![]() |
Google ana sayfanıza arka plan resmi ekleme Google ana sayfanızın daha çok, eviniz gibi görünmesini sağlayın! Google ana sayfanızın arka planı olarak görüntülenmesi için kendi resminizi ya da fotoğrafınızı seçin. Picasa Web fotoğraflarınızdan, bilgisayarınızdan veya bir Google genel galerisinden resim seçebilirsiniz. Bu özellik, Google ana sayfanızı kişiselleştirilmiş gadget'lar ile daha da özelleştirmenize olanak tanıyan iGoogle'dan ayrıdır. Aşağıdaki MsXLabs MK arka plan resmini bilgisayarınıza kaydedin ve alttaki adımları izleyerek Google ana sayfanızın arka plan resmini değiştirin: Arka plan resmi nasıl eklenir? Google ana sayfasının sağ üst köşesinden Google Hesabınızda oturum açın. Hesabınız yok mu? Kolayca bir Google Hesabı oluşturabilirsiniz.
Resim gereksinimleri Bir fotoğraf yüklediğinizde, Picasa Web Albümlerinizdeki yeni bir liste dışı albüme fotoğraf olarak kaydedilir. Genişlikleri uzunluklarından fazla olan (yatay yönlü) resimleri kullanmanızı öneririz. Resimler, en az 800 x 600 piksel boyutunda ve şu biçimlerden birinde olmalıdır: .jpeg, .tif, .tiff, .bmp, .gif, .psd (Photoshop), .png, .tga ve belirli RAW biçimleri. Picasa'da, fotoğrafları yeniden boyutlandırabilirsiniz. Uyumlu tarayıcılar Google'a arka plan resmini aşağıdaki tarayıcıları kullanarak ekleyebilirsiniz:
|
MsXLabs MK arka plan resmini kullandığınızda Google ana sayfanız aşağıdaki gibi görünecektir: http://img808.imageshack.us/img808/9736/msxlabsmkgoogle.jpg Ayrıca Mozilla Firefox kullananlar aşağıdaki konuyu inceleyip Firefox arayüzüne MsXLabs MK grafikleri ekleyebilir: MsXLabs MK Firefox Persona |
Ben msx'in resmini yüklücemde sürekli Resim yüklüyor... yazıyor bir türlü yüklenmedi yaklaşık 20 dk gibi bir süre oldu... |
arkaplan siyah olursa daha az enerji harcayan bir google olur tavsiyemdir...(Y) |
Alıntı:
|
Logo Hep Aynı Kalıyor Mu ? ( Yani , Bu Gün Google Logosun Değiştirdi , Değişmış Olarak Görecekmiyiz ? ) Yoksa , Hep Böyle ? |
Alıntı:
Bu arada "Resmi yüklüyor..." sorunu da Türkiye'de yaşanan Google servislerinin engellenmesi sorunuyla bağlantılı bir sorun. |
Alıntı:
|
Sorunla karsilasan arkadaslar icin bir video.[flash=http://img707.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Pgoogleanasayfanzaa]width='640' height='380'[/flash] Video Sayfasi>> |
BN UYE DİİLİM NASIL UYE OLUNUYORRR...??? BİDE BN GOOGLE CHROME KULLANİOMM..!! |
Alıntı:
https://www.google.com/accounts/ Kullandığınız tarayıcının ne olduğu önemsiz. Arka plan resmi, Google Arama arka planı olarak ayarlanıyor. |
Çokn güzel olmuş bence :D |
Sayın admin bir soru soracağım ben profilime başka bir arkaplan yapmak istiyorum ama yapamıyorum her resim yükleyişimde] ana yazı geçersiz özelliklere sahip:arkaplan [yazısını alıyorum bir yardımcı olabilirmiyiz acaba resimin boyutu mu yanlış veya uygunsuz acaba. |
bnde google chromeyi kullanıyorum olmuyor bu arada şarkının adı neydi :) |
Alıntı:
|
süper bi arkaplan gerçektende çok saolun |
Google Chrome için farklı bir seçenek vardır. |
Güzel oldu teşekkurler :) |
Alıntı:
|
hımm iyimiş valla :DDDD :muz: |
Alıntı:
:) |
Arka plan resimleri 16 Kasım 2012 tarihinde kullanımdan kaldırılacaktır Arka plan resimlerini kullandığınız için teşekkür ederiz. Herkes için daha uygun bir Google Arama sayfası oluştururken, artık arka plan resimleriyle özelleştirmeyi destekleyemeyeceğiz. Bu nedenle, 16 Kasım 2012 tarihinden itibaren arka plan resimlerinizi göremeyeceksiniz. Arka plan resmini kullanmaya şimdi son vermek için Kaldır seçeneğini tıklayın. Mevcut arka plan resminize ve Picasa web albümlerinize erişmeye devam edebileceksiniz. |
| Saat: 16:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık