MsXLabs
Sayfa 1 / 3

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/27477-windows-live-messenger-8-5-icin-a-patch.html)

NeutralizeR 29 Mayıs 2007 08:57

1 ek
Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 FINAL TR sürümüyle uyumlu ve Türkçe dil destekli (MsXLabs tarafından Türkçe'leştirilmiştir) A-Patch ve resimli anlatımı aşağıda bulunmaktadır.

Uyumluluk: Windows Live Messenger 8.5.1235.0517, 8.5.1238.0601 & 8.5.1288.0816, 8.5.1302.1018

Özet: Bu yamayı kullanarak reklamları ve istenmeyen tüm bölümleri Windows Live Messenger'ınızdan kaldırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için resimleri inceleyiniz.

- Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın. ("Çıkış" yapın.)

- Ek dosyasını indirin, içindeki A-Patch140rc2b22_WLM.exe dosyasını çalıştırın.

- Dil seçeneğinden Türkçe'yi seçiniz.

https://dts.msxlabs.org/NeutralizeR/apatch1.png

-"İleri" tuşuna tıklayınız.

- Tavsiye edilen ayarlar, işaretlenmiş konumdadırlar. Diğer ayarları işaretlediğiniz zaman sağ tarafta neyin kaybolacağını görebilirsiniz.
Windows Live Messenger penceresi için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

- Giriş ve uyarı pencereleri için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

- Konuşma pencereleri için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

- Genel Windows Live Messenger ayarları için istediklerinizi işaretleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayarak yamayı uygulayın.

Windows Live Mesenger'ı başlatın ve her şeyin yolunda olduğundan emin olun.

Ayrıca sol tarafta bulunan sekmeleri gizlemek için;
Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Sekmeler ekranına gelin ve resimde gösterildiği gibi "Sekmeleri gizle" seçeneğini işaretleyin.

http://img530.imageshack.us/img530/3092/apatchwlm858dc5.th.png

Tüm adımları uyguladıktan sonra, reklamlardan arındırılmış temiz bir Windows Live Messenger'ınız olacak :)

HEPSI 29 Mayıs 2007 18:13

slm ben 8.5 yükledim artı zip dosyasınıda yükledim ama zip dosyasını çalıştırdıgımda resimdeki kibi degilde farklı çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz

NeutralizeR 29 Mayıs 2007 20:59

Alıntı:

HEPSI adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 498212)
slm ben 8.5 yükledim artı zip dosyasınıda yükledim ama zip dosyasını çalıştırdıgımda resimdeki kibi degilde farklı çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz

A-Patch140rc1b1_WLM.exe dosyasını çalıştırdığınızdan emin misiniz?

mutsuzveumutsuz 30 Mayıs 2007 17:51

abi bana bu konuda yardım edersen sevinirim c program files da windows live die geçmiyo benimki napabilirim

NeutralizeR 30 Mayıs 2007 17:54

Alıntı:

ugur44 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 499487)
abi bana bu konuda yardım edersen sevinirim c program files da windows live die geçmiyo benimki napabilirim

Bu A-Patch sürümü WLM 8.5 içindir.

Eğer WLM 8.1 ya da MSN Messenger kullanıyorsanız, aşağıdaki bağlantılara bakınız:

https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html

https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/855-oklu-oturum-oklu-oturum-a-ma-a-patch-msn-messenger-6-2-7-0-7-5-a.html

spiker_44 31 Mayıs 2007 15:47

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 499489)

çok teşekkür ederim başarılar herkese

Muzzy 2 Haziran 2007 11:02

Şimdi bende Windows Live Messenger 8.1 ve Discovery Live kuruluydu. MsxLabs dan 8,5 TR nin çıkdığı mail i geldi. Geldim bakdım 8,1 den ayrı olarakdan kurulup kullanabildiğini okudum 8,5 Tr yi inddim kurdum.Şimdi 8,1 ve 8,5Tr ikiside kurulu ama 8,1 de discovery Live var şimdi ben Bu A-Patch i indirirsem discovery live ile çakışır yada bozar sanırım . Doğrumu düşünüyorum acaba . Bir açıklama yaparsanız sevinirim.Teşekkür ettim şimdiden !!!

NeutralizeR 2 Haziran 2007 15:36

Alıntı:

Muzzy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 503481)
Şimdi bende Windows Live Messenger 8.1 ve Discovery Live kuruluydu. MsxLabs dan 8,5 TR nin çıkdığı mail i geldi. Geldim bakdım 8,1 den ayrı olarakdan kurulup kullanabildiğini okudum 8,5 Tr yi inddim kurdum.Şimdi 8,1 ve 8,5Tr ikiside kurulu ama 8,1 de discovery Live var şimdi ben Bu A-Patch i indirirsem discovery live ile çakışır yada bozar sanırım . Doğrumu düşünüyorum acaba . Bir açıklama yaparsanız sevinirim.Teşekkür ettim şimdiden !!!

Alıntı:

Change log (build 3)

- Fixed: Window Title padding in Contact List when Logo is removed.
- Fixed: Toast Logo was being removed when Remove Toast DP was selected.
- Minor program updates.

Change log (build 2):

I'd like to give a shout out to Volv (www.volv.net) who helped me bring this build along to all of you!

- Fixed: Removing the advert in Sharing Folders was crashing Messenger.
- Tweak: Added padding to the left side of the window title when removing the WLM/Buddy logos.
- New feature: "Remove the top of the Contact List" removes the area containing your DP, Username and PSM.
- New feature: "Remove Main Toolbar" removes the toolbar with the buttons on it (email, spaces, etc).
- New feature: "Remove File Menu Dropdown Button" from the Contact List.
- New feature: "Remove File Menu Dropdown Button" from the Instant Message Window.
- Change: Added an extra page for options, moved some from page 1 to page 2 and one option from page 4 to page 5.
- Improved: Preview Area has been greatly improved allowing icons to shift places as others are added/removed, allowing for a more accurate "Preview" of your favorite Messenger!

Change log (build 1):

- Removed "Remove Extra Padding from the Contact Manager Bar" option - no longer needed.
- Removed greyed out "Remove Packs Button" option - no longer needed.
- Removed "Add Send Button to Handwriting Tab" option - no longer needed as Microsoft decided to implement it themselves ;)
- Removed "Add Custom Games" option - doesn't work.
- Removed "Add Always On Top Button(s)" - didn't want to mess up the new caption buttons.
- Changed "Remove 'Get a webcam' Link" to "Remove 'Get Accessories' Link".
- Removed "Descriptions" button because now the descriptions are permanently viewable.
Few other misc fixes.

- Added the "Preview Area" which shows the customization effects as you click each option (this will be tweaked further :))!
İlk mesajdaki A-Patch sürümü güncellenmiştir. (Hata giderimleri mevcut.)

Bu arada MessengerDiscovery Live ile bir çakışma yapmaz...

NeutralizeR 23 Haziran 2007 11:54

A-Patch sürümü, en son WLM 8.5 sürümünü destekleyen A-Patch140rc1b5_WLM sürümüne güncellenmiştir.

alessandro19071907 3 Temmuz 2007 19:30

arklaş çok güzel program teşekkürler ..bişey rica edecem .. 8.5 için çoklu oturum ..plus yada discovery varmı lütfen benimle paylaşırmısınızzz

ahmed 3 Temmuz 2007 22:46

Alıntı:

alessandro19071907 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 558470)
arklaş çok güzel program teşekkürler ..bişey rica edecem .. 8.5 için çoklu oturum ..plus yada discovery varmı lütfen benimle paylaşırmısınızzz

yazmış olduğunuz konu 8.5 için çoklu oturumla ilgili bir konudur. ayrıca plus ve mdl forumda mevcut. her iki programında çoklu oturum açma özelliği vardır.

evildark 4 Temmuz 2007 18:26

ya bende yükledim ama taskbarda biri bişey yazınca yanıp sönüyodu eskiden şimdi o gitti :S bi çözüm lüften discovery de o seçenek kapalı oysaki. parlama seçeneği başka nerden açılır???

ahmed 4 Temmuz 2007 22:15

Alıntı:

evildark adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 560170)
ya bende yükledim ama taskbarda biri bişey yazınca yanıp sönüyodu eskiden şimdi o gitti :S bi çözüm lüften discovery de o seçenek kapalı oysaki. parlama seçeneği başka nerden açılır???

sp3 bu özellik mevcut ama şuan beta sürüm ile uyumlu değil isterseniz deneyin belki çalışır bu özellik.

aktasulas 26 Temmuz 2007 10:49

harbiden ya tam bittiyo yüklemeye geciyo bon die bi ses geliyo başa dönü yardım ederseniz cok mutulu olurum arkadaslar luttfen yardım edin:'(

akademi10line 1 Ağustos 2007 18:43

arkadaşlar bu yama nasıl inecek
bi açıklama yaparsanız sevinirim .
şimdiden teşekkürler

madwolf79 2 Ağustos 2007 19:38

ben daha önce indirmiştim bunu ama çoklu ortam gene açamadım nasıl olacak anlamadım. Varmı yardım edebilecek. çoklu oturum açmak demek birden fazla msn adıyla oturum açmak demek değil mi? eğer öyleyse ben beceremedim ya da çalışmıyor bilgi bekliyorum arkadaşlar mümkünse eğer.

NeutralizeR 2 Ağustos 2007 19:40

Windows Live Messenger'ı kapatacaksınız ve yamayı uygulayacaksınız.

Yalnızca çoklu oturum açmayla ilgileniyorsanız aşağıdaki konuyu inceleyiniz:
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger

NeutralizeR 6 Eylül 2007 17:19

Windows Live Messenger 8.5 Beta 2 destekli A-Patch sürümü ilk mesaja eklenmiştir.

mehrıı 13 Eylül 2007 03:03

arkadaslar bu programı nasıl ındırecegım

NeutralizeR 13 Eylül 2007 14:58

Alıntı:

mehrıı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 694002)
arkadaslar bu programı nasıl ındırecegım

Konunun ilk sayfasına gidiniz, ilk mesajdaki ek dosyasını indiriniz.

paro 14 Eylül 2007 17:32

SLM bana yardım edicek birileri var mı 8.5 çoklu oturummmmmmmm:)

NeutralizeR 14 Eylül 2007 17:34

Alıntı:

paro adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697236)
SLM bana yardım edicek birileri var mı 8.5 çoklu oturummmmmmmm:)

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger

fatih158 14 Eylül 2007 18:05

ben bu msnin türkçe yamasını arıyorum benimki ingilizce yardım ederseniz sevinirim.

NeutralizeR 14 Eylül 2007 18:16

Alıntı:

fatih158 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 697343)
ben bu msnin türkçe yamasını arıyorum benimki ingilizce yardım ederseniz sevinirim.

İngilizce sürümü Program Ekle veya Kaldır'dan kaldırın, Türkçe sürümü burdan indirip kurun:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri

saricadix 29 Eylül 2007 21:18

cok güzel bir programa benziyo ama ben bunu yükleyemiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim

ahmetseydi 30 Eylül 2007 18:30

Alıntı:

saricadix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 737897)
cok güzel bir programa benziyo ama ben bunu yükleyemiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim

Tam olarak nerede sorun yaşadığınızı yazsaydınız daha açık bilgi alabilirdiniz. Kısaca özetleyeyim.

İndirdiğiniz yamanın kullandığınız Messenger sürümü ile uyumlu olduğundan emin olun. Yamayı indirdikten sonra, kuruluma başlamadan önce Messenger 'dan çıkış yapmanız gerekiyor. (Windows Saatinin ordan MSN simgesine Sağ tıklayıp Çıkış) Çıkış yaptıktan sonra yamayı çalıştırın. Bu konunun ilk mesajındaki resimlere bakarak yamayı şekillendirin ve son ekranda "Apply" e basarak kaydedip kapatın.

elyase 17 Ekim 2007 13:41

arkadaşlar az önce ben 8.5 i indirdim kurdum resime bakarak
konuyu acan arkadasımın belirttiği gibi sirenacm.dll
sorunu yasayanlar ındırsın demıs ben indirdim ama yinede messengeri kullanamıyorum acaba yardımcı olabilir misiniz, bu dosyayı nereye koymalıyım belki bi yere koyunca sorunsuz acılır...

hacertik 19 Ekim 2007 18:32

yav ben indirdim resimdekiler gibi deil!

meltem16 21 Ekim 2007 13:31

link nerde nasıl indircem 8.5 coklu oturumu:S

yaa olmuo kurklmuo:S

TeReLeLLi 28 Ekim 2007 11:43

Ben 8.5 yükledim türkce yamasını filan kurdum ancak ÇokLu Oturumu Kuramıyorum Dostum

ResimLerde Belirttiğin gibi Hepsini uyguLadım ancak dll diye bir dosya hata verdi diyor

pc kapatıp yeniden deyin dedi bende kapattım actım aynı sorunla yine karşıLaştım

kara melek594 29 Ekim 2007 14:33

ya arkadaşlar ben burda yazanlaı uyguluyorum ama olmuyo bilen var mı söylesin

scr47 1 Kasım 2007 03:41

ya biri bu çoklu msn nasıl indirilir anlatabilirmi

NeutralizeR 6 Kasım 2007 20:24

İlk mesaja Windows Live Messenger 8.5 FINAL ile uyumlu A-Patch sürümü eklenmiştir.

merve04 11 Kasım 2007 10:57

selamlar.yükledim seçenekleri işaretledim ok dedim fakat hata veriyor sonunda neyden olabilir bu ? bilgilendirir misiniz ? iyi günler.

NeutralizeR 11 Kasım 2007 12:09

Alıntı:

merve04 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 808972)
selamlar.yükledim seçenekleri işaretledim ok dedim fakat hata veriyor sonunda neyden olabilir bu ? bilgilendirir misiniz ? iyi günler.

Windows Live Messenger'ı kapatmamış olabileceğinizden.

DjTiesto 11 Kasım 2007 12:37

Konuda eklenti bulunmaktadır ;)

s3ckin 12 Kasım 2007 23:58

A-Patch, ile patchladigim zaman yeniden basliyor MSN. Fakat simsiyah olarak geliyor ekrana... Versionlarda uyusuyor.. Sorun ne olabilir ?

Çarşambalı 13 Kasım 2007 13:39

Teşekkürler.
Ben indirdim oldu yalnız kullanıcı resnim görünmüyor.nedense.

NeutralizeR 13 Kasım 2007 14:31

Alıntı:

s3ckin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 811773)
A-Patch, ile patchladigim zaman yeniden basliyor MSN. Fakat simsiyah olarak geliyor ekrana... Versionlarda uyusuyor.. Sorun ne olabilir ?

Alıntı:

Çarşambalı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 812369)
Teşekkürler.
Ben indirdim oldu yalnız kullanıcı resnim görünmüyor.nedense.

Yamayı resimli anlatımlarda gösterildiği şekilde uygulayınız, herhangi bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum. Ayrıca yama, orjinal bir Messenger exe'sine uygulanmalıdır. Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir > Onar işlemini uyguladıktan sonra yamayı bir kez daha uygulamayı deneyin.

M3eX 15 Kasım 2007 23:51

Merhaba Bilgisayarıma Format attım.ve Hangi Sürüm olduğunu dahil bilmiyorum :D Coklu Oturum acmaya ihtiyacım var Yardımcı olabilirmisiniz ?

ahmed 16 Kasım 2007 20:16

Alıntı:

M3eX adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 816767)
Merhaba Bilgisayarıma Format attım.ve Hangi Sürüm olduğunu dahil bilmiyorum :D Coklu Oturum acmaya ihtiyacım var Yardımcı olabilirmisiniz ?

https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=11958&d=1194373249

boozey 19 Kasım 2007 21:03

Tesekkürler açiklamalar için. Gerçekten bu son hali süper olmus. Yanda uygulamalari görebilmek harika.

Sympho 12 Aralık 2007 14:48

Merhaba, ben eklentiyi indirip kurdum, yalniz "kişisel iletim, resmim" felan hepsi gitti, hiçbiri yok. :S

mystrous 3 Ocak 2008 13:18

kaldirgimiz butonlari sonradan eklemek istersek ne yapmamiz gerekiyor arkadaslar...

DehanTürkay 5 Ocak 2008 23:08

pencere seçeneklerinden sonra kurulumda yama donup kalıyor ????

Fırtına 22 Ocak 2008 15:38

Alıntı:

mystrous adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 886184)
kaldirgimiz butonlari sonradan eklemek istersek ne yapmamiz gerekiyor arkadaslar...

Kaldırdığınız şekilde o butonlardaki seçili olan işareti silin yeterlidir, sadece eski işlemelere dönüp geri gelmesini istediğiniz butondan işareti kaldırın. yada yamayı komple kaldırıp ilk açtığınız ekranda sonra yeniden ayarlayın...

Alıntı:

DehanTürkay adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 888917)
pencere seçeneklerinden sonra kurulumda yama donup kalıyor ????

Yamanın donması muhtemelen sizin MSN Messeger'ınızı tamamen kapatmamanızdan dır... Bilgisayarınızın görev çubuğunda bulunan yeşil MSN Messenger simgesine sağ tıklayıp ''Çıkış'' yapın ve yamayı tekrar deneyin...

XL1 26 Ocak 2008 15:34

Öncelikle selamlar arkadaşlar,

Windows Live Messenger 8.5 versiyonunda Paylaşım Klasörünü bu A-Patch ile nasıl silebiliyoruz, diyelim sildik, A-Patch 'ı kaldırırsak Paylaşım Klasörü tekrar çıkarmı?

Paylaşım Klasörünü;

regsvr32 -u "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\fsshext.8.5.1302.1018.dll"

Bu kod ile silebiliyoruz ancak Windows Live Messenger 'a girişte tekrar yüklüyor bir çare arıyorum yardımcı olursanız minnettar olurum?

Teşekkürler.

Fırtına 26 Ocak 2008 15:46

Alıntı:

XL1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 912565)
Öncelikle selamlar arkadaşlar,

Windows Live Messenger 8.5 versiyonunda Paylaşım Klasörünü bu A-Patch ile nasıl silebiliyoruz, diyelim sildik, A-Patch 'ı kaldırırsak Paylaşım Klasörü tekrar çıkarmı?

Paylaşım Klasörünü;

regsvr32 -u "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\fsshext.8.5.1302.1018.dll"

Bu kod ile silebiliyoruz ancak Windows Live Messenger 'a girişte tekrar yüklüyor bir çare arıyorum yardımcı olursanız minnettar olurum?

Teşekkürler.

Arkadaşım aynı konuyu birden fazla yere cevap yada başlık halinde açarsanız size yardımcı olamamız bile zorlaşır.

Buraya açtığınız konuya ve şuanki cevabınıza hepsinden önceki konunuzda çözümü anlatmıştım oysa ben...

XL1 26 Ocak 2008 15:48

Hocam, çözüm bulamadım o şekilde biraz ayrıntılı ve net çözüm arıyordum kusuruma bakmayın.

nazlıcan 1 Şubat 2008 13:30

Alıntı:

REAL MARDİNLİ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 919561)
GÜZEL BİR PROGRAM HERKESE TAVSİYE EDERİM.TSK...(Y)

peki bana yardım edermiisiniz ben ben bir türlü windows live messengerin türkçe sürümünü bulamıyorum
:*(

Saat: 20:38
Sayfa 1 / 3

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık