MsXLabs
Sayfa 1 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Sürpriz Hikayeler (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/213-surpriz-hikayeler.html)

Misafir 21 Eylül 2005 12:43

Sürpriz Hikayeler

Tamamen doğaçlama tekniği üzerine kurulu.. Yine bizlerin kurgulama yetileriyle ortaya çıkacak hikayelerimizin ilk serisine başlıyoruz..

Kahramanlarımız..
  • Dağlar kızı Reyhan
  • Keçi çobanı Bilo
  • Ve diğerleri..
Yer..
  • Toros Dağlarının etekleri..
Materyaller..
  • Dağlar kızı Reyhan'ın tıslayan kazları
  • Keçi çobanı Bilo'nun toslayan keçileri
  • Keçi çobanı Bilo'nun kavalı
Ve başlıyoruz..

Mevsimlerden sonbahar, aylardan eylül, günlerden pazar, Toros dağlarının eteklerinde dağlar kızı Reyhan menekşelerini bağ bağ dererken, peşinde tıslayan kazları otlarken, tepeleri aşarken, derelerden sek sek sekerekten geçerken 1den 1 kavalın sesiyle irkilir :
- Uyy.. O da nedir, sabahın bu kör vakti kervanların geçmediği bu yerlerde..?!

kompetankedi 21 Eylül 2005 12:53

....Merakına yenik düşer ve doğanın tılsımlı sesini yırtan bu namelerin kaynağına yönelir.
Genç yağız bir delikanlı kayanın üstünde oturmuş kavalıyla otluyan arada birbirleriyle tosluyan keçilerine notanın ne olduğunu bilmesede kavalından seslenmektedir....

Usulcana patikadan aşağıya süzülmekte olan reyhanı farkedemiyecek kadar kavalın ritmine kaptırmıştır bilo kendini... takiiii....

:turkiye: MsXTeam:turkiye:

NihLe 30 Eylül 2005 20:55

takii.. Reyhanın kazlarının tıslamısı duyana kadar Reyha ile birlikte kazlarıda gelmişti bu güsel kaval sesinin peşinden. Çoban Bilo bu sesleride duymazdıya kavalının ahengini bozuyodu ikide bir tıslamalar. Seslerin geldiği yöne bakınca Çoban Bilo Reyhan kızı görmesiyle oturdugu kayadan atlaması bir oldu.. Bir garip çoban ruhu işte gönlüne o sırada bir ataş düştü..

(biraz erkenmi oldu ne :) )

yargıc 9 Ekim 2005 23:06

belkide yıldırım denen ataş buydu önce inamadı kırpdı göslerini 2 kere, sonra döndü tekrar baktı dağlar kızı reyhana önce korktu peri kızı mıydı yoksa sonra hemen toparlandı yanına gelen reyhanı tekrar süzdü.. rehyanda bilo yaa bakıyordu ve elindeki kavalına, düşündü kendince kavaldanmı çıkıyor bu ses yoksa nefestenmi diye ama gözlerini kaldırıp tekrar gözgöze gelince çoban biloyla afalladı kaldı, bu kadar mı yağız olur bir dalikanlı çoban değil sanki ulu bir heykeldi çoban bilo, elinde tutuğu bir kaval değil sanki sazıydı bilonun onunla bütünleşmiş bir şair di bu sezsiz bakışmaları çoban bilonun keçilerin tıslamaları bozdu kendilerine gel diklerinde ilk sordukları sou .....

( ne alak böle masal mı olur olum demeyin oluyooo işte bak..... :) )

Misafir 11 Ekim 2005 12:23

Bilo ve Reyhanın Şaşkınlıkları

Dağlar kızı Reyhanın O Koca ve Güzel Gözleri ve Bilo'nun Masum Gözleri Birbirinin Derinliklerine İnmişti ve Reyhan'dan Söyle Sözler Çıktı;

Eyyyyy Çoban Bana Yardımcı Olurmusun?

Bilo Kendine Gelerek Önce Kendini Tanıttı;

Ben Bir Çobanım Bu Dağların Havasıyım Hakkın Adamıyım İsmim Bilo'der Size Nasıl Yardımcı Olabilirim Dağlar Kızı Diye Hitap Eder!!

Reyhan Süzülürmüşcesine Yanına Gelir Bilonun;

Ben Yolumu Kaybetmiş Yardıma İhtiyacı Olan Solan Bir Gülüm Der Bana Dağlar Kız Reyhan Derler Diye Şaşkınlıklar Devam Eder..

Bilo Konuya Nasıl Girecek Gelismeler Neler Olacak Devamı Gelsin Bakım..:msn_party

konuralp1980 13 Kasım 2005 16:46

Bilo nasıl olurda böyle güzel bir kız bu dağ başında yolunu kaybeder diye düşünürken ,reyhanda bu yağız delikanlı çoban değil olsa olsa prens olur diye düşünür.
o sırada sessizliği bilo bozar.şaşkınlığını biran olsun üzerinden atan bilo
---güzel kız kimsin, kimlerdensin,nerelisin diye sorar
Reyhan
---zalim voyvodanın işgali altında olan Artemis köyündenim der.Ailemi voyvoda öldürdü,benimle evlenmek istiyordu bende kaçtım dağlarda yaşıyorum diye başlar hayat hikayesini anlatmaya.......
evet birazda siz yazın ben daha sonra devam ederim:D

ce®en 14 Kasım 2005 01:02

Bilo kendisiyle dalga geçildiğini gördüğünde çok kızar, hiç bir şey demez ve keçilerine doğru gider.

Reyhan: "Dur nereye gidiyorsun, şaka yaptım sadece. Babam bir mütahit ve buraya yapılacak olan kayak merkezi için bir otel yapıcak. Bende onunla beraber gelmiştim ama sanırım kayboldum" der.

Bilo şaşırır ama belli etmez, yürümeye devam eder.

Reyhan: "Hey! dur nereye, beni burda yalnız mı bırakıcaksın?" der

Bilo durur ve Reyhan'a bakar..

:)

konuralp1980 14 Kasım 2005 09:28

---SEN BENİ NE SANIYORSUN DEGET İŞİNE BIRAK BENİMLE DALGA GEÇMEYİ DER VE MAĞRUR AMA GURURLU BİR ŞEKİLDE HAYVANLARININ YANINA GİDER
REYHAN YAPTIĞI HATANIN FARKINA VARIR AMA BİLO ÇOK KIRILMIŞTIR Bİ KERE.NASIL GÖNLÜNÜ ALYIM DİYE DÜŞÜNMEYE BAŞLAR

Misafir 15 Aralık 2005 12:40

Süpersiniz..... hikayenin devamını merakla bekliyorum.

vilalp 30 Aralık 2005 10:49

Reyhan alışık değldi böyle şeylere.Kim bu kendini beğenmiş çoban nasıl olur da onu elın tersiyle söyle bi itiverir.Tabi nerden bilecek zavallı çoban, Reyhan'nın sosyetenın en gözde kızı olduğunu.Ne doktorlar ne mühendislerin peşinde pervane olduğunu...
Nasıl olur da benı istemez kabullenemem ben bunu, onu kendıme aşık etmenin yolunu bulmalıyım.Der vee.....

NEFERTİTİ 9 Ocak 2006 01:55

veee arkasını dönüp gitmekte olan Bilo'ya seslenir.Bilo döner bakar.Ve o sırada bir hışımla elbisesini boğazından tuttuğu gibi çekip çıkartır Reyhan.O da ne elbisenin altında folklor kıyafetleri vardır.Üstüste keklenen Bilo artık dayanamayıp tokadı yapıştıracaktır ama beriden bir ses gelir.-Reyhaaaaaaan kuzuuuuuum.Aman tanrım bu ses evet bu ses....

virtuecat 25 Ocak 2006 12:10

bu ses reyhanın amcasının sesıdır reyhan kucukken annesını ve babasını kaybetmıstır ve amcasının yanında buyumeye baslamıstır amcası reyhanı cok sevmektedır ama amcasınıın ıcıne dustugu borc batagından kurtulması ıcın reyhanı ortagının oglu gıyasettin ile evlendirecektir ama giyasettin.....

dakkoc 15 Şubat 2006 17:21

ama gıyasettin, iktidarsız bir erkektir ve bugüne kadar değil evlenmeyi hiç kız arkadaşı bile olmamıştır. fakat bu durumdan kimsenin haberi yoktur. reyhansa evlenmeyi düşünmemektedir, çünkü aklı yağız çoban bilo'da kalmıştır. onunla tekrar karşılaştığı gün içini ona döker ve bir konuda kendisinden yardım ister...

elfak98 15 Şubat 2006 18:23

Bilo donup kalmıştır.Dağların güzel kızı REYHAN herkes ona hayran nasıl olurda Gıyasettin e yar olurdu.Hemide adam da tık yokken ,
-nolamaz ,dedi bilo Reyhanın o geceler karası saçlarını okşadı ve
-seni kimselere yar etmem dedi .
-bekle beni Reyhan döneceğim dedi ve oradan uzaklaştı.
Ertesi gün.....
:))

lord_serseri 24 Şubat 2006 13:41

BEYLER ÇOK GÜZEL OLMUŞ BU NICK ARK IN DA BEN ALDIM ARTIK :D:naughty: :naughty:

gbird 28 Şubat 2006 19:39

Ertesi sabah Reyhan, Bilo'yla karşılaştıkları yere yine gider. Uzun bir zaman oracıkta bekler...bekler...Ama Bilo gelmez bir türlü. Çaresiz, boynu bükük evine döner Reyhan. Ertesi gün yine gider, sonra ki gün yine... Fakat Bilo'dan eser yoktur. Bu arada Gıyasettin de kaybolmuştur, bu yeni tanıdıkları dağlıklarda. Arama ekipleri 3 gün boyunca aramayı sürdürürler. Yine de bir sonuca ulaşamazlar. Reyhan akşam evde, cam kenarında ki tekli koltukta oturmuş bir yandan camdan dışarıyı seyrederken, bir yandan da Bilo'yu düşünüyordu. Acaba Bilo nereye gitmişti? Tam bu sırada çalan telefonun sesini duydu. Ahizeyi kaldıran amcasıydı. Arayan ise amcasının ortağı Necmi Bey'di:

"Efendim...buyrun...Necmi? N'oldu?....Ne diyorsun!?!?!?....Ama nasıl olur?!?!?!....Kim yapmış!?!?!....

Misafir 29 Nisan 2006 15:33

necmi derki gıyasettın feci şekilde can vermiş amcanda onun yanında baygın bi şekilde bulunmuş reyhan panik bir şekilde olay yerine koşar sonra gıyasttini o şekilde görünce baygınlık geçirir gözünü hastanede açar noldu bana der doktor bi şeyiniz yoq sadece hamileesiniz der....

beybala 29 Nisan 2006 21:36

( ya abı bu hamılelık işide nerden çıktı ya ortada fol yok yumurta yok daha yaaaww :):) neyse.. )
...reyhan buyuk bır şaşkınlık içinde tekrar sorar doktora ama doktor hamile oldugunda ısrar edınce "peki kac aylık" dıye sorar .aldığı cevap ise ...

Misafir 30 Nisan 2006 14:43

(kaşla göz arasında olmuş işte) :D sonra doktor derki 2 aylık hamilesin
reyhan büyük bir şok yaşamaktadır ne yapacağını bilmemektedir bu sırada amcası kendine gelmiş karakolda sorgu altına çekilmiştir....

sementa_8 1 Mayıs 2006 13:20

reyhan neyapacağını bilemez amacasının bu durumu öğrenmesinden çok korkmaktadır reyhan'ın aklına istanbula gitmek gelir ama orada kimsesi yoktur bilo da ortalarda yoktur ve onunda istanbula gittiğini düşünür ve reyhan karnında bebesiyle istanbula biloyu aramaya gider.

ramsstein 1 Mayıs 2006 14:33

Reyhan otobüsten iner ne tarafa gideceğini bilemez halde dolanmaya başlar. Hep duyduğu taksime gitmeye karar verir. Yalnız otobüsten indiğinden beri bir adama onu takip etmektedir. Taksimde dolanırken adam yanına yaklaşır

Misafir 1 Mayıs 2006 20:59

reyhan yanına gelen adamdan bi an korkan ve ani manevrayla kaçmaya başlar adam onu takip edr arkadan reyhan dur bekle die bağırır ama reyhan bunu duymaz çünkü panik halindedir ara sokaklardan birine giriş yapar adam ı atlatmıştır reyhan bilmediği sokaklarda ilerlerken...

ramsstein 1 Mayıs 2006 23:45

karşısına sarhoş bir adam çıkar reyhan daha çok korkar. adam reyhandan para ister reyhan olmadığını söyler o sırada takip eden adam bunu bulur reyhan 2 taraftanda sıkışmış durumda kaçamıyor.....

Misafir 3 Mayıs 2006 17:46

takip eden ani bir hışım la sarhoşu savuşturur şarhoş korkar kaçar sonra adam reyhana döner reyhan dikkatli bi r şekilde bakınca adamın .....

ramsstein 3 Mayıs 2006 23:51

aslında ona yardım etmek için takip ettiğini anlar ama adamın niyeti bu değildir reyhan bir kez daha yanıldığını anlayamaz. Adam yardım etmek istediğini söyler reyhanın kalacak bir yeri bile yoktur.....

Misafir 4 Mayıs 2006 11:43

adamla gitmeyi kabul eder ama adam reyhanı nerden tanır ! , adam reyhanın yardıma muhtaç olduğunu nerden anlar! , hepsinin cevabı glecek bölümde :P

ramsstein 4 Mayıs 2006 22:51

reyhanın bileğinde bir doğumizi vardır adam tam giderken bu izi görür ve birden damın geçmişiş gözünün önünde canlanır reyhanı hatırlamıştır.....

Misafir 5 Mayıs 2006 18:11

sonra işte ben senin çoçukluk dan arkadaşınım der aslındasen benim çoçukluk aşkımdın der bu kişi de abdulselam beyin oğlu mustarap dır

sementa_8 5 Mayıs 2006 22:45

reyhan adamı tanır ona çoban biloyu anlatır onu bulmak için geldim buraya der ve adam hayal kırıklığına uğrar

Misafir 6 Mayıs 2006 00:37

sonra adam reyhanı yemeğe götürür reyhan başından geçen olayları anltır bi yandanda kurt gibi aç oldu için hızlacana yemeğini yer ee nede olsa can taşıyor . . .

sementa_8 6 Mayıs 2006 12:55

adam reyhana
- seni herşeyinle kabul ediyorum benimle evlen der
ama reyhan'ın aklı hala bilo dadır
- sen benim arkadasımsın ben biloya aşığım der ...

Misafir 6 Mayıs 2006 13:03

ama adam bu lafları kulak ardı eder ve reyhanı kendi dünyasına çekmeye çalışır :D

ramsstein 6 Mayıs 2006 16:55

ama ne yazık ki rayhan kalbine söz geçirememiştir biloyu unutamaz bu şekilde de adamı kabul edemez

*TeoDora* 10 Mayıs 2006 15:58

O an bi sessizlik bürür ve konuşacak bişey bulamazlar ve görüşürüz deyip herkes dağın eteklerindeki evlerine çekilir.Adam dururmu,hiçbişey reyhana olan sevgisine engel değildir onun için..Televizyondaki pembe diziden esinlenen adam reyhana jestler yapmaya karar verir,ve türlü oyunlarla kazlara yem verirken fırsat bu fırsat reyhana hediyeyi uzatır..hediyesi ise dağdan bayırdan,çerden çöpten topladığı çiçek buketiydi,reyhan hafif kişneyerek gülümser,"ne zahmet ettiniz"diyerek fingirder..Derken,bilo gelir ve ikisini dizdize fingirderken görür..Bilo "iyice yaklaşır" ve arkadaşının kıçına tekme atar..Sonra reyhan ahıra kaçar.. (hikayenin devamını merak ettim şimdi,çok egzotik):D

ramsstein 14 Mayıs 2006 01:53

iyide beyoğlundaki reyhan hangi ara ahır bulup gidiyor anlayamadım..

reyhan biloya gerçekleri anlatmak ister ama bilo inanmayacaktır gördüklerinden sonra
bir şekilde adamı bulmalı ki biloya birlikte anlatmalılar...

Pollyanna 14 Mayıs 2006 02:09

asıl olay şimdi başlıyor....veee....

ramsstein 15 Mayıs 2006 22:48

adamı buluyor bilo ya götürüyor ama adam gerçekleri söylemiyor bilo ve reyhan yıkılmışlardır reyhan ne yapsa biloyu inandıramıyor ta ki ......

sementa_8 19 Mayıs 2006 13:03

reyhanın kendisinden hamile olduğunu öğreninceye kadar
bilo artık mutludur çünkü baba olacaktır ama bi yandanda çocuğun ondan olmadığını şüphelenmektedir.

aradan 9 ay 10 gün geçer

ve reyhanın ikiz çocukları olmuştur .
bir kız bir erkek

kızın adı KEMİRE erkeğin ise kMAL dır

ama bilo şühelenir ve dna testi ister reyhan bunu kabul eder.

ve kader bu yaa dr da bilonun reyhan için kawga ettiği adam çıkar ve yine adam türkfilimlerinden esinlenerek dna testlerini değiştirir ve testte kemire ve kMAL Dr un çocuğu gibi çıkar. bunu öğrenen bilo
reyhana
- nayır nolamaz beni nasıl naldatırsın
- nayır nayır nayır ben seni hiç bi zaman naldatmadımn sen benim ilk ve tek aşkımsın

hayalet_ 19 Mayıs 2006 21:07

bu bilo icin bardagı tasıran son damladır ve olaylar iyce ateslenir...

sementa_8 20 Mayıs 2006 12:39

ve nalan'a iki tokat yapıstırır istanbulu terkeder ve köyüne toros dağlarına geri döner tekrardan çoban olur nalan'ı unutmaya karar werir. nalanda bütün bu olanlardan sonra sağlıklı düşünemez ve doktorla evlenme kararı alır ama bu evlilik sadece kağıt üzerinde bir evliliktir.çünkü biloyu çok sewmektedir. bu evliliği çocukları babasız kalmasın diyedir. bilo nalanın ewlendiğin öğrenir ve oda köyde nalanın amcasının kızı olan mengücekle evlenir . sırf nalan'a inat olsun diye.

hayalet_ 20 Mayıs 2006 15:46

iyide kızın adı nalan dilki reyhannn :rofl: hatta düzeltimm daglar kızı reyhan nalan nasıl yaptın sementa insan bi okur da öyle yazar ...

iyide kızın adı nalan değilki reyhan .:rofl:

sementa_8 20 Mayıs 2006 15:52

ne olcakk yaa yanlış yazmısım sen doğrusunu yazarsınn

hayalet_ 21 Mayıs 2006 08:51

we bilo hırs yapmıstır kücüklügünden bir hayalı wardır bilonun büyük bir koyun tıslatma fabrikası kurmaktır we 5 sene sonra bilo büyük bi iş adamı olur we tam 12 tane koyun tıslatma fabrikası kurar bilo we hayatı degişir (toros dagları efeklerinde) bilo bavulunu kaptıı gibi istanbula gitmeyi karar weriri bilo artık cok zengin olduu icin aziz yıldırımın bosattıgı baskanlıktan biloya fenerbahce baskan olması icin teklif gelir ama bilo kabul etmez cünkü bilonun gözü yükseklerdedir chelse nin baskanı olmak ister . reyhan da doktorla bosanmıstır . reyhan artık pavyoonlara düşmüştür kemireyle kMAL de kimsesizler yurdundadır . reyhan pavyonda fakir ama gururlu bir kız olarak işini yapmaya calısır bilo iseee zengin bir fabrikatordur.bir gün bit pazarına giderken reyhanı orrda dilenirken görür ve söyle der zengin bir genc havasıyla
hey karı sennin burda ne işinwar lo
reyhan ordan kacmaya calısır ama reyhan kosarken bilo ona cembe takar ve reyhan kafasını tasa vurur reyhan yerdedir ilk bilo ordan kacmak ister ama kacamaz etrafı cevriidir ve dikat ceker die kacmaz reyhanı hastaneye götürür .reyhan komadadır bilo ise kafeteryada tıkınır nacak 1 saat sonra cıkar ve dolasmaya gider bide ne görsün denea testleri sonucu ama bilonun deilmiş arar arar ama bişi bulamaz en alt taymıs bilonun ki onu test i kapttıı gibi reyhanın yanında gider ama reyhan komadadır reyhan komadan cıkana kadar atlar lümüzününe gider yetim haneye orda cocukları olan kemire ve kmal ı alır ama bide ilk önce kmal gelmek istemez ama sonra onu sekerle kandırır kmal cok saf bir cocuktur arkadasları bogazına vurur sekerini alır kemire ise bilo ile gelmek istemez onun icin babasını kemirmeye calısır bilo cocuklarıyla biner lümüzününe we hasstaneyegiderler beraber ama reyhanın durumu ciddiyetini korur (napiyım öldiirimmi)...

sementa_8 21 Mayıs 2006 14:05

bilo ve çocuklar hastanededirler.ama çok yorulmuşlardır bilo çocukları dinlendsinler die tarabyadaki saray yavrusu köşkune götürmüş heee bu arada reyhanın amcasının karısı mengücek ölmüştür ama bilonun ondan bir çocuğu wardır.onun adıda kobeştir.evettt çocuklar eve varmıstır bilo onları kobeşle tanıştırdı ama kobeşle kMAL anlaşamazlar .hatta kobeş kMAL a şarkı bile yazmıştır. ah kMAL vah kMAL k yi çıkar kalsın mal diyip diyip kMALI sinie eder. kemire ise olanlara şaşırır . bilo ise reyhanın yanındadır .reyhanın hayatta kalması için dua eder.

*TeoDora* 26 Mayıs 2006 16:46

Bilonun elleri dua ederken birden kitlenir ve o şekilde kalır..Hastanenin hemen köşesinde olan biloyu bu halinden dolayı dilenci sananlar para atmaya başlarlar ve daha kötüsü güvenlik olaya müdahale edip biloyu adeta dışarı fırlatır.Bilo o düşmeyle bayılır ama eller hala aynıdır,Hemen doktorlar müdahale ederler ve ellerine film çekerler.Sonuç üzüntüden ve yorgunluktan kemikte kireçlenme ve geçici felç!! Biloyu Reyhanın yanındaki yatağa yatırırlar.Reyhan gözlerini açar ve yanında Biloyu görür,o şokla iyileşir.Bu arada Kobeş kendini sevdireyim derken kmal ve kemireyi iyice kızdırıyordur.Kobeş: "Kemire bak sanada bi şarkı yazdım" der ve mırıldanır:" kemire kemire kız kemire, inşallah varasın kerime" diye itici ses tonuyla çocukları adeta taciz eder..ve..

sementa_8 28 Mayıs 2006 22:55

kemire kobeşi essek sudan gelinceye kadar kemirir. kobeş bu olaylardan sonra kemire ve kMAL le iyi gecinmek ister anne ayrı olsada babadan kardeştirler.Bilo nun doktorlar neden ellerinin o sekilde kaldığını anlamıslardır. Mğersem bilo düşmeden önce elinde japon yapıstırıcısı warmıs we ondan yapısmıstır. Bilo düzelir reyhan iyileşir evlerine giderler ve...

ChinaDoll 1 Haziran 2006 23:24

Mutlu SON.....
The END :)))

pausanias 11 Haziran 2006 07:22

ooo sonuna yetısmısım yaa neyse

akeem 21 Kasım 2006 18:10

Bilo ve reyhan eve geldiklerinde evlerin artık orda olmadıgını,karagümrügün büyük yangınında yanmayan tek evin kendi evleri oldugunu ve buna içerleyen komsuların evi yıkıp,belediyenin burayı büyük bi şirkete peşkeş çektigini ve büyük bi alışveriş merkezinin yapıldıgını acı içinde görürler.bilo derki reyhan oy beyaz gülüm,pardon reyhanım,agzının içini yedigim ne p.k yiycez şimdi der.reyhan onurlu bi kızdır ve asla dertler karsınıda yılmayan bi karakteri vardır.o anda bakınırken reyhan faasfoodcuda eleman arandıgı ilanıonı görür ve içeri dalar.başlarla orda çalışmaya,bu arada bilo üni. kızlardan jaleyle işi pişirmekte frın alev almak üzeredir..

DARKBLUE80 5 Mart 2007 06:33

ona benimle evlenir misin bilo der kendi bile şaşırır nasıl dediğine ama kırmıştı bi kere bilonun kalbini ancak böyle tamir edebilirdi kırık kalbini ama bilo gururlu çıkar şöle bi kaşlarını çatar kalın ve genizden gelen sesle der ki dağlar kızı reyha'na sen beni ne sandın kanarmıyım bu sözlere biliyorum sen beni sevmiyorsun hem bu garip biloyu kim ne yapsın der ve gözyaşlarına boğulur dağlar kızı reyhan bu olaya çok şaşırır ilk defa bir erkek tarafından red ediliyordu şaşkın şaşkın bakar ve gururuna yediremez ne yapıp edip onu tavlamaya çalışır ama farkına varmadan biloya aşık olur hemde köpekler gibi arkadan bir fon müzüiği belirir gece yolcularından Köpekler Gibi...:noangel:

Evet arkadaşlar hikayenin devamı nasıl gelecek merakla bekliyorum... :)

Saat: 23:36
Sayfa 1 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık