![]() |
Şubat ayı için yapılacak olan "Ayın Üyesi Anketi" katılımcıları bu konuda en çok önerilen 5 üye arasından belirlenecektir. Her üye tek bir kişinin adını önerebilir. Önerinizi bu konuyu cevaplayıp üyenin adını yazarak belirtebilirsiniz. Önerdiğiniz üye hakkında isterseniz yorum da yapabilirsiniz. Ocak 2009 - Ayın Üyesi Anketi 31 Ocak 2009 tarihinde bu konu kapatılacaktır. Lütfen öneride bulunurken üyenin ilgili ay içindeki MsXLabs performansını göz önünde bulundurunuz. Not: Moderator, MsXTeam ve Admin grubundaki üyeler anketlere dahil edilmeyeceklerdir. |
_cesminaz_ |
C0mPuTeR :) |
careless_WhispeR Diyorum Güzel Paylaşımlar Yapıyor Ve Chatta Sergilediği Efendiliği Göz Önünde Bulundurmak Gerek... Yaptığı Flash'lar Harika...:) |
carmelo anthony |
_cesminaz_ |
|
Careless WhispeR |
çeşminaz :smiley32::smiley32::smiley32: |
_cesminaz_ |
tHeBruTaLiTyOfHeLL |
kesinlikle çeşminaz :smiley32: |
Careless WhispeR |
Careless WhispeR |
thebrutalityofheLL |
Boyasız Üye : Bakteri Armudum Benim :noangel: |
ßakTeri : ) |
|
B.L.A.C.K'i Tek Geçerim :haha: |
Herhangibiri |
thebrutalityofhell |
Careless_WhispeR :D |
|
|
The Unique :tender: |
The Unique:smiley9::tender: |
The Unique :) |
The Unique |
Ben The Unique diyorum,başka bişi demiyorum.... The Unique kazanacak ben biliyorum..... |
Çok kişi vermem gereken ama Zan altnda kaldım :haha: The Unique diyorum (: |
|
The Unique |
tHeBruTaLiTyOfHeLL:bebe: |
The Unique |
The Unique |
The Unique ve ayrıca arwen |
|
elmakurdu:) (bu şekilde yazılan elmakurdu) |
arwen demek istiyorum |
MesirKentli |
Her üye tek bir kişinin adını önerebilir. Önerinizi bu konuyu cevaplayıp üyenin adını yazarak belirtebilirsiniz. Önerdiğiniz üye hakkında isterseniz yorum da yapabilirsiniz. konunun başında tek üye önerilmesi gerektiği belirtilmiş ..... |
|
The Unique |
Daisy-BT |
Alıntı:
Alıntı:
|
tabikide arwen ve Sedef 21 |
The Unique |
bilmiyorum karar veremedim thinkerbel olabilir ya da BEN |
|
BeN BakteRi DerdiM AmA , , ,YasaklI , , ,PasiF |
| Saat: 13:35 |