![]() |
ay savaşçısının bütün bölümlerini izleye bileceğimiz bi yer varmı? |
maalesef .. youtube 'dan bölümler halinde ve orjinal dilinde izleyebiliyorsunuz |
İyi günler... Ay Savaşçısı adlı cizgi dizinin full bölümlerini trt versiyonunu türkçe olarak izleyebileceğim bir site var mı?? Varsa lütfen verin çok acilll |
Alıntı:
TIKLAYIN |
Ay Savaşçısı çizgi filminin 37. ve 38. bölümünü nereden izleyebilirim? İyi Günler Ay Savaşçısı çizgifilminin Türkçe dublaj veya alt yazılı 37. ve 38. bölümlerini nereden izleyebilirim? Online olarak ama... Şimdiden teşekkürler... |
Alıntı:
Alıntı:
|
yalnız ben online olarak izlemek istiyorumm |
ay savaşçısının sadece 40. bölümüne kadar gelebildim o da anime olarak acaba tüm bölümlerini nereden bulabilirim çok seviyorum ben ay savaşçısını..:):):):) ahh lütfen söyleyin yaaaaa sinirleniyorum ... niye tüm bölümlerinin türkçe duplajı yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :(:(:(:(:(:((: |
Alıntı:
ya türkçe izlemek istiyom ama bulamıyorum hiç bir yerde |
YA BEN TÜRÇE ALT YAZILI BÖLÜMLERİNE ULAŞTIM AMA BEN TÜRKÇE OLSUN İSTİYORUM VARSA BİLGİNİZ YAZARMISINIZ |
ay savaşçısı türkçe bölümleri bulamıyorum 45. bölümü de bulamadım |
YAA BEN 47. BÖLÜME KADAR İZLEDİM AMA SONRASI YOKK. AYRICA ALT YAZILISINA RAZIYIM LÜTFEN BİŞEYLER YAPINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN NNNN |
Alıntı:
:*(:*( |
arkadaşlar ay savaşçısının tüm bölümlerini ÇOCUK FİLMLERİ.NET adresinden alt yazılı olarak izleyebilirsiniz bölümler çevrildikçe siteye ekleniyo bölümlerden haberdar olmak için üye olmalısınız o zaman msninize geliyo haber. iyi seyirler |
ay savaşçısının türkçe alt yazılı bölümlerinin sadece 67.bölümüne kadar izleyebildim 200 bölümünü bulan var mı varsa çokk acil siteyi söyleyebilir mi çok mutlu olurum |
Ay savşçısı 68. bölümden ilerisini bulamıyorum.Bulan varsa nereden olduğunu yazabilir mi? Şimdiden teşekkürler |
sailormoontr den bulabilirsiniz |
ay.savascısını.herhangı.bır.kanaldan.ızlıye.bılırmıyız |
AY SAVAŞÇISI SAİLORMOON ya bana alt yazılı olsa bile lazım biliyorsanız yazabilir misiniz |
Sailor Moon Trkiye burda 93. bölüme kadar var.çeviriler de devam ediyor... |
help me 93. böümde kaldm bulamıorum alt yazılı olsada farketmez btun bolumlerın olduqu bı sıte bılen var mı??? |
98 den geri bölümleri istiyorum200 kadar |
sailormoontr.comdn izleyeblirsin(H) |
Ay savaşçısını türkçe alt yazılı izleyeceğiniz bir site var. Sailor Moon Trkiye iyi izlemeler =) |
ya ben ay savaşçısının full bölumlerını ızlemek ıstoyorum ama bulmıorum özellıkle son bölümlerini iistıyorum lutfen yardımcı olun:(((( |
aysavaşçısının 12 veya 13. bölümünü nerden izliye bilirim |
SAİLORMOON 117DEN SONRASI YOKMU BULAMIYORUM |
trt eski çizgifilimler yazın ay savaşçısının 200 üncü bölümüne kadar türkçe |
Ben bir site biliyorum Türkçe olarak çeviriyorlar Adresi: Sailor Moon Trkiye bu adres çok işinize yarar. |
ya neden yayınlamadınız acaba |
sen erden buldun alt yazılı hepsini bide: Çocuk Filmleri » Ay Savaşçısı bu sidede 200 bölümün ikiyüzünüde toplıyolar şu anda 197. bölümde |
ay savaşçısının bölümlerini seyretmek istiyorsanız Sailor Moon Trkiye sitesinde 140 bölüm izlenmek için hazır durumda diğerleri de çeviriler tamamlandıkça ekleniyor. ayrıca 3 sailormoon filmini izleme şansını da kaçırmayın. |
sailormoonu hangi kanaldas veriyolar?bilen varsa yazsin |
nasıl ve nerden izleye bilirim |
ay savaşçısı trt 1 felan yazın biraz arayın ben buldum bnde çok sewwrim ay savaşçısını trtye mesaj gönderdim yayınlasınlar diye inşalllah yayınlarlar |
ay savaşçısını izleyebıleegınız yer var sailor moon turkey veya azbuz.com |
acil yha benim için türkçe yada türkçe altyazı fark etmiyo türkçe altyazı yada dürkçe bildüğiniz bir site varmı tüm bölümleri olan varsa verin |
sevimli hırsız Kamikaze Kaitou Jeanne 1. Bölüm Online Türkçe Altyazılı izle turk ce alt yazılı |
Ya arkadaşlar yapmayın, Türkçe alt yazılı izleyin çok daha anlamlı, kaliteli, ve USAGİ nin orjinal sesi çok daha komik, etkileyici.. Şiddetle öneririm.. |
burdan açıp izleyemiyorum neden böyle oluyor :( |
selam bende ay savascisinin buyuk hayraniyimmm :) hemde cooooook seviyorummm bende onun turkce dublajli tum sezonlarini indirmek isdiyorumm insallah yardimci olursaniz sevinirim dividilerini turkiyede satildiqini duydum malasef azerbaycanda yokmus qaliba ben nekadar aradim bulamadim kendmi yotubeyle avutuyorum insallah tum bolumlerini indirirsem cooooook cokk mutlu olucammm :) :) :) |
Ay Savaşçısı çizgi dizisinin tüm bölümlerini Türkçe izleyebileceğim bir site var evet ay savaşçısının tüm bölümlerini izleyeceğiniz bir site var google'a "çocuk filmleri ay savaşçısı" yazın ilkine tıklayın |
ben ay savaşçısını turkçe izlmk istyrm fakat siteler açmıyor. izlemem için ne yapmalıyım |
aceba ay savaşçısını türkçe erede izleyebilirim |
ay savascisini turkce nerden izleye bilirim |
sorun ay savascisi sizing icin deyersizmi neden turkce dublajini yapmitorsunuz |
aysavaşçısı bölümleri aysavaşçısı bölümlerinin hiç bir yerde tamamı yok, türkçe seslendirmeli olarak. Kısacası tüm bölümlerini türkçe seslendirme boşuna aramayın. Türkiye de eskiden bir web sitesi, (bir sailormoon hayran sitesi) bazı bölümleri sitelerine türkçe seslendirme olarak koymuşlardı. Az önce baktım ve linki buldum, bölümler türkçe seslendirmeli hala sitede mevcut, fakat onlarda da sadece alttaki bölümler türkçe seslendirmeli olarak var. # 1.BÖLÜM OK # 2.BÖLÜM OK # 3.BÖLÜM OK # 4.BÖLÜM OK # 5.BÖLÜM OK # 6.BÖLÜM OK # 7.BÖLÜM OK # 8.BÖLÜM OK # 9.BÖLÜM OK # 24.BÖLÜM OK # 136.BÖLÜM OK (yeni eklendi) # 200.BÖLÜM OK (yeni eklendi) http://www.aysavascisi.com/forum/konu/1704-aysavascisi-turkce-dublaj-bolumler.html |
Var youtubdan izle oradan izleniyor hiç merak etme |
Sailor Moon Türkçe Düblajlı Bölümleri nasıl bulabilirim? Arkadaşlar, Sailor Moon Türkçe Düblaj diye aratırken türkçe altyazılı bölümler çıkıyor ama çizgi filmin türkçe düblajlı bölümleri nerden bulabilirim? |
| Saat: 01:47 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık