![]() |
Önce http://account.live.com/?mkt=tr-tr adresine gidin, kapatmak istediğiniz hesap ile oturum açın. "Ek seçenekler" başlığının altındaki "Hesabı kapat" bağlantısına tıklayın ve çıkan adımları uygulayın. Aşağı kısım eskiden kapatma işleminin nasıl yapıldığını anlatıyor. Eğer oradan takip etmek isterseniz, sizi tekrar yukarıdaki anlattığım sayfaya yönlendirecek. BU adrese giriniz ve işlemleri yapınız https://accountservices.passport.net/Custom...10&lc=1055&sl=1 Yetkili Eklemesi Alıntı:
|
Hesabınızı 30 gün içinde tekrar etkinleştirebileceğiniz için MSN Messenger hizmeti aktif tutulur. Hesabınızı kapattıktan 30 gün sonra MSN Messenger oturumunuz da iptal edilmiş olur. |
arkadaşım bunlardan sonra yeniden hesap almamız gerekiyor heralde |
Alıntı:
"Note: When you permanently remove Passport Network credentials associated with an MSN Hotmail account, you can't reuse your sign-in name for 30 days. After 30 days, anyone can reuse the name. Limited accounts (An account that allows you to sign in to some sites or services on the Passport Network, without requiring you to provide a valid e-mail address or account information.) , and accounts opened with e-mail addresses other than Hotmail can have their sign-in names reused immediately." Özetle: Eğer MSN Hotmail hesabınızı kapatmayı seçerseniz, oturum açma adınızı 30 gün sonra yeniden kullanamazsınız. 30 günden sonra herhangi biri bu oturum açma adını yeniden alabilir. Kısıtlı hesaplar (Passport Network'teki bazı hizmetlerde ve bazı sitelerde oturum açabilmeyi sağlayan hesaplar, geçerli email adresi gerekmeden açılan hesaplar, email doğrulama işleminden geçmemiş hesaplar) ve Hotmail dışındaki email ile açılmış olan hesaplar oturum açma adlarını anında yeniden kullanabilirler. |
selamın aleyküm millet ben yeni kayı oldum size bi sorum olucak hesabımı kapamak istiyoum dediğinizi yaptım burdaki ama oturum aç dediken sonra hesap özeti çıkıyo ordan ne yapmalıyım. yardım ederseniz sevinirim |
ARKADAŞIM ÇOK ACİL MENÜ İNGİLİZCE OLMUŞ ÇOK ACİL YARDIM LÜTFEN BİLGİLENDİRME YAPINNN |
arkadaşım 120gün sonrada silinmiyor tam 1 sene sonra siliniyor |
Alıntı:
menü türkce olarak cıkıyor ama hotmail hesabınız ingilizce ise ingilizce menü cıkabılır |
Selam arkadaşlar mail hesabı ingilizce olanlar için size bir kıyak: oturum aç dedikten sonra ingilizce sayfa çıkıyo ya hiç uğraşmayın oralarla. baştan başlayın ve normal olarak mail hesabınıza girin, orada sol üst köşede settings i tıklayın, oradanda more question veya other question u tıklayın .oradanda (close my account veya close my mail occount veya da what connot close my occount) u tıklayın. orada size mail adresinizi ve password unuzu soracak yazıp enter leyin son olarakta close occount butonunu tıklayın tamamdır. kusura bakmayın ben bir kere kapattığım için tıkladığım yerleri yaklaşık olarak yazabildim idare edin.https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/yahoo.gif |
şu msn hesapıı kapatma olayıı yalan heraldee çunkuu olmuyoo yaw |
Az Önce Okudum Ve de 120 Gun sonra msn hesabı da otomatikmen siliniyor.Tabiki Öncelikle Mail Hesabının Deactive Edilmesi Gerek Teşk. |
BEN HALA KAPATAMADIM BİLEN VARSA YARDIM ETSİN |
bak kapattım hesap bilgilerinin yanında ayarlar var oraya tıklaryın sonra hemen karşısında hesabı kapat diyo oraya girceksiniz bakalım kaçgün içinde adrsim silincekkk |
Arkadaşlar ilk önce kolay gelsin demek istiyorum. benim hotmail hesabımda devamlı anlasız türkce olmayan karakterler var. onları bir türlü çözemedim. bunun nasıl yapılacağını bilen varsa bana yardım etsin. teşekkürler. |
Ya ewet arkadaşlar olumuyor bana bu konuda yardımcı ola bılen olur çok çok sevınırım dedıgınız gıbı yapıyorum hesap ozetı çıkıyor |
ben hesabı kapata girdim ancak diyorki önce mail hesabını kapatmam gerekiyormuş mail hesabını nasıl kapatacağım:( |
Hesabınızı kapatma : Hesabınızı kapattığınızda, kayıtlı bilgiler (Bu, e-posta adresiniz ve parolanız dahil olmak üzere Windows Live'a verilen bilgilerdir.) ve kimlik bilgileri (Kısıtlanmış kaynaklara erişmek için kullandığınız benzersiz bilgiler. Windows Live için kimlik bilgileri e-posta adresinizi ve parolanızı içerir. Cep telefonu numarası ve PIN numarası, akıllı kart ve güvenlik anahtarı bilgilerini de içerebilir.) niz ile birlikte Messenger kişi listenizi ve Windows Live kişilerinizi kalıcı olarak silmiş olursunuz. Hiçbir Windows Live sitesine veya hizmetine oturum açamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için:
|
mrb ben bu siteye yeni uye oldum yalnız benım bir sorunum var msn nasıl kapatılır |
Alıntı:
Burdaki konunun başında Tamda istediğiniz şey anlatılmaktadır. Şuraya tıklayınız; MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme |
hesap kapatılamıyor diyor neden olabilir bu sizce ;) |
bu hesabı kapatamıyorum arkadaşlar bana yardım edin nasıl olacak bu iş yw |
30 geçmeden hesabı açsam tekrar devam edeblrmiyim hani belki d epişmam olmuşmmdur |
Alıntı:
|
Ben hotmail hesabimi kapamam lazim ama sizin yazdiginiz gibi yapinca direk hesab bilgilerim cikiyor acaba leive oldugu icinmi öyle bilgisi olan varsa bana acil yardim edebilir mi? |
Alıntı:
|
Ya arkadaşlar ben giriyorum verdiğiniz siteye hep yükleniyo diyor bir türlü o bölümü açmıyor başka çaresi varmı bunun ya arkadaşlar benim soruma cevap yazan yokmu siz hesap bilgilerinize rahat olarak girebiliyormusunuz.Ben gremiyorum hep yükleniyo diyo öyle kalıyo ne olur çare??? |
Alıntı:
|
Selamün AleyKüm . Benım msn adresim başka bi uzantıya sahip uzunn bi zaman oldu onu acalı hesap bilgisi falann bilmiyorum sadece şifresi war peki bu nasıl kapanacaK aynı durum başka uzatılı adres içind egecerlimi bana bu konuda yardım edersenizz sewinirim tşkler. |
ben bu yöntemi uyguladım ama daha halen kapanmadı girebiliyorum? nerde yanlış yaptım acaba?? teşekkürler şimdiden:) |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Arkadaşlar ben hesabımı kapattım ama maillere girebilir miyim diyerek denemek için tekrar giriş yaptım..Mailllerin olduğu sayfada şöyle bir yazı çıktı daha doğrusu mail gibi görünüyor: Tebrikler! Bir Hotmail hesabı sizin için ayrılmış durumda.Lütfen bilin ki, hesabınızı etkinleştirdikten sonra ancak aşağıdakileri uygularsanız etkin kalacaktır:
Ben burda etkinleştire tıklamadım ama yinede hesabım etkinleşmiştir belki diyerek msn hesabımı tekrar kaldırmak istedim hesabı kaldırı tıkladığımda bu yazı tekrar çıktı önüme..Şimdi benim hesabım yeniden mi etkinleşti ya:*(:*( cevaplarsanız çok sevinirim:( |
Alıntı:
Veya o hesaba şimdi bir e-posta göndermeyi deneyin, eğer "İletilemedi" gibi bir karşı e-posta alırsanız, hesabınızın kapatıldığından emin olabilirsiniz. Ama yine "aaa kapanmış, dur bir deniyeyim" diye tekrar oturum açmaya çalışmayın, çünkü 120 gün geçmediği için tekrar o "Hesabımı etkinleştir" mesajıyla karşılaşmanız çok muhtemel. Eğer "İletilemedi" gibi bir karşı e-posta almazsanız, artık bilemiyorum ne yaparsınız. İsterseniz geri etkinleştirin ve geri kapatın. Ama bir daha da kurcalamayın, olur mu :) şaka şaka |
ARKADAŞLAR ORDA YAZILANI AYNE UYGULADIM BEN ZATEN AMA OLMUYO İŞ İNADA BİNDİ ORDA "GENEL GÖREVLER" DİYE BİŞEY AÇILMASI LAZIM AMA ORDA DEVAMLI "YÜKLÜYOR" DİYOR O YÜZDEN OLMUYOR BUNUN DAHA BASİT YADA BAŞKA Bİ ŞEKLİ YOKMUUUUUUUUUU:( |
ben kapatamıyorum lütfen yardım edin takip edildiğine dair mail ler geliyor .yukardaki şekilde yapamadım ücretli hizmetlere baglı olduğu söyleniyor |
Alıntı:
Tarayıcı önbelleğini silip tekrar deneyin. Ayrıca daha basit nasıl olabilirki? Sonuçta var olan birşeyi sonlandırıyorsunuz. girişte direk buraya tıklayın diye bir düyme olsaydı pek iyi olmazdı. |
Arkadaşlar ben kapattim :) ama Geri Açmak İstiyorum Onu Nasil Yapcaz ? 143 tane mail var tikliyorum Your account has been closed because of concerns over violations of the Terms of Use. If you want your account to be re-opened, please follow these instructions: 1. Click on the link below, and complete the e-form by providing your name, an email address where we can reach you, and the name of the account that has been closed. 2. In the box labeled Please Select An Option, choose "Connection/Sign In Problem". 3. In the next box labeled Please Select An Option, choose "Account Closed. Access Denied." 4. Complete the two additional questions with a red star (*) by them (they are required fields) and click Submit. An agent will review your account and notify you within 24-hours if your account has been re-opened. Please DO NOT submit multiple tickets, as this will delay processing of your original ticket. Submit a request to re-open your account böyle bir yazi cikiyo ? yardimci olursanız sevinirim.! |
Alıntı:
Alıntı:
1. Aşağıdaki bağlantıya tıklayın ve e-formu adınız, size ulaşabileceğimiz bir e-posta adresi ve kapatılan hesabın adı ile doldurun. 2. "Please Select An Option" ("Lütfen bir seçenek seçin") yazan kutuda, "Connection/Sign In" ("Bağlantı/Oturum Açma") 'i seçin 3. "Please Select An Option" ("Lütfen bir seçenek seçin") yazan bir sonraki kutuda, "Account Closed. Access Denied." ("Hesap Kapatıldı. Erişim Engellendi.")'ı seçin. 4. Yanlarında kırmızı bir yıldız (*) olan (buralar gerekli alanlardır) iki ek soruyu doldurun ve Submit (Gönder) 'e tıklayın. Bir temsilci hesabınızı gözden geçirecek ve hesabınız geri açılırsa, size 24 saat içinde bildirecek. Lütfen birden fazla başvuru göndermeyin, çünkü bu asıl başvurunuzun değerlendirilmesini geciktirecektir. Düzenleme: Sonunda hesabını kapattın ha. Onlara durumu bildir, "benim Messenger bozuldu, çevrimiçi olduğum halde herkes beni çevrimdışı görüyordu, o yüzden hesabımı kapattım" de. Tabi onlar, senin yaptığın yanlış birşeyden dolayı Messenger'ını bilerek bozmadılarsa, baksana, kullanım koşullarını ihlal etmişsin. |
:DDDDDDD zuhahuahuahu bu o offline gözüken hesap değil bu eski hesap bea :D onu aciyim dedim ondan bu şeyhi gösterdi :D |
arkadaşlar ben kapatamadım biride bana yardımcı olabilir mi?? yüleniyor diyor ama bişey oldupu yok daha bekleyecek miyim?? |
Alıntı:
Bu soru daha önce de sorulmuştu, lütfen soru sormadan önce konuyu okuyunuz ya da arama yapınız. |
ARKADAŞLAR DEDİĞİNİZ HERŞEYİ YAPTIM...AMA SON İKİ DEVAM ADLI BÖLÜMLER ÇIKMIYOR YARIDM EDERMİSİNİZ ACİLLLLLLLLLLLLLL:^) |
Alıntı:
|
ya ben yapamıyorum resimdeiler çıkmıyor acaba yanlış mı yaptım ki |
https://accountservices.passport.net/PPPrivacyStatement.srf?x=3.0.0898.0&vv=30&lc=1055 Microsoft Passport Network Gizlilik Bildirimi Son Güncelleştirme: Nisan 2005 http://img223.imageshack.us/img223/1598/hesapmk5.jpg |
s.a benim bi sorum olucak peki bu dogrulanmamıs adresi nasıl kaparız .. yada söyle bisey ben bi domainden bi hosta yönlendirme yaptım o host kapandı adresi dogrulayamadan ben de adresi actım dogrulama maili gönder diyorum bi sayfa cıkıyo dogrulanmamıs adresi hotmailden giris yapmıs gibi ben bu maili nasıl kaparım yada yeniden dogrulama mailini nasıl yollarım bu arada yeni bi host altım mail box a dogrulama maili göndermem lazım gitmiyo bilgi verirsenin sevinirim |
Alıntı:
Doğrulanmamış bir adresi nasıl doğrularım?: Siz Messenger'dan ne zaman oturum açarsanız açın ilk oturum açtığınızda kendiliğinden sağda bir uyarı belirir ve tıklayın üzerine, tıkladığınızda kendiliğinden doğrulama sayfası açılır explorer 'da. Eğerki olmazsa Messenger'ın seçeneklerinde doğrunmasına dair bir yazı göreceksiniz oradan uygulayın... Doğrulanmamış bir adresi nasıl kapatırım?: Bu adresi kapatmasanız bile aradan bir süre geçince otomatikmen doğrulanmadığı vede oturum açılmadığı için MSN tarafından otomatikmen silinir, yok ben kendim kapatacağım diyorsanız yine herhangi bir hotmail hesabıymış gibi aynı yöntemi deneyerek silmeye bakın... Doğrulanmamış bir adresi nasıl Mail sistemine tabir tutmadan doğrularım?: Yukarıda belirttiğiniz üzere, kapanmış bir domain'a kayıt ettiğim adresimi domain'dan mail sistemini kullanmadan onaylamam mümkünmü demişsiniz hayır bu mümkün değil MSN in bizlere sunduğu bunca kolaylık içerisinde bizden isteği mail adresinizi doğrulamanız. Farzı misal kötü amaçlı birisi geldi ve ''filanca@MsXLabs.org uzantılı adres aldı'' bunuda mail sistemi olmadan doğruladı ardından kötü emellerine alet etmek için almış olduğu bu adrese birkaç kişiyi ekledi ve MsXLabs 'in adına almış olduğu adresle milleti rahatsız etti... İşte bu gibi usülsüz davranışlardan korumak için site sahiplerine sundukları bu kısıtlamayı korumaktalar. yani mail sistemi olmadan doğrulamanız imkansız... |
yaf kardesim anlatamadım sana derdimi ben ben diyorum ki ilk msn yi actım ben dogrulama mailili diger hostun mail box ında kaldı ve o host kapanınca silindi o mailde !!! yinemi bi host aldım dogrulama maili gönder diyorum bi sayfa acılıyo ve burda dogrulanmamıs bi adresin hotmail.com dan giris yapmıs gibi bi sayfa acılıyo biseyler yüklenyo diyo 1 saat oldu hala bisey yok !!! ben diyorum ki yeniden dogrulama maili nasıl gönderirim yeni actıgım mail box a . yada diyorum ki bu adresi kapayıp yeniden acıp tekrardan dogrulama adresini yeni mail box a göndermeyi nasıl yaparım bu adresi kapamam lazım benim iste nasıl kaparım bu adresi |
''Hesabınızla ilişkilendirilen bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın.'' yönlendirdiğiniz için teşşekür ederim ama bu kez de bu engel çıktı şimdi ne yapmam gerekiyor? hımm tamam sanırım şimdi anladım biraz tuhaf oldu ama neyse genede paylaşmak istedim.. 'microsoft hesabınızı kapatın'ı tıkladıktan sonra Close your Account To deactivate your Windows Live Hotmail account, click Close account. All stored messages are permanently deleted and incoming e-mail is refused. Your e-mail addrese is reserved for 120 days after closing your account. After that time, it may become available for other people to use. To reactivate your account once you have closed it, sign in within 120 days...... çıkıyor anladığım kadarıyla hesap silindikten sonra gelen mailler açısından 120 gün veriliyor ve bu süre içinde adres açılmassa kendiliğinden siliniyor, eğer açılırsa tekrar aktif hale dönüyor... inşallah doğru anlamışımdır yanlışlık varsa herkesden özür dilerim... |
Selam Bi Yardim Edermisiniz? arkadaslar ben hesabimi kapatmak istedim fakat karsima boyle birsey cikti: http://img245.imageshack.us/img245/960/01dm2.jpg buradan " Tamam " Degilde Microsoft Hesabinizi Kapatin 'a tikladim. karsima gelen: http://img504.imageshack.us/img504/5852/02yf2.jpg http://img504.imageshack.us/img504/5852/02yf2.efda3c0bdb.jpg bu oldu. simdi ben buradan "" Hesabi Kapat "" dedim. karsima gelen: http://img504.imageshack.us/img504/2244/03yf1.jpg http://img504.imageshack.us/img504/2244/03yf1.0d3925ac9f.jpg bu oldu.. simdi hesabim komple silindimi ? yoksa 120 gun oturum acmazsam mi silinecek? + birde diyelimki (varsayalim) biri msn mi caldi. caldigi bana ait olan msn ile uygunsuz isler yapti. sorumlu ben mi oluyorum yoksa msn mi alan arkadasmi? ben yeni bir pc kullanicisiyim. guvenlik icin Kaspersky ve Spybot kullaniyorum. Bunlar guvenligim icin yeterli olurmu? simdiden tesekkurler |
Alıntı:
Alıntı:
|
| Saat: 21:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık