![]() |
2 ek Güncelleme: En son sürüm burada: Windows Live Messenger 14.0.8117.416 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Windows Live Messenger en son resmi sürüm olan Windows Live Messenger Sürüm 2009 (Yapı 14.0.8089.726) sürümüne güncellendi. wlsetup-custom.exe dosyasını indirerek yeni sürüme güncelleyebilirsiniz. Çevrimiçi güncellemede sorun yaşayanlar ekteki ZIP dosyasını indirip 24 MB'lık Messenger.msi dosyasını çalıştırarak güncelleme işlemini gerçekleştirebilirler. Yeni WLM sürümüyle uyumlu A-Patch Lite yamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz: Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/wlm2009-2.gif https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/wlm2009.gif Not: Windows.Live.Messenger.2009.(14.0.8089.726).zip içindeki MSI dosyalarını kurduktan sonra Windows Live Messenger 2009'u açmakta ve kullanmakta sorun yaşarsanız WLM_Extra_MSI.zip dosyasını indirip içindeki MSI dosyalarını da kurunuz. WLM_Extra_MSI.zip içeriği: Alıntı:
Güncelleme Rapidshare: Windows.Live.Messenger.2009._14.0.8089.726_.zip WLM_Extra_MSI.zip |
Teşekkürler.Bu sürümde 8100030d sorunu devam ediyor mu ? |
Alıntı:
|
Daha önceki versiyona eklediğiniz ve kurulmadığında bağlanamadığımız aşağıdaki dosyalar bu zip te neden yok, gerek yokmu? sadece yanına eklediğiniz WLXSuite.msi yeterlimi? choiceguard.msi Contacts.msi crt.msi RichUpload.msi SegoeFont.msi wlc.msi wllogin.msi |
Alıntı:
|
İndirenler, Önceki Sürümden Bir Farklılık Gördünüz mü? Ne Gibi Gelişmler Var? Şu Anda 8.1 Kullanıyorum Ondan Soruyorum... |
|
XP 64 bit kullanıyorum.. 8.5 olan msn i 2009 a yükseltmeden oturum açamıyorum.. ama 2009 un 64bit desteği bulunmadığından yükseltmiyor. msn de açmıyor.. çok fena bir durumda kaldım.. çözümü varmıdır.. 2009 için yama yada msn i yükseltmeden açmanın bir yolunu arıyorum.. |
Alıntı:
Windows Live Messenger 8.1 Final Yüklemeyi Denediniz mi? |
Alıntı:
|
Alıntı:
çok teşekkür ederim tam ihtiyacım olan yardımdı.. işe yaradı.. |
ben ilk msn indirdigimde wlm - web exe vardı şimdi wlm - custom sürümü indirirsem güncellemede msn ile ilgili sorun yaşarmıyım ? |
ben bu programı kullanamıyorum devamlı hata verip duruyor ondan bir önceki sürümle devam etmek zorundayım ama yinede teşekkürler paylaşım için |
bende hata veriyor :S 8007007e hatası |
Msn Kişi Listesine Toplu İleti Gönderme. Msn kişi listeme toplu ileti göndermek için bi program war mi ? Varsa verir misiniz UrL Upload urLsi filan şimdiden teşekür ederim koLay gelsın ii forumlar. |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bide bunu deyeyim bakalım,emeğinize sağlık |
konuşma penceresinde hala gönder tusu yok entere basmak zorundayız :( |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BENİM BİLGİSAYARIM YENİ SÜRÜMÜ KABUL ETMİYOR NE YAPMALIYIM:*(:*(:*( |
ufak bı sorun http://img200.imageshack.us/img200/1249/msnhx.th.png arkadaşlar msn kafayı yedı veya ben bısey yaptım yazılar resımdekı gıbı olyo nıck ve ıletı yazmıyorum ve konuyu yanlış yer acttıysam kusura bakmayın bı cozummu varmıdır acaba |
kusura bakmayın yanlış yer acmısn yanlız ben eskı surumu kulanmk ısıtıyorum başka bı yolu var mı? |
Windows Live Messenger 9 Kamera Sorunu Merhaba arkadaşlar forumda o kadar aradım başlığı var aynı hatadan dolayı fakat hala bir çözüme ulaşmış değil. Windows Live Messenger 9 da kamera ile görüntülü konuşma yaptıgımızda benim kameram var oldugu halde yok gösteriyor. aynı şey diger taraf içinde geçerli bunun yok mudur bir çözümü. bu sorun böyle devam mı edecek hep... |
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility Aldığınız hata mesajını paylaşırsanız yönlendirmemiz daha kolay olur. Alıntı:
Alıntı:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Alıntı:
|
herkese merhabalar ben yeni den geldim uzun zamandir yoktum gene tesekur ederim sitemize ve kuranlara ben daha once sitemizin linkini kayip etmistim ondan uzun zamandir girememistim basarilarinizin devamini dilerim saygilarimla ENBARCANMARC |
MRB MESENGER NASIL YUKLEYE BILIRIM TELEFONUMA |
Yardım Edin Ltfen :s selam öncelikle bnm pc de msn 9.0 yüklü idi ben onu silip 8.0 yüklemek istedim sildm ama 8.0 yüklenmiyordu.. sonra msn ile ilgili ne varsa program filesten ekle kaldırdan sildm sonra 9.0 ı yükledim ama bu sefer de çalışmıo oturum aç dedigin anda hata verior bu büyük ihtimalle msn ile ilgili sildiklerimden kaynaklanıyo tekrar eski haline nasıl döndürebilirim:S yardımLarınızı beklıom ltfen şimdiden tşkler.. |
80040154 hatası verdi.Girdemenn bir yolu varmıdır ? |
Alıntı:
MSN 80040154 hata kodu ve çözümü nedir? |
Alıntı:
|
benden kaynakalanan bir hatadan veriyormuş sorun kalamadı teşşekürler |
Güncelleme |
Selamlar Ben 8.0 Kullanıyordum Zorunlu Güncelleştirme Geldi WLinstaller.exe Çalıştırdıgımda Önemli Güncelleştirme Falan Filan Cıkıyor.Yazılımım Orjinal Değil Ne Yapmalıyım ? |
Alıntı:
|
arkadaşlar ttnetn 8 mpbs ye çıkması sonucu msn bağlantılarında bazen sorular olabiliyor bu arada msn 10 ne zaman çıkıyor bilen fikri olan varmı 2010 model msn lazım bunuda aştık =) |
Alıntı:
|
nalet olsun su extra yı kurdum msn in kendisi kurulmuor zaten tam kurulum başlıor yarıda kapanıor kendi kendine extradaki dosyayı kuruyum dedim kurudm bu sefer eski sürümü yüklemior ekle kaldırdan kaldıramıyorum da :@ |
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility |
teşekkürler arkadaşlar |
bnde messenger 8.0 kullanıyorum ama suanlık bi sorun yok gbi fkt messenger 9.0 beta ' yı denemek istiyorum ondan indiricem.. xD ama cogu aradıgm yerde sorun cıktı messenger 9.0 beta'da .. |
ben eski msnyi silip kaldırdım. sonrada bunları indirdim ama bunlarda yüklenmiyor. |
Karşıdan yükleme yapamıyorum,kırık link uyarısı veriyo,saygayı görüntülemiyo nasıl güncelleme yapacağım arkadaşlar yardımınız için tşkrler şimdiden... |
ya hocam avatarlar sol tarfta bunu sağp tarafa alma gibi şansımız varmı |
Merhaba ben de bu yeni msn yi kurdum ama benim de webcamim tek taraflı açılmıyor. Ben kendi kameramı açamıyorum. kameramı kaldırdım yeniden yükledim, sürücüleri de güncel, bilgisayarımı bile yeni formatladım. aynı makineden başka gmail hesabımla msn yi açınca kamera sorunsuz çalışıyor ama herzaman kullandığım hotmail hesabını açınca kamera çalışmıyor. :( Fikri olan var mı aceba? |
msn dekı yazı sorunu bısekılde cozdum sımdı messenger 2009 kulanıyorum ama cok sacma bı sorunum var sanrım benden kaynaklanıyo arkdasların gonderdıgı resımlerı kaydetmıyorum pc kaydet yazı acılmıyo koyu yazı kalıyo ne altakı kuck dısket resmı nede sag taraftakı kaydet yazzısı acılmıyo ? otomatık olarak pc atmıyo resımlerı pc arattım bulamadım |
ben bu msn 9 'a sinir oluyorum bu msn yüzünden bilgisayarıma kaç kere format attım ama bir türlü çalıştıramadım. her yüklememde 1 kere çalıştırıyorum daha sonra hep hata veriyor. biri beni bundan kurtarsın. daha kaç kere format atmam gerek. verdiği hata 8100030d. her seferinde bu msn çalışmıyor die format atıyordum ama artık yeter bu eski sürümünüde kullanamıyoruz artık. yardımlarınızı bekliyorum. |
| Saat: 03:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık