![]() |
YAZILIM SAHTELİCİĞİ KURBANI OLABİRSİNİZ UYARISINI NASIL KADIRABİLİRİM? |
1# Öncelikle CTRL+ALT+DEL ile Görev Yöneticisi‘ni açın, işlemler sekmesinden wgatray.exe yi bulun ve İşlemi sonlandırın. 2# Bilgisayarı Güvenli kip’te yeniden başlatın. (bilgisayar başlarken F8 e basmalısınız) 3# C:\Windows\System32 klasöründe ve C:\Windows\System32\dllcache klasöründe WgaTray.exe dosyasını bulup silin. 4# Başlat > Çalıştır… ı açın. Regedit komutunu çalıştırın. WgaLogon klasörünü komple silin. |
yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz pc sağ alt köşesinde yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz diye bi yıldız cıkıyor tıklıyorum we orjinal windows almamı söylüyor bunu silmenin bi çaresi yokmudur lütfen yardım edin |
Alıntı:
Alıntı:
|
kayıp bilgisayarımdaki yazılım sahteciliğini nasıl giderebilirim? |
Alıntı:
|
bunun yerine pcnize format atıp orijinal xpde kurabilirsiniz orijinal xp için isteyen arkadaşlar bana özel mesaj atabilirler :) |
Alıntı:
|
Çok sağol sorun çözüldü. |
yazılım sahteciliği ekranın sağ alt köşesinde yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz diyor yıldız cıkıyor nasıl silebilkirim yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
................ |
SAĞ ALT KÖŞEDE YAZILIM SAHTECİLİĞİ UYARISININ ÇIKMA SEBEBİ YAZILIMININ ORJİNAL OLMADIĞI İÇİN KORSAN DURUM DA OLDUĞUNU GÖSTERİR TEK BİR ÇARE VAR YEREL DİSK (C:) YE FORMAT ATMAK BİRDAHA GELMEMESİ İÇİN GÜNCELLEŞTİRME YAPMAYACAKSIN YANİ KURDUKTAN SONRA GÜNCLLEŞTİRMEYİ KAPAT Bİ DAHA AÇMA ...? |
Alıntı:
aynı yıldız bende de var.office 2007 enterprice için çıkıyor ve vista basic kullanıyorum. aynı yöntemi kullanabilir miyim?vista için başka bir yol mu var? selam,sevgi,saygı |
Herhangi bir pencere aç (bilgisayarım vb.) araçlara gir, oradan klasör seçeneklerine. Oradan görünüm ayarlarına gir ve “bilinen dosya türleri için uzantıları gizle” seçeneğini boş bırak. Seçili olmasın. Sonra WindowsSystem32 klasöründeki WgaLogon.dll dosyasını yeniden adlandır diyip WgaLogon.old yap. Yine aynı klasördeki WgaTray.exe dosyasını WgaTray.old olarak adlandır ve bilgisayarını yeniden başlat. DAHA SONRA SORUN ÇÖZÜLMÜŞ OLCAKTIR (: |
Son noktayı koyuyorum linkteki arkadaş bedava windows lisansı veriyor |
ben bu işlemi daha önce kendi bilgisayarımda yapmıştım düzelmişti ama başka bir bilgisayarda yaptım ama bir farkla pc yi güvenli kipte başlatmadan sildim dosyaları ve şu an internet çalışmıyor o bilgisayarda:(:(:( ne yapmam gerekiyor acaba lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım etsin çok teşekkürler |
Bir program var onu indirerek çözebilirsin. programı buradan indirebilirsin. |
arkadaslar bu lkonu için açil yardım çok cabuk lütfen ekleyin |
Alıntı:
Alıntı:
|
teşekkürler... sorun çözüldü... ancak bunun bilgisayara herhangi bi zararı olur mu??? |
yazılım sahtekarcılık kurbanından nasıl kurtulabılırım |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
yaaa yazılanların aynısı yapmaya calıstım ama gorev yonetıcısı calışmıo.engellendı dıo..format nasıl atılıo....ve nasıl yapıcam |
ya yükleyeceğim proğramın fiyatı ne kadar biri yardımcı olsun lütfen cevabı bekliycem |
C:\Windows\System32 bu klasörde bulunan WgaTray.exe silemiyorum! |
teşekkürler sorun çözüldü |
ekranın sag altta yazılım sahteciligi kurbanı olabilirsiniz dio ekranda siyah bunu nasıl kaldırrım syste 32 den vgatray falan sildim silinmiyo korumalı dio yardımcı olun |
ya yazılım sahteciligi yazısı çıkıyor kaldrmak için ne yapmalım |
evet benim pc de de böyle bi sorun var. bu dediklerinizi uyqulamaya calıstım ama CTRL+ALT+DEL tuslarına bastıktan sona görev yöneticisinden islemler sekmesini acıyorum ama wgatray.exe yi bulamıyorum ne yapmalıyım lütfen yardımcı olunn... |
herzaman orjinal microsoft yazılımı isteyin diye bir uyarı çıktı onu nasıl kaybede bilirim yardımcı olun ltf |
bunların hepsini sırayla mı yapıcaz |
KARDEŞİM BENDE wgatray.exe ÇIKMIYOR NE YAPACAĞIM ! DELİRMEK ÜZEREYİM ! |
ya işlemi sonlandırıyom geri geliyo |
ya kardes bnde 3# C:\Windows\System32 klasöründe ve C:\Windows\System32\dllcache yok galiba bana team dan baglanıp yaparmısınız |
Kardeş WgaLogon u bulamıyorm regeditte napıcam ?????????? |
peki nasıl olacakki? |
Windows 'yazılım sahteciği kurbanı olabilirsiniz' uyarısından nasıl kurtulabilirim? ben windows sahteciliği kurbanıyım nasıl bu durumdan kurtulacağım yardım edin :( |
Windows Yazılım Sahteciliği Kurbanı Olabilirsiniz Uyarısı Nasıl Kaldırılır? Merhaba Arkadaşlar, bu yazıda Windows’u orjinal olarak kurmadığınızda yazılım güncellerken başımıza gelen bir sorunun çözümünü anlatacağım.Yeni format attınız ve Windows kurdunuz, ve Windows’unuzu güncelleştirirken bir den “Dikkat ! Yazılım sahteciliği kurbanı olabilirsiniz!” diyen bir uyarı mesajı aldınız.Windows’unuzu her başlattığınızda hoşgeldiniz ekranında karşınıza çıkıyor ve hiçbir rahatsızlık vermese bile sizden 5 saniye çalıyor, bu durum çok canınızı sıktı ve buna bir son vermeyi düşündünüz. Doğru yerdesiniz http://s0.wp.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif?m=1129645325g Bu durumdan kurtulmanın iki yolu var; 1. yolumuz basit olan, RemoveWGA 1.2 adlı bir program yardımıyla bu beladan kurtulabilirsiniz.Ama ben böyle programlara güvenemem diyorsanız size ikinci yolu önerebilirim. 2. yolumuz ise; [1.Aşama]Öncelikle CTRL+ALT+DELETE tuş kombinasyonu ile veya başlar çubuğuna sağ tıklayarak “Görev Yöneticisi” programını başlatalım.Daha sonra işlemler sekmesine girerek “wgatray.exe” işlemini sonlandırın. [2.Aşama]Daha sonra bilgisayarınızı Güvenli Kip’te yeniden başlatın.Güvenli Kip’te başlamak için bilgisayarınız dos ekranındayken F8 tuşu ile başlatma seçeneklerine girerek, seçeneklerden Güvenki Kip’i seçebilirsiniz. [3.Aşama]Daha sonra C:\WINDOWS\System32 ve C:\WINDOWS\System32\dllcache dizinlerinin içersindeki wgatray.exe dosyasını silelim. [4.Aşama]Başlat’a tıklayarak “regedit” yazın ve gelen penceren aşağıdaki şemadaki gibi “WgaLogon” klasörünü komple silelim. HKEY_LOCAL_MACHINE >SOFTWARE >Microsoft >WindowsNT >CurrentVersion >WinLogon >Notify >WgaLogon [5.Aşama]Bilgisayarını yeniden başlatınız, ve işte işlem bu kadar! Arkadaşlar bu durumla bir daha karşılaşmamak için Denetim Masası > Otomatik Güncelleştirmeler bölümüne girerek otomatik güncelleştirmeyi deaktif edin.Böylece windows güncellemeleri otomatik olarak yüklemeyecektir.Siz istediğiniz zaman Wga güncellemesi olmadan istediğiniz paketleri indirebilirsiniz. |
| Saat: 03:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık