![]() |
Ağustos Ayı İçin "Ayın Üyesi Anketi" Adayları Ağustos ayı için yapılacak olan "Ayın Üyesi Anketi" katılımcıları bu konuda en çok önerilen 5 üye arasından belirlenecektir. Her üye tek bir kişinin adını önerebilir. Önerinizi bu konuyu cevaplayıp üyenin adını yazarak belirtebilirsiniz. Önerdiğiniz üye hakkında isterseniz yorum da yapabilirsiniz. Temmuz 2009 - Ayın Üyesi Anketi 31 Temmuz 2009 tarihinde bu konu kapatılacaktır. Lütfen öneride bulunurken üyenin ilgili ay içindeki MsXLabs performansını göz önünde bulundurunuz. Not: Moderator, MsXTeam ve Admin grubundaki üyeler anketlere dahil edilmeyeceklerdir. |
Montanamax olabilir değişik bir isim ve forumda aktif... |
Sedef 21 |
TeoDora |
Montanamax... Aktif birisi.. |
careless_WhispeR.. Siteye en uygun Mod.aday adayı -) |
Alıntı:
|
TeoDora |
Daisy-BT |
|
Diyorum (abla yengem yiğenimin anası olması bu konuda etkili değildir):rose:Bence Hakediyor Emeğiyle Özverisiyle . . . Bu Arada Microsoft teşekkürler...(Y) |
|
The Unique Efendi canayakın ve kibar birisi... |
Montanamax.. |
careless_WhispeR |
|
T e o D o r a |
Montanamax |
arwen |
|
Daisy-BT |
TeoDora.... :) |
Montanamax :) belliki tanınan ve aktif bir üye |
Daisy-BT |
marcelcat bence yengem^in olamsı lazım :) bizim ismizi veren yok yokuz ya ortada ondandır :) |
Montanamax/Online görüyorum ben:) |
coşkun11 derim bende ........... bende coşkun 11 çevrim içi görüyrm ve sorularımıza cvp veriyoo ama itibarı yükselmiyr nedense ..... :D |
İlk tercihim The_Unique İkinci tercihim Kalemiti |
careless_WhispeR.. Siteye en uygun Mod.aday adayı -) Aynen katılıyorum (Y) Careless Whisper. |
my sassy girl :tender: |
my sassy gırl:rose: |
önerim yok ağustos ayı için herkes olabilir :) |
montanamax kankam bence o olmali...:) |
bu ayın uyesı hoş geldıne hoşbuldum demıyen bırı olmasında kım olursa olsun !!;) |
|
Ağustos ayı için ayın üyesi anketi adayları belli olmuştur. Adaylar konusu için bakınız: Ağustos 2009 - Ayın Üyesi Anketi |
| Saat: 11:05 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık