![]() |
ses ayarlarını yüklemek istiyorum fakat yükleyemiyorum ne yapmalıyım |
Ses ayarlarınızın çalışması için öncelikle Ses kartınızın sürücüsünü (Driver) yüklemeniz gerekiyor. Onboard(Tümleşik) ses kartı kullanıyorsanız bize anakartınızın marka ve modelini söyleyin yardımcı olalım. Anakartınız ve sisteminiz hakkında detaylı bilgiye ulaşmak için; Everest Ultimate Edition 2006 |
6630 sesini nasıl açabilirim? |
lütfen yardım edin 6630 un sesini nasıl yükselte bilirim? |
emeginize eskur ederim |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
asus p5gc-mx 1333 anakartım realtekhi yükledim ama öteki ses simgesi gelmedi ve müzik felan hiçbir ses gelmioyor |
Alıntı:
Asus P5GC-MX/1333 - Onboard Realtek Audio(Ses) Driverindir |
PREMİER KAMERA GÖRÜNTÜ VAR SES YOK Alıntı:
|
MRB BENIM SORUNUM BILGISAYARIMDAN SES AYGITININ GORUNMEMESI VE AYALANAMAMASI SESI CIKMIYO BILGISAYARIMA FORMAT ATIKTAN SONRA OLDU VISTA PROGRAMDI XP YAPTIM FAKAT BAZI PROGRAMLARI TANIMLAMADI SES CIKMIYO BILGISAYARIM LAPTOP MARKASI PACKARDBELL HERA G LUTVEN YARDIMEDIN EYLEM BEN TESEKUELER. |
MSN SES AYARI NASIL YÜKLENİYOR KARSILIKLI KONUŞMAK İÇİN |
ses ayarı silinmiş pc den nasıl yükleyebilirim |
draver da sesleri nasıl yükleyeceğim |
benim msnde mikrofonda sesim çıkmıyor bana yardımcı olurmusunuz? |
beyler ses falan gelmiyor bilgisayarımdan msı kullanıyorum |
Alıntı:
|
benim sürücü markası hp pavilion dv6700 nasıl indşrebilirim........allah askına yardımcı olun |
[QUOTE]ses karti nasil yuklenir[/Qbil gisayarımda sesyok ses driver nerde nasıl bulacam nasıl yüklüyecem bilgisayarım datron .ses aygıtı yok diyor bu sorunu nası çözecem. UOTE] |
slm benim msnde karsidaki kisinin sesi gelmiyor neden olabilir cevaplar saniz sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
Karşı tarafın sesi gelebilmesi için WebCam+Mikrofon olması gerekir.Webcam de mik yoksa ayrıca mik aygııtı gerekir.Bunlar varsa ve karşı tarafın donanımında bir sorun yoksa MSN de görüntülü arama ile ses alabilirsiniz. |
Alıntı:
|
ses Falan Ne ıs yahu formati Gendim Atıomda ses Yoq abicim realtek fln hıc bırısındende cakmıom bu ses ne olcak.... |
ya ben pc format attım ama ses çıkmıyor ne yapa bilirim ya pc tüm ses programlarıda açıkk |
pm 800 pto ses kartını bulamadım nasıl yükleyecegim tşk |
amd athlon ses driverini nerde bulabilirim yardim edebilirmisiniz tskler |
bılgısayarımdan ses cıkmıyor daha dogrusu ses aygıtı sılınmıs nasıl yapacamı bılmıyorum yardım cı olursanaız sevınırım |
Driver) nasıl yuklüye bılırım net üzerınden yapabılırmıyım tabı ücretsız |
ses ayarı ile ilgili nasıl çalışabilir? |
Alıntı:
bilgisiyarımın sesi çıkmıyor ne müzik nede videoda |
Alıntı:
|
Anakart Kimliği 12/29/2003-VT8377/VT8235-A7V8X-X Anakart Adı Asus A7V8X-X böyle çıktı indirdiğim özllik bulma programına göre ses drivri lazım bi yardımcı olsanız çok mutlu olacağım yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdidn teşekkürler |
ses ayarı yükle............. |
ses ayarları nasıl yüklenir? driver nedir? |
bilgisayarımda ses aygıtı yok nasıl yükleyebilirim?????? |
Alıntı:
Ses Kartı Bilgisayar'da hiç kurulu değilmi yoksa kurdugun haldemı aygıt yok yazıyor ??? |
Alıntı:
|
yha editörüm bilgisayarın içini açarsam ses kartının üzerinde yazarmı markası |
Alıntı:
internet ses ayarları indir |
Alıntı:
ses ayarlarını yüklemek istiyorum |
asus eee pc 1101ha seashell notebook umda ses çok cızırtılı bozuk çıkmaya başladı ne indirip kurmalıyım ne yapmalıyım? lütfen yardım edin driverlarım da yok:( |
Alıntı:
|
masa üstünde ses ayarı simgesi yok ses de yok bilgisayarda nasıl geri getirebilirim yada yükleyebilirim |
ses kartım yok görev cubuguna baktım simge orada var özelleştirde ama geri yükleyemiyoru hapörlerde ses var |
sesimiz yok nasıl yükleyebilirim? |
yardım edin ben buldum ama nasıl yükleyeceğim bilmiyorum. |
ses ayarı bozuk |
sesayarı gelmiyor |
ses kartı benim ses kartı yukleniyo ama ses ve simgesi cıkmıyo ne yapmam gerek ??***?? ses kartım yukleniyo ama ses cıkmıyo ne yapmam gerek ANAKARTIN MODELİ gıgabyte g31m es2L TAM 3 HAFTADIR SES BOYLE CIKMIYO |
ses aygıtı yok diyo haporlörden ses geliyo ama açamıorz yardım edin |
| Saat: 23:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık