MsXLabs
Sayfa 1 / 2

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Messenger'da kişiler eklenmiş görünmüyor... (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/293466-messengerda-kisiler-eklenmis-gorunmuyor.html)

NeutralizeR 24 Aralık 2009 22:52

Birkaç aydır üyelerimiz tarafından sıkça sorulan bir soru.

"Arkadaşımla birbirimizi kişi listelerimize eklemiş olmamıza rağmen 'Gizlilik' bölümünde 'Sil' seçeneği aktif. Sebebi nedir?"

Windows Live Messenger hizmetinde genel bir sorun olduğunu düşünmekteyiz. Henüz Microsoft ya da başka bir kaynak tarafından bu durum doğrulanmadı ancak hemen herkeste bu problem söz konusu. Daha fazla bilgi edindiğimizde sizlerle paylaşacağız...

eXeLLanC 25 Aralık 2009 17:15

evet maalesef bu sorunu bende yaşamaktayım. En kısa zamanda umarım bir açıklama yapılır...

DistinguisheD 27 Aralık 2009 18:42

Aynı Sorun bendede var :S

Bugün Farkettimde Öyle 2-3 Arkadaşım Msnden Beni Ekledi
Ama Bana Teklif Gelmedi Msndede Görünmüyorlardı
Daha Sonra Ekrana Konuşma Penceresi Geldi. Orda Bu Kişiyi Listenize Eklemek İçin Tıklayın Yazıyordu..
Ekleyen Bana Yazmazsa Benim Haber Olmuyor Yani

Neyse bekleyelim görelim

Teşekkürler..

DistinguisheD 28 Aralık 2009 15:09

araçlar > şeçenekler > gizlilik bölümünde
başkaları beni kişi listelerine eklediklerinde beni uyar yazan yere işareti koyulu olsun sorun kalmıyor. ben çözdüm kendi sorunumu

kolay gelsin..

NeutralizeR 28 Aralık 2009 17:00

Alıntı:

DistinguisheD adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1628631)
araçlar > şeçenekler > gizlilik bölümünde
başkaları beni kişi listelerine eklediklerinde beni uyar yazan yere işareti koyulu olsun sorun kalmıyor. ben çözdüm kendi sorunumu

kolay gelsin..

Varsayılan olarak bu seçenek zaten işaretli oluyor, üstteki "Yalnızca İzin Verilenler listemdeki kişiler durumumu görüntüleyebilir ve bana ileti gönderebilir" seçeneği işaretli olduğunda.

DistinguisheD 28 Aralık 2009 17:54

ßende İşaretli Değildi. Arkadaşım Söyledi Bende Onayladım Şuan Bir Sorunum Yok.
Ama Bu konununda Takipçisiyim :)
Kolay Gelsn..

Microsoft 7 Ocak 2010 11:47

Sorun Halen Devam Ediyor...

NeutralizeR 7 Ocak 2010 11:58

Alıntı:

Microsoft adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1645895)
Sorun Halen Devam Ediyor...

Microsoft bilinçli bir değişiklik de yapmış olabilir. Bu kadar zaman geçmesine rağmen durum geçerliliğini koruduğu için Gizlilik ayarlarıyla ilgili bir uygulama olma ihtimali yüksek görünüyor...

Misafir 7 Ocak 2010 21:34

Msn sanırım artık silenleri görmemizi istemiyor. Belli bir tarihten itibaren (tarih tam ne bilmiyorum ama 2-3 aydır sanırım) eklediğimiz insanlarda " sil " butonu direk aktifken, eskiden eklediklerimizde hiçbir şekilde aktif olmuyor. (silseler bile!!) Konuyu windows supporta mail atarak sordum. ve saçma sapan cevap aldım. Msn de silenleri ve bloklayanları görmek mümkün değilmiş, ama bir insan bir ara sürekli onlineken artık hep offline sa onun beni engellediğini anlayabilirmişim. Hay Allahım Yarabbim. Ben de silenleri yıllardır görebiliyoruz, bu yeni mi diye cevap yazdım, bakalım.

Bu arada sizde de oldu mu bilmiyorum. Dedim ya yeni eklenen insanlarda " sil" sürekli aktif diye. Geçen hafta bir gün bakarken aktif değildi "sil" butonu. ki bu insan listesinde olduğumdan emin olduğum biri =) ama ertesi gün gene aynı şey devam etti. Windowsta oynuyor kafasına göre galiba, tam bir açıklama gerekmez mi anlamıyorum.

Ve silenleri görmemizde ne gibi bir sakınca var bunun privacyle ne alakası var, adam silmiş işte. ah bir anlasam.

Misafir 8 Ocak 2010 20:10

bende mail attım ve aynı şekilde saçma sapan cevaplar aldım önce plus'ı kaldır diye başladılar.sanırım bizim gördüğümüzden onların haberi yoktu ve kendilerinden kaynaklı bir sorun olduğuna hala inanmamaktalar buna inanırlarsa çözüm bulcaklarınada eminim

erd_drknght 10 Ocak 2010 01:56

bende önce o da beni kişi listesine eklemiş gözüküyordu ertesi gün ekli değil gözükmeye başladı halbuki ekliyim

bakalım bu sorun çözülecek mi engelleyenlerin gözükmemesi olayına hak veriyordum bende ama silenlerin de gözükmemesi gibi bir duruma gerek yok

Misafir 11 Ocak 2010 23:15

Aynı sorun bende de oluyor. Sanıyorum ki bir problem var. Sanıyorum ki, bazı kişileri ekleyince, seni kabul etmese de online görebiliyosun. Muhtemelen o kişiye teklif penceresi gelmiyorsa. Ve o kişiye mesaj yollayabilirsin

Veya windows live spaces'in biraz değişmesi nedeniye, bazı teklifler oradaki profil sayfasında çıkıyor messenger'dan ziyade

Messenger ile Windows Live Sayfaları tam bağlantılı oldular sanırım.

Veya bir kişi gerçekten kabul etse bile PRIVACY'de Sil bölümü aktif. Sönük değil. Fakat PRIVACY'de şaşırmalar da olması tuhaff bence.

xXx_MuSTy_xXx 12 Ocak 2010 18:51

Ne zaman düzelcek bu ya artık yapılsın .S

KaNKaWaReZ 12 Ocak 2010 19:56

Bu Sorunu Hiç Kimse Takmasın. Belkide En İyi Arkadaşlarınız Sizi Silmiş Olsada Üzülmeyin..

Eski MSN Adresim Şikayetten Dolayı Hotmail Girişi Engellediler. Alternatif MSN Adresimi Oturum Açtım Bütün Kişileri Aktardım Hala Ekli Değil Gösteriyor Sorunsuz Olarak İletişim Kurabiliyorum..

Sonuç;
http://img231.imageshack.us/img231/5946/msnnn.png

Windows Messenger'da Denedim Sorun Aynı
Windows Live Messenger 8.5'te Denedim Sorun Aynı
Windows Live Messenger 2009'da Denedim Deniyorumda Sorun Aynı..

Misafir 12 Ocak 2010 21:36

arkadaşlar neden hala sorun devam ediyor ki? Çok gıcık bir durum..
Arkadaşlar beni ekliyor fakat msn de ekleme davetiyesi almıyorum fakat ebuddy yada iphone ile girdiğimde alıyorum. ve sorunsuz konuşuyorum. Ama ebuddy den yada diğer aygıtlardan girmek istemiyorum.

s3ckin 14 Ocak 2010 10:24

bu sorun malesef 2 yildir var fakat kimse farkinda degildi. 2 yil once sormustum cozum bulunamamisti.

Lost 14 Ocak 2010 15:59

Bu sorun sanırım messenger discovery yuzunden oldu :)

Teamoore 14 Ocak 2010 16:40

Şu an bende senin gibi düşünüyorum AnkaWaReZ. Aslında çok kafaya takılacak birşey değil. Geçen gün yardımların sayesinde rahatlamıştım ben. Pozitifliğin keşke hepimizde olabilse:)

Messenger Discovery de messenger'ı baya karıştırıyor galiba.

Lost 17 Ocak 2010 19:46

Messengerdiscovery engelleyenleri bile söyluyordu nerdeyse silenleri anında gösteriyordu buda birilerini hoşuna gitmedi sanırım son ver microsoft ben böle dusunuyorum ya da baska sebepler artık :D

qwertyu120 19 Ocak 2010 14:49

bu durumu paraya dökebilirler onun için bizim görmemizi istemiyorlardır belkide.

Teamoore 19 Ocak 2010 15:44

Muhtemelen microsoft discovery gibi programlarla silme engelleme gibi durumların görülmesini istemiyordur dediğiniz gibi. Aslında kendi açılarından haklılar. Bu gibi durumların bilinmez olması daha iyi. İnsanın psikolojisi ve rahatlığı için de iyi. Ne olursa olsun demek lazım.

alemcii74 28 Ocak 2010 20:57

WLM da Yeni ekledim herkes gizlilikde beni silmiş gözukuyor

Arkadaşlar sorunu çözemedim gitti. Msnime kişi eklıyorum gizlilikten bakıyorum beni silmiş gozukuyor. dedım ılk baslarda silmiştir es geçtim. ama sorun her ekledım kişide aynı gözükünce, baska adres aldım kendımı ekledım kontrol ettım yıne sildi gözüküyor.

başka bılgısayarda denedım sorun aynı. başka sürüm denedım sorun aynı. sorun nedır arkadaslar yardımcı olurmusunuz ?

gizlilikden kişi ismine tıklıyorum sil aktif oluyor. plusdan kişi listesi temizleyecisinde kişi listenizde yoksunuz yazıyor

_KleopatrA_ 28 Ocak 2010 21:02

konunuz taşınmıştır sitede aratmadan konu açmayınız lütfen:)

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1623321)
Birkaç aydır üyelerimiz tarafından sıkça sorulan bir soru.

"Arkadaşımla birbirimizi kişi listelerimize eklemiş olmamıza rağmen 'Gizlilik' bölümünde 'Sil' seçeneği aktif. Sebebi nedir?"

Windows Live Messenger hizmetinde genel bir sorun olduğunu düşünmekteyiz. Henüz Microsoft ya da başka bir kaynak tarafından bu durum doğrulanmadı ancak hemen herkeste bu problem söz konusu. Daha fazla bilgi edindiğimizde sizlerle paylaşacağız...

^cevabınız.
Alıntı:

alemcii74 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1672882)
Arkadaşlar sorunu çözemedim gitti. Msnime kişi eklıyorum gizlilikten bakıyorum beni silmiş gozukuyor. dedım ılk baslarda silmiştir es geçtim. ama sorun her ekledım kişide aynı gözükünce, baska adres aldım kendımı ekledım kontrol ettım yıne sildi gözüküyor.

başka bılgısayarda denedım sorun aynı. başka sürüm denedım sorun aynı. sorun nedır arkadaslar yardımcı olurmusunuz ?

gizlilikden kişi ismine tıklıyorum sil aktif oluyor. plusdan kişi listesi temizleyecisinde kişi listenizde yoksunuz yazıyor

Misafir 31 Ocak 2010 04:17

arkadaşlar şimdi aynı problemler bendede var fakat başka biri seni eklediğinde gizlilikte sil yazısı aktif olmuyor bilginize.

KaNKaWaReZ 31 Ocak 2010 09:14

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1675221)
arkadaşlar şimdi aynı problemler bendede var fakat başka biri seni eklediğinde gizlilikte sil yazısı aktif olmuyor bilginize.

Eee Sonuç ?
Beni Eklediğinde Sil Aktif Gözükmüyor
Karşı Tarafta Sil Aktif Gözüküyor
En İyisi Karşı Tarafa Sorabilirsin Aktif mi, Aktif Değil mi Diye :)
(Diğer MSN'de Denedik Eşit Olarak Sil Aktif Gözüküyor)

Teamoore 4 Şubat 2010 18:51

Demek ki artık herkes birbirini sileduruyor msn'de:) Veya şaka bir yana genel bir problem var bizim adımıza problem. Tek belli olan şey, kuşkulanmamıza gerek yok biri bizi sildi mi diye...

durnaloglu 11 Şubat 2010 11:04

slm ben eski msn deki gibi online kişilerin sadece msn adresleriyle gözükmesini istiyorum bu yeni windows live messenger da kişilerin yazdıkları sözler falan gözüküyor sadece kendi msn adları ile görme imkanım varmı varsa nasıl oluyor açıklar mısın?

Lost 21 Şubat 2010 00:29

Bu konu ile ilgili hiç bir gelişme yokmu arkadaşlar :S

_KleopatrA_ 21 Şubat 2010 00:31

Alıntı:

Lost adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1702839)
Bu konu ile ilgili hiç bir gelişme yokmu arkadaşlar :S

Olsaydı konudan devam edilerek bir paylaşım yapılırdı:)Ama siz takip etmeye devam ediniz.

Teamoore 21 Şubat 2010 15:24

Bir gelişme yok ama özellikle KanKaWaReZ diğer bazı arkadaşların dedikleri doğrudur. Konu bence onların dediklerinden ibarettir. Msnin yeni politikası olabilir. Hatalar olabilir. İçimizi rahat tutmalıyız.

Misafir 15 Mart 2010 17:02

zuppe_miss

yha bnmde msn mde ekLi oLan bir kişi çevrmdışı gözüküo Listeye ekLediqimde o kişiyLe konuştuqumda ekLi qözüküo fakt çevrmdışı. konuşma sayfasını kapattıktan snra Listedende msn siLinio :s anLamadm napmam Lazm cvb atarsanız seviniirm

NeutralizeR 15 Mart 2010 17:43

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1729264)
yha bnmde msn mde ekLi oLan bir kişi çevrmdışı gözüküo Listeye ekLediqimde o kişiyLe konuştuqumda ekLi qözüküo fakt çevrmdışı. konuşma sayfasını kapattıktan snra Listedende msn siLinio :s anLamadm napmam Lazm cvb atarsanız seviniirm

Windows XP kullanıyorsanız, Başlat > Programlar > Windows Messenger kısayolunu kullanarak Windows Messenger'da oturum açın ve ilgili kişiyi silip yeniden eklemeyi deneyin. Daha sonra WLM'de herhangi bir değişiklik olup olmadığını kontrol edin.

Şu mesajı da inceleyebilirsiniz:
MSN Hata Kodu 81000306 Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs

İlgili mesajdaki adımları izlemeniz sorunu çözmekte yardımcı olabilir.

Misafir 21 Mart 2010 00:56

ekledigim kişinin beni onaylayıp onaylamadıgını nasıl öğrenebilirim ?

seseİ aİs 24 Mart 2010 01:26

mrb arkadaslar bu olay msn plus tada oluyor kişi liste temizleyiciden ben beni silenleri görebiliyordum ama son zamanlarda bu olay bozuldu artik bende eklide olsa hem plusta hemde gizlilik ayarlarında beni silmiş gözüküyor ama ekli olup konusabiliyoruz

Teamoore 25 Mart 2010 20:35

Genel bir hata vardır. Veyahut o sileni aktif delete görüntüsünden anlama devri bitti.

Misafir 26 Mart 2010 21:22

arkadaslar beni msn den silip silmediklerini nasil görebilirim

arkadaslar beni msn den silip silmediklerini nasil görebilirim

Misafir 27 Mart 2010 22:08

Alıntı:

msnsil com

msn den kimler silmiş ,ve engellemiş bilmek istiyorum.

aleyna_123 6 Nisan 2010 16:05

internet sorunu

bende bilmek istiorum bir msn oluşturuom dakkada çalınıo:@

Teamoore 6 Nisan 2010 19:09

Bir düşmanın varmış daimi olan ki anında çalınıyor. Ama konuyla ne alakası var bu çalınmanın

Misafir 17 Nisan 2010 19:05

Çok acil..

Benim genel olarak bir sorunum yok , fakat dün yanlışlıkla sildiğim msn adresini tekrar eklediğimde o açık olduğu halde bende çevrimdışı görünüyor ben ise onda çevrimiçi. O bana yazmazsa yazamıyorum , üstte kişi listenize ekle uyarısı var ama bastığım halde işe yaramıyor. Anlık ileti gönder , Çevrim dışı anlık ileti gönder şeklinde sekmelerde yok sadece e-posta gönder yazıyor. Gizlilik ayarlarında ise engelli listemde ekli değil izinli listemde ekli fakat sağ tıkladığımda kişilere ekle,engelle,sil sekmelerinin üçüde aktif. Burdanda kişilere ekle diyince bir işe yaramıyor.Yardım ederseniz sevinirim..Çok acil o yüzden herşeyi yazdım

Teamoore 18 Nisan 2010 18:30

Bence o seni silip tekrar eklemeli

HaCeTTePeLi 22 Nisan 2010 21:08

Kişi Listemdekiler Bana Yazdığında Ekli Olmadıkları Uyarısı Alıyorum

Kişi listemde oldukları halde üstte uyarı olarak kişiyi ekle ibaresi çıkıyor. Sorun hakkında çözümü olan varsa cevaplarsa sevinirim, kolay gelsin...

http://img717.imageshack.us/img717/483/83374065.jpg

jaws 1 Mayıs 2010 00:04

sorun bazılarında olup bazılarında olmadıgı için kaynagı bilinmiyor ama yakın bi zamanda microsoft açıklama yapacaktır.

Misafir 4 Mayıs 2010 17:38

msn den bikaç kişi silersen o kişiyi tekrar ekleyeblrsin

jaws 6 Mayıs 2010 20:39

ekli olan kişiler gözükmüyor :S burda ki çözüm yollarını deneyim önce

cenkce 7 Mayıs 2010 17:47

msnde sildiğim benim silmiş gözüken veya gözükmeyen hangisini silersem sileyim 1 yada 2 günn sonra hepsinden tekrar kişi sizi ekledi diye yeni eklemişer gibi toplu geri geliyor çözüm nedir.

KaNKaWaReZ 7 Mayıs 2010 19:09

Alıntı:

jawsI_SnoVBroSs adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1771838)
ekli olan kişiler gözükmüyor :S burda ki çözüm yollarını deneyim önce

Alıntı:

cenkce adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1772203)
msnde sildiğim benim silmiş gözüken veya gözükmeyen hangisini silersem sileyim 1 yada 2 günn sonra hepsinden tekrar kişi sizi ekledi diye yeni eklemişer gibi toplu geri geliyor çözüm nedir.

Bu Sorun Nasıl Oluştu ? MSN Eski Sürümden Yeni Sürüme Geçiş Yaptıktan Sonra mı Oldu ?

MSN Kişi Listesi Önbelleği Temizlik Yaparak Deneyin

Gizli Klasörü Açın Aşağıdaki Dizini Takip Edin
Alıntı:

C:\Documents and Settings\Windows Oturum Adı\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts

Daha Sonra İçindeki Bütün Dosyaları Silip MSN Oturum Açmayı Deneyiniz.

Sorun Devam Ederse
Bir Kez Daha MSN'yi Sistemden Kaldırıp Yeniden Kurunuz
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım?

MSN 8.5
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html
Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili

1 Kez Oturum Açıp Kapatın

Yeni Sürüme Geçmek İsterseniz Üstüne Kurabilirsin
Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726)

İster 8.5 Kullanılabilir İsterse 2009 Model MSN :skull:

veygun 9 Mayıs 2010 13:09

Bir ara bendede aynı sorun oluyordu, şimdi sorun yok.
Kolay gelsin.

cenkce 16 Mayıs 2010 18:42

msn de sildiğim kişiler her açtığımda sizi ekledi diye yeniden geliyor

msnde 100 e yakın kişi sildim msn yi her açtığımda o kişler yeni biri eklemiş gibi
uyarı geliyor iptl etmekten bıktım ayrıca lstem kabarık o hiç görüşmdiğim iş için eklenen kişilerden kurtulamıyorum yardım edin...

jaws 19 Mayıs 2010 19:58

gizlilik bölümünde kutucuk işaretli degilmiş nasıl farketmedim :S sonunda düzeldi.

Saat: 13:22
Sayfa 1 / 2

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık