![]() |
Arkadaşlar msn de aynı anda 2 kişiye webcam acabilmek için ne yapmam gerekiyor...Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum....( Böyle bişey yok diyen arkadaşımda önce olup olmadığını araştırsa sevinirim ) Saygılar.... |
Alıntı:
Birden fazla kişiye kamera açamama durumunuz, daha çok webcam'inizle ya da sürücüleriyle alakalı bir durum. |
slm 2 kisi ile ayni anda nasil görüsebiliniyor bana kisaca anlatabilirmisiniz tsk |
izin vermiyor ama live messenger kullanıyorum? |
7.5 te calısmıyormu? |
kardeş neden bir türlü sölemiyorsun nasıl olduğunu |
Alıntı:
|
Msn de çoklu ses görüntü olabilirmi msn de aynı anda birden fazla kişiye ses görüntü yollama imkanımız olabilirmi dll dosyalarının hepsini didik didik ettim ama hiç bi şey geçmedi elime tek satır bile ilerleyemedim :( bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım pls.... |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Messenger bir kişiyle sesli arama yaparken başkalarına ya da aynı kişiye kamera göndermeye ve onların kameralarını göstermeye izin veriyor. Ancak Sesli bir arama sırasında başka sesli bir arama yapamadığınız gibi, Görüntülü Arama (sesli) sırasında kamera göndermeye dahi izin vermiyor. Ama sanırım başkalarının kameralarını görüntüleyebiliyorsunuz, tam deneyemedim. |
Alıntı:
|
|
Aynı anda iki kişiye cam acamassınız..Böyle bir uygulama yk |
Alıntı:
|
teşekkürler çok iyi oldu merak edenler için çalışıyor |
ahmetgns arkadaşında dediği gibi videoyu yani sesli görüntülü kamerayı sadece 1 kişiye açabiliriz. yalnız webcam acarsanız yani sadece görüntü yollarsanız listenizdeki herkese aynı anda kamerayı açabilirsiniz. dediğim gibi videolu görüşmede sadece 1 kişiye açılıyor, diğer kişilere tarafınızdan webcam dahi açılmaz. aynı anda 1 den fazla kişiye cam açacaksanız sadece cam yollayın video değil. |
Tecrube ettigim bir konu daha var. |
Alıntı:
|
ben bunu çoklu oturumda ikinci maille açarak kameralı görüşmeyi çoğaltabiliyorum. birde skype kullanarak yapabiliyorum. |
Bunun Çok Basit Bir ACIKLAMASI vAR sPLİTCAM PRG..KURUYORUZ HER YERDE VAR VE GORUNTU VE SES SECENEKLERİNDEN SPLİTCAMI SECİYORUZ SONRA SPLİTCAMI ACIYORUZ ARDINDAN İSTERSENİZ 3 İSTER 5 İSTER 15 KİŞİYE CAM YOLLAMANIZA İZİN VERİYOR Kİ BEN 4096 KULLANDIĞIM İÇİN PEK PROBLEM OLMUYO KOLAY GELSİN VERİLDİYSE OZR DİĞER SAYFALARI OKUYACAK KADAR VAKTİM OLMADI |
eğer görüntülü konuşma yaparsan açamazsın ama tek tek camları açarsan çalışırr |
kimsenin bi şeyden anladığı yok. aynı anda birçok kişiye cam açmanın en kolay yolu msn 9,0 ı yüklemektir. msn 9,0 ı yükle istediğin kadar cam aÇ.... |
arkadaşlar benimki de olmuyor yardım pleas |
bende 3 kişi aynı anda webcam açabilen bir program arıyorum ama yok sanırım hani telefonda konferans yapabiliyoruz ya 3-4 kişi aynı anda aranıp konusulabiliyor öyle birşey ama sanırım bu konuda kimsenin pek bir bilgisi yok ? |
| Saat: 21:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık