![]() |
AZ ONCE INDIRDIM MSN DİSCOVERY I ACILDI FAKAT BEN KAPATTIM SIMDI TEKRAR ACAMIYORUM WE SIK TITRESIM GONDEREMIYORUM OZELLIKLERINI BILMIYORUM |
|
|
MSN discovery oturumu neden açılmıyor? ya bişi sorucam bu msn discoveryi açıyorum oturum açılmamı msxlabs dan yardım alın dior nabıcazz?? |
|
Discovery'de oturum açma sorunu neden olur? Ben Discovery 'de ne yapsam aşağıdaki hata çıkıyo bana yardım edermisiniz? --------------------------- MessengerDiscovery Live --------------------------- Messenger'da oturum açmis degilsiniz. Ayarlari degistirebilmeniz için önce oturum açmaniz gerekmektedir. Yardim almak için: MsXLabs - MaviKaranlik.com: “Karanlığın Mavi Yüzü...” adresini ziyaret ediniz. --------------------------- Tamam --------------------------- |
|
Saolun Ama İşe Yaramadı Lütfen Yardım Edin |
Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz. MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood |
Discovery messenger sorunum ne olabilir? Merhaba discoveryi kurdum güvenlik duvarında güvenli hale getirdim olmadı sonra tamamen kurdum tekrar sizin anlattığınız şekilde yine oturum açmadınız uyarısıyla karşılaştım bilgisayarımda hiç bi virüs programı yok nasıl çözebilirim bu sorunu |
burayı tıklayıp okursanız umarım sorununuz çözülür. çözülmezse lütfen buraya tekrar yazın daha bilgili arkadaşlarım yardımcı olacaktır |
güvenlik duvarı engellemiyo onu denedim programı tamamen silip tekrar kurdum yine olmadı bazı sekmelerde oturum açmadınız lütfn forumu ziyaret ediniz diyor... Hiç bir virüs programıda yok yardımcı olablirseniz sevirimmm...hoşcakalın |
Güvenlik duvarı engellemiyor onu denedim yeniden tamamını kaldırım kurdum ama yinede outurum açmadınız msxlabs forumunu ziyaret ediniz yazıyor başka bir virüs programıda kullanmıyorum nasıl kurabilirim yardımcı olursanız sevinirim hoşcakalın... |
MessengerDiscovery'de oturum açmama sorunu neden olur? Merhabalar bilgisayarımda windows live messenger ve msn plus var...Discoveryinin son sürümünü kurdum güvenlik duvarından engellemeyi kaldır dedim ama bazı sekmelere tıkladığımda oturum açmadınız die ikaz veriyor...Sonra tamamen sildim programı ve tekrar kurdum yine aynı sorunla karşılaştım bilgisayarımda hiç bir virüs programı yok neden olabilir acaba bu yardımcı olabilirseniz sevinirim hoşcakalın.... |
|
Bunların hepsini denedim ama yine olmadı...Yardım Lütfen... |
"Oturum açmış değilsiniz" sorununu nasıl çözebilirim? uyarı gösteriyor.messenger'de oturum açmış değilsiniz.lütfen oturum açın diye..nasıl yapabilirim ? |
|
Messenger oturum açılmamıştır sorunu neden kaynaklanıyor? ben bu surumu yukleyemıyorumhep uyarı gelıyo oturum acılmamıstır dıye neden acaba |
|
Dıscovery oturum açmış değilsiniz sorunu nasıl çözülür? oturum actıqım haLde msn dıscowery ayarı yapamıyorum basıyorum oturum acmanız qerekLı dıyor bu neden kaynakLanıyor? |
|
Mesengger discovery oturum açmadınız sorunu mesengger discovery yükledim ama çalıtırımayıyorum msn oturum acıyorum ama msn dısco oturum acmıs degılsınız dıyo ama ben acıyorum or da bı hata var hrlde |
msn discovery calismamasi selam msn açıyorum fakat discovery seçenekleri çalışmıyor,discovery seçeneklerine tıklayınca oturum açmış değiliniz yazıyor oysa msn açık .bana bu adresi verdi fakat sağlıklı ynıt bulamadım yardım edermisiniz lütfen...teşekkürler |
Msn Discovery'de oturum açmış değilsiniz sorunu nasıl çözülür? oturum açmış degilsiniz dıyor dıscovery çalışmıyor kişileri göstermıyor .oysa oturumum açık .görütü resımlerıne zaten gıremıyorum .gırınce discovery yok oluyor .tekrar kuruyorum hiçbir şekılde çalışmıyor en başından hata veriyor .oturum açın diyor .sürümüyle ılgılı bır problem mı var . benım msn 8.5 . ben dıscovery nın son sürümünü indırmıştım |
lütfen linke tıklayınız |
MSN discovery oturum açmalısınız diyor? merhaba! dün itibariyle msn discovery indirdim. gayet güzel çalışıyordu. ancak bugün discovery olay günlüğüne yada geçmişe yada discovery ayarlarına tıkladığımda henüz oturum açmamışsınız diyor. halbuki oturumum açık ve çevrimiçiyim.. nedir bu sorun yardımcı olabilir misiniz? |
|
Msn Discovery'de ''oturum açamadınız'' sorunu nasıl çözülür? nezaman discovery'ye bassam acilamiyor siz messengerde online degilsiniz diyor ama benim msn acikken !!! ayar yapilmiyor acilmiyor hic ama görüntüsü var basinca acilmiyor. |
|
oturum açmış değilsiniz messenger discovery live kullanıyorum ayar değişikliği yapmak için sekteden "ayarlar" a tıklıyorum ancak oturum açmış değilsiniz die bir uyarı alıyorum ne yapabilirim? |
|
oturum açmadınız msn açık oldugu halde discovery giremiyorum oturum açmadınız diyor.bunun sebebini ögrenebilrmiyim? |
MSN discovery'de oturum aöamadınız sorunu nasıl çözülür? MSN DİSCOVERY İ İNDİRDİM KURDUM VAROLAN PLUS SÜRÜMÜMÜ KALDIRDIM DAHA SONRA DİSCOVERY NİN AYARLARINI YAPAMAZ OLDUM GİRDİĞİM ZAMAN MESSENGER OTURUMUNUZU AÇMANIZ GEREKİR DİYO SÜRÜMÜM SON SÜRÜM SORUN NE ACABA?? |
MessengerDiscovery Live'ı kurduktan ve Windows Live Messenger oturumu açtıktan sonra bazı MessengerDiscovery Live menülerine tıkladığınızda (Kişiler, Görüntü Resimleri, Geçmiş...) "Oturum açmış değilsiniz, bu özelliğini kullanabilmeniz için oturum açmış olmanız gerekmektedir" uyarısıyla karşılaşıyorsanız eğer MessengerDiscovery Live ya bir güvenlik yazılımı tarafından engelleniyor ya da bilgisayarınızda kapatılmış durumda demektir. Birinci ihtimal için: https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/mde1.png İkinci ihtimal için, yani MessengerDiscovery'nin kapalı durumda olma ihtimali için şunu yapın. Saatin yanındaki MessengerDiscovery simgesine sağ tıklayıp "MessengerDiscovery'i Kapat" yazısının solundaki işaretin x olduğundan emin olun. İşaret "v" ise bir kez tıklayın ve "x" haline çevirin. Şimdi Windows Live Messenger'dan tamamen çıkış yapıp tekrar başlatın. Standart bir Windows XP SP2 işletim sisteminde MessengerDiscovery Live'ı engelleyebilecek olan güvenlik sistemi Windows Güvenlik Duvarı'dır. MessengerDiscovery Live'ı sisteminize kurduktan sonraki ilk Windows Live Messenger açılışında Windows Güvenlik Duvarı size MessengerDiscovery Live ile ilgili bir uyarı verecektir: https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/mde2.png Bu uyarıyı aldığınızda mutlaka "Engellemeyi Kaldır" seçeneğine tıklamalısınız. Aksi halde MessengerDiscovery Live engellenecek ve birçok özelliği kullanılamaz hale gelecektir. Eğer yanlışlıkla MessengerDiscovery Live'ı engellediyseniz ya da engelli olup olmadığını kontrol etmek istiyorsanız Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Windows Güvenlik Duvarı > Özel Durumlar ekranına gelin ve listede MessengerDiscovery Live'ın işaretli olduğundan emin olun: https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/mde3.png Sisteminizde Windows Güvenlik Duvarı dışında bir anti-virüs / güvenlik duvarı (firewall) yazılımı yüklü olmamasına ve izinlerin bu konuda anlatıldığı şekilde verilmiş olmasına rağmen hala "Oturum açmış değilsiniz" sorunu yaşıyorsanız, bu konuda anlatılan şekilde MessengerDiscovery Live'ı tamamen kaldırıp sıfırdan kurulum yapınız: MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? Windows Vista için: MessengerDiscovery Live İçin Windows Vista Ayarları __________________ |
msn discovery msn discovery live pc de çalışmıyor ayar herhangi bir özelliğini kullanmak istediğimde oturum açmamaışsınız diyor ve bu sitenin adını yazıyor orayı kontrol edin diyor.siteye kayıt oldum ama değişen bişey yok ne yapmalıyım |
MSN discovery oturumu açılmıyor, neden olabilir? seLam...benım mesengerım acık olduqu halde dıscowéry calısmıoR oturum acma ıletısı gelıoR ne yhapmaLıyım ?¿ |
Oturum açamadınız sorunu dıscowéryyı caLıstıRmak ıstédıqımdé hénuz otuRum acmadınız dıé bıR uyaRı qéLıo bı yaRdm pLs ¿? |
discovery mrb discovery life da kişiler,ayarlar,görüntü resimleri ve geçmişi kullanamıyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz o özelliklere tıkladığımda bana oturum açmanız gerek daha fazla bilgi için MsXLabs MK - MaviKaranlik.com: “Karanlığın Mavi Yüzü...” siteye tıklayın die bi yazı çıkıyor.... |
Alıntı:
aynı sorunu bende yaşadım ve bana kalırsa bu sorunun kaynağı türkçeleştirmede olan bir uyumsuzluktan olabilir veya bir dosyadaki değişiklik çünkü sorun için başka hiçbir neden yok discoveryi eğer bir kere kaparsanız bir sonrakinde açamıyorsunuz bendede 1 hafta boyunca kapalı kaldı hiçbirşekilde açılmadı ama bugün görev yöneticisinde discoveryi sonlandırıp kendisi tekrar başladığında ayarlar ve tüm özellikler tekrar çalışmaya başladı...yabancı dil türkçeye çevrilmemiş discoveryde bu sorunu yaşayan varmı onu merak ediyorum eğer deneyen olmadıysa bir ara deniyip sonucuda buraya yazarım :) |
her oturum açılışında iki tane msn ve 2 tane msn discovery açılıyor.. bu sorun neden kaynaklanıyo olabilir? |
YARDIM MESSENGER DİSCOVERY LİVEYİ YÜKLEDİM YANLIZ OTURUM AÇIN DİYE UYARI GELİYOR AYARLARA GİREMİYORUM VİRÜS ENGELLİCİSİNİ SİLDİM VİNDOWS GÜVENLİK DUVARINIDA HALLETİM HALA OTURUM AÇIN DİYOR LÜTFEN YARDIM EDİN |
discovery bn discovery live türkçe indirdim ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. bir de oturum acmadınız die bişe çıktı. lütfen yardımcı olunuz. |
Alıntı:
Alıntı:
|
MessengerDiscovery Live Beyler MessengerDiscovery Live ı acıyom ayarlar denmiyo msn acık deil diyo acıyom yine deniyom acılmıyo yardım edermisiniz arkadaşlar şimdiden teşşekkür ederim yardımlarınızı bekliyorum |
yaa bnmde bi sorum olacak bnm discoveryde bi msnımde titreşim göndrebiliom dierinde gönderemiom yanı özellikleri 2 msnımde de uygulayamıyorum acaba neden???? |
DİSCOVERY SORUNU DİSCOVERY İ SAĞ TIKLADIĞIMDA SETTİNGS E GİRMEK İSTİYORUM FAKAT HER SEFERİNDE OTURUM AÇMAMIŞSINIZ DİYOR. BU SORUNU NASIL GİDEREBİLİRİM |
Tıklayınız >>> "Oturum açmış değilsiniz" Sorunu ve Çözümü |
mrb arkadaşlar merak etmeyin ben 51. kişi olarak oturum açmış değilsiniz uyarısının çözümünü sormayacağım :) discovery i yükledikten sonra msnden herhangi bir konuşma penceresi açıyorum konuşma bittikten sonra pencereyi kapatıyorum ama alttaraftaki çubukta hala kapanmamış olarak görünüyor ... yeni bir konuşma penceresi açıp kapatıyorum o yeni açıp kapattığım pencerede ekleniyor ve sanki 2 konuşma yapıyormuşum gibi simge durumundayken parantez içerisinde 2 yazıyor ... bu açıp kapadıkça böyle gidiyor işin cins tarafı ise, tamam bunlar kapanınca simge olarak aşağıya iniyor amatekrar açılmıyor ... sadece yeni bir ileti gelirse onu açabiliyorsun bunu nasıl çözebiliriz ? umarım anlatabilmişimdir ... |
msnmessenger pc me msnmessenger yükledim. çokda gzl çalışıyordu. bu akşam kişiler ve ayarlar bölümlerini açmaya calıştığımda "messenger oyurum açmış değilsiniz" ibaresi alıyorum. ama msn im açık ve cevrimiçiyim. galiba messengerimi bir sekilde kapatmış olmalıyım. öyle ise nasıl tekrar aktiv hale getrebilirm, başka hangi nedenden dolyı bu prblm olmuş olabilir. yardımınıza çk tş ederim. serdar acar |
| Saat: 03:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık