MsXLabs
Sayfa 1 / 29

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Kahve Molası (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/)
-   -   Biz Bize / Sanal Günlük (https://www.msxlabs.org/forum/kahve-molasi/318-biz-bize-sanal-gunluk.html)

Misafir 27 Eylül 2005 11:25

Biz Bize / Sanal Günlük

Merhaba,

Forum günlüğümüz devam ediyor yine.. Biz bize ve bizimle birlikte olmak isteyen herkese..
Neler yaptık..?
Hayat nasıl gidiyor..?
Nasılız..?
Kısaca günlüğümüz işte.. Kaptanın seyir defteri gibi..

İyi paylaşımlar..

:)

Misafir 27 Eylül 2005 19:36

Çok sıkıcı oLmakla birlikte oLdukca yoğun bir gün geçirdim.. Ama yinede iyi hissediyorum.:wave:

Misafir 29 Eylül 2005 09:09

Günaydın Günlük,
Kronik 1 yorgunluk yaşıyorum.. Alışageldiğim düzenden çıktığımdan bu yana darmadağın 1 profil çizmemek adına verdiğim uğraş beni yıpratıyor..
Neyse yeni 1 gün, yeni 1 başlangıç demekmiş.. Hayırlısı.. Ya nasip diyerek başlar zanaatkar sanatına.. Rastgele der balıkçı.. Benimse düsturum;
" Görelim bakalım Mevlam neyler..? Neylerse güzel eyler.."
Burada olduğunu biliyorum, sonra 1 ara yine görüşürüz günlük..

Misafir 29 Eylül 2005 13:34

Hastalık İle Güne Merhaba

Öksürük, Titreme, Burun Akıntısı.. Anlaşıldıki Hasta Olmuşum Sağlık Ocağını Ziyaret Etmem Gerekiyor..

CrasHofCinneT 30 Eylül 2005 13:43

Teşekkür Ederim DiVa! Doktorsuz Günler Geçiriyorum Monotonluğun Bile Monotonluğunu Yaşıyorum Ne Olursa Olsun Çıkacam Dışarı Verecem Kendimi Börtüye Böceğe :P Rahatlıyacağım Biraz Hem Hastalık Nedirki... LoRd'a İşlermi :msn_party Az Forum'a Takılalım Dolambaşlı Olarak Çıkacam Dışarı..*-) Kibrit Suyu Dökün Dibime. ;)

Haberler, Spor Galatasarayın Başarısızlığı, Fenerbahçe ve Beşiktaşın Başarıları, Pazar Günü Avrupa Birliği Sürecinde İplerin Gerilmesi Diğer Haberler İzle Öğren Dur Aslında Kötü'de Değil Hani Güncel Takılıyoruz.. 8-|

CrasHofCinneT 1 Ekim 2005 22:33

Ne Sıkıcı Birgün.. Gün Değil Cevabı Belli Sorular İle Yaşamak Sinirlendiriyor Asılması Zor Darbesi Kalıcı İşler Yapmak İçin Yada Yaptırılmak İçin Bekliyorum Direnişe Giden Yok En İyisi Kendi Mektebim'den Ayrılıp Biraz Karışık İşler Yapmak Hoş Olur Laf Koyup Arkasında Kalmak Çok Güzel Bugün Sanal Günlüğe Normal Ruh Halimi Yazıyorum Rakıya Meze Olan Sizler 10 İle Çarpılıyorsun Ne Diyorum Demiyorum Önemli Değil Benim Keyfim Belli Değil Ramazan Ayı Geliyor Biraz Sakin Olalım Oda Ne!! Dolunayda Süzülen Askerler Görüyorum 4 Nala İlerleyen Off Offf Veledi Name Bu Allah Allah Sesi İle Çelik Miferi İle Çarpışıyor Kendisiyle Hayat Ruh Halimi Sıkmaya bAşladı Feth Etmem Lazım Şeyler Var Hedefim Belli Sanal Günlüğe Döktüm İçimi Yeah..

Sanki Evrensel Bi Semponiii. :D

Misafir 6 Ekim 2005 01:16

Ders Üstüne Ders Sıkıntılıyım Biraz

Ramazan Ayının Girmesi İle Bir Takım Baskı Ve Eksiklik Hissetmeye Başladım Yorgun Ve Düzensiz Bi Biçimde Olduğumu Anlamadım Aşka Paydos ve Düzene Go Dedim Hatıraların Önemsiz Olduğunu Ve Durmadan İleriye Bakılacağını Bugün'den Yarına Hazırlık Yapacağımı Anladım Ancak Bunları Yaparken Kişiliğimi Kaybetmekle Yüzyüze Geldim Katı Olmak Gereksiz Duygusal Ve Herzamanki Gibi Olmak Gerektiriyor Bu Hayat Sadece Ders Üstüne Ders Alıyorum Ve Asla Suistimal Edilmeyecek Konuları Gözden Geçirilmesinin Zamanı Geldiğini Anladım...

Misafir 6 Ekim 2005 08:10

Sevgili günlüğüm sana tekrar kavuştuğum için sevinçliyim:...

Bu sabah erken makinama yol verdiğim zaman allah şükür dedim bu sabah da sitemizde yeni bir rekor kırılmış gene >> çevrim içi rekoru hemde tastamam 406 kişi dile kolay sabahın köründe 406 kişi inanamadım ne diyelim YÜCE ALLAH'ım DAHA FAZLALARINI NASİP ETSİN .....AMİİİN

Bu dua'mı acabaaa Admin'im de duyuyor mu dersin....? Konu başlığından anlaşılacağı gibi "BİZ BİZE" eğleniyoruz da.....!

Misafir 6 Ekim 2005 09:25

Günaydın

Günaydın MsXLabs... Herkese İyi Günler Diliyorum Gönlünüzce Geçsin Bugününüz Güne Başlıyoruz... :msn_party

Misafir 7 Ekim 2005 11:41

Günaydıııın msxlabs günaydın ...: ne günaydını öğle oldu yahu bu gün güzel gideceğe benzer de tek sıkıntım sitem çalışmıyor ve halen rekor 406'da biz buna layık değiliz değil mi....? yeni yüzler, yeni düşünceleri sabırsızlıkla bekliyorum :::... bu hepimizin hakkı....!

"COMING SOON..." yazısınıdan bıktım artık...! 404 daha anlamlı olurdu...!

Misafir 7 Ekim 2005 17:07

Sistem Kurulumu

Geç Uyandım güne alışamadım 24 saat az gelmeye başladı 48 saat olsa daha iyi olurdu günler sistem kurulcak 1 günümü falan alır sanırım msxlabs'a dinç bi kafa ile takılmak isterdim ama işleride aksatmamak lazım bugün çalışma günümüz olsun eksiklerimi sanırım daha sonra tamamlarım ama günler daha uzun olsa veya yaptığım işi daha hızlı bitirsem rahatlarım hadi pc hadi ne yavaş ntfs ye dönüştürüyosun... :D

Misafir 8 Ekim 2005 14:15

Merhaba günlüğüm

Bu gün hafta sonu ve evdeyim ...
Hava yazdan kalma:... gene sitedeki yazı ve görüşleri okuyor varsa düşüncelerimi yazıyorum da :...
O ne altan.. gözüme 1 olay takıldı ama bir türlü değiştiremiyorum heyhat ( zaten mümkün değil de... hani bir denesek diyordum) bu gün Bu saate kadar yeni kullanıcı kayıdı yok acaba sebep ne...?:naughty:

Bu arada bu günlüğü okuyan bir vatandaş ekrana bir tık tık yapsa veya ekranı 2 elli ile kavrayıp bir tesyüz sallasa diyorum beeeelki şu kullanıcı Rekoru ( 406 ) takılmıştır da yeni rakkamı gösterir ne dersiniz...? :rofl:

Size iyi günler bol güneşler vaadimle ayrılıyorum ama yarın gene burdayım .... :smiley9: Çünküüü bu günlüğü çooook seviyorum inanın bu sayfayı açandan da allah razı olsun

Alex_Taylor 8 Ekim 2005 14:55

Günaydın Günlüğüm...
Bugün Msxlabs da ki İkinci Günüm ....
Bugün Elimden Gelenin en iyisini Hatta Gelmeyeni de Yapmaya Çalışıcam
Duydumki Bugün Açılış Günümüz VARmış Herkesi AÇılış Günümüze Bekliyorum :)

Misafir 8 Ekim 2005 16:29

Börek

ThinkerBeLL Börekler Açacakmış Bana, İftarda Doğrumu Yanındada Çay varmış Geş Ablana Diyo :smiley9: ....

Börekler Açacanmı Bana ThinkerBeLL :P

NeutralizeR 8 Ekim 2005 18:08

:|
Yüksek dozda açlık hissine sahibim...
:-#

Misafir 8 Ekim 2005 18:13

Alıntı:

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı
ThinkerBeLL Börekler Açacakmış Bana, İftarda Doğrumu Yanındada Çay varmış Geş Ablana Diyo :smiley9: ....

Börekler Açacanmı Bana ThinkerBeLL :P

Hadi gel.. Birlikte yapalım iftarımızı.. Önceden deseydin börek elbette açardım ama, olmadı yarın akşam.. Ne dersin..?

Kenshin 9 Ekim 2005 06:30

Benim cok uykum var ama kımse benı dınlemıyor ya kım cıkarmıs su onlıne oyun denen hastalıgı hey Allah ' ım yaaa valla forumun tadını cıkarmaya baslamayı dusunmek ıstıyorum ama goz kapaklarımın agırlıgı benım bunu yapmamı engellıcek sanırım off off uykusuzluk zaten ev sahıbı ıle basım dertte. neyse ben gezınmeye forumun msxlabs topraklarında ucra bı yerlerde uyuyakalırsam eger lutfen ustumu bırısı ortsun usumeyeyım.

caglayannet 9 Ekim 2005 21:58

vallahi gün bitiyor ama bizde bitmiş durumdayız sabah gel pc nin başına gec aksamın son saatleri yani gece 12 de eve dogru yola cık ..................

Kenshin 9 Ekim 2005 23:59

:^) Canım cok sıkılıyor etrafımda bırcok ınsan var hepsı bırseyle ugrasıyor kımı erkek arkası ıle kımı kız arkadası ıle msn de konuyor ıı oyun oynuyor kımıde muzık dınlıyor ve ben onları ızlıyorum. icimden ne konusmak ne okumak nede baska bı ıs yapmak gelıyorsadece etrafıma bos bos bakınıyorum. off off canım cok sıkılıyor

koraykim 10 Ekim 2005 00:24

Selamlar yurdumun güzel insanları ;-) bugünüm bayağı bi stresli geçti ama sonunda günü bitirip diğer güne geçtik :D saat şuan (00:22) herkese iyigeceler ayrıca günaydınlar diliorum k.i.bakın byee...

heartless- 10 Ekim 2005 10:23

biraz geç de olsa güne merhaba dedim klasik pazartesilerden birini yaşıyorum yine. umarım böle devam etmez....

melish 10 Ekim 2005 22:02

Bugün arkada$ımı getirdim ewe parti yapmaya..Yiyecekler felan depolandı sabaha kadar uyumak yok dedik bakalım ne olacak en ba$ta onu ağlattım aslında ama suçlu ben değilim gerçekler acı weriyor hayat i$te 1de $arkı koydu oooffff...

Misafir 12 Ekim 2005 21:31

Merhaba Günlük,

Çok yorgunum.. Çok uykum var.. Çok işim var.. Tatil yapmak istiyorum.. Ve sadece uyumak istiyorum..
Neyse..
Gidiyorum buralardan.. Dönüyorum durmadan..
Ya da ;
Yolcudur Abbas.. Tutsanız durmaz..
Görüşürüz günlük..
Hoşçakal, ama bugün için..
Yarın kısmetse yine beraberiz..

melish 12 Ekim 2005 21:45

Sawunmasız duygular içindeyim bekleyiş we özlem çekiyorum dön artık dönnn...........

Misafir 14 Ekim 2005 10:07

Ah ah... ki ne ah taşınıyorum..... nerden mi tabii ki dükkandan .... siz nerden zanettiniz ?... dünyadan mı ?... siteden mi ?... yok daha kararlıyım .... sizlerleyim bırakmaya da hiç niyetim yok ...! :smiley9:

lebis 14 Ekim 2005 13:31

güzel bir gün

günüm güzel başladı ktü bir hastalık haberinden sonra iyi haberlerle günümü güzelleştiren herkese selam kokulu öpücükler:smiley32:

djwerrt 15 Ekim 2005 01:25

bugüüünnn resmine dokundum beenn öptüüüüm yineeee yineeee...

bugün üni'ye gittim geldim iftar dı falan yine gceyi ettik ve burdayım şuan...nette tek haşır neşir olduğum en güsel yegane sitedeyim...

BUGÜN DE O'NU ÇOOOK ÖZLEDİMM..

AngeLus 15 Ekim 2005 18:03

hayrettir Ki bugün uyumadım gündüz genelde uyur gece takılırım gece de uyumadım yani 24 saatin 21 i ni uyumadan geçirdim daha da uyksuuz kaldığım zaman lar oldu tabi.. rkor falan yapmaya çalışacam sanırm ya ne saçmalıom ben ya gene uykusuzlukdan Konuşuom İşte neyse Çok Konuşdum duramıom durdurun beni...
vıdı vıdı vıdı:-#

Misafir 15 Ekim 2005 18:16

Merhaba günlük 2 haftadan sonra ilk kez dün gece güzel uyumuşum. bugün saat 12 de kalktım. işe geldim o saatten bu saate kadarda bilgisayarın başındayım. acıktım birazda üşüdüm. Değişen birşey yok hep aynı . neyse inşallah daha farklı daha canlı bir günde görüşürüz günlük.:( :( :(

Misafir 15 Ekim 2005 18:34

Teselli Olmasada

Günlük İçten İçe Huzura Giriyorum.. Engel Olmaz İnşallah Kimse Bana Işık Saçmıyordum Saçacam Bundan Sonra Yeter Bi Şeyleri Değiştirdik Yeterli Olmadı Artık Her An Değişime Hazırlıklı Olacağım..

LoRd CrasHofCinneT

eda 15 Ekim 2005 19:01

ayyyyy... çok sıkıcı bi gündü yaa.. ama birazdan arkadaşlarla dışarı çıkıcaz... ;)

caglayannet 15 Ekim 2005 21:20

BİR GÜN DAHA BİTİYOR VE BİR GÜN DAHA YASLANIYOZ.BUGUN HER ZAMANKİ GİBİ AKIP GECTİ BUGÜN İLK İŞ CAFEDEN CIKINCA EVE GİDİP YATMAK.........

Misafir 15 Ekim 2005 23:05

Sonbahar ve Ben..

Neden hersey bu kadar rutin..? Neden hersey ve herkes aynı.. ? Neden benim duygularım her zamankinden daha yogun bu sıralar .. ? Sıkılıyorum sanırım gitgide yaşamaktan.Artık zevkli olan hiç bir sey kalmadı sanırım hayatta..Aslında düşünmüyor degilim sorun bende mi diye.Belkide hayatın güzel yanlarını göremedigimden bana sıkıcı geliyordur yaşamak.Zamanımın cogunu nette gecirdigimden mi bu rutinlik,sıkıcılık acaba..?
Her sonbahar bu gibi duyguları yasıyoum aslında,hep bir durgunluk...Hep bir sıkıcılık sarar içimi sonbaharda..Belkide kışın gelmesini,havanın soguyup herkesin bir yerlere kapanmasını sıkıcı buluyorum..Üşümeyi istemiyorum ama bundan kacamıyorumda..Neden hep bahar adına şarkılar cogunluktadır diye düşünmüşümdür..Neden hep yaz aşkları diye adlandırılırda,kış aşkları diye bir sey hatırlanmaz fazla..
Bana göre sonbahar aşkları daha agır gelir insana..Hem soguk hemde aşkı taşıyamaz insan..:D
Bu kadar bunalım yeter.Hava soguk olmasına ragmen sıcak kanlıyımdır.:) Soguk bütün bedenime hakim olsada kanıma söz geciremezler..Kaynar devamlı kanım..:P
Ve sana son sözüm günlük...Allah'ından bulasın..:P
Saygılar..:D

djwerrt 16 Ekim 2005 00:16

Bugün kılpayı maslakta bulunan opetteki patlamadan kurtuldum...5dakka sonra geçseydim maslaktan büyük ihtimal yaralıların arasında olurdum yada hasar gören araçlardan biri benimki olurdu.. Allah'a şükürler olsun sağsalim ewimdeyim...

Yaralananlara acil şifalar...

Misafir 16 Ekim 2005 03:36

ULa GünLük,, Sana "SevgiLi" Demeyeceğim Kusuruma Bakma Daha Samimi OLaLım İstiyorum Ben,, Bak HaLen Saatin Kaçı OLmuş Ben Ayaktayım, HeLe Bir Sor Niye..??? Hayır İşin Kötü Yanı Gecenin Bu SaatLerinde Birde DavuLcunun O Kart Sesini Çekiyorum, Herif Utanmasa Hip Hop Müzik EşLiğinde MiLLeti Sahura KaLdıracak... Uyuyamıyorum GünLük ve Uyumak İstiyorum..

djwerrt 16 Ekim 2005 05:46

bak günlük sabah oldu hala pc başındayım... ama sıkılıorumm..

Misafir 16 Ekim 2005 16:23

Sevgili günlük
bugün başıma gelenler şunlar:

1- Yaşlı bir teyze oğluna deli raporu çıkarmamı istedi. teyzeyi burdan deli raporu çıkmayacağına ikna edene kadar ben deli çıkıyordum. ( hemen araştırayım deli raporu çıkartıyorsak kendime bir tane çıkartayım.)

2- bir bey kendininde eşininde sigortası olmadığı halde 2 yaşındaki çocuğunun sigorta kaydı olduğunu idda etti. bende ona çocuk nerde çalışıyor dedim.( çalışma yaşı bayağı düşmüş anlaşılan)

3-bir delikanlı bana beşyüzbinlirayı gösterip bu ne kadar ediyor dedi . ne dediğini anlamadığım için bana kızdı.

4- bir bayan müşteri bana bisküvi ikram etti oruçluyum diyince hep oruç hep oruç kaç gün sürüyor bu dedi. ( dini konularda biraz bilgisizmi acaba?)

5- buradaki erkek arkadaşlardan biri hamile olduğunu söylüyor . bir kız arkadaşı dizine dokununca dizinden hamile kalmış nurtopu gibi bir oğlan doğuracakmış. (demekki erkekler dizinden hamile kalıyor dizlere dikkat edelim )

şimdilik bu kadar günlük gelişmelerden seni haberdar ederim.

lebis 16 Ekim 2005 17:48

bende sıkıldım günlük ya ne yapmamı öneryoswun keşke dilin olsada karşılıklı dertleşsek

Misafir 16 Ekim 2005 18:14

ULa Günlük..
Bugün de Hİç Geçmedi Sanki Çok Acıktım Ben ve Nikotin Krizim Tuttu Yine,, Ezana da Az KaLdı GünLük Yemek KokuLarı Burnuma GeLiyorrr,, GeL Sana Yemek IsmarLayayım HıIıIı Ne Dersin GünLük..??? ;)

djwerrt 17 Ekim 2005 01:31

eweeet günlük daha senle yazışalı 2 gün oldu... 1. gün uyumuodum bugün de uyumuom işteeee... yarın sabah kalkıp bide üni.'ye gitcem yaws... bzim tayfada olmasa hiç çekilmez walla ...nese mecburen uyurum birasdan.. hade sana eyi geceler:)

Misafir 17 Ekim 2005 05:54

ULa GünLük...
Bak HeLe Bir Saate Kaç OLmuş ( 05:43 ) ve Ben Yeni Yatıyorum,, Evet Doğru BiLdin Ben Uyanıp Birde İşe Gideceğim :D BiLiyorum İşim Zor SöLemene Gerek Yok..!!! Neyse Ben Yatıyorum GünLük.. Kendine Cici Bak,, HeaAaA Unutmadan Seni Sefiyom ;)

Misafir 17 Ekim 2005 13:06

Sevgili günlük Allah hepimizin yardımcısı olsun sallanıp duruyoruz. bugün nasıl geçecek bilmiyorum benden başka herkes sokaklara dökülmüş. Allahım sen bize acı.

djwerrt 17 Ekim 2005 20:43

ee günlük bu günde monoton olan hayatımızdan bi gün daha eksildi... bakalım ne kadr ne kdar sürcekk??

Misafir 18 Ekim 2005 02:05

ULa GünLük,,
İzmirde Deprem OLdu BiLiyorsundur.. Ebrunun Dediği Gibi ALLAH Hepimizin Yardımcısı OLsun,, 17 Ağustos GeLiyorda AkLıma Töbee Töbee... Neyse GünLük Bugünde Gececiyiz AnLaşılan, Seni Es Geçmek İstemedim BiLion Seferim Seni,, Saten Sende OLmasan Nederdim BiLemiom... Bana Müsade Şimdik Ben As TakıLayım Sağda SoLda ;) KıtLadım Seni YanakLarından..!!!

djwerrt 18 Ekim 2005 05:11

bak günlük senin adını değiştirdim kafamda senin adın bundan sonra geceli günlük olsun:) hep geceleri yazıom sana yaws...nese kısa kesiom yatıcam sabah üni. gitcem..

no_fear_ 18 Ekim 2005 05:36

selam günlük yaa son bir haftadır hayatımın en güzel günleri ........
aşık olmak çok güzel helede karşılıgı varsa .......

Misafir 18 Ekim 2005 14:49

Günlük ben geldim yine....
Ankara'daki martıların katili...
Aslında martıları severim ve öldürmem ama bu aralar katil oldugum konusunda iddiaları olanlar var.Beni martı öldürmekle sucluyorlar. :( Ankara'da martıların olmamasının sebebi benmişim..Neyse bu suclamalardan kendimi kurtarmaya calısıyorum bu sıralar.Görüşürüz daha sonra.:)

djwerrt 18 Ekim 2005 17:15

oh bee bugünde atlattım dersleri:D okadar mutluyumki günlük...gece yine yazıcam bişiler yalnız bırakmam seni merak etmee:) :) :D

melish 18 Ekim 2005 17:21

Sewgili günlük bende bir değişiklik yok yine okulu astım (A)

djwerrt 18 Ekim 2005 23:13

ee günlük yorucu bir gün daha bitti ve bigün daha eksildi sonunu bilmediğimiz yaşamımızdan...bugün de monotondu herzmanki gibi.. nese ii geceler..

Saat: 21:18
Sayfa 1 / 29

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık