![]() |
Hata Kodu 80040154 : Windows Live Messenger Oturumu Açamıyorsunuz Durumu çözmenize yardımcı olması için aşağıdaki adımları deneyin: DLL dosyanızdaki veya XML ayrıştırıcınızdaki bir sorun nedeniyle Windows Live Messenger oturumu açamayabilirsiniz.
Messenger programını yeniden başlatın ve yeniden oturum açın. Alıntı:
|
Yukarıdaki tüm söylenilenleri yaptım fakat açılmıyor? Başka bir yöntem var mıdır? Yol gösterebilir misiniz? |
Alıntı:
|
aynı sorun bendede var kardeş verdiğin iki yöntemide denedim sonuç alamadım sürüm : 2009 10.0.8050.1212 |
Alıntı:
Bu Konu'dan Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) <<< İndirdiyseniz Alt'taki Extra Klasör'ün İçindeki Eksiksiz Kurulum Yaptınız mı ?_? Alıntı:
|
yh a olmuyoo |
Alıntı:
|
Yha bi sorun var ama, bu yüklemeden sonra kişi listem kayboldu napıcam yhaa :( lütfen bilenler pm atsın. bekliom |
Halen cevap yazan olmamış :( |
Alıntı:
Alıntı:
|
Yha çok saol emeğine sağlık ama Şimdide 8100030d hata kodunu veriyor. =( Ne yapmalıyım diğer msnlere giriyor ama benim kullandığım msn ye girmiyor yardımcı olurmusunuz.? |
Alıntı:
MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs MSN Hata Kodu 8100030d Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs |
söylediklerinizin hepsini denedim ama yine olmuyor.... |
Alıntı:
|
ewt dll dosyaları, xml, extralar ama hala açılmıyor msn, tek sucum denetim masasından kadırmak ve tekrar kurmak....... |
Alıntı:
Kullandığın MSN Sürüm Nedir ? WLM 2009 Kullanıyorsanız Aşağıdaki Link'i İnceleyin. MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs |
Önce Sistem'den WLM'yi Kaldırın. Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Elinde MSN 8.1 Yada 8.5 Varmı ? Yoksa İndirin https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite.html (Ekte Dosyasında MSN 8.5 FİNAL_TR İndirin) 8.5 Kurulum Yaptıktan Sonra Oturum Açın, Tekrar Oturumu Kapatıp Saat'in Yanında Çıkış Yapın. 8.5'in Üstüne WLM 2009'u Kurmayı Denermisin ? Bu Arada Özel Mesaj'ı Kontrol Et (Sağ Üst'te). ;) |
MSNimde Çok Garip Bir Sorun Var!!! (YARDIM) hepiniz gibi ID numaramı yazıyorum ama ilk 2veya3 harfini yazıyor ve geri kalan harfler 5-6sn sonra gelıyor. paralomu yazıyorum o çok normal!! bağlan dedikten sonra aynen şöyle birşey var. "hizmet geçici olarak kullanılmadıgından windows live messenger oturumu acılamadı.Lütfen daha sonra tekrar deneyin" arkdaşlar neredeyse msn-messengerın butun sürümlerını kurdum ama olmadı hepsınde aynı sebep!! internetin çatır çatır giriyor hiç bir sorun yok ama msninde böyle garip bir sorun var çıldırıcam!! msnleri denemeden önce birçok kez gun içinde açmak için denedım ama malesep olmadı bende farklı msnde olmaz diye tahmin ettım,yine oldu.. sizce sorun nedir nasıl düzeltebilirim... birde hata kodumuz var... :S HATA KODU: 80040154 |
80040154 hatası !!! Extraları yükledim işlemleri takip ettim yinede olmadı !.. WLM' yi Tamamen Nasıl Kaldırırırım ? konusundaki işleride yaptm ve kaldırdım fakat tekrar yuklemek istediğimde WLM'nin zaten mevcut olduğunu gösteriyor.. Program Ekle/Kaldır'a baktığım WLM'ye ait hiç bir veri gözükmüyor.. Sürüm 2009 (Yapı 14.0.8064.206) Yardım ederseniz çok sevinirim.. |
Alıntı:
^ Yukardaki Mesajı İyi İnceledin mi ? 8.5 Kurun Oturup Açıp Kapatın Üstüne WLM 2009 Kurup Sorunsuz Oturum Açabilirsiniz... Alıntı:
WLM Tamamen Nasıl Kaldırırım Adlı Konuda, C:\ProgramFiles\Windows Live Klasör'ü Sildin mi ? MSN 8.5 Kurarken Mevcut Olduğu Soru Sormaz. Direk WLM2009 Kurmaya Çalışırken Soracak. MSN 8.5 Kurun 1 Kez Oturum Açıp Kapatın Daha Sonra WLM 2009'u Kurun Olmazsa Chat1 Odasına Gelip Teknik Destek Yardımı Yaparız. Chat1 Neresi Diyorsan >>> >>>Msxlabs Chat1<<<] |
arkdaş bu nasıl iş ya adamı piskopata baglıyo çözümü yoqmu bunun ya hizmet geçici olarak kullanılmadıgından windows live messenger oturumu açılamadı lütfen daha sonra tekrar deneytin diyo la adamın canını sıkıyolar arkadaş ya hata koduda bu 80040154 yardım edim yoqmu sorumlu arkdaşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:@:@:@:@:@ |
Alıntı:
1.Adım (4.Mesajı Okuyun Ona Göre Kaldırma İşlemleri Yapın.) Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? 2.Adım Tamamen Kaldırıldıktan Sonra Tekrar Windows Cleanup İle Kontrol Edin Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Tekil Mesaj - MsXLabs 3.Adım ( MSN 8.5 Kurun 1 Kez Oturup Açıp Kapatın Üstüne WLM 2009 Kurabilirsiniz ) Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) 4. Adım ( WLM 2009) Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) - Tekil Mesaj - MsXLabs |
COK SUKUR TESEKKUR EDERIM GERCEKTEN ISE YARADI KACGUNDUR COZEMEMISTIM |
Alıntı:
Sürüm değiştirsem çözüm bulabilir miyim? |
Selamun Aleyküm. Arkadaşlar Bu Hatanın Kesin Çözümü Windows Live Contacts 14.0.8050.1202 Bu Programı Indirip Kurmanız Sonucunda Messenger Normale Dönecektir. Ben Messenger 9 da Denedim. Oldu. |
allah razı olsun açıldı messenger,im gerçekten çok teşekkür ederim. |
ben başlata yazdığım zaman başarısız olmuo başarıyla gerçekleştirildi dio fakat msn açılmıo napabilirim? |
bu nasıl bi saçmalık ya :S Windows Live Contacts 14.0.8050.1202 şimdi bunu denicem ama hiç umudum yok :S |
|
arkadaslar sonunda cozumun buldum http://download.microsoft.com/download/E/B/7/EB7AAFE7-514F-495A-A981-99830FE8E99E/en/Contacts-ship-neutral.cab |
http://download.microsoft.com/downlo...ip-neutral.cab Bu program sayesinde sorun çözüldü arkadaşlar. kaç gündür indirmediğim dosya yüklemediğim program kalmamıştı,908 kb. bir program sayesinde sorun 10 saniyede halloldu. Paylaşandan allah razı olsun... |
Alıntı:
Regsvr32 %windir%system32msxml3.dll çözümü olmuo |
Alıntı:
çözdüm sanırım bu arkadaşın verdiği linkteki dosyayı indirip çalıştırarak, çok sağoll.. arkadaşlar 80040154 hatasını alanlar bunu çalıştırsın indirerek... :) |
ne yaptıysam olmuo maalesef başka bi çözüm yolu yokmu kaç gündür uğraşıom nolur yardım edinn... |
zap messenger programı ile msn i bilgisayarımdan kaldırıp ve Bilgisayarım daki msn ile ilgili tüm dosyaları shift+delete ile sildim. Msnin son sürümü bilgisayarıma indirip bu dertten kurtuldum. |
hiç bi halt olmadı şimdide 8007007f hatası verio olmuoooo farklı hatalar veriooo pff |
bu nasıl bişey ya extrada ki herşeyi kurdum bu seferde açıldı ama hata verdi windows live communications platform diye bi hata :S bunu çözemedim hiç |
OLmuyo :S |
bende bu hatayı aldım konunun başındaki 3 maddeyi yaptım düzelmemişti bütün wlm, msn yi kaldırdıktan sonra Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) burdaki extra kurulumları yapınca oldu.. teşekkürler herkese |
arkadaslar tüm söylenenleri yaptım ama olmuyorum hersey bu beta sürümü geldikten sonra oldu kaldı öyle pc format mı attırmak lazım illa |
yaa bn de denedim bunları hala msn açılmıyo yaa.daha ne yapmam gerekiyor bna lütfen yardımcı olun:S msn sürümüm 9.0 |
windows live acılmama sorunu Hata 80040154 arkadaslar windowslive messenger ı güncelledim fakat acılmıyor böle bi hata cıkıyor anlamadm http://img690.imageshack.us/img690/6013/asdas.jpg |
ya kardesim konumu neden siliyorsunuz ordaki herşeyi yaptım olmuyor konumu neden siliyorsunuz insan bi içine bakar resim koyduk demi alla alla http://img690.imageshack.us/img690/6013/asdas.jpg |
Alıntı:
Konunuz Silinmiyor, Mevcut Konuya Taşınıyor Görüntü Kirliliği Önlemek İçin. Aşağıda Linke Tıklayıp Denermisin ? MSN Hata Kodu 80040154 Windows Live Messenger Hatası - Tekil Mesaj - MsXLabs |
tüm denilenleri eksiksiz yaptım her yolu denedim ama hala aynı hatayı verio ?? |
bendede etkili olmadı... gene aynı hatayı veriyo kac kere silip yükledm msni. bu adımların hepsini yaptım.. kapatıp açdım defalarca olmadı msn 9.0 kullanıorm |
yavs bilende konuşuor bilmeyende :))))) :D:D:DD:D: |
cute83_34 sağulasın kardeş düzeldi ve diğer emeği geçen arkadaşlarıma da teşekkürler....... ama bir sözüm avr çözemiyenler. cute83_34 ün verdiği linki kursun kesin düzeliyo benim düzel di. |
merhaba msn programını 3 gündür yüklüyorum kaldırıyorum bir türlü acılmıyor canıma tak etti,buradaki bütün yöntemleri denedim en son sizin verdiğiniz msn 8.5 final tr. indirdim simdi yine uygulama baslatılamadı dedi tekrar sil kaldır temizle yapıp son sürümü tekrar yükledim yine 80040154 hata kodu veriyor artık deliricem lütfen acil yardım |
allah senden razı olsun çözdün derdimi |
| Saat: 21:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık