MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN Messenger'da Birden Çok Kişiye Aynı Anda Cam Açma (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/27005-msn-messengerda-birden-cok-kisiye-ayni-anda-cam-acma.html)

serhat06_7 17 Mayıs 2007 13:04

Arkadaşlar msn de aynı anda 2 kişiye webcam acabilmek için ne yapmam gerekiyor...Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum....( Böyle bişey yok diyen arkadaşımda önce olup olmadığını araştırsa sevinirim ) Saygılar....

NeutralizeR 17 Mayıs 2007 13:07

Alıntı:

serhat06_7 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 478526)
Arkadaşlar msn de aynı anda 2 kişiye webcam acabilmek için ne yapmam gerekiyor...Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum....( Böyle bişey yok diyen arkadaşımda önce olup olmadığını araştırsa sevinirim ) Saygılar....

Windows Live Messenger'da böyle bir kısıtlama yok. Aynı anda istediğiniz kadar kişiye kamera açabilirsiniz, tabii sisteminiz ve bağlantınız kaldırabildiği sürece.

Birden fazla kişiye kamera açamama durumunuz, daha çok webcam'inizle ya da sürücüleriyle alakalı bir durum.

cimbelek 7 Haziran 2007 19:54

slm 2 kisi ile ayni anda nasil görüsebiliniyor bana kisaca anlatabilirmisiniz tsk

fettahoglu33 9 Haziran 2007 13:06

izin vermiyor ama live messenger kullanıyorum?

DrAm3vLH 9 Haziran 2007 13:28

7.5 te calısmıyormu?

caspersevimlihayalet 2 Ağustos 2007 22:47

kardeş neden bir türlü sölemiyorsun nasıl olduğunu

NeutralizeR 2 Ağustos 2007 22:53

Alıntı:

Birden fazla kişiye kamera açamama durumunuz, daha çok webcam'inizle ya da sürücüleriyle alakalı bir durum.
diye cevaplamıştım.

fersend 1 Şubat 2008 16:09

Msn de çoklu ses görüntü olabilirmi

msn de aynı anda birden fazla kişiye ses görüntü yollama imkanımız olabilirmi

dll dosyalarının hepsini didik didik ettim ama hiç bi şey geçmedi elime

tek satır bile ilerleyemedim :(

bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım pls....

Misafir 1 Şubat 2008 16:39

Alıntı:

fersend adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 919819)

Buyrun:

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 478529)
Windows Live Messenger'da böyle bir kısıtlama yok. Aynı anda istediğiniz kadar kişiye kamera açabilirsiniz, tabii sisteminiz ve bağlantınız kaldırabildiği sürece.

Ancak birden fazla sesli bağlantı kurma imkanı var mı? Bunu ben de bilmiyorum.

ahmetgns 5 Şubat 2008 16:43

Alıntı:

fersend adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 919819)

Sesli bir arama esnasında başka bir sesli arama yapmak çok kötü olmaz mı? İki yerden ayrı ayrı iki ses gelecek ve tek bir hoparlörden çalınacak, bu iki farklı sesi nasıl ayrıştırabileceksiniz?

Messenger bir kişiyle sesli arama yaparken başkalarına ya da aynı kişiye kamera göndermeye ve onların kameralarını göstermeye izin veriyor. Ancak Sesli bir arama sırasında başka sesli bir arama yapamadığınız gibi, Görüntülü Arama (sesli) sırasında kamera göndermeye dahi izin vermiyor. Ama sanırım başkalarının kameralarını görüntüleyebiliyorsunuz, tam deneyemedim.

ck1991 7 Şubat 2008 15:07

Alıntı:

DrAm3vLH adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 515492)
7.5 te calısmıyormu?

benim bildiğim 8.0 dışında tüm live messenger sürümlerinde çalışıyor denemiştim 8.0 da ( : ses gelme olayı bence hepsinde ses gelir ama bağlantının kaldırması çok zor çünkü tek bi kişiye cam açtığınızda bile 120 kb/sn veri gönderme hızına ulaşıyor yani 2 + kişiyle görüşmede kalite düşmesi mümkün olabilir (;

NeutralizeR 4 Mart 2008 01:48

Şu programı deneyin:
ManyCam - Home - webcam graphics plus use your webcam with multiple programs simultan

boksoribom 10 Nisan 2008 20:05

Aynı anda iki kişiye cam acamassınız..Böyle bir uygulama yk

NeutralizeR 10 Nisan 2008 20:36

Alıntı:

boksoribom adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1012353)
Aynı anda iki kişiye cam acamassınız..Böyle bir uygulama yk

http://img398.imageshack.us/img398/8493/camfx0.th.jpg

HHAASSAANN 14 Nisan 2008 23:28

teşekkürler çok iyi oldu merak edenler için çalışıyor

N_55cCc 20 Nisan 2008 19:32

ahmetgns arkadaşında dediği gibi videoyu yani sesli görüntülü kamerayı sadece 1 kişiye açabiliriz.
yalnız webcam acarsanız yani sadece görüntü yollarsanız listenizdeki herkese aynı anda kamerayı açabilirsiniz.
dediğim gibi videolu görüşmede sadece 1 kişiye açılıyor, diğer kişilere tarafınızdan webcam dahi açılmaz. aynı anda 1 den fazla kişiye cam açacaksanız sadece cam yollayın video değil.

eCeL 27 Nisan 2008 21:58

Tecrube ettigim bir konu daha var.

Örnegin iki yada ikiden fazla account açildiginda her hangi bir accounttan webcam acilmissa, diger accounttaki kullanicilara webcam acilamiyor.

Yalnizca webcam acik olan accounttaki kullanicilara birden fazla webcam gonderilebiliyor.

Yanlisim varsa düzeltilsin?!

ahmetgns 27 Nisan 2008 23:25

Alıntı:

eCeL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1036153)
Tecrube ettigim bir konu daha var.

Örnegin iki yada ikiden fazla account açildiginda her hangi bir accounttan webcam acilmissa, diger accounttaki kullanicilara webcam acilamiyor.

Yalnizca webcam acik olan accounttaki kullanicilara birden fazla webcam gonderilebiliyor.

Yanlisim varsa düzeltilsin?!

Bir hesap ile oturum açılıp kamera gönderilmeye başlandığında kamerayı okuyan program o hesabın açıldığı Messenger oluyor. Dolayısıyla ikinci bir program, yine Windows Live Messenger dahi olsa, o kameraya erişemiyor. Ancak yukarıda NeutralizeR'ın verdiği bağlantıdaki ManyCam programının birden fazla programda aynı kameranın kullanılmasını sağlama özelliği varmış. Artı, kameranıza bir sürü efekt de ekleyebiliyormuşsunuz. Çok lazımsa, o program işinize yarar.

halil70 29 Nisan 2008 06:38

ben bunu çoklu oturumda ikinci maille açarak kameralı görüşmeyi çoğaltabiliyorum.
birde skype kullanarak yapabiliyorum.

wanted065 29 Nisan 2008 12:16

Bunun Çok Basit Bir ACIKLAMASI vAR sPLİTCAM PRG..KURUYORUZ HER YERDE VAR VE GORUNTU VE SES SECENEKLERİNDEN SPLİTCAMI SECİYORUZ SONRA SPLİTCAMI ACIYORUZ ARDINDAN İSTERSENİZ 3 İSTER 5 İSTER 15 KİŞİYE CAM YOLLAMANIZA İZİN VERİYOR Kİ BEN 4096 KULLANDIĞIM İÇİN PEK PROBLEM OLMUYO KOLAY GELSİN VERİLDİYSE OZR DİĞER SAYFALARI OKUYACAK KADAR VAKTİM OLMADI

MySTRo61 3 Kasım 2008 21:59

eğer görüntülü konuşma yaparsan açamazsın ama tek tek camları açarsan çalışırr

Misafir 23 Eylül 2009 12:50

kimsenin bi şeyden anladığı yok. aynı anda birçok kişiye cam açmanın en kolay yolu msn 9,0 ı yüklemektir. msn 9,0 ı yükle istediğin kadar cam aÇ....

Misafir 16 Şubat 2011 19:49

arkadaşlar benimki de olmuyor yardım pleas

Misafir 13 Mayıs 2011 18:17

bende 3 kişi aynı anda webcam açabilen bir program arıyorum ama yok sanırım hani telefonda konferans yapabiliyoruz ya 3-4 kişi aynı anda aranıp konusulabiliyor öyle birşey ama sanırım bu konuda kimsenin pek bir bilgisi yok ?

Saat: 21:08

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık