![]() |
Stuffplug'ın güncel versiyonunda böyle bir özellik varmış sanırım ama bilgisayarımda çok fazla msn eklentisi var, yeni stuffplug ın da eskisi kadar yararlı olduğu söylenemez yani gereksiz gördüğüm için kurmadım, msn mailbox ı firefoxla açmanın alternatif bir yolu varmı? |
Firefox>araçlar bölümünden varsayılan tarayıcıyı Firefox 'olarak ayarlayın. |
Alıntı:
|
Alıntı:
yardim edin rkadaslar :*(:*(:*( |
Alıntı:
StuffPlug 3 BETA (Windows Live Messenger uyumlu) Kurduktan sonra StuffPlug 3 > Ayarlar > Genel > "Tüm URL'leri varsayılan tarayıcıda aç" seçeneğini işaretleyin. |
Stuffplug'dan başka bir şekilde henüz mümkün değil diye biliyorum bu. Ben de baya bir araştırmıştım... |
Alıntı:
Alıntı:
tekrar tesekkurler |
Alıntı:
|
Yokmu bunun çaresi arkadaşlar? stuff dan başka :( |
Alıntı:
|
2009 kullanıyorum kutuya bastığımda login ekranı kalıyor tekrar adresi yazmak zorunda kalıyorum. MSN 2009 da özel bir ayarı var mı? |
Alıntı:
|
Bu arada varsayılan tarayıcı firefox ve değiştirmek istemiyorum firefoxda açılsın istiyorum. Stuff bu işe yarıyor ama stuf kullanmak istemiyorum. |
Şu an sistemimde Firefox 3.0.11 ve Windows Live Messenger 2009 kurulu, bir de Messenger Plus!. Windows XP kullanıyorum. Varsayılan tarayıcım Firefox ve WLM'deki E-posta gelen kutusu sembolüne tıkladığımda Firefox'ta açılıyor sayfa. Firefox'u ve WLM 2009'u yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. StuffPlug, eskiden bu özellik için gerekli bir eklentiydi. Artık güncel sürümü yok. |
bende iş yaramıyor şuan Firefox 3.5.1 yüklü ayrıca sürüm 2009 14.08064.206 windows live messenger firefoxdan girince şifre istiyor internet explorerdenn girince direk şifre istemeden giriş yapıyor |
Denetim Masası>Program Ekle/Kaldır>Windows Bileşeni Ekle/Kaldır Yeni bir pencere açılacak. Internet Explorer'i kaldırın ve "İleri" deyin. |
mns de gelen mesajlarımı ve davetlerimi göremiyorum firefox çöktü diyor açılmıyor mesajlarımı görmem lazım ne yapmalıyım |
Alıntı:
sorun cok basit gibi.ben hallettim.araclar/int.secenekler/programlar/varsayılan web tarayıcısı/secenegindeki varsayılan web tarayıcısı olsun secenegini tıklayıp uyguluyoruz.bu kadar basit.bundan sonra rahatlıkla girebiliyoruz.bendeki sorun böyle halloldu.belkide sizinkilerde aynı olur |
e-posta direk açılmıyorsa bakın arkadaşlar internet seçeneklerinden programlar/varsayılan wep tarayıcısını explorer olarak varsayılan yapın O KADAR.Herşey düzelecektir emin olun.BASİT:) |
bakın simdi arklar ilk önce gelen kutusuna tıklayın gelen linki kopyalayın firefoxdan bi site acın onun icine yapıstırın o link orada acık olmus oluyor |
Oku Msn Açıyorum Gelen Kutusuna Tıklıyorum Hiç Bir Şey Olmuyor Gelmiyor Bu NeDir YHa |
arkadaşlar msn 2011 kullanmadan live mail kullanma şansımız yok mu? |
boş beyler bende bole bi sorunla karsılastım ama bn cozdum msn yi silip yndn uklion sonra breaterast a girin ve ordan sonra cıkıp msn den girin ve tmm demektir |
off yha nıye açamıyorum çok lazım lütfen yardım edin arkadaslarr yhaa!!! :(( |
msn gelen kutusu açılmıyor yardım istiyorum |
arkadaşlar gelen kutuma internetten de girsem sayfa görüntülenemiyor diyor ne yapmam lazım |
of giremiyorum çok lazım bana da of birisi söylesin ?? |
selam arkadaşlar |
Slm |
| Saat: 21:18 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık