e yak1n ki_i engellemi_ beni ben bunlar1 nsl teker silerim acil cvp bekliyorum |
:@ :@ :@ :@ :@ :@ çalışmadı yok sa virüs mü yolladın |
program çalışmıyor sanırım.. |
program işe yarıyo ama msn yi açınca tekrar bu kişiler beni eklemiş gibi görünüyo(N) |
SÜPER YA BU PROGRAMI BIR AYDAN BERI BEKLIODUM YA SAOLUN |
program çalısmıyor arkadaşım.. |
Üstad sırf bu program için üye oldum gecenin bir yarısı... Hiçbir şekilde silme işlemi yapmıyor. Daha çok uzatmadan; gerçek şu ki program işe yaramıyor. Yinede teşekkürler uğraşmışsın eklemişsin. Herkese iyi geceler... |
arkadaşım kusura kalama bu program olmuş genede saolasın 01.08.2007 den sonrakı ugraşmasin hikaye program |
arkadaslar bn yaptım çalıstı ama silince bi değişiklik olmuyor yani engellenen listesi yine msn acınca gizlilikten görülüyor yardımcı olabilirmisiniz |
merhaba yeni üye oldum bende bu foruma yalnız aynı şekilde bende programı çalıştıramıyorum.hani varya oxc ydi sanırım onu. diğeri liste açılıyo şifremi giriyorum sorun çıkıyor connection is forcefully rejected yazıyor winsock error 10061 yazıyor lütfen yardımcı olurmusunuz |
merhaba ben denedim ve oldu engelli listemide temizledim ayrıca çk teşekkürler paylaşımlar için...(A) |
merhaba ben programla sildim ama bir hata var sanırım sildiklerim msnımı actıgım anda ekledi olarak geliyor hepsi neden acaba??:( |
Alıntı:
Live messengerla uyumlu olmayabilir.. |
Bu programın yaptığını MSN zaten yapıyor. Mesele bizi silmeyenleri silebilmek ama hala öyle bir program yok sanırım. (arkadaş bu iş yaptığını yazmış ama olmuyor) |
Alıntı:
|
birader benm mns kişi çokluğu yüzünden açılmıo ama windows messengerde açılıo live messenger kullanıorm live demi bi sorun war bu aralr yok sa adreteki kişi çokluğundanmı ??? |
program anlatilan sekilde mukemmel kusursuz isliyo bi tum yazilan cvplari kontrol edin yahu millet aciklamis hatalarii.program icin salun.. yok virusmu yolladın gibisinden sacma bi cvp bile var.:S. ben aslinda prog rami kisi listemdeki insanları kolayca gruplandıracam sanmısıtımm ama ole degilmis bu konuda bildiginiz pro varmı ?? |
gizlilikteki kişiler silinmiormu bu olayda denedim olmadıda:S |
ya bunu ekliyen sığırr :) bu proğramı yapanda ayriyetten sığırr bu işlevi yapmak için bu proğramı yapmış bunun yapacagı işlevi zaten msnde sağ clik delete ile sile biliyorsun önemli olan gizlilik listesindekileri sildiğinde kurtulman ama hepsinin engeli kalkıyor :) bu proğramı kurdugunda msn yi açtıgında ise alayı önüne geliyor bidaha engelle dur hey allahım yaa neyse genede sağol bişeye yaramadı zaman kaybından başka ............. |
mrb bu silme işlemınden istedım onucu alamadım kımı sıldıysem gerı gelıo nasıl bişey anlamış deılım yınede saolun by.... |
karşımdaki kişi beni silmediyse onu engelli listemden kaldırmanın başka hiçbir yolu yokmudur mutlaka bir yolu olması lazım kafayı yicem ya adam silmiyo beni mail attım yinede silmiyo onu ordan kaldırmam lazım bilen varsa yazsın lütfen illa onun msnini hackleyip olemi silmek gerekiyor valla bilsem nasıl hacklendiğini öle yapcam amacım sadece orayı temizlemek hatunla kavga ediyoruz ya bunlar kim diyo valla bilen varsa allah rızası için sölesin :( |
Ya arkadaşlar çok acaip bir durum var. Beni eklemek isteyen bi adresin davetini kabul etmediğim halde engelliler listemde duruyor..Çok sinir bozucu 2 gündür kafayı yicem silemiyorum:@ :@ Kişi listemde değil sağ tıklıyorum kişilere ekle diyor ama engellenenler listemded duruyor..Üstünde sağ tıkladığımda sil pasifgörünüyor silemiyoruuuuuuum..Ya eklemediğim birisi nasıl engellenenler de olur ve silinmez..? |
bu programı subat ayında kullanmıstım işe yaramıştı ama şuan bu programda sökmüyor engelli 1259 kişi var ve hergün 10 larca kişi ekliyor sıkıldım ama mail adresımdıe değiştiremiyorum bunun bir çözümü olmalı bu program boş denemeyın arkadaslar |
Heheh hiç denedinizmi sileceğiniz email adreslerini en sondan başa silmeyi hiç bir hata vermiyor o zaman :D Kişileri sildim tekrar oturum açtım bu sefer tekrar aynı kişiler sizi listenize eklemek istiyor dedi her açışta bu uyarıyı alıyorum ne anladım ben bu işten bloke listesi yine doldu :D |
Sanırım @live.com uzantısını desteklemiyor... |
bende denedim bunu hersey tamamda engelleyip sildiğim kişiler oturum acınca tekrardan geliyo silindiği yere....nasıl olacak bilgisi olan varmı ? |
arkadaşlar bu msn 7.5 tede çalışıyormu ben gerekli herşeyi yaptım ama dalaa ocx hatası veriyor nasıl halledebilirim bunu ? |
ewet öyle sildiğin kişiler gene geliyo sinir oluyom |
Sil dedigimde bu hata ile karsilasiyorum :@ ImageShack - Hosting :: listio5.jpg |
Alıntı:
component'MSCOMCTL.OCX'or one of its dependencies not correctly registered:a file missing or invalid hatası veriyor |
DENİYORUM SİLİYOR FAKAT SİLDİĞİM KİŞİLER TEKRAR BENİ EKLEMİŞLER GİBİ GERİ EKLENİYORLAR... |
| Saat: 11:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık