![]() |
Evet & Hayır Oyunu Üstteki üyenin sorusunu cevaplayip alttaki üyeye "Evet" ya da "Hayir" ile cevaplayabilecegi bir soru soruyoruz. Ben basliyorum... :P Müzik dinlemeyi sever misin? |
Evet (8) Alttaki sen hiç sevdin mi :bilmem: |
Neyi "sevdim mi", yemek yemeyi mi? Şu ankinden daha fazla seviyor olamam, başka bir şeyi de sevmiyorum şu an. Oruçlu musun? |
evet okuyor musun? |
Hayır. Alttaki bere kullanır mısın? |
HAyır altaki gezmeyi severmisin ? |
hayır... gözünün üsyünde kaşın var mı? |
Alıntı:
Hayır, gözümün "üsyü" yok benim, doğal olarak olmayan biyerimin üstünde kaşımda yok..:P Keyfin yerindemi alttaki? |
hayır diil.gece,sigaram yok,şarkılar hüzün dolu nasıl yerinde olsun ki :skull: senin keyfin yerindemi peki? |
eh işte :S bugün okula gittinmi :S |
okul mu dalga mı geçiyosun benim okul biteli yüzyıl oldu yaws :rofl:Hayır Death Metal dinlermisin ? |
dinlediğim zaman söylerim :D:P sen dinliyorsun kesin :D |
ıı dinlemiyorum (hayır ) :)) yağmuru severmisin? |
evet çok bugün çok sevdiğin biriyle mi konuştun :) |
evet cok mutlu oldum (: mutlumusun ? :D |
evet bugün birisiyle konuştuğuma çok mutlu oldum :) sen mutlu musun ?:) |
evet hemde cokk acıktın mı? |
hıhı koşuşturmaktan yoruldum bide sen yorgun musun ? |
yok evde oturmakdan sıkıldım aglamayı severmisin ? |
durduk yere ağlar mı insan hiç:) bilmem ağlamak ve ben gözümden yaş gelir ama ağlamam ben :D peki sen sever misin ağlamayı ? |
yok sevmem bide burnum akıyo deliriyorum sonra :Dşöle inci gibi dökülmüyorki yaşlar yanaklarımdan :noangel: yüzmeyi severmisin? |
evet skuba dersleri bile veriyorum zaman zaman dermişim :P ( ben neymişim vay be ) :D sen işkoliksin mi ? :D |
evet şu sıralar öyle sanırım... sen sevmezmisin calışmayı? |
merbur olmadığım konularda çok severim :D ne işkoliği hem raporun yok mu senin ne işi :D |
evet rapor verdiler acaba neden :D:D sen hiç rapor aldın mı? :noangel: |
elazığdan edindiğim var bir tane :D sdenelerdir saklarım bir başkasını da alırsam koleksiyon yapmaya hazırım demektir hala aydınlık mı hava orada :)? |
evet hala aydınlık gün batımını severmisin? |
hıhı birazdan gün batımını seyretmeye çıkacam gelir misin benimle :) |
gelmek isterdim ama ben oraya gelene kadar gece oluyy arkadaşım hava soğukmu orada? |
kalın giyinip gel azıcık bişeycikler olmaz arkadaşım neyse ben bir kaç güne dönecem sen kışın rapor alırsın o zaman geliriz birlikte kayak yapmaya gideriz arkdaşım olur mu :D |
evet olabilir:) arkadaşm bn seneye yunanistana gidersm birlikte giderz olurmu:D |
Hayır:D benim seneye daha önemli işlerim var:naughty: düğünlerde oynar mısın:D :cl: |
Hayır :S Güzel dans edebilirmisin? :moo: |
evett:D Karanlıktan hoşlanır mısın?:D |
HAYIR GEVEZE MİSİN? :P . |
Hayır. Sigara kullanıyormusun? |
arada sırada 2 paket günde :D alkol varmı? |
Hayır Okuyormusun |
evet çok kitap okurum :P rahat mısın? |
sayılır spor yaparmısın |
Evet Müzik dinlemeyi severmisin |
Evet... Sen Karadeniz Müzikleri Dinlermisin |
Hayır sen pilav yemeği severmisin |
evet araban var mı? |