![]() |
vista kullanıyorum msn plus kullanmıyorum acaba sohbet günlüklerim tutuluyormudur? tutuluyorsa nerede bulabilirim? şimdiden tşk ederim |
1 ek ![]() Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır. |
Peki MSN Araçlar-Seçenekler >> İLetiler penceresinde "ileti geçmişi" satırında Görüşmelerimin geçmişini otomatik olarak sakla" seçeneğinin başındaki kutucuk işaretli mi? Zaten işaretli mi değil mi diye baktığınızda işaretli olduğunu görürseniz, orada zaten ileti geçmişlerinin nereye kaydedildiğini de tespit edersiniz. Bunun haricinde MSN Discovery programı kullanıyor musunuz? Zira bu program da ileti geçmişlerini otomatik olarak saklamanıza olanak tanır . |
Sohbet günlüklerimi nerede bulabilirim? ben msn konuştuklarımla neler görüştüğüm nerden bulacağımı |
Sohbet günlüklerim nerede olur? Selam benim sorum şu; sohbet günlükleri nerede saklanır ve başka bir isimle kaydedilebilir mi? |
Selam benim sorum şu; sohbet günlükleri nerede saklanır ve başka bir isimle kaydedilebilir mi? ?????????????????????????? |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
merhaba ben msn plus kullanıyorum iletilerimin geçmişini otomatik olarak sakla yazısının yanında işareti kaldırıyom ama yinede kaydoluyo msn plusu kaldırmadan iletilerimin kaydolmaması için ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim mrb ben msn plus kullanıyom iletilerimin geçmişini otomatik olarak sakla yazısının yanındaki işareti kaldırıyom ama msn plus kullandığım için kaydoluyo msn plusu silmeden iletilerimin kaydolmaması için ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanız sevinirim |
yha babam bnm sohbet günlüğümü takip edio ama etmesini istemiom napabilirim lütfen yardım edin yha /*^^ACİL^^*/ |
MSN PULUS KULLANNMIYORUM AMA MSN DE KONUSMAM VAR VE BANA ACİL LAZIM ONU NASIL BULABİLİRİM... |
msn sohbet günlüklerimi nasil okuya bilirim bu zamana kadar konusdugum sohbet günlüklerini |
Alıntı:
Alıntı:
Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır. .Messenger/Araçlar/İletiler'den günlüklerinizin nereye kaydedidiğini öğrenebilirsiniz. |
localmls dosyası altında depolanır günlükleriniz... |
msn kayıtlarına ulaşmak istiyorum nasıl |
yha sohbet günlüklerimi nerden bulabilirim cok acilllllllllll |
ya arkadaşlar bi şey sorucam benim sohbet günlüklerim doldu bn alınan dosyalarıma bakıyorum orda yok mesela şimdi kasım ayındayız ya ben arkadaşlarımla bişeyler konuşmuşum ama kasım ayında son konuştuklarımı göstermiyo |
Msn plus olmadan sohbet geçmişini bulma.. Yardımcı Olurmusunuz? Arkadaşlar msn plus olmadan ileti geçmişi bilgisayara kaydedilir mi? Bazı forumlarda Araçlar/Seçenekler/İletiler oradan da görüşmelerimin geçmişini otamatik olarak sakla butonunu aktif hale getirin demişler. Ama ben konuşmayı yaptığım sırada bu menü aktif halde değildi. Yardımcı olursanız sevinirim. |
ya arkadaşlar sohbet güzlükleri paylaşılan günlükler falan onları biliyorum da ben bilgisayardan belgelerime girdiğimde hiçbirşey yok sadeec paylaşılan müzükler paylaşılan rsimler falan var. ben sohbet günlüklerinin nerde olduğunu soruyorum! |
Alıntı:
Bu seçeneği işaretlemişseniz sohbet günlükleriniz "Belgelerim > Sohbet Günlüklerim" veya "C:\Documents and Settings\Burak XX\Belgelerim\Sohbet Günlüklerim" dosyasında kayıt altında tutuluyorlardır. .Messenger/Araçlar/İletiler'den günlüklerinizin nereye kaydedidiğini öğrenebilirsiniz. |
sohbet günlükleri nasıl bilgisaraya eklenir |
sohbet gunlukleri vistada belgelirmde kaydolmaz sadice xp de belgelerimdedir ve babanın görmesini istemiosn msn de konustuktan sonra sohbet gunluklerinin içindekileri sil |
ya ben sohbet günlüklrrmı bulamıyorum dedıgınızı yaptım ama yok yınede nerde veya pc de ykmu ??? |
Yha ben msn de olan kayıtlar nerede saklı çok merak ediyoeum bana acilen yardım bilen nolur cevap yazsın(y) |
ya bn 15 yaşındayım internetten pek anlamam kimsede anlayacağım dilde bişey yazmamış arkadaşlar bnim sorum şu msn de yazışılanlar nerde kayıt oluyor ve nasıl siliniyor?lütfen bana yardım edin bide anlayacağım şekilde açık açık yazın yoksa anlamıom LÜTFEEN biri bna yardım etsin gece uykularım kaçıuor valla yaa belgelerim de bişey yok başka? bu arada bnim adım GAYE yardımınıza ihtiyacım var!! |
msn sohbet günlüklerim nerede belgelerimde bulamıyorum |
e baktım yoktu bir pc de sohbet günlükleri olmasada olurmu başka yerede saklana bilirmi bu sohbet günlükleri?????????? |
vista kullanıyorum ve sohbet günlüklerımı bulamıyorm |
bizde geliyor ama ingilizce ve karışık birşeyler yazıyo ne yapa bilirim |
Alıntı:
Kapatıp Açmak İçin; Plus / Tercihler / Konuşma / Sohbet Günlükleme / "Varsayılan Olarak İleti Günlüklemeyi Etkinleştir" Başka Yere Saklamak İçin; Plus / Tercihler / Konuşma / Sohbet Günlükleme / "Günlük Depolama Yeri" Alıntı:
Plus / Tercihler / Konuşma / Sohbet Günlükleme / "Günlük Depolama Yeri" Oradan Bulabilirsin Nereye Kayıtlı Olduğunu. Alıntı:
|
sohbet günlüklerim nerde bulenıyorum |
yha bu sohbetin kayıtlı olduğu yer nere nolur yardım edin |
Alıntı:
Alıntı:
Plus / Tercihler / Konuşma / Sohbet Günlükleme / "Günlük Depolama Yeri" Oradan Bulabilirsin.. |
Alıntı:
|
ben neler yapabilirim |
msn yardım ..önemli iyi günler..son 2 yılda msn de kız arkadaşımla yaptığım görüşmelerin kaydını,hangi gün ne kadar süre görüşmüşüz elde etmem lazım ..konsolosluğa evlilik için başvuru yapacaz belge olarak göstermeliyiz.nerden nasıl bulunur nereye başvurmam lazım .. yardımınıza ihtiyacım var acil |
msn den konulanları bulma belgelerim alınandosyalar da var eger oeda yoksa belgelerim sohbet günlükleri |
soru yha bizm pc de kaytlı deil ama bn msn günlüklerime ulaşmk istiorum.acaba netten ulaşbilirmiim.eer cvap verrsenz sewinrim. |
msn de yapılan görüşmeler mmsn de yaptığjm görüşmelirin geriye dönük kaydını bilgisayarımda nasıl bulurum |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Bilgisayarınızdaki msn sürümünüzde plus yüklü ise ve sohbet günlüklemeyi aktifleştir seçeneği etkin ise sohbet günlüklerinize >> Belgelerime Gözatın. Eğer Yoksa... Plus / Tercihler / Konuşma / Sohbet Günlükleme / "Günlük Depolama Yeri" Oradan Bulabilirsiniz. |
msn msn gunluklerim nerede saklanılıyor bilmek istiyorum konuştugum konuşmalar nerede tutuluyor lutfen yardımcı olun |
Alıntı:
Alıntı:
|
yardim ltfen lutfen yardimci msn plus yok benim pc de dediginiz yerlere baktim bulamadim msn kayitlarini acil bulmam lazim lutfen yardimci olun .... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Yardımmmmmm Sohbet günlüklerimden sildiğim halde sohbetlerim ailem tarafından görünüyor.Nasıl bulabilir bu dosyayı ? Çok acilll |
ya ablamlar arkadaşlarımla ne konuştuysam okuyabiliolar bunu nasıl engelleyebilirim..?? lütfen yardım edin |
slm ben mns günlüklerimi kaydetme olarak işaretledim fakat kaydetmiş nerede oldugunu bulamıyorum nasıl bulabilirimm.... |
acilll msndeki yazışmlar shbet gnlüğü oladğı için yok başka nereye kaydolur programı varmı acil silmem grek |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
msn msn de iletileri "görüşmemin geçmişini otomatik olarak sakla" seçeneği iptal edilmiş geçmiş iletilere ulaşabilirmiyim |
| Saat: 11:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık